Ev da se i ja malo pohvalim, nakon bezbroj arena konacno jedna sa 12 pobjeda. Prvi pick na draftu i Kelthuzad, sam on je donio pola pobjeda svaki put osim jednom kad me je warlock zajebo sa siphon souom,l board control je bio moj. Ostatak deka je bio prejak isto 4x eviscarate, 2 si7 .... Evo malo slikica
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo da je bila bolja gold karta
gz
Ja polako idem s Paladinom do Gold. I potrajat će dok skupim jer ne igram baš više ranked (ne vidim nikakve koristi od toga, osim dolaska do rank 20 zbog skina). Bezveze trošit vrijeme da dođeš do legendary i ne dobiješ ništa (osim onog ružnog smeđeg skina). Bolje se zabavljat u areni.
ajde ljudi nabacite svoje troll deckove koji kolko-tolko prolaze.ovaj je moj za iskljucivo za zabavu :) http://prntscr.com/523s0y
ja trollam s light varijantom miracle roguea u kojem imam raging worgene.
basically win condition je raging worgen/conceal. onda ga roknes s shivom ili backstabom da procas enrage,cold blood >> win
problem je jedino protiv freeze mageova ,paladin ak ima cons+equality ili circle of healing priest. other than that vecina klasi nema obranu
za trollanje zakon
Android su najavili prije par dan, ali samo za teblete s android operacijskim sustavom. Iako mislim da će se to dat prebacit i na mobilne uređaje prije nego li izađe službena verzija.
Ma nebus to mogo igrat na mobu premalo ce bit, ja imam 5incha i sumnjam da ce bit igrivo na tome.
Treba probat
Već vidim dosta dobrih kombinacija karata....
Premočan je legendaran ovaj koji po uništenju poziva random drgu legendu. To može bit prebrutalno!!!
Puno rng karata...mozda previše :D
Ne mozda nego sigurno, meni igra vec sad postala zesci shit. Igro sam prije po 10h dnevno nakon naxxa se nemogu natjerat da odigram niti za questove, danas odigro par gejmova samo neki aggro deckovi, fuj. A nakon ove nove ekspanzije mislim da cu quitat, nema smisla nekakv esport s tolko rng elemenata, rade odem loto igrat.
a cuj metagame se stalno mijenja...karte su iste,a recimo nisu se prije tolko aggro deckovi igrali.
sve ovisi kako vjetar puhne. Meni eto nekad cijeli dan samo kontrole...a nekad od 10 partija 7 budu warlocki ili hunteri.
http://i.imgur.com/jOT3tsN.png
Evo jedna lista novih karti. Zapeo mi je VO7TRON za oko i ne sviđa mi se zbog mega windfury - a. Na 10 mane u kombinaciji sa rockbitterom, cold blood, overwelming, blessing of might, inner rage - good game. E sad, ak je jedina mogućnost da se pozove s Mimiron heads kartom, onda nek mu bude mega windfury :D
Kad sam vidio nove karte bio sam jako razočaran, ali promjenio sam mišljenje dok sam vidio prvi gampleay.....
Čini mi se da je sve prerandom, no vidjet ćemo kak će to sve ispasti :-)
Ovo je točno što igra treba... više RNG-a... na srecu sam prodao account za 2k kuna vani.
Definitivno je sve pre radnom, no za competitive game iovako te karte nebuju našle svoje mjesto, a neke i budu. S fun aspekta, karte su mrak, bit će tu dosta zabave. Kom će se sviđat bu igral, kom ne nebu, nema tu velike filozofije.
VO7TRON + Cold Blood je dosta da završi igru... koji im je qurac?
VO7TRON + Cold Blood je dosta da završi igru... koji im je qurac?
Vjerovatno ga možeš summonat samo sa mimron's head koji zahtijeva 3 mecha na boardu....
Iako više ne igram hearthstone (nemam vremena za grindanje), ekspanzija mi izgleda prerandom ali vjerovatno i dosta zabavno
Ja jedino čekam vidit nove Paladin karte. Da vidim dal će ga vratit iz mrtvih s ovom ekspanzijom...
Moj draft u areni danas
Da vidimo kolko mogu s ovim
EDIT: Nakon 2 odigrana meča već dobijem i FI od jednog lika s kojim sam igro
Moj draft u areni danas
Jesu li sve ostale karte 1-3 cost? Ako nisu, možda bi mogao imati problema s early game deckovima.
Moj draft u areni danas
Koji fini draft!!! Znači nitko ti praktički ništa ne može u mid/late gameu...
Kak mu nebi mogo, pa s tim late gamea niti nema. Nema nitit jednog miniona preko 4mane. Jedino ga ovi fireballi malo vade.
5-3 završio. Ali bilo je super zabavno
Pa boostere valjda.....
Ma nebus to mogo igrat na mobu premalo ce bit, ja imam 5incha i sumnjam da ce bit igrivo na tome.
Magic 2015 radi bez problema na 5" mobu.
Ne vidim razloga zasto ne bi mogao i HS.
Da li je netko gledao Overwatch trailer?