Heroes of the Storm

poruka: 621
|
čitano: 118.838
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Heroes of the Storm

Darko# 2580

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Heroes of the Storm

A guide to drafting, popis tier lista i još par korisnih naputaka za igrače.  

http://www.weskimo.com/a-guide-to-drafting.html

In the end there will be only ( c )haoss ...
16 godina
Heroes of the Storm

https://teambuilder.heroesofthestorm.com/

Za free mounta (spider mech). 

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Evo i mene: Pixi#2593

Trenutno lvl 36, i malo igram ranked kad stignem, rank 33 :)

LOL EUNE: lolking.net/summoner/eune/32157899
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Heroes of the Storm

Danas sam (nub) isprobal LiLi... majketi kako je dobar support xD. Kasnije drzi cijeli team na full hp u teamfightu (ak se budale ne ukenjaju) i GG :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
yep, lili medu najboljim healerima, a ilidian i valla veliki damage i diablo medu boljim warriorima(tankovima)
battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina
ukay1000 kaže...

Danas sam (nub) isprobal LiLi... majketi kako je dobar support xD. Kasnije drzi cijeli team na full hp u teamfightu (ak se budale ne ukenjaju) i GG :)

Lili je dobra, ali lagano se interupta ulti i nema neki dodatnih CC sta je meh zato nije niti top pick.

Meni po play stylu - malfurion (moze imati do 2 hota, aoe healing, shield, root koji ako dobro timiras nakon stunova/hooka moze biti imba), uther (njega je dosta tesko masterati) - ali ima 2 sick heala + ulti (devine shield), reghar je dobar, ali ne znam jos mi nije dorasao srcu - lili mi je na last mjestu trenutno posto je ona najlaksa za igranje od svih healera.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 21:19 (ZuBo).
17 godina
Heroes of the Storm

Je ko za partiju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ukay1000 kaže...

Je ko za partiju?

Samo ako si dobar ;)

13 godina
odjavljen
Heroes of the Storm

Ja ne stizem nikako igrati, mocu preko vikenda, ko me nije dodao, neka me doda pa da nas se sto vise skupi

tomicz# 2580

Darko

0 0 hvala 0
17 godina

Ljudi, kak opce komunicirate? Nema ingame voice chata, koliko sam skuzio.

A moj PiCek je preslab da paralelno vrti nesto uz igru. Iako se vec gusi sav :D

16 godina
Dachande kaže...

Ljudi, kak opce komunicirate? Nema ingame voice chata, koliko sam skuzio.

A moj PiCek je preslab da paralelno vrti nesto uz igru. Iako se vec gusi sav :D

skype, team speak ako igramo u grupi 3+.
Sta ce ingame voice chat, vecina igri koja ima ingame voice barem iz mog iskustva se nikad ne koristi.

17 godina

Ne znam. Meni pusto bez chata.

Jučer prvi put s frendom igro preko chata i super išlo.

Al zna bit gnjavaža kad igraš sa lošom ekipom. A ko zna, možda to isto oni za mene pričaju u tom trenu :D

Možda samo nismo kompatibilni :)

Nego, dolazi Butcher u igru i nova mapa Heaven vs Hell. Odlično izgledaju.

23.06. na PTR, a ako je sve u redu 30.06. na live.

S tim da će biti još sadržaja, jer će biti kao tematska Diablo ekspanzijica.

A novi likova svaka 3-4 tjedna! Barem se nadaju.

16 godina
Dachande kaže...

Ne znam. Meni pusto bez chata.

Jučer prvi put s frendom igro preko chata i super išlo.

Al zna bit gnjavaža kad igraš sa lošom ekipom. A ko zna, možda to isto oni za mene pričaju u tom trenu :D

Možda samo nismo kompatibilni :)

Nego, dolazi Butcher u igru i nova mapa Heaven vs Hell. Odlično izgledaju.

23.06. na PTR, a ako je sve u redu 30.06. na live.

S tim da će biti još sadržaja, jer će biti kao tematska Diablo ekspanzijica.

A novi likova svaka 3-4 tjedna! Barem se nadaju.

Ima previse toxic igraca da bi atm igra imala voice chat - tako da upotpunosti odobravam sta ga nema.
Takoder imas obicni chat (pisani), ali i njega mozes turn offati - sta je isto ok.

Nova mapa izgleda sick - pogotovo immortali, butcher ce biti fun za igrati brijem.
Svida mi se sta su promjenili abilitije immortalima - tipa dok ima mane napada iz daljine ako nema ide u melee, takoder promjenili su i kampove - koliko sam vidio neki shaman sa psima, dize ih iz mrtvih, a drugi kamp su neka 3 sta bacaju koplja. Brijem da je svijetla buducnost HOTSa  - koliko god prije nisam mogao igrati LOL/DOTU2 sad ih jos manje mogu igrati jer su smece nasprem HOTSa;)

17 godina

Slažem se.

Probao sam Dotu, LoL i HoN, ali ovo mi je najbolje, daleko najbolje.

Šteta kaj opće nije poznata kod nas. Nigdje niko ne priča ništa. Ni na HCL, forum.hr, nigdje. Vas par samo ovdje na forumu.

16 godina
Dachande kaže...

Slažem se.

Šteta kaj opće nije poznata kod nas. Nigdje niko ne priča ništa. Ni na HCL, forum.hr, nigdje. Vas par samo ovdje na forumu.

Sta te briga sta se ne prica kad nas.. Hrvatska je za gaming bila uvijek selo, a mentalitet ljudi isto ne pomaze (a mogu reci da mozda 3-4 ljudi koje sam upoznao imaju smisla za gaming scenu - ostalo sux).

Ako zelis skill igras solo i nades par dobrih internacinalnih igraca s kojima rokas. Imas site kao stormcraft.com di mozes staviti svoj "ID" da te ekipa moze dodati/testirati, a ima i forum di se mozes prijaviti da trazis team...
Ukoliko se zelis zezati sigurno imas ekipu s kojom ces to raditi...Skuzio sam da dosta hrvata voli igre di ne moras ukljuciti mozak i taktike (znaci poznavanje team playa nula bodova, poznavanje mehanike igre i mogucnosti heroja isto nula bodova, multitasking W T F is that? :) - zato vole igre kao LOL di sjedis 30min u jednom lejnu) s obzirom na kakve sam sve "igrace" naletio nije niti cudno i za mene osobno super je sta se drze igre koju ja ne igram - ROFL..
Tako da ti iskreno ne pratim uopce HRV scenu niti sam ikad pratio.

17 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Čudi me da za launch igre nisu pripremili bolji matchmaking, trenutni je primitivan i dozvoljava svakakve gluposti. Četiri igrača sa rankom 20 - 25 i peti ,padobranac, rank 49. Score mu je 1 - 1, 50% winrate kao i ostatak team-a. 

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Koliko bodova dobivate po ranked win-u?

LOL EUNE: lolking.net/summoner/eune/32157899
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Oko 300 bodova do ranka 15, nakon toga krene sporije, nekih 75-110 po winu. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
16 godina

ja 30 dobivam po winu, 28 lvl( sad vidio da je u pitanu ranked  )

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 17:09 (dado16).
15 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Aha... Neznam, ja za sada oko 450 po winu, a lost izgubim oko 90... Malo mi je čudno toliko bodova dobivat, ali ne se žalim 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Heroes of the Storm

Nek' me netko podsjeti da ne igram ovako mjesec dana nakon ekspanzija, releasova ili valova beta ključeva. Svaki put slijedi razdoblje matchmakinga s ekipom koja još ne zna ni sve tipke od Q do E.

Jučer situacija:

PROTECTOR kaže...

Čudi me da za launch igre nisu pripremili bolji matchmaking, trenutni je primitivan i dozvoljava svakakve gluposti. Četiri igrača sa rankom 20 - 25 i peti ,padobranac, rank 49. Score mu je 1 - 1, 50% winrate kao i ostatak team-a. 

Igram, lomim se, a tim glup k'o zid. Pogledam summary... ja službenih (alfa i dio bete nisu bilježili partije pa je to cca još 700) 1300 partija, svi moji od 9 (da, devet) do 75 (sedamdeset-fakin-pet)...

Matchmaking...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 18:06 (Tonči).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Dachande kaže...

Slažem se.

Meni je recimo igra fora na prvu, ali daleko ispod razine dote i lola. jbg 5 godina stare igre su bolje od novonastale mobe. Igra je rusvaj, neizbalansirana, nema nikakvu koherentnost. Slažem se u potpunosti s IGN-ovom 6.5 ocjenom. Fora je, ali ima kardinalne probleme koji se trebaju ispraviti, a za to treba vremena

16 godina
Problem sa ign-ovom ocjenom je sto je sasvim drugi covjek radio review i sto je nedavno zaposlen za riot, tak da review nije objektivan, a igra je sasvim solidno balansirana jedino matchmaking poboljsat.
17 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Igra je rusvaj, neizbalansirana, nema nikakvu koherentnost. Slažem se u potpunosti s IGN-ovom 6.5 ocjenom. Fora je, ali ima kardinalne probleme koji se trebaju ispraviti, a za to treba vremena

"Objektivnost" recenzije je na razini. Ono što me izrazito bode u oči :

Teammates level up in unison, sharing the wealth of XP earned from killing minions in a lane, destroying enemy defensive structures, or picking off an out-of-position hero. This is a razor-sharp double-edged sword.
On one hand, it discourages superiority within your team, granting everyone equal gain regardless of their skill, and giving you a clear understanding of what you and your four allies are capable of in combat. The unfortunate side effect is that there’s rarely an opportunity for a playmaker to carry their under-leveled team to an outstanding, unexpected victory. Trampling another squad feels fantastic, as winning often does, but falling behind a few levels after losing an objective and watching enemies skyrocket in power feels like a burial instead of a challenging struggle for an epic comeback.. Recovery is possible, but rare in the 115 games I’ve played so far.

Boldano je čisti DOTA modus operandi. Zašto jedan igrač mora biti taj koji će izvlačiti ostatak team-a, nije li ovo ipak timska igra? 

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
odjavljen

Moj Bože kako se srozao taj IGN...

17 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Igra će preuzeti MOBA tron kroz neko vrijeme, LoL i DOTA se mogu sakriti pred Blizzard-ovim uratkom..  a možda su se samo izlizale kroz godine dok je ovo novo i zanimljivo, hm.. 

Opet, Blizzard je odličan u kreaciji adiktivnih igara ;)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
Heroes of the Storm

Nezz, ja doguro do 12 levela za cardback na karti, ali igra je mess u trenutnom stanju imho, a što se reviewa tiče, sve što su rekli za minus, stoji im

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kak im stoji sve sto se tice minusa??? poor maps and objectives? pa daj me nemoj, to je pozitivno, jbni lol i dota jedna te ista mapa jedno te isto ubij i unisti bazu, to sto su izmislili mid war i 3 na 3 je gluparija a ne novotarija. Excessive grinding???? retardiranost i unnecessary restricions? di su tu restrikcije, lol prodaje sve zivo sta stigne, to sto prodavaju dodatne skinove pa free2play je kaj ne???... review je odvratan
13 godina
Heroes of the Storm

Nisam lipe na lol potrošio u 4 godine xD

A ovdje se baš vidi blizzardov jew-ism... Mape su fora na prvu, ali realno užasno je. Samo akcija, objectivesi koji single-handedly okrenu game, itd. Igra je trebala još u beti ostati dok se ne nađe neki balans, ovako je ispodprosječna moba sa loše realiziranim idejama. Ali ofc ima blizzard na sebi pa je zato kewl

Moj PC  
0 7 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice