Heroes of Newerth

poruka: 111
|
čitano: 18.067
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Navodno orginalni tvorci dote odvojeni od Icefroga rade dotu na novom Engineu.

Zanima me vaše mišljenje, kakvo vam se čini, gdje ste nabavili key za beta testriranje.... oće bit bolja od Dota-e...

Ja san do sad odigra 10 partija... ima dosta stvari koje nerviraju u doti a ovdje su ispravljene... inače bezobrazna kopija :D

I like it

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Evo ak neko zna beta key za HoN neka plzz posalje na privatne poruke

inace sam veliki fan dote :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Već malo starija vijest, al bar se neko sjetio staviti :P

Ne znam kaj bi mogao očekivati od ovoga: nova i ljepša grafika (zahtjeva jača računala-usporedbe radi, DotA radi na 400 mhz Smijeh), al mislim da će i preglednost biti smanjena :S

Vi koji ste igrali, kak se vama čini, vaša ocijena?

Hoće li trebati puno navikavanja?

DotA ima ogromnu zajednicu igrača i nisam baš siguran kako će svima HoN leći... :)

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Igro sam 5 partija kod frenda i igrica je preprejaka :)

donosi nove iteme i heroje

Bit ce vise mapa vjerovatno dok izađe iz bete. tako je najavljeno:)

Treba malo vise navikavanja jer kako sam vec spomenuo donosi drukcije iteme i heroje

I na kraju oni kojima je dobra DotA, Heroes Of Newerth ce im bit jos bolji

Uzivajte!!!

Ko rano rani, ima podocnjake!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Moram pitati, jer još nigdje nisam našao taj podatak: hoće li igra biti free ili će se morati kupiti?

Jer ako će se morati platiti, ne znam koliko će se igrača odlučiti za nju (piratske verzije ne računam :) )

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Heroes of Newerth
Gunner_V kaže...

Moram pitati, jer još nigdje nisam našao taj podatak: hoće li igra biti free ili će se morati kupiti?

Jer ako će se morati platiti, ne znam koliko će se igrača odlučiti za nju (piratske verzije ne računam :) )

Tesko,brate tesko vjerovatno ce se ko sve drugo morati platiti :( (

Nego, jel ko zna kada ce izaci full igra jer navodno vise nema prijava za beta verziju :(

16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Naaah, nema sanse da bude popularnije od obicne dote. Demigod je pokusao i ne kazem da je los(zapravo je bas dobar) ali nece ni jedna dostic tu populaciju.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Naaah, nema sanse da bude popularnije od obicne dote. Demigod je pokusao i ne kazem da je los(zapravo je bas dobar) ali nece ni jedna dostic tu populaciju.

Neznam, na veliko se prica da je bolje od same dote (i ja sam se poceo slagat dok sam probo kod frenda)

I jos ako nekim slucajem bude besplatno.....

16 godina
neaktivan
gago kaže...
Living.Dead kaže...

Neznam, na veliko se prica da je bolje od same dote (i ja sam se poceo slagat dok sam probo kod frenda)

Ma neka je bolje ali vjerojatno nece mnogo starih igraca preci na tu novu jer su neki heroji promijenjeni. A i 100% ce bit besplatno jer se to ne isplati placat mjesecno.

16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...
gago kaže...
Living.Dead kaže...

Ma neka je bolje ali vjerojatno nece mnogo starih igraca preci na tu novu jer su neki heroji promijenjeni. A i 100% ce bit besplatno jer se to ne isplati placat mjesecno.

Ma ne mislim na mjesecnu pretplatu nego su najavljene mogucnosti da ce igra biti u potpunosti besplatna nakon bete (da se nemora kupovat, nego se skine free sa interneta na offical web siteu), no sve je teze i teze da bude tako :(

No dobro vidjet cemo.....

16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Evo da napišem svoje dojmove...

Prvo stvari koje mi se sviđaju:

1. Team speek je podjeljen na 2 djela, botun T pričaš svima, Y samo sa svojima u laneu

2. Komande više nisu fiksne već ko s Hotkeyevima možeš namjestit po guštu

3. Dropanje više nije problem... valjda su serveri bolji, a imaš i 5 min da se vratiš u igru ako ti se npr restarta komp

4. Laga skoro da nema... ping nekih 40-60

5. Vote za predaju... nema više iživljavanja kad te ovnaju pa moraš čekat pola dana da slože sebi iteme pa se smiluju i završe game.

6. Vote za kick igraca... ako je retaj zašto bi ga trpija 45 min

7. Broji se broj livanih partija i host vidi postotak... tako da nema klinaca koji livaju svako drugi game

Ima još toga al se nemogu sitit

A sad stvari koje me nerviraju... nema ih puno

1. Heroji su pre slični... šareni blještavi i pre slični

2. Previše naglašena grafika spellova... ako maidenica baci ulti bloka ti materi mikrovalna u kužini... sve je šareno, ne vidiš heroje... mass fightovi su totalna nula od silnog šarenila

3. Još nema kvalitetne ekipe ko u doti...samo noobovi

Br 2 mi je veliki problem i zato san presta igrat HoN do slijedećeg updatea... neda mi se više nervirat kad u mass figtu ne vidim ništa 10 sec od šarenila spelova... morat će poradit na tom

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
sinco kaže...

Evo da napišem svoje dojmove...

A sad stvari koje me nerviraju... nema ih puno

2. Previše naglašena grafika spellova... ako maidenica baci ulti bloka ti materi mikrovalna u kužini... sve je šareno, ne vidiš heroje... mass fightovi su totalna nula od silnog šarenila

Br 2 mi je veliki problem i zato san presta igrat HoN do slijedećeg updatea... neda mi se više nervirat kad u mass figtu ne vidim ništa 10 sec od šarenila spelova... morat će poradit na tom

Da, zato sam i pitao kaj se tiče preglednosti jer ono kaj sam vidio na jubitou, baš mi je izgledalo šareno :/

Vjerojatno će to morati malo smanjiti jer bi moglo osim izgubljenih fightova biti i epileptičnih napada...

Ove stvari koje si napisao se i meni veoma sviđaju, posebno ovaj dio s voteanjem i 7. točka s omjerom.

Kak stoje s Garenom, ima kakvih naznaka jer tamo igram?

Kolko ima zasada heroja? Ima kojih novih? :D

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan

Vjerojatno igra jos nece na garenu dok je u beti... a kad bude gotova neznam

A sto se tice heroja i itema... netko je spomenuo nove iteme... ja nisam nasao ni jedan... svi su isti kao u doti samo se drugacije zovu... mozes ih prepoznat jedino po atributima i pasive active stvarima koje daju..

Heroja ima novih...iako ih par nije balansirano... npr gondar ili scout kako ga zovu ima sve spelove skoro iste osim ultija... a ulti mu je isti kao od snipera... ???

Neznam tosno koliko ih je novih al sigurno ih je 3-4 potpuno nova... najjaci od novih je neka pticurina (sova) koja sa svakin ubivenim creepom dize oko sebe tornado (max 7) koji daje dmg oko sebe kao radijacija a kad se aktivira heala heroja...

heroja nema mnogo nekih 40 al vidi se da su ostavili slotove za upotpunit s novima

16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

da pitam, gdje ste nabavili beta key?

jel ih ima jos uopce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

beta keyeve su dijelili preko facebooka... ili preko web stranica kao nagradnu igru...

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Neće bit besplatna morat ćeš je kupit,piratske verzije se uopće neće delat jer je igrica bazirana isključivo na multiplayer.

16 godina
neaktivan
anX kaže...

Neće bit besplatna morat ćeš je kupit,piratske verzije se uopće neće delat jer je igrica bazirana isključivo na multiplayer.

To što si rekao nije mi neki razlog za ne piratizirati :D

Pa većina današnjih igara za multiplayer se mogu igrati pomoću piratskih verzija...

Ja ako bude dobra igra, možda čak i kupim, jer sam fanatik kaj se tiče DotAe...

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Ima li netko Beta key od HoN-a, visak ako ima :)?

Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz Asus P5K-V Kingston HyperX 2GB DDR2-800 WD 500GB 7200 16MB WD 320GB 7200 16MB WD 250GB 5400 8MB Ext. WD640 7200 16MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

e.. jel bi mogo neko da mi da beta key, stvarno mi treba... juce sam video igricu i zadivio sam se :D inace, igram dotu 3 godine i dobro bi doslo nesto novo ali slicno, tako da, ako nije problem, moze neko da posalje na srda10@gmail.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Evo ako netko ima beta key za ovu igru molio bih da posalje na xorantu@net.hr

Unaprijed hvala

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Dajte prestanite, najbolje jos da covjek koji uzme beta key jednostavno da vama.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Evo vam na privatnim porukama link za beta key uzimanje

10557 preostalo

pozurite

registrirajte se na stranicu (nema virusa) i uzmite jedan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

gago veliak hvala za link .. evo upravo downloadam xD

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

moze link za key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Heroes of Newerth

Molio bih link.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Heroes of Newerth

treba mi link

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Evo link!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Evo link!

Postedio si me davanja :D

Hvala!

17 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Jucer sam dobil beta key i danas sam malo igral ali igra mi se nesviđa, dosta je nepregledna i teško se "ufurat" kaj recimo nije stvar s Dotom.

Plus su ove nove stvari tipa voice chat, acc lvl i takve stvarćice.

world is full of king and queens who blind your eyes and steal your dreams
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2009 10:25 (Septah).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Pozdrav

Inace ne volim fektat, al sad padam na koljena:

Nisam se uspio registrirat na alienware sa posla i zatrazit beta key, dok sam dosao do kuce vise ih nije bilo :/

Pa ak netko ne treba beta key bio bih presretan da mi ga "prosljedi" na p.m. :D

Fala i ispricavam se na fektanju!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice