Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 669.004
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ja sam se opeko na skupom decku, nije trebalo ništa craftat prva 2-3 dana. Ispada zoo lock i shockadin, čak i murlock paladin, sve to dobija 5-6-7. turn protiv tih c'thun i ostalih "control" deckova. Uložit 800 dusta za 2 epica po takvom decku i na konju ste, kakvi legendary, kakav hebeni c'thun.

Stvarno štogod naprave u ovoj igri opet ispadne zoo/aggro najbolje za igrat. Nitko ne koristi BGH jer je prejako nerfan, nema smisla stavit ga u deck protiv novog ragnarosa, c'thuna i gianta, to su doslovce 3 karte koje može ubijat, tako da je zoo lock siguran, koliko god ga se deralo uvijek može povuć više. Ubija ga donekle control mage, warrior i priest, ali i njih se može handlat, a i nisu toliko popularni (osim mage) jer očito gube od drugih deckova.

To je moje iskustvo za sada... pričekat još tjedan dana, nadam se da niste previše dusta potrošili ko ja :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Jučer napravio Nzoth Paladina i Roguea. I reko idem probati sa Rogueom i napravim 8-0 bez pol muke, više mi se nije dalo, danas ću nastaviti. Znači deck je brutalan. Igrao protiv 2 C'Thun Warriora i 2 Chtun Priesta i unatoc njihovom healanju od preko 20 healtha jednostavno mi nisu mogli ništa...Dark Iron Skulker odličan protiv Shamana.

Nevjerojatne tempo playeve moš odigrati gdje te protivnik ne može pratiti. Backstab+spell damage, SI 7, Raptor je BRUTALAN!!! Xaril također. N'Zoth+Shadowstep!

Nisam trebao craftati Paladina, skroz mi se sada čini dosadan za igrati naspram Roguea. Baš me zanima kako će ovaj deck raditi na jačim rankovima.

BF Nick: Xtreme_Switch
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 9:44 (Switch).
14 godina

Uh da, zaboravio na shamana skroz....

Iskreno, ne znam što su mislili kad su radili nove karte, totalno OP. Evolve  Novi Dr4 kako ga zovu, mislim stvarno....

Ja još uvijek nisam ništa craftao, ali oni Twinsi su mi prvi na listi, još čekam dok se malo ne ustabili situacija.

E da, healing paladin mi isto solidno ide, odličan deck!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zoo je mocan.

Igram Mid Huntera s Devom i nesto novih karata. Niti jednom nisam izgubio od Zoo na nizem ranku.

Za Goleme imas Hunters mark. Za Councilman imas spell za 5dmg. Unleash + Jugler rade kaos na svim onim 1hp spawnovima.

Zavrsis s Hymane i ova nova 8m Hunter epic karta je brutalna. Cak ne igram secrete. Da ubacim 2 secreta jos bi bilo jace protiv Zoo.

Vise problema imam s Paladinom i 1hp Divine Shield.

Priest Control CThun mi je ok. Ali posto nema Lightbomba, mora se dodati vise Word spellova.

Evolve CThun mi djeluje zanimljiv, to moram iduce isprobati.

Spellslingera ne igram iz inata, jer me vise puta za*ebao, nego sto mi je pomogao.

Preporodio sam se kad sam ga makao iz tempo Maga. Nedostaju mi portali .

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja imam odlicne rezultate sa N'zoth Rattle Rogueom i sa tempo/zoo shamanom. Sve C'thun deckove vise manje lako demoliras. 

Ali sve u svemu je super igra sada, puno stvari se igra i sa svim se moze postici pristojan winrate. Nadam se da ce potrajati.

Jedini deck koji mi se pokazao jako los je Midrange Beast Rattle hunter sa N'zothom, jer su hunterovi rattleovi jednostavno preslabi i premalo ih je. A craftao Princess Huhuran samo za taj deck :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ma Priest control cthun je zakon.Mete sve agro pred sobom a nosi se i sa controlom.Iskoristis cthuna, ubiju ti cthuna, oni odigraju cthuna, entomb, imas ponovo cthuna sa istim buffovima ko tvoji.
16 godina
Switch kaže...

Jučer napravio Nzoth Paladina i Roguea. I reko idem probati sa Rogueom i napravim 8-0 bez pol muke, više mi se nije dalo, danas ću nastaviti. Znači deck je brutalan. Igrao protiv 2 C'Thun Warriora i 2 Chtun Priesta i unatoc njihovom healanju od preko 20 healtha jednostavno mi nisu mogli ništa...Dark Iron Skulker odličan protiv Shamana.

Nevjerojatne tempo playeve moš odigrati gdje te protivnik ne može pratiti. Backstab+spell damage, SI 7, Raptor je BRUTALAN!!! Xaril također. N'Zoth+Shadowstep!

Nisam trebao craftati Paladina, skroz mi se sada čini dosadan za igrati naspram Roguea. Baš me zanima kako će ovaj deck raditi na jačim rankovima.

možeš staviti linkove od ta dva decka?

15 godina
Supertramp kaže...
Switch kaže...
...

možeš staviti linkove od ta dva decka?

Planiram još craftati Shadowcaster-a. On pod obavezno mora ići u deck. Još sam na li la da li da craftam Edwina, ne troši mi se baš 1600 dusta na njega. Vidjet ću to još.

Sa Paladinom još nisam igrao.

12 godina
neaktivan

Treba mi build protiv ovih mislilaca? 

ne bi da je ovo visa matematika u pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ekipa htio bih zamoliti ako bi se nekome dalo da mi pomogne da naučim malo više o igri. Našao sam dva tutorijala za početnike. Da li su oni dovoljni i da li još vrijede kao dobra početna točka pošto su pred 10-ak mjeseci i više izbačeni kao guideovi? Igrao sam nešto malo pred godinu i neš, ali već sam i zaboravio kako stvari funkcioniraju.

Icy Veins Beginner guide  (ažuriran je 30.07.2014)

(30.07.2015. video izbačen)

Ako ima još netko ima neke novije linkove/savjete za početnike bio bih zahvalan 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 0:00 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Ekipa htio bih zamoliti ako bi se nekome dalo da mi pomogne da naučim malo više o igri. Našao sam dva tutorijala za početnike. Da li su oni dovoljni i da li još vrijede kao dobra početna točka pošto su pred 10-ak mjeseci i više izbačeni kao guideovi? Igrao sam nešto malo pred godinu i neš, ali već sam i zaboravio kako stvari funkcioniraju.

Icy Veins Beginner guide  (ažuriran je 30.07.2014)

(30.07.2015. video izbačen)

Ako ima još netko ima neke novije linkove/savjete za početnike bio bih zahvalan 

Bitne stvari  su ti da radis daily questove i ako si novi igrac , a ne planiras trosit lovu na igru da naucis igrat arenu. Bitno je isto znati koje karte craftati. Ako budes imao kakvih konkretnijih pitanja ovdje sam da pomognem.Ako hoces mozes pogledat i moj youtube kanal. Imam tu sad za sad par arena ( od drafta pa do playtrougha sve objasnimo ) i imamo review nove expanzije ). U narednih par dana cemo izbacit listu karti koje imaju najveci prioritet da se craftaju iz basic editiona i iz ove nove expanzije.

https://www.youtube.com/channel/UCq6ACsdpOrfe7dxlv5sAxQQ

17 godina

Za početnike je Trump dobar, ima kanal na kojem možete vidjet kako igra, ali još bitnije, ima beginner tutorial kanal:

Trump kanal

Trump edikacija

Nadam se da će ti pomoć, meni jesu

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Meta je raznolika, iako je ispocetka drmao face Shaman sad se malo primirilo, tu su zoo, c'thun deckovi, control warrior i priest, Yogg Mage, ima zbilja svega i ovo je dobrodosla promjena u igri.

Cini mi se da su najjaca dva decka upravo ona gore postana, Nzot paladin i Rogue. Paladina sam igrao i napravio neki streak od 5-6 pobjeda ali to je trajalo nekoliko sati i moram priznati da cak i meni koji preferiram control deckove ipak je predugo.

Nzot Rogue mi se cini jos jaci ali nisam probao, inace nisam nikad ni igrao Rogue pa mislim da ce mi trebati vremena za nauciti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ni ja nikad nisam igrao Rogue zato se nećkam kaj napraviti, dal raditi taj deck ili ne. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Danas gledam stream od p4wnyhofa, n'zoth priest, 10 pobjeda u nizu dere. Složim deck i 5 partija za redom mi dođe da prvih 10 karata izvučem kompletni lategame (5+ mana cost karte) a ključni minioni budu naravno u zadnjih 10 karata

Ali onda kada su karte ok i kad se dobije curve, jako jako dobar deck, shifting shade je fora karta i lako napravi ogroman value.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Da li se sada isplati trošiti gold na league of expolorers? Naime, ima zanimljivih karata, pa bih počeo skuljati lovu za wing-ove

0 0 hvala 0
16 godina
marin_bar kaže...

Da li se sada isplati trošiti gold na league of expolorers? Naime, ima zanimljivih karata, pa bih počeo skuljati lovu za wing-ove

700 golda uvijek dobra  investicija jer garantiraju legendary i par dobrih karti. Konkretno prvi wing sadrži Reno Jacksona, a s tom kartom možeš jeftino napravit odlicne deckove i definitivno se isplati barem to kupit. Drugi wing također odlican, sve karte su igrive.  Treci i cetvrti padaju po broju kvaliteti karti, kupuj  ako te zanima neka specificna karta tipa  Mrrgglton/Elise  ( ako ne igraš priesta i rogue mislim da ti zadnja 2 winga ne trebaju).  karte po wingowima 

Vinchix#2942
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 19:22 (Bubabug).
17 godina

Evo moje najluđe partije ikad.

Igram razne deckove i nije  me išlo te frustriran uzimam face Shamana i prva partija protiv Priesta, o JBM!!

I tako igramo, lagano mu spuštam healt, ostajem bez karti a on lijepo gradi board.

Ostalo mu 11 healta a meni zadnji 4 udarci sa Doomhammerom, prazni board i samo jedna karta u ruci - Ancestral Knowledge, stisnem na kartu i prva karta Rockbiter Weapon (!!) i druga karta smeće neko.

Fali mi jedan dmg, ništa stavim ja Rockbiter, počnem blefirati sa Well Played udarim 10 dmg ali lik je mrtav hladan, ok izgubio sam i osramotio se sa blefom, GG.

Ipak, časno počekam da me ubije, ima 6 minona na bordu, izvuče on Neferiana, dobije moja dva spella, ostane mu još jedna mana za spell i odigra EVOLVE!!! HAHAHAHAHA!!!

Pretvorio sve svoje minione u nove i normalno ne može napasti sa njima ovaj turn a ni jedan nije dobio Charge. Smijao sam se nekih 10 min.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2016 2:04 (walentkane).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

BWAHAHAHAHAHAHA

Ajde da je i mene jednom pos*alo :D Dakle igram novog aggro locka, lik me dere sa murlocima cijelu partiju, doveo sam se na 4 HP-a tako da sam koristio hero power i sreća me htjela, spustim knife jugglera i ipma i 2 abusive sargaenta, te mu počistim sve x/1 murloce osim onoga koji daje ostalima +1 attack.

U tom trenu on meni napiše "thank you" i spusti leeroya, koji summona 2* 1/1 pikavca koji mu ga ubiju sa knife jugglerom :D

VRIŠTAO sam od smijeha kad sam na to spusio Defender of argus, zaletio 1 novog 1/1 pikavca u njegovog preostalog murloca i spustio Reliquary seekera.

Moram li komentirat da je uslijedio concede?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

To ti je poanta, nikad nemoj cencede-ati :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

5 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Jučer mi se zaredalo u areni tri puta, rekoh "Ajde, desi se."

Sada, opet. Upravo sam odigrao jedan game, oduzelo mi je 30 minuta.

Ovako ja više ne mogu - ovo se mora reći.

I neka se zna unapred, možeš probati argumentirati ispod navedeno ali što god da ti kažeš, istinu neće promijeniti.

AKO IGRAŠ NA ROPE HEARTSTONE (čak jednom u dva puta), TI SI IDIOT.

Nisi dobar igrač, noob si.

Nisi taktičar.

Nisi pametan pa iskorištavaš mehaniku igre.

Nisi inteligentan na način da želiš minimizirati greške.

TI SI JEDAN OBIČNI JEBENI RETARDIRANI IDIOT!!!

Moje vrijeme je ispod 3 minute, njihovo je preko 14 pa opet izgube, svi odreda.

Zašto?

ZATO JER SAMO RETARDIRANI IDIOTI IGRAJU NA ROPE!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 11:18 (HaM).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Meni danas lik igra normalno, i kad je skužio da će izgubit nije concede već počne komentirat (emoteat, whatever) i čeka rope. I tako me sprda do kraja dok ga nisam ubio. Iskreno, nije puno vremena oduzeo, ali dao mi je do znanja da me namjerno sprda.

Pisao sam već o tome ovdje pa su pojedinci imali potrebe to opravavat i komentirat kak se to u stvari "ne dešava tako često".

Eto, kad vam se desi i vama je iritatno :P Drago mi je čut da nisam jedini.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Isto tako postoje i pojedinci koji odugovlače završavanje partije. Ja kad vidim da me mogu završit idući ili da baš nemam nikakve šanse za pobjedu odma predam. Svak tko poznaje svoj deck, a i više manje svi koriste slične dekove zna se otprilike šta te očekuje (RNG zanemarimo). Al tipa vidiš da u 3. potezu imaš 10 hp a protivnik ti ima 15 attaka na ploči, nema smisla trošit vrijeme i čekat poraz...

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Pisao sam već o tome ovdje pa su pojedinci imali potrebe to opravavat i komentirat kak se to u stvari "ne dešava tako često".

meni se ne dešava često, ali osim kukanja što napraviti? kakvu bi mehaniku ti ubacio u igru da to spriječiš?

istina likovi su retardi, kao i oni koji pakosno spammaju emote, ali osim nekog sustava prijava abuse-a i temp banova (što sumnjam da će uvesti u igru) ne vidim način da se stvar spriječi.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina

Pa već sam reko, nema smisla da turn traje dulje od 30 sekundi, pa ti radi što hoćeš. Ima likova koji krenu tražit igru i odu na WC i onda ja moram izgubit 3 minute da krnemo igrat, a on nastavi "razmišljat".

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nine kaže...

meni se ne dešava često, ali osim kukanja što napraviti? kakvu bi mehaniku ti ubacio u igru da to spriječiš?

istina likovi su retardi, kao i oni koji pakosno spammaju emote, ali osim nekog sustava prijava abuse-a i temp banova (što sumnjam da će uvesti u igru) ne vidim način da se stvar spriječi.

Ba za spammanje emota, imate squelch. Kad vidim da netko počne žešče spamati samo squelch i nastavim lijepo igrati. A za te što igraju do rope-a nema pomoći, imajte sa strane forum ili nešto za čitat da vam ubije vrijeme i gotovo.

Stoja
9 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Meni danas lik igra normalno, i kad je skužio da će izgubit nije concede već počne komentirat (emoteat, whatever) i čeka rope. I tako me sprda do kraja dok ga nisam ubio. Iskreno, nije puno vremena oduzeo, ali dao mi je do znanja da me namjerno sprda.

Eto, kad vam se desi i vama je iritatno :P Drago mi je čut da nisam jedini.

Ja  takve likove ne ubijam nego ga  cijedim 20 minuta dok ga ne ubije fatigue. Znaci igram 40 minuta tu partiju ako treba. Oduzmem sebi vremena al  nekako mi nabaci osmjeh  na lice pomisao da sam i njemu oduzeo 40 minuta i uz to ga pobijedio. Generalno isto tako volim da kaznjavam igrace koji nece da concedaju kad vec znaju da nemaju vise nikakve sanse. Malo sam psihopata izgleda xD

16 godina

koji onda deck napraviti?

imam 4600 dusta i 4-5 legen. koje mogu maknuti, tipa propher velen, al'akir the windloard, neke dragone itd.

edit:

napravio sam Rogue N'zoth, nadam se samo pobjedama 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 17:49 (Supertramp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dobra nagrada za 9:3 u Areni. :) Mage je totalno op!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice