Heroes of the Storm

poruka: 621
|
čitano: 121.540
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

VashEfferus#2758 pa me dodajte da bacimo koju zajedno.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Nabavio sam US key, pa jel zna neko negdje sigurnu caku gdje da napravim dobar trade (hocu eu key u zamjenu za us key). 

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Heroes of the Storm

Pa mislim da mozes samo regiju u clientu promjenit.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

ja takoder imam us key i aktivirao sam ga za svaki slucaj al nemozes nista mjenjat poslje moras igrat na US sto uzrokje dosta velik ping i fps drop iako koji put uopce nelaguje....Zamjenu takoder pokusavam napravit vec preko tjedan dana na svim mogucim stranicama al isto svi ugl. traze EU key....nasao sam jednog lika iz ukrajine koji prodaje EU kljuceve za 5 doalra sto je nekih 30 kn po meni isplativo pa namjeravam uzet od njega tip je sigurnjak veliki rejting ima na forumu i preporuke ostalih clvanova foruma pa ako te zanima mogu ti poslat njegov kontakt :D
takoder odigro sam par gejmova na US acc i meni se igra svida u potpunosti skroz razlicita od lola i dote apsolutno po svemu osim istog cilja da se srusi protivnicka baza al meni jako zabavno mogo bi cijeli dan igrat a gejmovi traju taman ni previse ni pre malo :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 15:52 (joco1911).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Steta, mogao si jednostavno otici na reddit i trazit zamjenu kao sto sam ja. Javilo se 5 ljudi, i lako obavio trade sa jednim likom.

Inace, igra mi se svidja. Ali bas, svidja.  Ne vidim unikantniju mobu od ove trenutno, i sama varijacija objectiva i mapa mi je jako zabavna. Samo me brine ovaj gold koji se ocito malo teze dobiva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

SVI KOJI TREBATE KLJUC ZA EU EVO LINKA PRIJAVITE SE DOBIO SAM ISTE SEKUNDE MAIL SA KLJUCEM PITANJE KOLKO IH JOS IMA STRANICA JE NJEMACKA
https://redeem.geforce.com/

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
joco1911 kaže...

SVI KOJI TREBATE KLJUC ZA EU EVO LINKA PRIJAVITE SE DOBIO SAM ISTE SEKUNDE MAIL SA KLJUCEM PITANJE KOLKO IH JOS IMA STRANICA JE NJEMACKA
https://redeem.geforce.com/

Coupon code? 

10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

4 0 hvala 3
16 godina
joco1911 kaže...

Ovo radi lol. Hvala majstore!!!

14 godina
neaktivan
joco1911 kaže...

svaka čast

10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Eto nakon tolko muke sad ga dobio ovako lako sva sreca odusto od kupnje bio hahahah :D ko oce nek me doda pa da bacimo psihopat88 2341

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
joco1911 kaže...

Eto nakon tolko muke sad ga dobio ovako lako sva sreca odusto od kupnje bio hahahah :D ko oce nek me doda pa da bacimo psihopat88 2341

Dodao te, bacit cemo koju, igraj je seeef brate. Svi napisite id-eve, da se skupimo malo.

ID: metrix2k#2366

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 16:40 (metrix.2k).
15 godina
neaktivan
joco1911 kaže...

Zakasnio :(

Je li ima ko viska?

17 godina
Heroes of the Storm

I ja zakasnio :(

Ako ima tko viška i ja bi njemu poklonio neki steam key :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Dodajte me DickTator#1953. Mainam Warriore (Stičz, Tyriael,Muradi, Sonya, ETC) i Support (Malf, Tassadar, sad Lili) , klase, ali znam ponešto s ubicama ako zatreba :) 

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Ima neko da igra bas intenzivno evo ja stvarno igram ko lud u 3 dana sam doso do 18 lvla najcesce preko tjedan ujutro i navecer bacim za vikend igram od jutra pa do nekih 6....Uglavnom mislio sam ako ima zainteresiranih da organiziramo neki team i to jer primjetio sam kad igram solo stvarno je tesko slozit par pobjeda zaredom uvjek se naleti na neke noobove i svasta nesto ili me zna spojit kad igram assasina sa jos 3 assasina xd ako ima javite se tu pa mozda i bude nesto :D

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Dodajte me MMOHaki#2643

www.mmo-balkan.com
14 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

hmm danas dobijem mail da sam odabran za betu a već par dana igram hahaha

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Jutros se probudio i usao na mail da vidim jel ima sta novo kad ono blizzard sa beta accesom :D

Nezz battle tag napamet al ugl ako bi tko htio igrati oko 16h samnom kad dodjem iz skole nek se javi

Samo znam da se zovem:For The Horde

Da znam... Ime je glupo

Bk
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
joco1911 kaže...

Ima neko da igra bas intenzivno evo ja stvarno igram ko lud u 3 dana sam doso do 18 lvla najcesce preko tjedan ujutro i navecer bacim za vikend igram od jutra pa do nekih 6....Uglavnom mislio sam ako ima zainteresiranih da organiziramo neki team i to jer primjetio sam kad igram solo stvarno je tesko slozit par pobjeda zaredom uvjek se naleti na neke noobove i svasta nesto ili me zna spojit kad igram assasina sa jos 3 assasina xd ako ima javite se tu pa mozda i bude nesto :D

Stvar je u tome sto u soloq imas puno bolji winrate nego u premade grupama. Iz jednostavnog razloga sto u soloq noobovi budu u oba teama, a ako igras u premadeu onda te spaja sa drugim premadeovima. Ja sam imao 3 dana igrajuci s 3-4 frenda blizu 0% winrate (jer su katastrofalni noobovi), cim sam odjebao to i krenuo igrati solo/ udvoje/ troje, winrate skocio na 70%

13 godina
neaktivan
Minneyar kaže...
joco1911 kaže...

Stvar je u tome sto u soloq imas puno bolji winrate nego u premade grupama. Iz jednostavnog razloga sto u soloq noobovi budu u oba teama, a ako igras u premadeu onda te spaja sa drugim premadeovima. Ja sam imao 3 dana igrajuci s 3-4 frenda blizu 0% winrate (jer su katastrofalni noobovi), cim sam odjebao to i krenuo igrati solo/ udvoje/ troje, winrate skocio na 70%

Ovo apslolutno nije točno. Matchmaking sistem trenutačno ne funkcionira tako. Plus što je tvoj post kontradiktoran. Prvo kažeš da si gubio kad si igro s tri frenda a onda ti je winrate skočio kad si igrao u troje...i jedno i drugo je premade tako da to baš i nema logike.

Nema dovoljno ljudi da bi matchmaking sistem spajao grupe od 5 s grupama od 5. I ne samo to. Ako se igra hero legue tek se onda može vidjeti koliko malo ljudi zapravo to igra. Spoji likove ispod ranka 20 s likovima koji su 50ti rank.

10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

ja igram sa par likova koji su vise manje svi 40 lvl i uglavnom stalno dobivamo rijetko kad nam se desi da izgubimo....a solo kazem gotovo nemoguce slozit par pobjeda zaredom....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Sorry udarnik ali nisi u pravu.

Matchmaking radi tako da ako 2 frenda igraju zajedno nastoji ih ubaciti u match gdje isto 2 lika igraju zajedno, 3-3, 4-4, 5-5. Nije nužno 100% vremena tako, ako baš nema ekipe od 5, stavit će te u ekipu od 4.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vash kaže...

Sorry udarnik ali nisi u pravu.

Matchmaking radi tako da ako 2 frenda igraju zajedno nastoji ih ubaciti u match gdje isto 2 lika igraju zajedno, 3-3, 4-4, 5-5. Nije nužno 100% vremena tako, ako baš nema ekipe od 5, stavit će te u ekipu od 4.

Kao što rekoh, matchmaking TRENUTNO ne radi na taj način. Inače bi čekali po 10ak minuta a ne imali insta que. Malo si pročitajte na nekim drugim forumima kako funkcionira matchmaking...

14 godina
Heroes of the Storm

Po mom iskustvu sreces PUNO jace protivnike kada igras u punoj grupi (4 ili 5) nego kad vas igra 1-3. Dovoljno sam iskusan s Mobama (i gamingom opcenito) da prepoznam kad je tim uigran, kad ima likove izvan f2p rotacije i kad nas samaraju ko curice. I to tjedan dana zaredom, govorim o uzorku od 100+ partija. 

S druge strane, kad god igram sa jednim ili 2 frenda, winrate nam bude ogroman. I tocno se vidi da protivnici nisu koordinirani i da su individualno losiji. Uostalom nije bilo nikakvog sluzbenog objasnjenja o matchmakingu, ali iz vlastitog iskustva i iskustva 10ak poznanika da se zakljuciti da je poseban matchmaking za premade grupe...

EDIT: Istina je i znam da igram s ogromnim noobovima u ekipi, ali svejedno, morali bi moci pobijediti bar 40% public igri (protiv random grupe, non-premade). Ali kazem, nije tako jednostavno, ide premade vs premade i drugi premade je uvijek sto puta bolji jer nema debile u timu.

EDIT2: Evo nasao sam i dokaz

citat Blizzard

Arranged Team vs. Random Team

Arranged teams, or a group of players who enter matchmaking as a full party, are often able to better coordinate, communicate, and execute strategies than opposing random teams, which are teams made up of individual players grouped together via matchmaking. Though random teams can and do win against arranged teams, our win percentage data shows that arranged teams generally have a slight advantage over their random counterparts.

We feel that better games generally come from matching arranged teams with one another, and random teams with other random teams, and the Heroes matchmaker actually prefers to create games this way. Due to the relatively low Tech Alpha population, however, we’ve configured the matchmaker in such a way that it currently allows arranged and random teams to play against one another if an opposing team with a similar-sized party could not be found. We’ve done this in order to get you into games faster, rather than making you wait when a more suitable matchup isn’t readily available. As the pool of invited Heroes testers is increased, these situations will occur less often. Eventually, the matchmaker will be able to consistently match arranged teams against other arranged teams and random teams against other random teams.

Whether a team is made up of individual players, a group of five friends playing together, or any combination in between, you can rest assured that the matchmaker will always take the team’s overall skill into account in order to find even matchups.

gotov citat

Znaci vec u alfi bi se MOGLO igrati protiv randoma ako si u premade timu ali samo AKO se ne bi mogao naci drugi premade tim. A sada je vec debelo preko 9 milijuna igraca u beti, i nema nikakvih problema s nalazenjem drugog premadea - stoga u vecini slucajeva zavrsis protiv drugog premadea. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 15:05 (Minneyar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

A što tebi nije jasno? Ajde razlikuj teoriju od prakse. Taj citat što si dao jasno kaže što i ja. Matchmaking pokušava tako radit. POKUŠAVA. Odi baci malo oko na hots subreddit npr pa ćeš vidit kako se ljudi žale na matchmaking sistem kako uopće ne radi. Odi baci hero league, utipkaj /who pa pogledaj raznolikost rankova s kojima će te spojit. Sve oni to pokušavaju, ali trenutno nema dovoljno ljudi da bi šljakalo.

Isto govorim iz osobnog iskustva. Npr igramo full premade i nas pet je loše do bola i više od pola matcheva doslovno razbijemo protivnika jer nisu premade(igram s likom koji uzme Arthasa i govori kako je dobar jungler i ide solirat mercove, i onda dobijemo bez beda...) Kao da je teško prepoznat kad si matcham sa soloQ a kad s premadom.

Da ne kažem kako je matchmaking odličan pa ti složi grupu od 4 assasina ili 3 tanka i takve stvari. Svašta oni kažu da radi, ali očito je da neke stvari baš i ne rade. I oni su sami toga svjesni pa kažu

"Eventually, the matchmaker will be able to consistently match arranged teams against other arranged teams and random teams against other random teams."

I full link na blog post o matchmakingu: http://us.battle.net/heroes/en/blog/15145471/matchmaking-design-in-heroes-of-the-storm-8-8-2014

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 15:33 (udarnik60).

0 0 hvala 0
14 godina
Heroes of the Storm

Ne govorim o Hero League (ne igramo to) nego o najobicnijem Quick Matchu. Dogodi se koji put da smo naletili na random grupu, ali u velikoj vecini slucajeva to bude premade vs premade. Naravno da u tech alfi nije jos tako funkcioniralo kad je bilo puno manje ljudi nego sada...

U Hero League je ofc drukcija situacija posto je tamo valjda 5% populacije, naravno da to nije reprezentativan uzorak. Dok vecina populacije ne krene to igrati, ili bar neki znacajan broj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 15:38 (Minneyar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

ForTheHorde#26227

For The Horde
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Heroes of the Storm

Dodajte ako ste za druzenje ;) ad1ct#2726

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

ja se u potpunosti slazem sa Udarnikom60 ovaj matcmaking je zaista los i smjesan svakakve igrace spaja s razlicitim lvl-ima i herojima pa zna bit po 4 assasina u ekipi sto mi se vec desilo pa vec unaprijed znas da si partiju izgubio xd

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice