Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 668.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Yovitssa kaže...
walentkane kaže...

Nemaš Sylvanu, znači treba ti 1600 dusta da ju napraviš. Kad ju rotiraju dobiješ natrag 1600 dusta, na nuli si. Ako ju dischantas dobiješ 400 dusta, a priej si dao 1600, znači gubiš 1200 dusta.

Kakav je to exploit?

Pa dobijem 1600 kad ju rotiraju plus 400 za razbijanje, dakle 2000 dusta. Znači u plusu sam za 400.

Prije su kod nerfanja davali full dust refund pa mislim da tebe to buni. Naime, sad su rekli kako "ne žele da se tako dobre karte disenchantaju" pa će prilikom prvog logina u igru nakon primjene update-a za svaku od navedenih karata dodijeliti protuvrijednost u dustu. Plus, zadržavaš kartu... Kužiš?

Ako nemaš trenutno karte koje se rotiraju i planiraš ih napraviti i rastaviti jedinu tu je profit. Znači za Sylvanu ti treba 1600 dusta koje dobiješ natrag i ak ju rastaviš dobiješ 400 dusta.

Ali ako imaš sve karte koje se rotiraju onda nema profita već samo gubitak, pogotovo za one koji misle da će dobiti golden legendarye, a zapravo gube 1200 dusta.

15 godina
neaktivan

ako nemas sylvanu , napravi golden sylvanu onda , dobijas nazad 3200 , i disencantanjem jos 1600 (naravno u slucaju ako imas 3200 dusta).

nije exploit jer 99% igraca vec ima te legendary , ovo je dobar push za beginere samo ako ste cuvali dust 

nadam se kako budu neke karte izlazile iz clasica da ce tako neke karte ulaziti u clasic deck (kao npr reno ,brann) :P

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 16:05 (TheVeky).
17 godina

Dečki, ajde se uozbiljite. Gdje piše da će se karte iz hall of fame uopće moći dissenchantat za dust? Svi pričaju o tome, isplati se ovako, isplati se onako...

Da je blizz htio da se dissenchantaju za dust napravili bi to kao zadnji put kad su nudili puni povrat dusta za dissenchant. Trenutno ti daju dust i kartu, što je bolesno već u startu, pa ne vjerujem da će još jednom dati dust ako tu kartu ponovo dissenchant.

Ovo je prilika dobit "besplatno" kartu za wild, ukoliko se ima dusta za craftat ju, sve ostalo se ne bih kladio.

Dakle imam SVE karte koje su odlučili izbacit iz standarda i večina deckova mi se oslanja na njih. To je i blizz zaključio da se dešava kod večine igrača, te da umjesto kupnje ogromnog broja karata nove edicije, naprosto kupimo 20-50 boostera sa goldom što skupimo od questova i craftamo nešto novih karata oslanjajući se večinom na jeftine nove karte i bolesno dobre classic karte. Radije bih doživotno imao sylvanas i Ragnarosa, te azure drakeove nego dust koji ću dobiti za njih.

Razmišljao sam i ja koji bi bio najbolji pristup za nas koji imamo navedene karte, poprilično sam siguran da je ne učinit ništa, već uzet dust koji bi dobili izlaskom nove ekspanzije.

Tko ima "običnog" ragnarosa, može dat 3200 dusta za zlatnog, dobit taj dust nazad i onda dissenchantat zlatkong za 1600 dusta (možda), te bit na istom ko da ne napravi ništa, samo koji dan imat zlatnog ragnarosa. Loše u tom scenariju je ako neće moć dissenchantat jer će mu ostat zlatni i obični Ragnaros i 0 extra dusta. Najbolji scenarij je onaj u kojem može dobit nazad dust i dissenchantat oba, ali isti taj scenarij bio imao (i ukupno isto dusta) da ne učini ništa i naprosto dobije 1600+400 ako dissenchanta.

Kao što su i kolege rekli, može dobit relativno jeftino zlatnog umjesto običnog, za 1200 dusta manje povrata nakon patcha. To opet znači da ima 1200 dusta manje nego da nije učinio ništa.

Isto vrijedi i za sve ostale karte.

Ono što ja ne mogu vjerovat pak, je da blizz "ne zna" za ovaj exploit, o kojem svi bruje zadnjih dana, te da će dat puni povrat dusta za te karte i još k tome dozvolit dissenchant za dust. Mislim da je sve skupa izašlo na ovaj način da obavijeste igrače da si zadrže najskuplje varijante tih karata, te koliko maksimalno, da mogu dobit puni povrat dusta, a sve ostalo da dissenchantaju dok je vrijeme. Zadnju kartu za koju dobijete dust (puni povrat) samo zadržavate i nikad ne dobijate povrat dusta. Poprilično sam uvjeren da će tako bit.

Drugi problem je što su avanture bile jeftine, a došle bi sa garantiranim legendama koje smo svi koristili. Sada umjesto toga dobivamo 3 ekspanzije sa 130 karata svaka, nijedan garantirani legendary (osim ako naprave nešto slično ch'tunu i old gods - ali onda imamo sranje da će opet biti tematska ekspanzija teško spojiva sa puno drugih karata, psim pokojom classic)), te neki solo play koji će ličit na avanture, ali bojim se neće davat legende ko avanture ni garantirane karte. Živi bili pa vidjeli. Ova godina trebala je, po dosadašnjem iskustvu, dati 2 avanture i samo jednu ekspanziju i bit relativno jeftina. Navodno bumo dobili nešto sitno besplatnih boostera kao naknadu za to kaj nemamo avanture i kaj se dobar dio karata rotira van upotrebe.

Također me smeta što je ovo sitni pomak prema tome da classic karte budu sve gore i u konačnici neupotrebljive. Dio je već nerfan, dio se sada u potpunosti izbacuje, na kraju će classic ličit na basic, sve što će vrijedit će se morat kupovat svaka 4 mjeseca - definitivno nedovoljno da se nafarma dovoljna količina golda da se kupit pozamašna količina boostera svaki put kad dođe ekspanzija. Avantura je bila oko 3500 golda što je definitivno izvedivo, čak ostane i višak za ekspanziju koja dolazi nakon nje. Ekspanzija zahtjeva BAREM 6-7k golda da bi bilo dovoljno commona i rareova, sa malo sreće i pokoji ljubičasti ili legenda koji su korisni, ali večina se craftala. Sad će se to morat ne za 1 ili 2 ekspanzije radit već za 3, a ono što izlazi iz rotacije SVE podisenchantat i opet ne bu dovoljno, a u tom slučaju na wild možemo zaboravit. Tko hoće i standard i wild igrat, bit će JAKO teško sa free to play accountom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Dečki, ajde se uozbiljite. Gdje piše da će se karte iz hall of fame uopće moći dissenchantat za dust? Svi pričaju o tome, isplati se ovako, isplati se onako...

Da je blizz htio da se dissenchantaju za dust napravili bi to kao zadnji put kad su nudili puni povrat dusta za dissenchant. Trenutno ti daju dust i kartu, što je bolesno već u startu, pa ne vjerujem da će još jednom dati dust ako tu kartu ponovo dissenchant.

Ovo je prilika dobit "besplatno" kartu za wild, ukoliko se ima dusta za craftat ju, sve ostalo se ne bih kladio.

Pa koje karte se ne mogu DE, a da nisu dio onog soulbound dijela igre? Blizzard je rekao da ce se dust dobiti kao poticaj da se karte ne DE, ali nigdje ne stoji kako se nece moci. Dapače rekli su kako karte iz Reward sistema (geblin, murk eye i ti) ulaze u Hall of Fame, a sve te karte se mogu DE.

Free dust ćeš moći dobiti samo za onoliko karate koliko stane u deck. Znači za dva drake, 1 raga i 1 silvanas. Možeš ih ti imati deset, ali dust dobiješ samo za jednog legendarya.

Nisam expet za citiranje, pa ne znam kako razlomiti citat, jbg :P No slažem se s drugim dijelom tvoga posta gjde govoriš kako će biti jako teško igrati bez trošenja novaca.

Osobno kada ovo čitam mi se čini da ću odustati od HS jer mi se promijene ne sviđaju. Avantrue su bile odličan model po meni gdje ti se za cca 2800 golda otključalo 5 legendary karata i poprilačn broj korisnih epica i rare. S ovim novim sistemo za 3k golda ćeš uzet 30 packova i ovisit o sreći. Meni je jasan cilj blizzarda da prodaju što više packova, ali mi je tako pederski da sam već sad prestao igrati i rješavati questove jer ne vidim smisao. neće se više uz neko normalno igranje moći nafarmati dovoljno golda da se igra ranked.

15 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...
Rhodin kaže...

Pa koje karte se ne mogu DE, a da nisu dio onog soulbound dijela igre? Blizzard je rekao da ce se dust dobiti kao poticaj da se karte ne DE, ali nigdje ne stoji kako se nece moci. Dapače rekli su kako karte iz Reward sistema (geblin, murk eye i ti) ulaze u Hall of Fame, a sve te karte se mogu DE.

Free dust ćeš moći dobiti samo za onoliko karate koliko stane u deck. Znači za dva drake, 1 raga i 1 silvanas. Možeš ih ti imati deset, ali dust dobiješ samo za jednog legendarya.

Nisam expet za citiranje, pa ne znam kako razlomiti citat, jbg :P No slažem se s drugim dijelom tvoga posta gjde govoriš kako će biti jako teško igrati bez trošenja novaca.

Osobno kada ovo čitam mi se čini da ću odustati od HS jer mi se promijene ne sviđaju. Avantrue su bile odličan model po meni gdje ti se za cca 2800 golda otključalo 5 legendary karata i poprilačn broj korisnih epica i rare. S ovim novim sistemo za 3k golda ćeš uzet 30 packova i ovisit o sreći. Meni je jasan cilj blizzarda da prodaju što više packova, ali mi je tako pederski da sam već sad prestao igrati i rješavati questove jer ne vidim smisao. neće se više uz neko normalno igranje moći nafarmati dovoljno golda da se igra ranked.

jbg ali avanture njima ne donose gotovo nikakvu zaradu , prakticki svaki tjedan kako izlaze tako i sakupis 700golda i zapravo nema potrebe da itko trosi novce na avanture...

pretpostavljam da ce se moci igrati ranked samo sto ce f2p igrac biti ogranicen na jednu ili dvije vrste deckova ,dok osoba koja kupi 50paketica bi trebao biti u stanju imati sve moguce dekove ...

i dalje smatram da ova igra nije p2w nego p2have fun..

16 godina
walentkane kaže...

Gubiš 1200 dusta, ajde malo razmisli ;)

Znači Blizzard ti daje 1600 dusta za normalnog Ragnarosa kojeg trenutno imaš. Na dobitku si 1600 dusta i ostaje i Ragnaros.

Sad ako imaš 3200 dusta i craftaš zlatnog Ragnarosa, dobiješ 3200 dusta natrag i ostaje ti zlatni Ragnaros, znači na nuli si. 

Ali ne dobijaš onih gore spomenutih 1600 dusta od Blizzarda već možeš samo dischant normalnog Ragnarosa za 400 dusta.

Na kraju gubiš 1200 dusta.

Sve sam ti bio pokazao i izračunao, ne vidim što ti nije jasno. Ako ti je cilj zaraditi što više dusta, da tada sa craftanjem zlatnoga ne dobivaš extra dust. Tada je najbolja opcija ne raditi ništa di dobiješ free 1600 dusta i GG. Ukoliko želiš imati zlatnog ragnarosa u svojoj kolekciji, sada ga se isplati craftat, nego poslije ove promocije, gdje bi onda, ukoliko se odučiš da želiš zlatnog raga, bio na gubitku...

I dalje je poanta da oni koji žele zlatne legendarne u svojoj kolekciji ovo je sada odlična prilika za to. Onima kojima je cilj zaraditi dust, nemoraju ništa raditi samo će dobiti free dust za ono što već imaju.

Stoja
13 godina
neaktivan
TheVeky kaže...

jbg ali avanture njima ne donose gotovo nikakvu zaradu , prakticki svaki tjedan kako izlaze tako i sakupis 700golda i zapravo nema potrebe da itko trosi novce na avanture...

pretpostavljam da ce se moci igrati ranked samo sto ce f2p igrac biti ogranicen na jednu ili dvije vrste deckova ,dok osoba koja kupi 50paketica bi trebao biti u stanju imati sve moguce dekove ...

i dalje smatram da ova igra nije p2w nego p2have fun..

Ali neće. 50 packova je možda dovoljno za jedan deck. Ovu ekpaznziju sam kupio 100 packova za golda i sastavio jedan deck.

Avanture njima donose dovoljno novca, samo oni žele još više. Baš zato mi se gade.

16 godina
udarnik60 kaže...

Ali neće. 50 packova je možda dovoljno za jedan deck. Ovu ekpaznziju sam kupio 100 packova za golda i sastavio jedan deck.

Avanture njima donose dovoljno novca, samo oni žele još više. Baš zato mi se gade.

Ja sam kupio možda 40-ak packova sve skupa(30 sigurno na startu, kasnije znam da sam ih sigurno još jedno 5 uzeo) od legendarnih sam otvorio patches-a, a craftao sam ayu, kazakusa, dragonfire potion. Imam za većinu deckova (aggro warrior, aggro/mid/jade shaman, renolock, renomage, dragon priest, jade druid) Tako da mi malo čudno da sa 50 packova imaš samo jedan deck...

I sada već skupio 2400 golda koji se skupljaju za sljedeću ekspanziju, plan mi skupiti 3-4 tisuće tako da bude za 30-40 paketa + sa free dustom što će doći od hall of fame karata bit će dovoljno dusta za neke must have legendarne koji budu bili potrebni

Stoja
13 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ja sam kupio možda 40-ak packova sve skupa(30 sigurno na startu, kasnije znam da sam ih sigurno još jedno 5 uzeo) od legendarnih sam otvorio patches-a, a craftao sam ayu, kazakusa, dragonfire potion. Imam za većinu deckova (aggro warrior, aggro/mid/jade shaman, renolock, renomage, dragon priest, jade druid) Tako da mi malo čudno da sa 50 packova imaš samo jedan deck...

I sada već skupio 2400 golda koji se skupljaju za sljedeću ekspanziju, plan mi skupiti 3-4 tisuće tako da bude za 30-40 paketa + sa free dustom što će doći od hall of fame karata bit će dovoljno dusta za neke must have legendarne koji budu bili potrebni

Slažem se bit će dusta za ovu prvu ekspanziju. Što će biti s petom? Ti očito malo igraš, jer sam sam znatno smanjio pa sam već na 5k golda, a imao sam 10k koje sam potrošio na packove. IIRC iz 100 packova sam dobio kazakusa od legendary ( i još 4 beskorisna koja se mogu gledati kao jedan koristan nakon DE). Ono što je bitno meni da su sigurno dobre karte zamijenili packovima.

17 godina
neaktivan

U vezi disenchantanja.

Znaci full refund 1xleg i 2xepic/rare/common? Ostali visak karata disenchantam po normalnoj tarifi?

Osobno mi je zao Sylvanas i Raga. Wild nisam jos niti jednom upalio, ali ne disenchantam nista osim duplih.

Hoarder sam 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Chaky kaže...

U vezi disenchantanja.

Znaci full refund 1xleg i 2xepic/rare/common? Ostali visak karata disenchantam po normalnoj tarifi?

Osobno mi je zao Sylvanas i Raga. Wild nisam jos niti jednom upalio, ali ne disenchantam nista osim duplih.

Hoarder sam 

Pa ako sam dobro shvatio tekst onaj free dust će se dobiti samo za onoliko karata koliko stane u deck. Znači možeš imati 5 raggya, ali neće dobit 8000 free dusta nego "samo" 1600. Isto tako ako sam shvatio, ako ručno DE raggya nece ti on donijet 1600 nego 400 jer karta nije mijenjanja nego samo ide u hall of fame.

Znam, znam. i sam imam sve što sam ikad dobio :P

16 godina
udarnik60 kaže...

Slažem se bit će dusta za ovu prvu ekspanziju. Što će biti s petom? Ti očito malo igraš, jer sam sam znatno smanjio pa sam već na 5k golda, a imao sam 10k koje sam potrošio na packove. IIRC iz 100 packova sam dobio kazakusa od legendary ( i još 4 beskorisna koja se mogu gledati kao jedan koristan nakon DE). Ono što je bitno meni da su sigurno dobre karte zamijenili packovima.

Relativno slabo, igram dovoljno da na kraju sezone budem rank 5 ili veći, te da rješavam questove da se ne nakupe, a i jednom tjedno padne arena (ili napravim deck i onda 2 tjedna kasnije se sjetim odigrati tu arenu) Uglavnom nisam neki HC igrač da stalno igra, zarađujem hrpu zlata, pa opet nekako bez problema se skupi za ekspanzije. SAd ćemo vidit kako će biti ove godine, al ne vjerujem da će biti preveliki problem. Mislim da su ljudi više razmaženi da bi odmah htjeli imati apsolutno cijelu kolekciju a opet ne žele ni lipe dati. Ja još uvijek nemam ni classic set kompletan (ne da mi fale samo legendarni nego i dosta epica, primjerice preparation za rogue-a) i neke klase/deckove nemogu nikako igrati zbog toga jer mi fale ključne karte koje ne želim craftati i jednostavno se pomirim sa time i igram nešto drugo za što imam mogućnosti.

Stoja
17 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...
Chaky kaže...

U vezi disenchantanja.

Hoarder sam 

Pa ako sam dobro shvatio tekst onaj free dust će se dobiti samo za onoliko karata koliko stane u deck. Znači možeš imati 5 raggya, ali neće dobit 8000 free dusta nego "samo" 1600. Isto tako ako sam shvatio, ako ručno DE raggya nece ti on donijet 1600 nego 400 jer karta nije mijenjanja nego samo ide u hall of fame.

Znam, znam. i sam imam sve što sam ikad dobio :P

Da, malo sam se krivo izrazio.

Hvala na pojasnjenju, tako sam i ja "preveo". 

15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Tako da mi malo čudno da sa 50 packova imaš samo jedan deck...

ja sam isto oko 50-ak paketića otvorio, i imam manje više sve bitnije karte iz trenutne ekspanzije.

možda još aya-u da si nabavim i to je to.

Chaky kaže...

ja sam isto hoarder, ali mi je više žao nekih legenda koji će otići sa explorersom.

iskreno više igram standard, ali igram pomalo i wild koji mi je često puno šareniji i zabavniji.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
Stoja kaže...
udarnik60 kaže...
...

Ne znam imašli toliko sreće sa otvaranjem boostera ili ne kužiš igru na dugo... ali meni je trenutni sustav omogučio skupit novac za svaku avanturu i onda imat oko 7k golda za slijedeću, kad otvorim tih 70ak boostera dobijem nešto legendi, ali uglavnom smeće. Imam i dusta, ali 8k dusta trenutnih je maltene dovoljno za 3-4 legende i nešto epica. Ako sagledam realno i ne dissenchantam sve što nije standard (dakle ne odreknem se wilda) imam dovoljno za slijedeću ekspanziju za kakav god deck poželim... No sve nakon nje je banana jer u slijedećih 4 mjeseca mogu skupit oko 3-4k golda i možda 1k dusta i neću moć ništa, a dodatno ona nakon toga ću bit prazan sa svim osim što skupim između.

Mogu se dissenchantat uvijek wild karte tj. sve od prethodne sezone, ali nikad ne znaš šti će bit "in" u wildu. Dakle odustat od wilda, i opet sa vremenom ostat bez goriva i morat kupovat karte, to je jedino što se može desit. Avanture su bile te koje su spašavale f2p igrače koji su stalno igrali jer su mogli skupit dovoljno da budu kompetitivni.

17 godina

Nešto sam testiro sa PayPalom i G2P tako da imam Hearthstone Heroes of Warcraft CardPack Key

Ma šta god to značilo za vašu igru, pa ako netko želi ključ neka javi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Nešto sam testiro sa PayPalom i G2P tako da imam Hearthstone Heroes of Warcraft CardPack Key
Ma šta god to značilo za vašu igru, pa ako netko želi ključ neka javi...

vjerovatno jedan booster. rado ću ga udomit ako je to.

15 godina

Koju reno mage listu koristite za ladder? Gubim previse od reno warlocka...

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Optužuje drugoga igrača da ne kuži igru na dugo.

Sa goldima kupuje packove od nove ekspanzije.

Skoči kroz prozor.

14 godina
darko099 kaže...

Lista s tempostorma ti ima mali edge nad renolockovima. U pravilu ako ne techaju protiv magea, to je 50-50 matchup, mozda ti nije stvar do liste.

Burek s mesom
15 godina
KKristijan kaže...
darko099 kaže...

Lista s tempostorma ti ima mali edge nad renolockovima. U pravilu ako ne techaju protiv magea, to je 50-50 matchup, mozda ti nije stvar do liste.

Igrao sam bez antonidasa, sad igram s njim i imam dost bolji score protiv renolocka

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840
16 godina

update dolazi sad početkom 3. mjeseca? ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Supertramp kaže...

update dolazi sad početkom 3. mjeseca? ili?

sutra bi trebao najverojatnije doći patch, sa nerfovima(Small time i spirit claws) a danas oko 7 navećer bi Ben Brode treba izbaciti video di će najvjerojatnije najaviti novu ekspanziiju.

Stoja
17 godina

Što kažete što se Lifecoach povlači iz Hearthstone ?

http://compete.kotaku.com/lifecoach-retires-from-hearthstone-citing-imbalance-in-1792761466

Mexx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Ne znam kako ću od šoka doći kući s posla. 

16 godina

AJMOOOOOOOOOO

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znaci poslije ove  iduca ekspanzija ce biti vezana sa wispovima  ... 

btw svidja mi se ungoro, quest legendary card ?! mozda napokon bude priest bolji helarer od paladina :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 0:20 (TheVeky).

0 0 hvala 0
17 godina

Najave ekspanzija uvijek izgledaju odlicno a kasnije dobijemo turn 5 lethal...

Inace po prvi put svaka ce klasa dobiti 2 legendarne karte, jedan spell i jedan minion plus 5 neutral legendi miniona. Sveukupno ispada 23 legendarne karte = 36800 dusta.

Naravno nece biti sve igrive ali daleko je to od F2P modela. A di su jos ostale karte...

Sto se tice Lifecoacha, casual igracima on nista ne predstavlja, oni koji su malo dublje u igri znaju da je on jedan od najboljih igraca ikad u ovoj igri. Sa najzahtjevnijim deckom ikad, Patron Warriorom cesto je bio medu rank 10 legendary.

Odlicno je opisao problem u igri : dobri legendary igraci imaju prosjek od 60-63% pobjeda dok pro igraci koji igraju po 10-12h svaki dan imaju 68% pobjeda. Znaci tako mala razlika a koliko vremena i truda treba, a glavni problem je RNG, tj. sreca u igri i OP karte, gdje recimo sa Shamanom mozes napraviti nekoliko miss playa kroz igru i na kraju ipak izvuci pobjedu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
walentkane kaže...

Naravno nece biti sve igrive ali daleko je to od F2P modela. A di su jos ostale karte...

igračima koji dobro i puno piče arenu će igra i dalje biti f2p.

ja nemam vremena za tako nešto, igram mrvicu više oda daily questova pa je malo teže pratiti tempo izdavanja novih karti.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice