Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 668.992
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ev da se i ja malo pohvalim, nakon bezbroj arena konacno jedna sa 12 pobjeda. Prvi pick na draftu i Kelthuzad, sam on je donio pola pobjeda svaki put osim jednom kad me je warlock zajebo sa siphon souom,l board control je bio moj. Ostatak deka je bio prejak isto 4x eviscarate, 2 si7 .... Evo malo slikica

8 0 hvala 0
16 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Samo da je bila bolja gold karta {#}

16 godina

uz puno zabave došo sam do zlatnog mage-a, cause  troll lvl is limitless ^^.

par najnovijih screenova iz bogate kolekcije par najnovijih screenova iz bogate kolekcije
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

gz {#}

Ja polako idem s Paladinom do Gold. I potrajat će dok skupim jer ne igram baš više ranked (ne vidim nikakve koristi od toga, osim dolaska do rank 20 zbog skina). Bezveze trošit vrijeme da dođeš do legendary i ne dobiješ ništa (osim onog ružnog smeđeg skina). Bolje se zabavljat u areni.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ajde ljudi nabacite svoje troll deckove koji kolko-tolko prolaze.ovaj je moj za iskljucivo za zabavu :) http://prntscr.com/523s0y

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

3 0 hvala 0
13 godina

ja trollam s light varijantom miracle roguea u kojem imam raging worgene.

basically win condition je raging worgen/conceal. onda ga roknes s shivom ili backstabom da procas enrage,cold blood >> win

problem je jedino protiv freeze mageova ,paladin ak ima cons+equality ili circle of healing priest. other than that vecina klasi nema obranu

za trollanje zakon

16 godina

Najavljena je ekspanzija Goblins VS Gnomes (120 novih karti) i potvrđen izlazak android verzije za sljedeci mjesec.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Bubabug kaže...

Najavljena je ekspanzija Goblins VS Gnomes (120 novih karti) i potvrđen izlazak android verzije za sljedeci mjesec.

Android su najavili prije par dan, ali samo za teblete s android operacijskim sustavom. Iako mislim da će se to dat prebacit i na mobilne uređaje prije nego li izađe službena verzija.

17 godina

Ma nebus to mogo igrat na mobu premalo ce bit, ja imam 5incha i sumnjam da ce bit igrivo na tome.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina

Treba probat {#}

16 godina

Neke od novih nadolazećih karata:

LINK 1

LINK 2

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Već vidim dosta dobrih kombinacija karata....
Premočan je legendaran ovaj koji po uništenju poziva random drgu legendu. To može bit prebrutalno!!!

0 0 hvala 0
13 godina

Puno rng karata...mozda previše :D

17 godina

Ne mozda nego sigurno, meni igra vec sad postala zesci shit. Igro sam prije po 10h dnevno nakon naxxa se nemogu natjerat da odigram niti za questove, danas odigro par gejmova samo neki aggro deckovi, fuj. A nakon ove nove ekspanzije mislim da cu quitat, nema smisla nekakv esport s tolko rng elemenata, rade odem loto igrat.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
13 godina

a cuj metagame se stalno mijenja...karte su iste,a recimo nisu se prije tolko aggro deckovi igrali.

sve ovisi kako vjetar puhne. Meni eto nekad cijeli dan samo kontrole...a nekad od 10 partija 7 budu warlocki ili hunteri.

12 godina

http://i.imgur.com/jOT3tsN.png

Evo jedna lista novih karti. Zapeo mi je VO7TRON za oko i ne sviđa mi se zbog mega windfury - a. Na 10 mane u kombinaciji sa rockbitterom, cold blood, overwelming, blessing of might, inner rage - good game. E sad, ak je jedina mogućnost da se pozove s Mimiron heads kartom, onda nek mu bude mega windfury :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kad sam vidio nove karte bio sam jako razočaran, ali promjenio sam mišljenje dok sam vidio prvi gampleay.....

Čini mi se da je sve prerandom, no vidjet ćemo kak će to sve ispasti :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovo je točno što igra treba... više RNG-a... na srecu sam prodao account za 2k kuna vani.

0 0 hvala 0
12 godina

Definitivno je sve pre radnom, no za competitive game iovako te karte nebuju našle svoje mjesto, a neke i budu. S fun aspekta, karte su mrak, bit će tu dosta zabave. Kom će se sviđat bu igral, kom ne nebu, nema tu velike filozofije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

VO7TRON + Cold Blood je dosta da završi igru... koji im je qurac?

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
acca kaže...

VO7TRON + Cold Blood je dosta da završi igru... koji im je qurac?

Vjerovatno ga možeš summonat samo sa mimron's head koji zahtijeva 3 mecha na boardu....

Iako više ne igram hearthstone (nemam vremena za grindanje), ekspanzija mi izgleda prerandom ali vjerovatno i dosta zabavno

16 godina

Ja jedino čekam vidit nove Paladin karte. Da vidim dal će ga vratit iz mrtvih s ovom ekspanzijom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moj draft u areni danas {#}

Da vidimo kolko mogu s ovim

EDIT: Nakon 2 odigrana meča već dobijem i FI od jednog lika s kojim sam igro {#}

http://imgur.com/NQLZ6Hk

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 12:59 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

EDIT: Nakon 2 odigrana meča već dobijem i FI od jednog lika s kojim sam igro {#}

Jesu li sve ostale karte 1-3 cost? Ako nisu, možda bi mogao imati problema s early game deckovima.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
AmonZero kaže...

Koji fini draft!!! Znači nitko ti praktički ništa ne može u mid/late gameu...

17 godina

Kak mu nebi mogo, pa s tim late gamea niti nema. Nema nitit jednog miniona preko 4mane. Jedino ga ovi fireballi malo vade.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 14:47 (R4zOR229).
16 godina

5-3 završio. Ali bilo je super zabavno {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Hoće li se ponovo nešto trebati plaćati sa goldom kao sa ovom zadnjom ekspanzijom?

17 godina

Pa boostere valjda.....

17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Ma nebus to mogo igrat na mobu premalo ce bit, ja imam 5incha i sumnjam da ce bit igrivo na tome.

Magic 2015 radi bez problema na 5" mobu.

Ne vidim razloga zasto ne bi mogao i HS.

Da li je netko gledao Overwatch trailer?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice