HoMM5

poruka: 7
|
čitano: 1.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
HoMM5
pitanje

Je li je moguće i kako napraviti da su dva ili više igrača u istom timu u multyplayer hotseat/singleplayer custom game?

Npr. plavi i zeleni tim jedan, crveni i smeđi tim dva itd.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HoMM5
autorov komentar

Netko?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HoMM5

U trojci je bilo moguće to napraviti, koliko se sjećam...samo što nije imalo smisla kad svi vide šta drugi rade ako je hotseat.

Za peticu nisam siguran jer sam je igrao vrlo kratko i to singleplayer, ali imalo bi smisla da se i tu može.

Znam da nisam od velike pomoći ali eto...

17 godina
autorov komentar
Morgoth kaže...

U trojci je bilo moguće to napraviti, koliko se sjećam...samo što nije imalo smisla kad svi vide šta drugi rade ako je hotseat.

Za peticu nisam siguran jer sam je igrao vrlo kratko i to singleplayer, ali imalo bi smisla da se i tu može.

Znam da nisam od velike pomoći ali eto...

Hvala što si barem nešto rekao. Vidio sam da kod biranja boja u petici piše i broj tima. Ali uvijek je npr. 8 boja 8 timova. To možda ima veze s mapom, tj. kako je napravljena?
17 godina
HoMM5
autorov komentar

Također me zanima može li se vojska razdjeljivati kao u trojci?

Npr. 30 zombija podjeliti na 2x15.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HoMM5
prihvaćeno rješenje

može

samo drži tipku SHIFT

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
Kant kaže...

može

samo drži tipku SHIFT

E hvala. Već sam počeo dizati ruke od igre Osmijeh

A ovo s timovima, ovisi li o mapi ili se može nekako podesiti u meni/ingame?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice