Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 669.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Kupim za 1.000 golda novi brawl i onda idem googlat vidjet šta, kuda i kako je to.

Ispada da je to ništa drugo nego obični Standard koji se ponaša kao arena (sam radiš svoj deck).

Imao sam sreće, došao sam na "pola" da dobijem nazad uloženo.

Pošto se igra sadašnja meta, igrao sam kontrolu shamana da counteram warrioer i shamane.

Izgubio sam protiv warlocka i 2x magea (sve ostalo su bili wariori i shamani heh).

14 godina
HaM kaže...

Kupim za 1.000 golda novi brawl i onda idem googlat vidjet šta, kuda i kako je to.

Ispada da je to ništa drugo nego obični Standard koji se ponaša kao arena (sam radiš svoj deck).

Imao sam sreće, došao sam na "pola" da dobijem nazad uloženo.

Pošto se igra sadašnja meta, igrao sam kontrolu shamana da counteram warrioer i shamane.

Izgubio sam protiv warlocka i 2x magea (sve ostalo su bili wariori i shamani heh).

Da, tako su i najavljivali...

Meni se to osobno ne sviđa, tako da budem izbjegavao u širokom luku!

Trenutno štedim gold za paketiće nove ekspanzije...

BattleTag - Yovitssa-2302; PSN - Yovitssa; Steam - jovica0106
16 godina

Ja uspio doći do 6-3 sa midrange shamanom, ispušio od 2 mirror matcha gdje sam imao preloše otvoranje, i tempo mage-a protiv kojeg također isto loše otvaranje imao... al ajde, 260 golda, isto tako nešto dusta i 7 packova( i u njima izvukao 3 epica, jedan od njih golden) tako da ajde kad se sve zbroji, vratilo se nazad XD i dalje imam još nekih 3k golda što se štedi za ekspanziju

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja im nedam ni novćić za taj heroic. Čuvam svojih 4000+ golda za packova kad izađe ekspanzija u 12. mjesecu.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
A ja budala igram arene već par tjedana, koliko me loše ide izgubio sam sve ispod 5 pobjeda. Najbolje me išlo sa warriorom.
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
15 godina
A ja budala igram arene već par tjedana, koliko me loše ide izgubio sam sve ispod 5 pobjeda. Najbolje me išlo sa warriorom.
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HaM kaže...

ja im ne budem taj brawl igrao.. valjda su skužili da ekipa poslije najava ekspanzije krene štediti gold i ne troše €$ na packove novih ekspanzija, pa su odlučili brže bolje uvesti neki goldsink 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
nine kaže...

ja im ne budem taj brawl igrao.. valjda su skužili da ekipa poslije najava ekspanzije krene štediti gold i ne troše €$ na packove novih ekspanzija, pa su odlučili brže bolje uvesti neki goldsink 

Točno to.. Večina casual ekipe skuplje gold za ekspanziju... i to su stavili namjerno XD.

Ali s druge strane dobro je za ove kaj imaju pun k golda pa nek to barem potroše..

Ja sam tek danas stigao zaviriti i vidjet o čemu se radi..

14 godina

Ja isto skippam HC brawl, ne pada mi na pamet davat pare/gold za to...

BTW, prema do sada otkrivenim kartama, nova expanzija djeluje solidno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako Priest bude OP konacno bi mogli igrati control metu. To bi donijelo puno razlicitih deckova i zaboravljenih karti koje su odlicne ali prespore. 

Ova Shaman meta je nesto najgore od kad ja igram, vec 2 godine. 

Makar govno uvijek nekako ispliva, pa mozda dode neki aggro Paladin ili aggro pirate Warrior, a zapravo i trenutni Shaman, kad dodu nove karte, bit ce i dalje jako dobar.

Pise da bi karte trebale doci pocetkom prosinca, znaci kroz dva tjedna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
walentkane kaže...

Ova Shaman meta je nesto najgore od kad ja igram, vec 2 godine. 

prebacise na wild, puno je šarenije.. standard je baš postao dosadan, vrti se valjda 5 različitih deckova poslije yogg nerfa.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina

O control meti se prica otkad je igra izasla, a nikad nije postojala (a vjerojatno ni nece) :) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

1.12 izlazi ekspanzija. Evo sad najavili 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina

Mislim da prvi deck koji ću napraviti je jade golem druid, jade idol je ludilo karta U principu deck će funkcionirati slično kao i trenutni malygos/arcane giant deck, ramp i puno card drawa, samo što u ovom slučaju nakon 5-6 odigranih jade karata svaka iduća postaje jako opasna(a di su combovi sa brannom, fandralom i sl) 

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mene samo zanima koliko b u idealnim uvjetima bilo dobro kupit boostera nove edicije.

Strahovito je opčenito, ali da vam netko iskipa 10k golda na account, da imate napola karte iz prethodnih edicija, uključujući classic da vam recimo pola legendi i 10% epica fali, i da imate ve iz avantura... kako biste trošili te pare, bi li čuvali ili sve u novu ediciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Mene samo zanima koliko b u idealnim uvjetima bilo dobro kupit boostera nove edicije.

Strahovito je opčenito, ali da vam netko iskipa 10k golda na account, da imate napola karte iz prethodnih edicija, uključujući classic da vam recimo pola legendi i 10% epica fali, i da imate ve iz avantura... kako biste trošili te pare, bi li čuvali ili sve u novu ediciju?

Ja bi išao pola pola, 50 paketa na klasik i 50 na MSOG, klasik je bitan al opet obično trebaju specifično neke karte koje fale i relativno su male šanse da ćeš baš te dobiti. A onda dalje čuvaš dust za neke karte koje se kroz par tjedana vidi dal se isplati kraftat ili ne(ili za klasik karte koje ti fale). Ja trenutno imam nekih 2500 dusta tako da ću vjerojatno madam goyu odmah craftati, a za ostale otom potom...

Stoja
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ako mi je mjerilo zadnja ekspanzija, 50 boostera bi trebalo biti dovoljno za pocetak. Nakon toga sam imao dovoljno dusta da craftam vecinu karata koje su mi bile zanimljive, a nisam ih izvukao.

Ali imao sam dosta srece s legendama, jer sam izvukao par igrivih, pa sam na tome ustedio dosta dusta.

Da imam 10k golda. 5k bih zgrobio na novu ekspanziju, a tek nakon toga bih procijenio da li zelim jos.

Nazalost nisam u toj situaciji i zdrobit cu svih +2k sto imam na novu ekspanziju.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina

Ma to me u biti najviše smeta kod nove ekspanzije - ti ćeš craftat goyu, ali ona se može stavit u 3 klase. Mislim... neutral je, teoretski ide bilo gdje, ali ova shema što su napravili sa 3 klana sa po 3 klase koji svaki ima različite mehanike... defakto moraš skupljat SVE... a i nisu baš kompatibilne mehanike sa prethodnim kartama.

To me nekako najviše smeta trenutno i vidim u kojem smjeru će ići standard. Ima JAKO dorih karata za neke klasičnije deckove, ima i novih zmajeva, murloca i pratećih karata, ali recimo ovaj klan što radi jade goleme, s čime ćeš to kombinirat? bran, nešto control karata i sve jade karte iz ove edicije, nemaš što drugo.

Prošla edicija je tako imala c'thun karte - nema sad nijedne nove karte sa tom mehanikom.

Znači li to da je C'Thun mrtav deck? Mislim nije bio pregenijalan u startu, ali ako je C'Thun močniji od recimo jade golem stvari, onda zašto bi netko kupovao novu ediciju? Ako je nova monija od C'Thun, znači li da možemo očekivat da ćemo morat uvijek uzimat jako puno novih karata da bi pratili trend svaki put kad dođe nova edicija?

Kad je došao TgT svi su bili skeptični prema inspire kartama, ali bilo je predobrih neutralnih karata u smislu da nije bilo neke mehanike koja ih sve veže, mogao si uzet pokoju kartu i složit izvrstan deck.... može se i sada, ima jako dobrih, ali nisam siguran za ove "expansion specific" mehanike i koliko mi se to doista sviđa.

2017. godina će imat vjrojatno 2 svoje nove ekspanzije, prva stvar koja izađe u 2017. (vjerojatno avantura oko veljače) briše sve iz 2015. uključujući TGT - imat ćemo clasic, C'Thun i ovo novo. Ako će svaka ekspanzija imat takvu specifičnu mehaniku koja se ne veže na ništa od prije bit će kaos. Da ne kžem da u wildu te karte uglavnom niš pametno ne rade jer ih je premalo i ne vežu se na karte iz drugih ekspanzija ili avantura.

Nisam baš zadovoljan. Na prvu djeluju super, a opet....

Sa druge strane to je trenutno specifično samo za jade golem klan - ostali klanovi imaju karta koje se sa svima mogu koristit - boostanje karata u ruci, olesni potioni.... onak kao da su 3 klase ovdje lošije prošle, osim ako jade golemi ispadnu bolesno dobri.

EDIT: zamjenio sam goyu sa onom šta spawna goleme, Goya je vjerojatno OK :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 8:44 (Rhodin).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Znači li to da je C'Thun mrtav deck? Mislim nije bio pregenijalan u startu, ali ako je C'Thun močniji od recimo jade golem stvari, onda zašto bi netko kupovao novu ediciju? Ako je nova monija od C'Thun, znači li da možemo očekivat da ćemo morat uvijek uzimat jako puno novih karata da bi pratili trend svaki put kad dođe nova edicija?

Jesi ti ozbiljan s ovim pitanjem?

Ne ulazeći u to da je ovo F2P igra i da tako zarađuje. Ali to je obični power creep i nešto sasvim očekivano i, po meni, dobro došlo. Zar ti ne bi bilo dosadno stalno igrati jedne te iste deckove?

17 godina

Izvuko si rečenicu iz konteksta - radi se o skupljanju karata sa specifičnim mehanikama vezanim  SAMO ZA TU EKSPANZIJU - primjerice c'thun i jade golem.

Jasno mi je da moraju dodavat karte nove i izbacit igranje uvijek istih deckova i karata da bi prodavali nove, ali tome služi standard. Barem da se unutar jedne godine (dakle 2 ekspanzije koje izađu te godine) tematski vežu, ali ove godine imamo C'Thun u prošloj i jade golem u ovoj ekspanziji, bez naznaka da će igdje biti drugih karata koje imaju iste mehanike.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 9:51 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam nakon sinoćnjeg gameplay demo-a došao u napast napraviti preorder, ali jednost ne želim im davat pare... ipak je to F2P igra.

Čini mi se jako dobra fora ovo s buffanjem karata u ruci, bit će svega i svačega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1samek kaže...

Ja sam nakon sinoćnjeg gameplay demo-a došao u napast napraviti preorder, ali jednost ne želim im davat pare... ipak je to F2P igra.

Čini mi se jako dobra fora ovo s buffanjem karata u ruci, bit će svega i svačega.

Meni najgora stvar je što protivniku prikažu koje karte su bufane. I ovako taj mehanizam nije tolko op, al ovako ti protivniku pokazuješ kolko imaš miniona u ruci. To me nervira jer na taj način ljudi mogu znat dal ima equality u ruci il ne ak mi cijela ruka svijetli. Čim sam prvi put vidio glow na hunter karti jučer na demu, prva pomisao mi je bila da je bug neki, ali dev je to potvrdio da je to tako planirano. 

Molim boga da to uklone.

16 godina
AmonZero kaže...

Meni najgora stvar je što protivniku prikažu koje karte su bufane. I ovako taj mehanizam nije tolko op, al ovako ti protivniku pokazuješ kolko imaš miniona u ruci. To me nervira jer na taj način ljudi mogu znat dal ima equality u ruci il ne ak mi cijela ruka svijetli. Čim sam prvi put vidio glow na hunter karti jučer na demu, prva pomisao mi je bila da je bug neki, ali dev je to potvrdio da je to tako planirano. 

Molim boga da to uklone.

Mislim da bi bilo malo pre OP da ne prikazuje na kojim kartama je buff a kojima ne. Istina može se zbog toga bolje pročitati što protivnik ima u ruci, al to je ujedno onda i jedna od slabosti takve vrste decka. 

Stoja
16 godina

Druga slabost ovog decka je silence iliti ona nova shaman karta koja pretvori miniona u -1 manu manje i odu ti svi buffovi u klinac. Zašto onda mistcaller nije pokazivao sve karte u ruci i decku koje su buffane ? Taj mehanizam buff card in hand nije op.

16 godina

ono kada te samo jedna pobijeda dijeli do ranka 5 i zlatnog epica i onda ispušiš partiju od face warriora, i nakon toga sve ode nizbrdo

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav ekipa,

upravo je objavljeno organiziraju se najveći LAN turniri u regiji u Zagreb Gaming Areni.

Nagradni fond za HS je 10,000€ u Cashu + moguće dodatne hardware nagrade. Također, na HS turniru će nastupati i poznati Europski igrači, a mečeve će komentirati poznati HS casteri.

Nagradni fond za LoL je minimalno 5,500€ u Cashu + moguće su dodatne hardware nagrade.

Prijave za sve turnire su besplatne.

Link na news sa svim detaljima o cijelom događanju: http://www.hcl.hr/vijest/zagreb-gaming-arena-lol-hearthstone-overwatch-i-fifa-turniri-99907/

Red tuge, red bijesa
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2016 23:06 (Ferritin).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina

hoce li se moc igrat sa ovim novim kartama ?  jer expanzija izlazi sutra

15 godina
serlok kaže...

hoce li se moc igrat sa ovim novim kartama ?  jer expanzija izlazi sutra

Da.

Red tuge, red bijesa
17 godina
Stoja kaže...

ono kada te samo jedna pobijeda dijeli do ranka 5 i zlatnog epica i onda ispušiš partiju od face warriora, i nakon toga sve ode nizbrdo

U 9.mj sam zadnji dan došao  do ranka 1 i 5 zvjezedica sa Shamanom i final boss Rogue i izgubio te zatim izgubio 4 partije zaredom.

10min prije kraja sezone vratio sam se na 4 zvjezdice i onda meč protiv Mage-a koji je rope svaki turn...

Što se tiče turnira svatko se može prijaviti ili ima neka pozivnica ili tak nešto?

Također ak je tak veliki turnir vjerojatno će biti i dosta HS bodova?

15 godina
walentkane kaže...

Što se tiče turnira svatko se može prijaviti ili ima neka pozivnica ili tak nešto?

Također ak je tak veliki turnir vjerojatno će biti i dosta HS bodova?

4 domaća igrača sa regionalnih HTC evenata su dobili pozivnicu na event. Oni će igrati zajedno sa igračima iz ovih Open kvalifikacija.

Ukoliko sam dobro shvatio od tih 16 igrača, 4 prolaze "dalje" i oni igraju sa poznatim profesionalnim igračima u finalnom dijelu turnira. (

I nažalost nema HS bodova jer turnir nije organiziran na isti način kao oni službeni od Blizzarda. 

Red tuge, red bijesa
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice