Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 668.932
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Wolverine kaže...

Jade Druid će biti iritantan deck za igrat protiv, a svi će ga igrati. Jedino kaj treba napraviti je prvih par turnova igrati Jade Idol i odabirati da stavi 3 njegove kopije u deck i onda krenuti izpljuvavati Jade Goleme

Not so simple....

Jako kompleksna mehanika... ak nemaš draw+ramp.. gubiš.. ekstremno bitna prva ruka...

Ako naspamaš Jade idol u dek.. ne vučeš što trebaš.. makar versus controla je super...

16 godina

Protiv control deckova koji nemaju burst, skoro pa auto-win. Tipa dragon priest, control warrior(čak i c'thun warrior), control mage-a sam nekoliko puta brutalno rasturio sa druidom. Međutim problem je pirate warrior(koje sam danas valjda 90% partija susretao) tempo mage, i općenito midranga/aggro deckovi. I druid mirror match je isto jako tempo-based, onaj koji prvi dobije ramp + draw imat će removal i usput počet štancat goleme i ako drugi ne uspije pratiti, druid se više nemože vratiti u igru (fali mu yogg)

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Vidiš ja recimo danas nisam niti jednog tog zloglasnog pirate warriora. Meni većinom iskaću renolock. I uvijek imaju sreće sa onom novom 6/6 što generira demone. Lik 2 turna zaredom dobio illadina. A njegovi kolege prije, uvijek izvuku void valkera i onda nikako uklonim 6/6 jer u ovom decku ne koristim equality i consecration.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
14 godina
AmonZero kaže...

Vidiš ja recimo danas nisam niti jednog tog zloglasnog pirate warriora. Meni većinom iskaću renolock. I uvijek imaju sreće sa onom novom 6/6 što generira demone. Lik 2 turna zaredom dobio illadina. A njegovi kolege prije, uvijek izvuku void valkera i onda nikako uklonim 6/6 jer u ovom decku ne koristim equality i consecration.

Ma svaku drugu sam rektan s tim warriorom.. ide mi nak*****

15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Protiv control deckova koji nemaju burst, skoro pa auto-win. Tipa dragon priest, control warrior(čak i c'thun warrior), control mage-a sam nekoliko puta brutalno rasturio sa druidom. Međutim problem je pirate warrior(koje sam danas valjda 90% partija susretao) tempo mage, i općenito midranga/aggro deckovi. I druid mirror match je isto jako tempo-based, onaj koji prvi dobije ramp + draw imat će removal i usput počet štancat goleme i ako drugi ne uspije pratiti, druid se više nemože vratiti u igru (fali mu yogg)

ja sa dragon priestom u vecini slucajeva pobjedim jade druida , jednostavno ignoriram njegove minione i idem full na face ...

17 godina

Trenutno su na žalost control i jade deckovi prespori. Ima toliko face deckova koji ih naprosto probiju to da je to prestrašno.

Ja sam danas složio random deck sa 30 warrior only karata, bez ijedne neutral, jer sam imao takav quest, imao sam 3:6 rezultat, ali ove 3 pobjede su bile 1 protiv dragon priesta i 2 protiv jade druida - naprosto su prespori... OK, oko ranka 20 i 19 sam igrao, pa vjerojatno ni nemaju karata, ali svejedno, dok je jade druid došao na 5/5 jade golema, bio je na 12 heltha i ja sam imao 7/3 oružje i 2 miniona vani i execut za slučj da odigra još jednog 3/6 taunt summon jade golem ili neki drugi taunt.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

izgleda da treba počet igrati acidic swamp ooze, jer nažalost osim njega i srodnih karata, nema načina da se napravi interakcija sa oružjem (osim ako igraš mage-a i koristiš freeze spellove) U tome i jest snaga ovih pirate warriora, đaba što počistiš ploču, ako ima 3/1 oružje koje u roku 2 kruga može postati 5/3 i eto ti 15 damage-a kroz iduća 3 kruga koje nemožeš zaustaviti ako nemaš weapon removal ili hrpu tauntera

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo svaki drugi meč mi dampa warrior hand.. ma koji k u 3 pm...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zver kaže...

Evo svaki drugi meč mi dampa warrior hand.. ma koji k u 3 pm...

meni nisu tako strasni , ja ih u vecini slucajeva dobijem , evo upravo naletio na jednog... iako je imao dobar pocetak , ono standardno 1/1 + weapon , + legendary + 1/2 koji se sbufa zbog wep u 3/2 ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 10:40 (TheVeky).
15 godina
neaktivan

igrao sam pirate warriora prije ekspanzije (wild i std. različite verzije), a složio sam si i ovu novu verziju.

i u principu vrijedi ista stvar za sve navedene.. ako se sve posloži može partiju riješiti do 4.-5. turna, ali loš mulligan i starting draw su mu smrt, jer jednostavno nema nikakvu dodatnu draw mehaniku.

čak sam znao ubaciti i coldlight oracle, i obavezno ga čuvati ako bi ga dobio na mulliganu jer deck je brz, ali se brzo i ispuše.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 11:30 (nine).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Najtragičnije mi je što igram identične deckove ko i prije ekspanzije i ne prolazim ništa lošije... OK, nisam došao ispod ranka 17 jer nisam puno igrao, više sam ovaj brawl novi da vidim random kako se karte ponašaju kad ih dobijem, ali ljudi se još traže i nije neka meta posložena. Imam samo osjećaj da ću oko 6400 dusta morat dat na legende radi lošeg drawa i onda čekat da izađu TGT i avanture iz standarda da si podebljam budžet.

Wild ne igram, a ima i previše loši karata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja rokam sa renolockom i gazim sve. Prvo sam isprobavao malo poboljšanu staru varijantu sa dragon-ima s kojim sam igrao prije ove ekspanzije. Nije pokazivalo baš neke rezultate. Izabacio sve zmajeve i potrpo druge karte i sad funkcionira odlično. Nevjerovatno kolko je reno u ovoj ekspanziji dobio novih korisnih karata. Odgovora u ruci imaš kolko hoćeš, board clear-ova na bacanje. Ma jedan od najbolji deckova trenutno. Karzakus je prvi legendary kojeg sam krafto u ovoj ekspanziji i efeket od njegovog spella je fenomenalan. Dirty Rat MOTM 

Warriore jedem za doručak. Jeedino ak dobijem super loše karte u ruci onda je problem.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pricekat cu vjerojatno do pola mjeseca da vidim kakvi ce se deckovi nakotit pa cu onda razmislit sta i kako.

zanimaju me paladin, shaman, mage i priest. a ovo ostalo kako se zalomi. do tada samo odradivat daily questove i skupljat lovu za noce packove...

It's not who you are, it's who you know.
15 godina
neaktivan

golden priest yay , cak je bilo lakse nego sto sam mislio,  , pomoglo je sto su protivnici uglavnom renolock i wariori a njih pobedjujem u najvecem postotku 

mislim da cu se sad prebaciti na renolock izgleda zabavno 

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
TheVeky kaže...

golden priest yay , cak je bilo lakse nego sto sam mislio,  , pomoglo je sto su protivnici uglavnom renolock i wariori a njih pobedjujem u najvecem postotku 

cek cek... jel taj Leroy entomban ili igras neki aggro prist deck? :D

15 godina
neaktivan
Hacknwack kaže...
TheVeky kaže...

cek cek... jel taj Leroy entomban ili igras neki aggro prist deck? :D

discoverao sam ga sa onim novim zmajem , uglavnom kod wariora discoveram onaj njihov 3/3 taunt sto ga  imaju u decku ,ali sad  mi je najbolja opcija bila leroy :p 

17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

...Čak nisam ni onaj prosjek imao 20 packova po legendary...

Sta nije 40 packova?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Sta nije 40 packova?

to je mercy counter.. prosjek je sigurno niži, no nisam upoznat sa točnom brojkom.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina

tolko o usporavanju mete :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

tolko o usporavanju mete :D

Nemoze se usporit meta, jer je aggro jedini counter control-u

16 godina
Chaky kaže...
AmonZero kaže...

...Čak nisam ni onaj prosjek imao 20 packova po legendary...

Sta nije 40 packova?

Jok, 20 je prosjek.

Bile su sada i statistike nedavno za ovou novu ekspanziju i prosjek je 20 packova po legendary. 

TL;DR: The drop rates have always been the same regardless of expansion set and average about 1 in 5 packs for an epic and 1 in 20 packs for a legendary. Packs contain >100 dust on average. This is a good rule of thumb that WILL be true for YOU too over the long term. LINK

15 godina
neaktivan

ovaj renolock je prebolestan , craftao sam jaraxusa i karazana i doletio do 10ranka bez poraza ... 

0 0 hvala 0
15 godina

17 pakova = apsolutno ništa korisno.

Dobro dobia sam 2 golden rare ili common više ni ne znam, al ostalo sve škart :(

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

Jok, 20 je prosjek.

Bile su sada i statistike nedavno za ovou novu ekspanziju i prosjek je 20 packova po legendary. 

TL;DR: The drop rates have always been the same regardless of expansion set and average about 1 in 5 packs for an epic and 1 in 20 packs for a legendary. Packs contain >100 dust on average. This is a good rule of thumb that WILL be true for YOU too over the long term. LINK

Pa to je prosjek, al ono što je rečeno je da je garantirano da u 40 packova ćeš dobit legendarnog i da u 10 packova ćeš dobiti jednog epica. Znači ne može se dogoditi da otvoriš 11 packova i ne dobiš epic i 41 pack bez legendarnog. A prosjek je upravo to, sredina. Netko će dobiti jednog u tih 40, a drugi će zato dobiti 3 komada u 40paketa, prosjek: u 80 paketa izašlo 4 legendarna, znači svakih 20 jedan.

Stoja
14 godina
TheVeky kaže...

ovaj renolock je prebolestan , craftao sam jaraxusa i karazana i doletio do 10ranka bez poraza ... 

Ja sam prvi dan imao skor 25:5 sa pirate warriorom, kasnije su došli counter deckovi pa sam prešao na Renolocka. I nisam impresioniran... Previše RNG, partije traju po 20 minuta što mi je previše (pogotovo ako na kraju izgubim ).

Uglavnom, ova ekspanzija mi je zasad koma. Svaki deck je sa Renom (ta karta me oduvijek živcirala). Not impressed...

BattleTag - Yovitssa-2302; PSN - Yovitssa; Steam - jovica0106
16 godina
Yovitssa kaže...
TheVeky kaže...

Ja sam prvi dan imao skor 25:5 sa pirate warriorom, kasnije su došli counter deckovi pa sam prešao na Renolocka. I nisam impresioniran... Previše RNG, partije traju po 20 minuta što mi je previše (pogotovo ako na kraju izgubim ).

Uglavnom, ova ekspanzija mi je zasad koma. Svaki deck je sa Renom (ta karta me oduvijek živcirala). Not impressed...

Jade shaman i Rouge su ti solidne alternative(shaman malo bolji protiv pirate warriora) dragon priest je isto solidan, čak štoviše, sa dragon priestom sam samo dva par puta izgubio (jedan priest, jedan mage i dvaput warlock) a igrao sam ih dosta. 

meni se ekspanzija jako sviđa samo da nema ovih glupih pirate deckova, jer mrzim kad nakon dve solidne pobjede kada imaš sta razmišljati kako odigrati i nadmudriti protivnika, onda dođe pirate, i ako nemam savršene odgovore svaki krug prva 4 turna slijedi poraz i naravno nikako do winstreaka xD

i jedino renolock zna ici na živce sa 20dmg-a al manje nego pirate warirori :P

Stoja
15 godina

Drugi krug kvalifikacija za 10,000€ vrijedan LAN turnir u Zagrebu se igra u ovu subotu.

Kvalifikacije su naravno besplatne i igraju se online, a nastupiti mogu igrači iz svih regija.

Svi detalji: http://www.hcl.hr/vijest/zagreb-gaming-arena-kvalifikacije-2-krug-100188/

Red tuge, red bijesa
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

moram priznati da mi se zgadio ovaj hearthstone , ispocetka sam nekako izlazio na kraj sa pirate deckovima ali sad  kad su se igraci ispraksali sada konstantno gubim . nadam se da ce doci neki nerf za pirate jer ovo nema smisla ...

0 0 hvala 0
16 godina

Danas sam otvorio 51 pack MSOG-a. 5 Legendaryja: Finja, golden Finja, Inkmaster Solia, golden Kun, Genzo i 11 epic karata.

S obzirom da sam kod old godsa za 63 packa dobio 2 legendaryja, ja zadovoljan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Gledam sad ova imena iz HS scene koja dolaze na turnir u Zg Arenu i moram priznat da sam iznenađen koje su vrhunske igrače uspjeli privuć.

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice