Ovak ju nebudem opet skidao.
hahah,opet xD
Stigao patch za homića :)
O da 285 mb ima nisam siguran malo bolje radi igra i realnije dosta
DLC dolazi 7. lipnja prvo na xbox a kasnije za ps 3 i pc.
Nakon ovog patcha su mi dronovi teži za uništit i nekako mi izgleda da rade puno veći dmg.
Ako netko želi probat neku novu mapu nek uzme kljuć ovdje.
To try out the new "Spillway" DLC map free for a limited time & sample Homefront Multiplayer, register at http://www.homefront-game.com/demo to get an Xbox 360 token (while supplies last)!!!
Ali samo za xbox!
Posto ja nemam xbox,eto vam moj key...
Congratulations, HR pirat!
Your code for XBOX LIVE (World Access) is 2Y6T7-XHGHJ-FRP36-9J6VM-FMJ2Z
To redeem your Homefront Demo Xbox LIVE token:
Sign-in to an Xbox LIVE Gold Account
Press the Guide Button & open the "Marketplace" Blade
Select "Redeem Code" and enter the unique token above
Community Members can only receive one key. If you attempt to request additional keys, this system will show you the key that you've already been assigned.
Čekaj kaj će naplačivati nove mape?
Jel to preko hamacija igrate?
Čekaj kaj će naplačivati nove mape?
A lot of you have been asking about the cost of the 'Fire Sale' Map Pack, scheduled to release June 7th first to Xbox 360. We're happy to confirm it will be yours for a mere suggested price of 240 Microsoft Points (MSP)! In addition, the previously exclusive 870 Express Shotgun will be available for 80 MSP alongside the Free Premium Homefront Theme. Enjoy!
Jel to preko hamacija igrate?
Ne.
A lot of you have been asking about the cost of the 'Fire Sale' Map Pack, scheduled to release June 7th first to Xbox 360. We're happy to confirm it will be yours for a mere suggested price of 240 Microsoft Points (MSP)! In addition, the previously exclusive 870 Express Shotgun will be available for 80 MSP alongside the Free Premium Homefront Theme. Enjoy!
Aha, za PC se još ne zna kad izlazi. Xbox me baš i ne zanima. Makar ak je na Xboxu samo 3$ onda će možda za PC biti besplatan.
Pederi(haha šalim se),sutra možete rokat demo na xboxu(gold memberi)
Sad za ozbiljno,od sutra je za xbox360 gold membere dostupan Multiplayer demo homića,plus možete rokat novu mapu "Spillway"
THQ is proud to announce that a Homefront® Multiplayer Demo is scheduled to be available first on Xbox Live, come June 7th. All Xbox 360 Gold Members are free to download the Demo from the Xbox 360 Marketplace and enjoy this unique online experience for a limited time, including the new DLC map “Spillway!”
· Battle with up to 32-players in Occupied USA on dedicated servers, offering one of the best online experiences.
· Experience the escalating intensity of the Ground Control game type while earning Battle Points for your actions; spend them strategically during battle on an increasingly deadly arsenal.
· Kill or be killed as the new Battle Commander mode dynamically assigns missions to hunt enemy players, or become a hunted threat yourself.
oce taj demo tu bit zauvijek ili?
oce taj demo tu bit zauvijek ili?
Pa zauvijek sigurno neće,al će bit poprilično dugo :)
e ekipa jučer sam skinuo Homefront demo verziju i igra mi je mrak danas sam igrao i sve pet,večeras koma 10 puta sam ulazio u meč kad uđem svi su zablokirani stalno na istom mjestu i naravno nikoga ne možeš skinuti,probao sam steam resetirati komp isto tako ništa ne pomaže ima li tko sličnih problema u čemu je kvaka
e ekipa jučer sam skinuo Homefront demo verziju i igra mi je mrak danas sam igrao i sve pet,večeras koma 10 puta sam ulazio u meč kad uđem svi su zablokirani stalno na istom mjestu i naravno nikoga ne možeš skinuti,probao sam steam resetirati komp isto tako ništa ne pomaže ima li tko sličnih problema u čemu je kvaka
Treba ti fix...LINK
Kakav te to mp demo ili šta,pa igra je već odavno izašla van?
imaš na steamu demo za homefront igra je odlična mješavina cod-a i bc2
To ti je mp demo,možeš probat,pa ako ti se sviđa kupiš.
Trebao bi sad negdje dlc koji će donijet nove mape i oružja.
Kaj?
To ti je mp demo,možeš probat,pa ako ti se sviđa kupiš.
Trebao bi sad negdje dlckoji će donijet nove mape i oružja.
Jel ima za ps3?
Ovo s masterserver file-ovima mi nije pomoglo.
Sve ostale igre mi rade online, pa pretpostavljam da nisam "zakočen" u routeru, ali ću probat pogledat u uputama koja mi je uopće lozinak za uć (ako mogu u ovog Thomsona koji ima daljinski nadzor od T-Coma)
Hehe, ja sam to davno prošao i zahebao ih
Kak misliš prošao,pa ovo je multiplayer demo...
Kak misliš prošao,pa ovo je multiplayer demo...
Lol, mislim da je čovjek zaslužio Thump Up! :D
Lol, mislim da je čovjek zaslužio Thump Up! :D
Samo zato jer ih je "zahebo" :)
LOL, ja sam mislio za T-COM hahahaha al igra mi je perfektna po 7 put upravo na najteze prelazim i stalno igram MP pre dobro mi je, jedva čekam DLC i nastavke, COD mi je 0 za ovo
EDIT: zaboravio jednu stvar, nego dečki, komšije i tako dalje redom, addajte me na steam i jedni druge pa idemo igrat, moj steam je : zvonexp78