Hot Lap F1 2010 - natjecanje

poruka: 268
|
čitano: 43.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: F1 2010 - rasprava
15 godina
protjeran
RE: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
dmanz kaže...

cisto samo da skinem patcha :) ide to i puno bolje neda mi se danas vise

Istanbul - 1:26:162

Ja ću probat Istanbul sutra.

BAZINGA
15 godina
Kill Frenzy kaže...

evo ga moj lap time u bahreinu bez pomagala sa onim modom što smanjuje grip na 85% sa renaultom 02:01.485.

zašto se moje vrijeme ne apdejta???

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

cisto samo da skinem patcha :) ide to i puno bolje neda mi se danas vise

Istanbul - 1:26:162

znam da se može puno bolje,ja sam odvozio samo 1 krug i napravio ss kako bi se uključio u temu

znam da nema šanse da budem među boljima jer igram na tipkovnici,ovi sa volanom imaju prednost 

16 godina
neaktivan

Melbourne

Zašto ne postavljati samo najbolja vremena odrečenog člana na pojedinoj stazi? Ovako imamo po par vremena istih vozača...

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 21:28 (Arai).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...
Kill Frenzy kaže...

evo ga moj lap time u bahreinu bez pomagala sa onim modom što smanjuje grip na 85% sa renaultom 02:01.485.

zašto se moje vrijeme ne apdejta???

Sad bi sve trebalo biti update-ano.

Ako sam nečije vrijeme zaboravio staviti,napišite ovdje.

EDIT: molio bih da uz slike stavljate ime staze kao i vrijeme da mi bude lakše updateati.

Primjer

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 21:25 (luckyluke).
17 godina
neaktivan

@ ZDS

My bad. Izgleda da se na time trialu mogu postizati puno bolja vremena nego na race weekendu, a pomagala usporavaju bolid, pogotovo automatik mjenjač (zato što je nemoguće kočiti motorom).

Ja sam sad odvozio par krugova u Brazilu i postigao sam 1:06.523. Evo fotke i

(isprike zbog trzanja, slab komp i ne znam zašto nema zvuka).

When you came pulling in here, did you notice the sign on the front of my house that said ''Dead Nigger Storage''?
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Marina Bay - 1.41.036

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Monaco 1:14.354

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kaj mislite da dan, dva tri svi vozimo istu stazu, pa se nakon toga izabere pobjednik. Zatim pobjednik odredi koju VN zatim da vozimo?

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

evo i moje novo vrijeme u istanbulu 

ISTANBUL 1.25.774

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 22:54 (patch123).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Brazil-1:06.960 svaka ćast Rambu na vremenu moram napravit neki setup sa defaultom sam izvuko maksimum možda neku desetinku dve mogu još sa defaultom.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 22:59 (ZDS).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Bahrein-Sakhir 1:53.284

svaka čast autoru na temi.Ovo je naš mali MP :D

Mali izazov za tandaru :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 23:08 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Bahrein-Sakhir 1:53.284

svaka čast autoru na temi.Ovo je naš mali MP :D

Mali izazov za tandaru :D

Da no opet je pitanje dal netko vara..

BAZINGA
15 godina

Jep trebalo bi se smislit nešto da se nemože varat. mislim da tandara ne vara ali ovi novi članovi su bar mislim skloniji  varanju.vrijeme će pokazati

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Istanbul - 1:25.059

-sva pomagala isključena

-manualni gearbox

-G27

Raise hell in heaven
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 23:41 (St0ka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Mislim da bi se trebalo pod obavezno u postu napisat na čemu je voženo.

logitech rumblepad

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Jep trebalo bi se smislit nešto da se nemože varat. mislim da tandara ne vara ali ovi novi članovi su bar mislim skloniji  varanju.vrijeme će pokazati

Jedini način je onako kako je i_rambo_place napravio, da otvori postavke dok vozi hotlap i snima. Jedino ak se mozda moze u replayu uci u start menu.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
neaktivan
ZDS kaže...

Brazil-1:06.960 svaka ćast Rambu na vremenu moram napravit neki setup sa defaultom sam izvuko maksimum možda neku desetinku dve mogu još sa defaultom.

Ja sam rihtao bolid preko quick setupa na najbrži top speed i oversteer, s tim da sam još u vožnji prebacio motor na fast mod.

Inače podržavam Flyboyjev prijedlog u vezi "turnira".

When you came pulling in here, did you notice the sign on the front of my house that said ''Dead Nigger Storage''?
15 godina
FlyBoy kaže...
Kill Frenzy kaže...

Jedini način je onako kako je i_rambo_place napravio, da otvori postavke dok vozi hotlap i snima. Jedino ak se mozda moze u replayu uci u start menu.

nekužim.sve što piše bitno u rambovoj slici piše i u mojoj.piše koja staza,auto i vrijeme.

pitanje je kako dokazat da se vozi na postavkama koje su zadane

16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Kaj mislite da dan, dva tri svi vozimo istu stazu, pa se nakon toga izabere pobjednik. Zatim pobjednik odredi koju VN zatim da vozimo?

i ja se slazem s ovim previse je ovo za pratit ko je koju stazu koliko puta vozio...

po meni nek se sad vozi suzuka pa ko koje vrijeme napravi,a i nisam bas siguran da neki nevaraju...npr. ja sam vozio 1.08 0 brazil a on 1.06 i nesta pa s cim ti onda vozis i kako ???

15 godina
bongy kaže...
FlyBoy kaže...

i ja se slazem s ovim previse je ovo za pratit ko je koju stazu koliko puta vozio...

po meni nek se sad vozi suzuka pa ko koje vrijeme napravi,a i nisam bas siguran da neki nevaraju...npr. ja sam vozio 1.08 0 brazil a on 1.06 i nesta pa s cim ti onda vozis i kako ???

čuj njega suzuka.pa di nju nađe.idemo od početka ako idemo.

e baš to .šta ako on ne vara a ti loše voziš i onda bude baš ovo što ti kažeš kako on to može a ja ne.možda vozi na g27?? a možda je samo bolji vozač

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
bongy kaže...
FlyBoy kaže...

čuj njega suzuka.pa di nju nađe.idemo od početka ako idemo.

e baš to .šta ako on ne vara a ti loše voziš i onda bude baš ovo što ti kažeš kako on to može a ja ne.možda vozi na g27?? a možda je samo bolji vozač

Ako govorite o meni, ne varam (što se može vidjeti na videu koji sam stavio zbog mogućih optužbi za varanje), a vozim na Microsoft Sidewinderu koji je star već nekih 9-10 godina.

16 godina
moderator

Melbourne - 1:23.568

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

i_rambo_plache ne o tebi nego općenito.netko će napravit super vrijeme pa će ga se optuživat a netko će se sa varanjem provući.

mislim da je bolje davat slike kao što je pirat gore dao

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Moje prijedlog je ovo da se vozi jedna staza sa quick setupom koji izglasamo može se samo mjenjati brzina motora i krila unutar igre. Stazu isto izglasavamo i vozimo je jedan dan počevši od danas. Pravila su takva da mi koji koristimo volane nesmijemo koristiti pomagala dok oni sa tipkovnicama mogu maksimalno TC na medium i automatic mjenjač. Eto toliko neka još netko da svoj prijedlog no mislim da bi ovo bilo uredu prema svima onaj ko vara, vara sebe, a mogli bi probati sa video uradcima iako ja nemam osobno iskustva s tim no mislim da nije nešto teško.

i da ako bi se krenulo ovako kako sam predložio bilo bi dobro da se sva vremena obrišu i uvede prvih osam mjesta.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 23:46 (ZDS).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran

Onda ljudi slažete se samnom ili netko ima još pokoji prijedlog.

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

netreba ništa glasat nego ići redom a setup nek si štima kako  ko hoće i zna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

netreba ništa glasat nego ići redom a setup nek si štima kako  ko hoće i zna

Ja se iskreno ne kužim previše u setup, a i default je jako brz pa mislim da je to uredu da svi vozimo podjednako brze formule.

BAZINGA
15 godina
protjeran

Ja predlažem da krenemo od staze koja je posljednja u kalendaru pošto se meni i mnogima neda vozit Bahrein.

BAZINGA
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo malo je slika loša zato što igram na x360 pa je slikano mobitelom ^^ i izbriso sam svoje ime zbog zaštite privatnosti :p Bahrein 1:53:392

Xbox 360 - Jump in
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 0:30 (Anno).
Moj PC  
1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: F1 2010 - rasprava
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice