cisto samo da skinem patcha :) ide to i puno bolje neda mi se danas vise
Istanbul - 1:26:162
Ja ću probat Istanbul sutra.
Ja ću probat Istanbul sutra.
evo ga moj lap time u bahreinu bez pomagala sa onim modom što smanjuje grip na 85% sa renaultom 02:01.485.
zašto se moje vrijeme ne apdejta???
znam da se može puno bolje,ja sam odvozio samo 1 krug i napravio ss kako bi se uključio u temu
znam da nema šanse da budem među boljima jer igram na tipkovnici,ovi sa volanom imaju prednost
evo ga moj lap time u bahreinu bez pomagala sa onim modom što smanjuje grip na 85% sa renaultom 02:01.485.
zašto se moje vrijeme ne apdejta???
Sad bi sve trebalo biti update-ano.
Ako sam nečije vrijeme zaboravio staviti,napišite ovdje.
EDIT: molio bih da uz slike stavljate ime staze kao i vrijeme da mi bude lakše updateati.
@ ZDS
My bad. Izgleda da se na time trialu mogu postizati puno bolja vremena nego na race weekendu, a pomagala usporavaju bolid, pogotovo automatik mjenjač (zato što je nemoguće kočiti motorom).
Ja sam sad odvozio par krugova u Brazilu i postigao sam 1:06.523. Evo fotke i
(isprike zbog trzanja, slab komp i ne znam zašto nema zvuka).Kaj mislite da dan, dva tri svi vozimo istu stazu, pa se nakon toga izabere pobjednik. Zatim pobjednik odredi koju VN zatim da vozimo?
Bahrein-Sakhir 1:53.284
svaka čast autoru na temi.Ovo je naš mali MP :D
Mali izazov za tandaru :D
Da no opet je pitanje dal netko vara..
Jep trebalo bi se smislit nešto da se nemože varat. mislim da tandara ne vara ali ovi novi članovi su bar mislim skloniji varanju.vrijeme će pokazati
Mislim da bi se trebalo pod obavezno u postu napisat na čemu je voženo.
logitech rumblepad
Jep trebalo bi se smislit nešto da se nemože varat. mislim da tandara ne vara ali ovi novi članovi su bar mislim skloniji varanju.vrijeme će pokazati
Jedini način je onako kako je i_rambo_place napravio, da otvori postavke dok vozi hotlap i snima. Jedino ak se mozda moze u replayu uci u start menu.
Brazil-1:06.960 svaka ćast Rambu na vremenu moram napravit neki setup sa defaultom sam izvuko maksimum možda neku desetinku dve mogu još sa defaultom.
Ja sam rihtao bolid preko quick setupa na najbrži top speed i oversteer, s tim da sam još u vožnji prebacio motor na fast mod.
Inače podržavam Flyboyjev prijedlog u vezi "turnira".
Jedini način je onako kako je i_rambo_place napravio, da otvori postavke dok vozi hotlap i snima. Jedino ak se mozda moze u replayu uci u start menu.
nekužim.sve što piše bitno u rambovoj slici piše i u mojoj.piše koja staza,auto i vrijeme.
pitanje je kako dokazat da se vozi na postavkama koje su zadane
Kaj mislite da dan, dva tri svi vozimo istu stazu, pa se nakon toga izabere pobjednik. Zatim pobjednik odredi koju VN zatim da vozimo?
i ja se slazem s ovim previse je ovo za pratit ko je koju stazu koliko puta vozio...
po meni nek se sad vozi suzuka pa ko koje vrijeme napravi,a i nisam bas siguran da neki nevaraju...npr. ja sam vozio 1.08 0 brazil a on 1.06 i nesta pa s cim ti onda vozis i kako ???
Kaj mislite da dan, dva tri svi vozimo istu stazu, pa se nakon toga izabere pobjednik. Zatim pobjednik odredi koju VN zatim da vozimo?
i ja se slazem s ovim previse je ovo za pratit ko je koju stazu koliko puta vozio...
po meni nek se sad vozi suzuka pa ko koje vrijeme napravi,a i nisam bas siguran da neki nevaraju...npr. ja sam vozio 1.08 0 brazil a on 1.06 i nesta pa s cim ti onda vozis i kako ???
čuj njega suzuka.pa di nju nađe.idemo od početka ako idemo.
e baš to .šta ako on ne vara a ti loše voziš i onda bude baš ovo što ti kažeš kako on to može a ja ne.možda vozi na g27?? a možda je samo bolji vozač
čuj njega suzuka.pa di nju nađe.idemo od početka ako idemo.
e baš to .šta ako on ne vara a ti loše voziš i onda bude baš ovo što ti kažeš kako on to može a ja ne.možda vozi na g27?? a možda je samo bolji vozač
Ako govorite o meni, ne varam (što se može vidjeti na videu koji sam stavio zbog mogućih optužbi za varanje), a vozim na Microsoft Sidewinderu koji je star već nekih 9-10 godina.
i_rambo_plache ne o tebi nego općenito.netko će napravit super vrijeme pa će ga se optuživat a netko će se sa varanjem provući.
mislim da je bolje davat slike kao što je pirat gore dao
Moje prijedlog je ovo da se vozi jedna staza sa quick setupom koji izglasamo može se samo mjenjati brzina motora i krila unutar igre. Stazu isto izglasavamo i vozimo je jedan dan počevši od danas. Pravila su takva da mi koji koristimo volane nesmijemo koristiti pomagala dok oni sa tipkovnicama mogu maksimalno TC na medium i automatic mjenjač. Eto toliko neka još netko da svoj prijedlog no mislim da bi ovo bilo uredu prema svima onaj ko vara, vara sebe, a mogli bi probati sa video uradcima iako ja nemam osobno iskustva s tim no mislim da nije nešto teško.
i da ako bi se krenulo ovako kako sam predložio bilo bi dobro da se sva vremena obrišu i uvede prvih osam mjesta.
Onda ljudi slažete se samnom ili netko ima još pokoji prijedlog.
netreba ništa glasat nego ići redom a setup nek si štima kako ko hoće i zna
netreba ništa glasat nego ići redom a setup nek si štima kako ko hoće i zna
Ja se iskreno ne kužim previše u setup, a i default je jako brz pa mislim da je to uredu da svi vozimo podjednako brze formule.
Ja predlažem da krenemo od staze koja je posljednja u kalendaru pošto se meni i mnogima neda vozit Bahrein.