Drago mi je kako ga je razbio sa 0-3 na 4-3, bilo što da radiš nije lako dobiti 4 za redom protiv jednako kvalitetnog protivnika ako ne i boljeg, a ovo je svjetsko prvenstvo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Drago mi je kako ga je razbio sa 0-3 na 4-3, bilo što da radiš nije lako dobiti 4 za redom protiv jednako kvalitetnog protivnika ako ne i boljeg, a ovo je svjetsko prvenstvo.
Lik je prošli tjedan u kvalifikacijama napravio istu stvar, Bio 3-0 i pri ispadu iz kvalifikacija u zadnjem matchu i okrenio na 3-4 i otišao u završnicu. I to isto protiv druida.
Ona 2 babbling booka
DragonFire Potion i Counterfit Coin su mi zapali za oko...
http://www.hearthpwn.com/news/1847-mean-streets-of-gadgetzan-hearthstone-whats-new
Priest je dobio 7 karti zasad i sve su odlične. Naravno njima i treba to ali nadam se da neče završiti kao i sa Shamanom koji je bio dugo najlošija klasa pa onda dobio prejake karte i evo što se dogodilo.
Treba biti neki balans a Blizzard baš nema smisla za to. Makar mi je jedino Priest ostao za pozlatiti kao heroja ( i Rogue ali fali još malo) tako da se netrebam previše buniti :)
Priest je dobio 7 karti zasad i sve su odlične. Naravno njima i treba to ali nadam se da neče završiti kao i sa Shamanom koji je bio dugo najlošija klasa pa onda dobio prejake karte i evo što se dogodilo.
Treba biti neki balans a Blizzard baš nema smisla za to. Makar mi je jedino Priest ostao za pozlatiti kao heroja ( i Rogue ali fali još malo) tako da se netrebam previše buniti :)
Ne gledam worlds i ne igram ranked, jer takvog cancera još nije bilo u igri..
Ako igraš bilo kaj da bi bilo counter shamanu.. rekta te hebeni Warrior...
Doklem god nebude opcije za banat jednu klasu u rankedu nema ništa od igre..
Drakanoid djeluje ok...i presporo.. Ali kod rotacije gubimo dragone...Vidjeti čemo...
I to je ''IF'' mehanika...Fire ele nema IF i zato jest dobar..
5/5 za 0 mane je puno bolje.
Trenutno igram aggro dragon Priesta i nemam problema osim Warriora..isti tren kad zaigram zareda se nekoliko warriora...
Druid je ok.. ali neda mi se to igrat ko ni rouge..
Trollanje po Casualu i to je to..nema živaca za RNG...
Drakonoid O. je odlična karta. Super statsi i odličan efekt gdje em dobiješ uvid u protivnički deck em biraš koju ćeš kartu uzet. Kad znaš da je protivnik u svoj deck ugurao najbolje karte koje ima onda znači da ćeš uvijek imat dobar izbor.
S obzirom na dosad prikazane karte čini se da će se priest dosta igrat i da će bit full zanimljiv sa mnogo novih opcija.
Da li dolaskom nove ekspanzije, The Grand Tournament ispada iz standarda?
Ne, ispada tek sa prvom ekspanzijom u 2017. što se može vidjeti na stranici StandardHearth.
Odma si buffam novi legendary 3 drop i novi epic 1 drop. Sad sve polako ima smisla.
I moze ga se lijepo combat sa novim 3 mana spelom na turn 5. I jos kad gledas da mos imat 2 ta nova 2-dropa bit ce to odlicna karta za neki midrange pally deck.

Ova ekspanzija ide na kupovanje pakova?
Tako je.
Inači izbacili još jednu pally kartu. 5 mana rare, sličan efekt kao i gore navedeni 2 drop samo što ide iz kruga u krug.
Meni full dobra stvar i zahtjeva da ju se odmah ukloni sa boarda. Isto ide u midrange deck.
Tako je.
Inači izbacili još jednu pally kartu. 5 mana rare, sličan efekt kao i gore navedeni 2 drop samo što ide iz kruga u krug.
Meni full dobra stvar i zahtjeva da ju se odmah ukloni sa boarda. Isto ide u midrange deck.
Mislim da je većina takvih karata prespora u shamanstone meti (Neptulon dolazi turn poslije za jači efekt), ali treba se strpiti još stotinjak karata treba doći, uz njih se nadam i nekim nerfovima.
sad se ulogiram i vidim da sam dobio 6 TGT packova za "chosen championa".
odabrao sam nekog rusa, kaj ste vi dobili?
Ja sam dobio 5 jer je "neki" rus pobjedio rumunja kojeg sam odabrao
sad se ulogiram i vidim da sam dobio 6 TGT packova za "chosen championa".
odabrao sam nekog rusa, kaj ste vi dobili?
1, Thijs
Danas je bilo zanimljivo na Thjisovom Twitch kanalu, decku je zbilja zao kaj je tako zavrsio rekao je da ne spava mirno i da ce ga to proganjati cijeli zivot a ljudi sipali neugodne komentare satima... Steta za njega inace je jako dobar igrac i dobar lik na kanalu.
Inace Rus koji je nekima donio packove je Pavel, novi svjetski prvak i bog RNG-a. Takoder Babling book je sad Pavel book zbog srece koju mu je donijela :)
jer je "neki" rus pobjedio rumunja kojeg sam odabrao
jbg ne gledam ništa twitch tako da se ne žimku u hearthstone celebove kada sam išao birati vidio sam rusa i rekoh to je taj koji će mi donjeti packove
I ja sam glasao za Pavela iako sam si nakon odabira mislio da sam trebao za Thijsa (dobro da nisam :)). & paketića dusta za craftanje nužnog iz nove ekspanzije :)
ja sam glasao za cydoniu jer su mi drugi izgledali kao da ce se usrati pred pozornicom ...
Na main Accu za nekog kineza ...Zero... 2 packa, dobio Legendarnu Warlock kartu. Pa me posralo i kasnije iz Brawla, dobio Leroya kojeg nisam imao.
Na altu, Thijs, pa ocekujem 1 pack
Zao mi lika sto su ga idioti napali, umjesto da su sretni da im je Blizz dao bilo sta.
A mozda je cijeli svijet glasao za Thijsa, pa mu je Blizz nariktao lose karte
Na main Accu za nekog kineza ...Zero... 2 packa, dobio Legendarnu Warlock kartu. Pa me posralo i kasnije iz Brawla, dobio Leroya kojeg nisam imao.
Na altu, Thijs, pa ocekujem 1 pack
Zao mi lika sto su ga idioti napali, umjesto da su sretni da im je Blizz dao bilo sta.
A mozda je cijeli svijet glasao za Thijsa, pa mu je Blizz nariktao lose karte
Nije mu nitko nista lose nariktao nego je lose igrao (posebno igra kad je uspio izgubiti s hunterom unatoc god drawu - jer je potrosio freezing trap + snipe protiv protivnickog 1 1 babbling booka i jos mu dao extra spell). Samo sto nije imao izvanserijsku srecu kao Pavel (koji je isto lose igrao) da ga to izvuce.
Nije mu nitko nista lose nariktao nego je lose igrao (posebno igra kad je uspio izgubiti s hunterom unatoc god drawu - jer je potrosio freezing trap + snipe protiv protivnickog 1 1 babbling booka i jos mu dao extra spell). Samo sto nije imao izvanserijsku srecu kao Pavel (koji je isto lose igrao) da ga to izvuce.
Nema tu pameti.. Draw i RNG = win or loss
Nema tu pameti.. Draw i RNG = win or loss
kao nije ti se nikada dogodilo da si si nakon partije rekao "da sam ovo ovako odigrao bilo bi drugačije", a to pogotovo vrijedi za deckove sa kojima se borba razduži do/poslije 10-og turna.
naravno da je dobar dio jednadžbe draw i RNG, ALI skill definitivno isto igra ulogu.
Da skill nema ulogu onda nebi pro igraci svaki mjesec stizali do legend ranka i to visokog. Ponekad i sa tier 3 ili 4 deckovima.
Najlakse se uvijeriti u njihov skill gledajuci kako igraju i razmisljajuci sto bi vi napravili a onda vidite njihov potez drugaciji nek sto ste razmiljali.
Ostala još jedna pally karta za otkrit common. Vjerujem da će ju sutra izbacit. Zasad mi se čini da će se igrat neki midrange pally sa tim "Give +1/+1" buffovima. Ova nova rare 7 mana 6/6 taunt "Daj divine shield" mi se čini kao odlična karta. Može u midrange ili neki controll.

Prije održavanja završnice turnira u HS mogao si izabrat jednog od nekoliko sudionika i onda bi svaki puta kad bi tvoj odabir pobijedio u match dobio free pack.

good day
Gotovo :)