Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 668.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
TheVeky kaže...

znaci poslije ove  iduca ekspanzija ce biti vezana sa wispovima  ... 

btw svidja mi se ungoro, quest legendary card ?! mozda napokon bude priest bolji helarer od paladina :P

To nikad neće bit. Već su rekli nekoliko puta da će heal više biti vezan uz paladina nego priesta.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
17 godina
nine kaže...
walentkane kaže...

Naravno nece biti sve igrive ali daleko je to od F2P modela. A di su jos ostale karte...

igračima koji dobro i puno piče arenu će igra i dalje biti f2p.

ja nemam vremena za tako nešto, igram mrvicu više oda daily questova pa je malo teže pratiti tempo izdavanja novih karti.

Nedavno je Blizzards objavio top listu 100 igraca u Areni koji mjesecno odigraju 100 i vise partija, na prvom mjesti lik ima 8.6 pobjeda prosjecno dok na 100. mjestu ima 6.7 pobjeda.

Nagrade cak i za te nisu toliko dobre da bi popunili kolekciju za svaku novu ekspanziju.

15 godina
neaktivan

ako se ne varam (nisam dugo arenu upalio), 7 pobjeda je otplaćen ulog + free goodies (packovi, dust, gold..).

po tome ako stalno igraš daily + npr. jedna arena dnevno sa prosjekom 7 pobjeda daje i te kako finu zaradicu.

sad samo ne znam što misliš pod popunjavanje kolekcije. teško da itko bez kupovanja ogromne količine packova može imati sve karte od svake ekspanzije.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja rokam samo daily-je i skupim uvijek tipa 40 packova za svaku ekspanziju.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...

ako se ne varam (nisam dugo arenu upalio), 7 pobjeda je otplaćen ulog + free goodies (packovi, dust, gold..).

po tome ako stalno igraš daily + npr. jedna arena dnevno sa prosjekom 7 pobjeda daje i te kako finu zaradicu.

sad samo ne znam što misliš pod popunjavanje kolekcije. teško da itko bez kupovanja ogromne količine packova može imati sve karte od svake ekspanzije.

Da, sa time da je to statistika u trenutku kad je išlo naizmenično ekspanzija pa onda avantura gdje za 3500 golda imaš SVE karte, te tek onda, gotovo 8-9 mjeseci kasnije slijedeća ekspanzija i to je bilo vrijeme (umanjeno za 3500 golda za avanturu) koje si imao za sakuit gold i dust za ekspanziju od 135 karata, pa nitko od F2P igrača to nije mogao. Po novome ekspanzija ide svaka 4 mjeseca (cca) sa punih 135 karata i F2P igrači već nakon 1. ili 2. ekspanzije nemaju što radit u igri. Da, možemo igrat arene, koje će po novome biti standard, ako smo sretni možda 1-2 decka složit prije nerfa.

Imajte na umu da su karte iz avanture itekako igrive i korisne i to uglavnom legendary, kojih sada više neće biti zagarantiranih.

Uz to miču dvije genijalne karte koje su se nalazile u večini meta deckova - ragnaros i sylvanas, zatim azure drake koji je oduvijek bio dio svakog decka itd. da ne nabrajam.

Ja razumijem njihov business model, ali blizzard zarađuje tešku lovu trenutno, a nove izmjene su samo u svrhu povečanja profita, dakle rezultat gramzivosti, ne isplativosti, a na štetu igrača. Nadam se da će im se obit o glavu jako brzo, ja više ne vjerujem u scenarij gdje ovo igram džnakon jeseni kad izađu 2 ekspanzije ove godine. Koliko god bile zabvne, kao f2p ih neću moć pratit, a pare, osim onog "starter packa" ne mislim davat. 45€ svaka 4 mjeseca, za 2-3 godine otplatiš pošten mobitel na kojem se do sada f2p igro hearthstone, a ne da si taj buđet moram poduplat.

EDIT: umjesto da se bave nerfanjem karata u trenutnj ekspanziji, da 90% deckova ne budu pirate shaman i warrior, oni samo izmišljaju nove modele po kojima više zarađuju, to kaj su ljudi koji bi trebali plačat igru nezadovoljni, to je manje bitno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.3.2017 20:22 (Rhodin).
16 godina

ma ja cu prodat acc, ova igra ide samo nizbrdo, ovak  i onak jedva skupim par deckova na ftp i onda izade nes novo

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma ovo što oni rade je bullshit. dva class legnedary i 5 neutralnih to jest 23 legendary je meni dovoljan znak da ovo više nema smisla. šteta bila ja zabavna igra, ali sada ako nećeš kupovat s pravim novcem moći ćeš eventualno igrati jedan deck.

0 0 hvala 0
17 godina

Koje jeftinije alternative preporucujete?

Vidio sam da ima Shadowverse,The Elder Scrolls Legends,Magic duels,Gwent na koju je presao Lifecoach,vjerujem da niti jedna od tih igara ne zahtjeva trosenje tolike kolicine novca.

Mexx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jučer probao Gwent... odličan mi se čini, taktički je stvarno superiorna u odnosu na HS. Imaju nekih dodirnih točaka, ali u suštini su vrlo različite igre.

Ne znam što bih rekao za trenutnu situaciju u HS-u. Definitnvo jedna od meni najdražih igara, ali sve sve ide nizbrdo. 3 expanzije u godinu dana znači veliku potrebu za dustom ili davanjem para, što meni osobno nije opcija.

Sad su nurfali čak 2 karte, a realno dok pogledaš nerf nije prejak, pirate warrior i shaman dalje dominiraju, ranked je neigriv... vrti se 5 deckova i to je to.

Legendary spellovi će opet gurati određeni tip decka po klasi što gubi svaki smisao kartaške igre u kojoj se razvija strategija. Vidjeli smo samo 1 - priest legendary koji gura Deathrattle karte, ono, koja je poanta... imaš bazu od 500-tinjak karata i onda se ograničiš na to da svi igraju samo 1 tip decka (naravno ako žele koristiti Legendary spell) :) Živi smijeh...

Očajnički im trebaju češći "balance" patchevi i novi Play mode-ovi...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Meni je Gwent unutar Witchera 3 bio odbojan i izbjegavo sam ga.

17 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Koje jeftinije alternative preporucujete?

Vidio sam da ima Shadowverse,The Elder Scrolls Legends,Magic duels,Gwent na koju je presao Lifecoach,vjerujem da niti jedna od tih igara ne zahtjeva trosenje tolike kolicine novca.

Sve su besplatne, pa te nista ne kosta probati.

Obavezno probaj Duelyst i Spellweaver.

Sve su dobre, ali uvijek se vratim HS-u, jer tamo imam najvise karata i najvise utrosenog vremena.

Ali, ako se Rhodin -ove sumnje potvrde i skuzim do kraja godine, da kao f2p casual igrac ne mogu pratiti metu, vjeroajtno ce se prorijediti moj boravak u HSu.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.3.2017 10:33 (Chaky).
13 godina
neaktivan

Pa igram HS doslovno svaki dan još od bete. Svaki dan se logiram i rješim quest ili odgiram par matcheva. No evo od kada su počele najave ovoga više ne. Mislim imam dovoljno dusta i golda da cu moci popratiti ovu godinu, ali za iducu necu imati 100% pa makar svaki dan udarao do 100 golda od winova. Po meni su fulali ove promjene totalno.

8 godina
neaktivan
Ja sam novi u HS i jel moze kakav tip? Mainam huntera i evo me na 18 lvl, kakav pack da uzmem i kako da igram, da enchanteam karte neke i upgradeam pojedine? Ima netko neke brze tips and tricks ili da trazim po yt neke tutoriale za pocetnike? Znam basics i sve i od nekih 40gameova sam izgubio 10cca, al i dalje mi je los deck da gubim na glupe nacine. Welp

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huyzzy kaže...
Ja sam novi u HS i jel moze kakav tip? Mainam huntera i evo me na 18 lvl, kakav pack da uzmem i kako da igram, da enchanteam karte neke i upgradeam pojedine? Ima netko neke brze tips and tricks ili da trazim po yt neke tutoriale za pocetnike? Znam basics i sve i od nekih 40gameova sam izgubio 10cca, al i dalje mi je los deck da gubim na glupe nacine. Welp

Digni sve klase do lv10 (ili koji vec treba) da dobijes sve basic karte.

Packove uzimaj Classic + one koje ne ispadaju iz Standarda. Youtube begginers je ok, potrazi Trumpa.

Upgrade karata nema. Ako mislis da ti neke nece trebati slobodno drobi i kreiraj si one koje bih rado igrao.

S Basic kartama ces tesko daleko dogurati, ali da se pobijediti koja.

https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/1ua5c9/hearthstone_for_beginners_guide_and_resource/

https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2fn4r3/can_anyone_do_a_tldr_of_deck_types/ckavcwc/

8 godina
neaktivan
Aha okej, idem to prvo napraviti, grand tournament pack ne valja ili? Samo da classic uzimam? Idem sad odgledat tutorijale i procitat stogod za reddita sta si linkao, hvala
17 godina
neaktivan
Huyzzy kaže...
Aha okej, idem to prvo napraviti, grand tournament pack ne valja ili? Samo da classic uzimam? Idem sad odgledat tutorijale i procitat stogod za reddita sta si linkao, hvala

Za pocetak, ako mislis otvarati, otvaraj Classic packove. Classic su "sigurne" karte, jer ne bi trebale nikad izaci iz Standarda.

Pocetkom Aprila izlazi nova ekspanzija, pa ces kupovati packove od nje.

http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20475356/a-year-of-mammoth-proportions-2-16-2017

2017 marks the end of the Year of the Kraken and the beginning of a new Hearthstone Year: The Year of the Mammoth. Each new Hearthstone Year brings a fresh start in the form of a new Standard format. Once the Year of the Mammoth officially begins with the first major expansion of 2017, Blackrock Mountain, The Grand Tournament, and League of Explorers cards will become exclusive to Wild.

Znaci ne kupuj Packove od Blackrock Mountain, The Grand Tournament, and League of Explorers

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.3.2017 15:59 (Chaky).
16 godina

Un'Goro release date 4/6/17? Amazon preorder promotion ends 11:59 PM on 4/5/17

Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Chaky kaže...
Huyzzy kaže...

Za pocetak, ako mislis otvarati, otvaraj Classic packove. Classic su "sigurne" karte, jer ne bi trebale nikad izaci iz Standarda.

Pocetkom Aprila izlazi nova ekspanzija, pa ces kupovati packove od nje.

http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20475356/a-year-of-mammoth-proportions-2-16-2017

2017 marks the end of the Year of the Kraken and the beginning of a new Hearthstone Year: The Year of the Mammoth. Each new Hearthstone Year brings a fresh start in the form of a new Standard format. Once the Year of the Mammoth officially begins with the first major expansion of 2017, Blackrock Mountain, The Grand Tournament, and League of Explorers cards will become exclusive to Wild.

Znaci ne kupuj Packove od Blackrock Mountain, The Grand Tournament, and League of Explorers

Okej hvala :)

15 godina
neaktivan

ja cu i dalje igrati hearthstone, proveo sam daleko vise vremena u hearthstoneu nego li u svim drugim igrama zajedno, zasluzuju da s vremena na vrijeme dobiju 45€ od mene...

eh bio sam pogrijesio nakon gadgetzana , nakon sto sam napravio sve bolje i zabavnije dekove, i nakon sto sam scraftao sve legndarije koje sam htio bio sam nastavio otvarati pakove umjesto da sam poceo sakupljati za iducu ekspanziju ,ali jbg mislio sam da ce biti ona druga vrsta ekspanzije, ah nista onda cu kupiti pakove kod dinosaura ,a kod sljedece (wisp?)ekspanzije probati do tada sakupiti dovoljno golda da nemoram nista kupit ...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

našao na desktopu screenshot iz 11.-og mjeseca, ovakav epic yogg fail je vrijedan shareanja 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Legendary Priest spell je tu..

XD... ko če ga dočekat.. izgleda da *sauri budu bili Beast-i ..

Ja se nadam da ču dočekat ekspanziju s oko 6k dusta i 5k prašine + 3200 za  Sylvanu i Raga..

Šteta kaj LJ nije Hall of Fame...

GG

Edit:

https://imgur.com/a/mXEpa

https://i.imgur.com/2HBAXGB.png

Eto ovo mi je gušt igrat..

Patches je unutra jer ga volimo, za razliku od Small Time Bucca.

Nije bilo mjesta za Shadowstep, Shakru mi je nekako spor, ali možda bi prošel umjesto Burgla.

Najvažniji 3 mana minion je Bran, jer večinom ga svi silom miču s boarda...

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.3.2017 11:59 (Zver).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad ti RNG kaže samo SMORc

Ne vidi se baš najbolje iz screenshotova al na polju su bili 2/3, 1/1 i 0/2.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
16 godina

Jedan težak meč

Origin:Overlord_HR, Battle.net:OverlordCRO
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Overlord07 kaže...

Jedan težak meč

to ti nije pravi. Kolento nije kolento

17 godina

Zasto mislis da nije? Ja sam tri puta igrao protiv Hotforma, jednom protiv Trumpa, Gnuma i Xixa, provjerio sam streamove i uvijek su bili oni.

Rank je dosta visoko i rano u sezoni tako da moguce da je on.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
walentkane kaže...

Zasto mislis da nije? Ja sam tri puta igrao protiv Hotforma, jednom protiv Trumpa, Gnuma i Xixa, provjerio sam streamove i uvijek su bili oni.

Rank je dosta visoko i rano u sezoni tako da moguce da je on.

zato što je ovo kolento, a pravi je Kolento. zato što je Kolento prije dva dana bio rank 1 tako da je sada već sigurno legendary. eto zašto

14 godina
1samek kaže...

Jučer probao Gwent... odličan mi se čini, taktički je stvarno superiorna u odnosu na HS. Imaju nekih dodirnih točaka, ali u suštini su vrlo različite igre.

Ne znam što bih rekao za trenutnu situaciju u HS-u. Definitnvo jedna od meni najdražih igara, ali sve sve ide nizbrdo. 3 expanzije u godinu dana znači veliku potrebu za dustom ili davanjem para, što meni osobno nije opcija.

Sad su nurfali čak 2 karte, a realno dok pogledaš nerf nije prejak, pirate warrior i shaman dalje dominiraju, ranked je neigriv... vrti se 5 deckova i to je to.

Legendary spellovi će opet gurati određeni tip decka po klasi što gubi svaki smisao kartaške igre u kojoj se razvija strategija. Vidjeli smo samo 1 - priest legendary koji gura Deathrattle karte, ono, koja je poanta... imaš bazu od 500-tinjak karata i onda se ograničiš na to da svi igraju samo 1 tip decka (naravno ako žele koristiti Legendary spell) :) Živi smijeh...

Očajnički im trebaju češći "balance" patchevi i novi Play mode-ovi...

Ja sam se zaljubio u Gwent igrajući W3 i probao sam standalone verziju koja je ispunila sva moja očekivanja. Samo što fali iOS/Android verzija.

Kao što je TheVeky napisao, previše sam vremena uložio u HS da bih samo tako odustao, a i taj WOW lore i art su mi nekako "bez konkurencije".

S druge pak strane, ova meta me strašno živcira i nemam volje igrati te jedva čekam ekspanziju i novu sezonu. Na žalost, pohlepa Blizzarda je rezultirala situacijom u kojoj budu casual igrači loše prolazili, ali nikada nisam imao golda/dusta za sve meta deckove u svakoj klasi pa sam preživio... Tako budem i dalje.

BattleTag - Yovitssa-2302; PSN - Yovitssa; Steam - jovica0106
15 godina
protjeran

Jel netko imao ovakav problem - igram Hearthstone na android tabletu i od updatea se ne mogu logirat sa ispravnim podacima, na battle net se s istima normalno logiram... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ansha kaže...

Jel netko imao ovakav problem - igram Hearthstone na android tabletu i od updatea se ne mogu logirat sa ispravnim podacima, na battle net se s istima normalno logiram... 

Support ticket...

Onak iz glave neznam..

Probaj  u postavke od aplikacije i obriši sav data i chache.. da se opet app ekstrakta.. to bi trebalo pomoč...

15 godina
protjeran

Retardiran sam, upisivao sam nick umjesto mail-a....

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice