Ev poso volim gledat horore i tak slicne filmove zanima me jel znate neku dobru horror igru ?
Dajte neke novije naslove (igre iz zadnje 4 godine) naravno za PC
Hvala
Ev poso volim gledat horore i tak slicne filmove zanima me jel znate neku dobru horror igru ?
Hvala
Hvala
doom 3 crko sam od straha pogtovo ako igraš sam i u mraku XD XD
Hvala
Left 4 Dead 1 i 2, Doom 3, Fear... Imaš ih dosta.
imas i igru SAW, mislim da je napravljena prema zadnjem filmu.. pretpostavljam da si gledao sve.. :)
imas i igru SAW, mislim da je napravljena prema zadnjem filmu.. pretpostavljam da si gledao sve.. :)
dobro si pretpostavio al igra mi nije bas nesto....FEAR sam igro...a L4D...LOL sta tu ima strasno ^^
ev sad sam ovo naso na forumu(http://hotel626.com/) i onak sav sam radoznao i igram ali dajte jos prijedloga
The Suffering + Ekspanzija(je).
Nećeš požaliti.
Od avantura tu su Still Alive (1&2) te indirektni predhodnik Post Mortem.
Ja bih ti preporučio Silent Hill 2.Radi se o survival hororu, sa jednom od boljih priča, odličnom glazbom i jezovitom atmosferom.
Igra je originalno rađena za PS2, ali je napravljen port za PC, koji se službeno zove Silent Hill 2: Director's Cut (ima jedan dodatan "scenarij" - Born from a wish).
Također, Penumbra je vrlo dobra horor avantura.
sve ove saw, fear itd su više smiješne nego strašne...
i mene zanima jer ima koja igra da ti stavi onaj pravi strah u kosti
The Suffering i The Suffering: Ties that bind.
Jericho
Dead Space
Samp su me dvije igre isprepadale, ostale sam prešao bez previše problema.
Silent Hill 4 - The Room ( Ostale djelove nisam igrao )
Doom 3 - Prava hororčina, barem mi je bila kada sam je tada igrao ( prošlo je 4-5 godina )
Resident Evil - 3,4,5
Silent Hill - 2,3,4, Homecoming
Obscure - 1,2
Call Of Chtulhu: Dark Corners of the Earth
Fear - 1,2
Doom 3, Doom 3: Ressurection
Alone in the Dark
clive barker's undying - malo starija, al legendarna
Hvala
sve silent hillove koji postoju za pc proglasen je najbolesnijom igrom svih vremena
i Clive Barkers Jericho. Nije masni horor, ali zna lovit na prpade, i ima gadnih scena. Must try!
mene osobno je bilo najveća frka igrat AvP s marincem... kad počneš bespomočno pucat po mraku, a zubi ti samo skoče u facu 
definitvno SILENT HILL serijal- strasnijeg iskustva na pc-u nisam dozivio
ALONE IN THE DARK - ali onaj stari
a bome i ALIENS VS. PREDATOR - pa igraj s marincem!
CLIVE BAKERS : UNDYING - dobra igra s odlicnim forama,nije bas nesto strasna!
RESIDENT EVIL 5 - samo tu sam odigrao (4 nisam zbog losih kontrola na pc-u) i igra ko igra je odlicna ali i na momente strasna!
EDIT : STALKER SHADOW OF CHERNOBYL - jos me hvata jeza kad se sjetim onog tumaranja nekim podzemnim tajnim labaratorijima, lampe zmirkaju,anomalije cvrce,gieger metar pucketa, snorkovi zavijaju, bloodsuckeri trckaraju okolo!a ti s nekom jadnom otpiljenom sacmaricom i nekim nazovi mitraljezom! ajme, divota! ako nisi, probaj ovu! CLEAR SKY i nemoj jer kod nje nema tih underground lokacija, tj ima ali su jako male i nevrijedne spomena!
mene osobno je bilo najveća frka igrat AvP s marincem... kad počneš bespomočno pucat po mraku, a zubi ti samo skoče u facu 
Potpisujem upravo sam jučer je počeo pnovno igrat,ma nema strašnije igre.
Usput ako imaš mogučnosti na steamu ti je svega 3 eura ta igra i prilagođena je današnjim strojevima ,to jest radi na dx9.
Ma moraš probat da bi doživo taj strah ,ali samo ako igraš s marincem.
Također, Penumbra je vrlo dobra horor avantura.
evo kao što je kolega rekao, penumbra, odlična atmosfera, po meni neviđena u bilo kojoj drugoj igri
Svakako pogledaj i Cryostasis. Vrhunska atmosfera i odlična priča.
Probaj penumbru ali ovu iz 2008 black plague. Kao dobre stvari mogu navesti: dobru priču, atmosferu , zvuk, zagonetke itd. Za mene uopće nema minusa. Obavezno odigrati!!! Zna li usput itko izlazi li išta horrora ove godine osim amnesie?
Daje jos jos ^^
Odlicno
Potpisujem upravo sam jučer je počeo pnovno igrat,ma nema strašnije igre.
Usput ako imaš mogučnosti na steamu ti je svega 3 eura ta igra i prilagođena je današnjim strojevima ,to jest radi na dx9.
Ma moraš probat da bi doživo taj strah ,ali samo ako igraš s marincem.
jedva čekam novi AvP da punim gače
jedva čekam novi AvP da punim gače
Po gameplay vidsima čini mi se da su se totalno okrenuli akciji i zapostavili element straha, šteta...
istina po avp3 sa marincem uopče nije strašno igrat ): ): ):
silent hill je strava od igre !!!!
Alone in the Dark definitivno