Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 662.393
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
fanaticni gejmer kaže...
Stoja kaže...

Baš ima svakakvih kombinacija u ovom brawlu, sada sam igrao protiv mana wyrm + arcane missiles combo, like je turn 3 imao preko 30 damage-a xDD. Fora mi je ice block + fireball, praktički nepobjediv ako u jednakom omjeru izvlačiš obje karte.

Naletio na lika koji je ovo kombinirao, ostalo mu 1 hp i on me trolla.. 

Evo upravo sam u meču sa jednim takvim, već se oteglo na 20 minuta. Kaj možeš očito su ljudi debili  Inače sam na druidu sam raven idolom i inervetom.

EDIT: mislio sam na ove kaj cekaju rope a ne na ove kaj igraju IB + fireball da ne bi bilo da nekog sam htio uvrijediti, inače frajer je igrao IB + icelance pa ako se kome da igrati prosječni meč od 45 minuta onda je ova kombinacija skoro nepobijediva. 

potpis
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 16:55 (MatoOO13).
11 godina
Supertramp kaže...

meni je super mechwraper + metaltooth leaper

ja sam to probao cim sam bacio prvog mechwrapera lik se predao haha 

14 godina
MatoOO13 kaže...
Kaj možeš očito su ljudi debili  

zasto je covjek debil? jos igra na tavernu...

16 godina
Supertramp kaže...

Slažem se, najjaci combo mechwarper + Metaltooth Leaper ,turn 3-5 lethal svaki game. A za ostale klase su dobri mechwarper, Gorillabot A-3. Jucer napravio 70 pobjeda 2 poraza, na sva 3 servera questove za cas rješio jer ljudi nisu znali što valja :D, danas nisam stigo al najvjerovatnije sad svi igraju taj isti deck pa nece bit zanimljivo.

Vinchix#2942
10 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...
MatoOO13 kaže...

Zato što namjerno odugovlači a zna da ga nemogu dobiti, i umjesto da meč traje 5 minuta odužilo se na 35 minuta. Dakle zna da ga ne mogu dobiti jer ima iceblock i icelance (koji je one turn kill kad ih skupi dovoljno), i sad umjesto da završi turn on pinga i ceka minutu i pol da raspizdi protivnika(to isto i kod discarda). To je radio da jedno do turna 20 pa mu nije više bilo zanimljivo jer nisam emotao nego završavao turnove odmah. Da je htjeo mogao me još zajebavati pa jedno 10 turnova jer mu je ostalo toliko ice blockova. Sad ako ti treba pojašnjenje zašto je to iritantno, nadam se da budeš naletio svaki game na jednog takvog pa da vidiš radost. 

U redovnom game-u mi to nije neki problem jer uvijek ima način da ga se dobije, ovdje je mrvicu iritantno jer ima u ruci 10 iceblockova i znate obadvoje da mu ne možeš ništa ali evo svaka budala svoje veselje ima. Nadam se da sam malo pojasnio 

potpis
13 godina
neaktivan
MatoOO13 kaže...
ProTeinZ kaže...
MatoOO13 kaže...

Zato što namjerno odugovlači a zna da ga nemogu dobiti, i umjesto da meč traje 5 minuta odužilo se na 35 minuta. Dakle zna da ga ne mogu dobiti jer ima iceblock i icelance (koji je one turn kill kad ih skupi dovoljno), i sad umjesto da završi turn on pinga i ceka minutu i pol da raspizdi protivnika(to isto i kod discarda). To je radio da jedno do turna 20 pa mu nije više bilo zanimljivo jer nisam emotao nego završavao turnove odmah. Da je htjeo mogao me još zajebavati pa jedno 10 turnova jer mu je ostalo toliko ice blockova. Sad ako ti treba pojašnjenje zašto je to iritantno, nadam se da budeš naletio svaki game na jednog takvog pa da vidiš radost. 

U redovnom game-u mi to nije neki problem jer uvijek ima način da ga se dobije, ovdje je mrvicu iritantno jer ima u ruci 10 iceblockova i znate obadvoje da mu ne možeš ništa ali evo svaka budala svoje veselje ima. Nadam se da sam malo pojasnio 

čovječe smiješan si. znaš da ne moš dobit game i ne predaš nego čekaš 35 min da te lik trolla? LOL

14 godina

Malo sam razočaran da svi portali prenose ovu vijest, na Bugu niti slova o turniru....

http://www.vecernji.hr/zg-zivot/hearthstone-tour-prvi-se-put-igra-u-nas-u-sc-u-1083874

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Mislio sam na naslovnicu tj vijesti našeg omiljenog IT portala, bilo bi OK barem spomenuti takav event, pogotovo kad se održava istovremeno u ostalim EU metropolama 

Al OK, tko treba znati, zna.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...

čovječe smiješan si. znaš da ne moš dobit game i ne predaš nego čekaš 35 min da te lik trolla? LOL

Čekaj a kako sam trebao znati kaj on ima kao drugu kartu???  Ah da treba čitati sa razumijevanjem... Do tada sam pobjedio dva magea sa IB i fireballom i obadvojica su tako trollali (i izgubio od par njih). Jbg ovaj je imamo bolju kombinaciju, btw da quitam svaki put kad netko trolla ne bi završio 50% mečeva. 

Uglavnom baš mi je drago da sam te malo razveselio 

potpis
10 godina
neaktivan

nego jeste primjetili kako puno ljudi igra warriora u zadnje vrijeme? 

potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
walentkane kaže...
udarnik60 kaže...

Napisao je kolega forumaš pa je neki lik sve okrenuo na hrvatsku stvarnost ustaša i partizana

Neki ''lik'' sam bio ja i pozvao ga da ne koristi pozdrave zločinačkih režima na topicu o igrama. Dal se slažeš samnom da tome nema mjesta na temi o igrama?

Sta je napisao?

Za dom spremni?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chaky kaže...
walentkane kaže...
udarnik60 kaže...

Napisao je kolega forumaš pa je neki lik sve okrenuo na hrvatsku stvarnost ustaša i partizana

Neki ''lik'' sam bio ja i pozvao ga da ne koristi pozdrave zločinačkih režima na topicu o igrama. Dal se slažeš samnom da tome nema mjesta na temi o igrama?

Sta je napisao?

Za dom spremni?

napisao je "Drugovi i drugarice" na što se walentkane osjetio uvrijeđenim

13 godina
neaktivan
MatoOO13 kaže...

nego jeste primjetili kako puno ljudi igra warriora u zadnje vrijeme? 

Kad je deck relativno jeftin.

nisam primjestio da je nešto češći nego midrange shaman ili zoo lock.

Kako je krenulo prvih dana broj deckova je znatno pao. Dvije verzije šamana, zoo lock, patron warrior, miracle rogue, freeze/reno mage i n'zoth priest i paladin su ono što uglavnom srećem. zadnjih par dana sam igrao stvarno dosta(čak i preko 50 partija dnevno :-() i to su manje više deckovi koje sam sreo od 20 do 5.

Druid je manje više potonuo, od huntera sam očekivao puno više ali sretnem možda jednog ili dva dnevno, aggro paladin isto nije baš nešto čest.

15 godina
Bubabug kaže...
Supertramp kaže...

Slažem se, najjaci combo mechwarper + Metaltooth Leaper ,turn 3-5 lethal svaki game. A za ostale klase su dobri mechwarper, Gorillabot A-3. Jucer napravio 70 pobjeda 2 poraza, na sva 3 servera questove za cas rješio jer ljudi nisu znali što valja :D, danas nisam stigo al najvjerovatnije sad svi igraju taj isti deck pa nece bit zanimljivo.

Brawl bezvezarija. Svi igraju taj mechwarper + Leaper a ja Mana Wyrm + Frost Nova hahahah. Svi odmah predaju! 100% win rate, odigrao 7 partija pa mi dopizdilo.

hahahahah hahahahah
BF Nick: Xtreme_Switch
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 15:25 (Switch).
10 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...

Kad je deck relativno jeftin.

Nisam na to ciljao, više sam na nešto drugo reagirao  ali hvala na izvještaj o trenutnoj meti. Dakle skoro i manje varijacija nego prije OG, možda i probam ladder sad kad si napisao kaj da očekujem. 

EDIT: Switch dobar combo 

potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 15:13 (MatoOO13).
14 godina

U 1 packu dva rare i 1 legendardni 

Battlenet ID: Mogy#2560
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ne kontam igru koja je bazirana na rng sreci koju ces kartu povuc ove igre su glupe i naravno ba prvu se cini da je ok ali ustvari je ovo za idiote kojima ne smeta da gube partije zato sto neki rng odluci!
Nemojte se ljutit ali garantiram da uspjesan covjek koji zna sta radi i hoce ne igra ovo tako da ... A da ne pricam o buy to win
Moj PC  
0 13 hvala 0
14 godina
ljanboo kaže...
Ne kontam igru koja je bazirana na rng sreci koju ces kartu povuc ove igre su glupe i naravno ba prvu se cini da je ok ali ustvari je ovo za idiote kojima ne smeta da gube partije zato sto neki rng odluci!
Nemojte se ljutit ali garantiram da uspjesan covjek koji zna sta radi i hoce ne igra ovo tako da ... A da ne pricam o buy to win

Battlenet ID: Mogy#2560
16 godina
ljanboo kaže...

Kad god pročitam post sličan ovome sjetim se svog djeteta koji bi se utrkivao sa drugom djecom u trčanju, ali kad god nije prvi stane, počne plakat i ljuti se na nas jer mu nismo kupili brže tenicise.

Sorry, al ovo je na razini razmišljanja 5togodišnjeg djeteta... žao mi je što forumi ne mogu enforcat 18+ ... ne bi bilo loše za neke i psihotest uvest.

13 godina
neaktivan

Ma ignore tog lika. Kuži se u ovo kao Mara u krivi k....

Nego craftao sam N'zoth priesta. Zabavan do jaja.

No igram čisto iz užitka sada. Došao sam do ranka5 i ne da mi se baš farmat do legednary pa sam isprobavao neke deckove.

Igram HS od bete i stvarno su osvježili igru s ovom ekspanzijom. Ne znam kada sam igrao toliko puno deckova od zoo locka, midrange shamana i druida, patron warriora, control warrior, n'zoth priest i onda razne kombinacije sa c'thunom. Čak sam sastavio i yogg saron sa mageom i hunterom i super su za zabavu. Staviš yogga i kao da si na vrtuljku :-)

14 godina
ljanboo kaže...

Da RNG zna biti sjeban u 3pm... ali tad necu ni igrat ak vidim da me nece nece me...

Jedino mi se ne sviđa špo ima previše RNG-a u igri osim ''draw-a''.

Sad da je Buy to win.. hmmm i da i ne... ja sam svoj prvi legend dočepao samo sa Sylvanom u deku...(+2 epica).. Nemres sad počet i imat odmha sve dekove..( Bemu ima nas tu i od bete)

Ovemi karte mi nejdu u glavu.

Evo nekih:

Blood To Ichor (koji je tard to izmislio)

Faceless Summoner (prejaki tempo za Magea u ARENI), vec sam par puta naletio za redom na magea da ga igra na turnu 6-7 (2 za redom) pa se trenutno hladim od Arene.

Ekipa nezna što če sa Shamanom pa naprave:

Thing from below(retardirana karta...)

Totem Golem..

Entomb

Keper of Ulldman..

Pozdrav...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2016 20:09 (Zver).
13 godina

Nakon trosatnog zaje*avanja s uzasno sporim i lagavim noxom zbog 3 sugava packa, zadnja karta u trecem packu bila je jaraxxus. worth  

1 0 hvala 0
16 godina
Baldurion kaže...

U 1 packu dva rare i 1 legendardni 

Evo jutros mi se napokon posrecilo na EU.

Vinchix#2942
16 godina

ja sam jučer dobio Yogg-Saron i složio ovaj deck iz priloga

prezabavno je igrati njega i čekati koji budu sve spellovi i onda ga vratiti u ruku i sve ispočetka 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bullyq14 kaže...

Nakon trosatnog zaje*avanja s uzasno sporim i lagavim noxom zbog 3 sugava packa, zadnja karta u trecem packu bila je jaraxxus. worth  

Meni svaki put izbaci poruku da je Hearthstone prestao raditi (unfortunetely, hearthstone has stopped working) kada se pokušam ulogirati s svojim korisničkim imenom...jesi li imao ovaj problem, ako je, kako si ga uspio riješiti?

Dakle, on meni pokrene hearthstone, kada se pojavi poruka s onim I'm new i existing, jednostavno izbaci iz igre...tako svaki put

9 godina
neaktivan
Supertramp kaže...

ja sam jučer dobio Yogg-Saron i složio ovaj deck iz priloga

prezabavno je igrati njega i čekati koji budu sve spellovi i onda ga vratiti u ruku i sve ispočetka 

Meni Yogg u 90% slucajeva ubije sam sebe odmah dok ga odigram xD

9 godina
neaktivan

Evo novi video otvaranja 50 paketa. Fakat sam bio nevjerovatno sretan xD
Nikad nisam dobio vise legendary karti xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 21:15 (Momorazor).

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Switch kaže...
Bubabug kaže...
Supertramp kaže...

Brawl bezvezarija. Svi igraju taj mechwarper + Leaper a ja Mana Wyrm + Frost Nova hahahah. Svi odmah predaju! 100% win rate, odigrao 7 partija pa mi dopizdilo.

Igrao sam tavernu da dobijem booster, nije mi se dalo jer mi nije bilo ništa posebno tako da...

Danas odgledao, plakao sam od smijeha na ludog krippa :D :D :D 

Ne sjećam se kad sam se ovako smijao :D :D Koja budala :D :D :D

13 godina

Ma kripp je najjači s tom velikom dlakavom veganskom glavom :D

On je meni najsmješniji i najzabavniji streamer, još ga boli k za ladder sam radi zabave igra i salty je ko paška solana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 10:08 (maks0806).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Još malo spama :P Skrenuo bi pažnju svima da se šalta format na ESL Adria Open eventovima na neeliminacijski SWISS tak da nije više kraj nastupa nakon prvog poraza :) I dalje standardno svake subote pa dođite nabacit koju partiju:

http://www.hcl.hr/vijest/novi-format-igranja-nasih-hearthstone-turnira-prijavite-se-na-adria-open-48-93008/

živi bili pa umrli
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice