Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 668.993
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen

Dobro je AmonZero rekao, igra je u beti. I ti bugovi su ispravljeni samo nisu pušteni patchevi, zbog nekog razloga, na betu. Kad igra izađe iz bete sigurno ih neće biti. Počeli ste jadikovati ko svi oni balavci na HS forumima koji traže natrag novac kao da ne razomiju što znači beta. Beta služi samo da se developerima jave bugovi, i nitko vas ne sili igrati igru, a kamoli nešto plaćati. Svi smo izgubili puno matcheve zbog bugova, ali ju i dalje igramo jer se oni događaju i protivnicima.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Ajde ti meni reci zašto bi se ja uzj*bo ?

Tu kukate i iskaljujete svoj bijes, a lijepo piše da je u beti i free2play. Nisu ti ni kune uzeli a već ih pljujete.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
17 godina
1samek kaže...
Rocinante2112 kaže...

mene ne iritira do te mjere da nebi igrao,ali recimo onaj bug di se karte ''slijepe'' jedna na drugu je isto jaaako dugo u igri. nekuzim,ako znaju za problem mjesecima šta koji drek ne rade na tome

Rade nove pozadine za karte, ubiru pare i tak to... tipični Blizzard {#}

Upravo to, umjesto da se pozabave bugovima izmisljaju nepotrebne gluposti. Mislim nemam nista protiv toga al neka se prvo popravi ono potrebno za normalan gameplay, a onda nek se igraju s tim glupostima.

EDIT: +battle.net im je svako malo down i nemos uc u igru, mislim da igram wow da bi im hebo sve po redu

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 15:26 (R4zOR229).
17 godina
neaktivan

pa ne radi isti tim ljudi dizajn karata i fixanje bugova :))))))))

sto se tog tice mogu oni citavu igru redizajnirat, dodat jos 6 boardova, 200 novih karata i sve nove efekte al to ne utjece na to kad ce popravit bugove.

problem sa hearthstoneom je sto je to radio uzasno mali broj ljudi jer su planirali da to bude ovako usputna igra, ali igra je eksplodirala i sad ju igra ogroman broj ljudi. Ne mogu oni sad samo tako uletit i rec: evo vam jos 2 programera, pa nek oni rijese do sljedeceg tjedna bugove u kodu koji je pisan godinu-dvije.

tako da koliko god iritantno bilo, nacekat cemo se jos dok to ne bude fixano. Ali 4 stvari koje moraju biti sto prije rijesene su

-card stacking

-random pomicanje miniona na boardu

-reconnect

-spectator mode

2 0 hvala 0
17 godina

Igra ko danas onaj CUP?

16 godina

Prošo sam prva 2 kruga.

2-0 vs druid

2-1 vs warrior

Čekam sljedećeg protivnika

paladin FTW

Pola ih se nije odazvalo praktički ja sam jedini koj ije morao odigrat prva 2 game-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 16:50 (AmonZero).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Ja izgubio prvi 2-0 protiv druida sad cekam losers bracket :D

16 godina

2-1 Druid

2-0 Warlock

Došo sam do polufinala. Čekam protivnika

Zadnji game imam 1W i igramo drugi game protv rush warlocka. Imam 1 život protivnik 16 i pobijedim na kraju :)))) Paladin heals FTW

sad bi trebao vjerovatno igrat protiv favorita na ovom turniru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 18:00 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igram protiv favorita bLah-a.

Prvi game me zapričo i zaj*bem se i bacim Pyro 1 krug ranije (htio izvest combo s Consecration) i falila mi jedna mana i tu izgubim game. 2. game dobio zbog Tiriona (op vs rush warlok)

1-1 je, on igra s rush warlockom.  Napuni cijeli board s minionima ja u ruci imam Equality. Dovedem ga na 4 hp-a. Trebam samo Trusilver (imam silence da mu sredim taunta) ili Conceration ili Pryo. Iskoristim Lay on hands, ostalo 10 karata u decku (2 pryo, 1 conceration, 2 truesilver), vučem 3 karte i  ne izvčem ništa od toga. Jbt. Dođe opet moj krug i sad il nikad. I opet nedobijem ništa. I Izgubim a on na 4 života osto. Evo ss da vidite kake sam ruke imo. 1 karta me mogla poslat direktno u finale.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 18:55 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dobar si, ja s po 2-0 dvaput izpidio i fajrunt{#}

16 godina

Završio sam na 2. mjestu.

U finale protiv bLaha (ponovo) ušao s 1L pošto sam došao iz Loser bracket-a. I nisam ništa mogao protiv rush warlocka. Comander i Doomguarda su mi bili najveća prepreka. Life tap FTW.

Čak mi u drugom game-u niej pomolo ni 2 Consecration-a. 

Sljedeći put Taunt Druid protiv rush Warlocka {#}

Pridružite se i vi sljedeći put. Ja sam super zadovoljan. Bilo je prezabavno i bilo je stavrno super game-ova i poteza.

Svaka čast na organizaciji.

Evo brackets:

http://www.e-sports.hr/hs/brackets.php?t=3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bas sam te htio pitat jesi to ti iz loser bracketa doso u finale, meni bas nije bilo nesto zabavno ubi me ono cekanje i ovi debili sta su se prijavili i onda ne igraju svasta. I sta nisi mjenjo deck bar si znao sta ce ti igrat.

16 godina

Jedva me je dobio kad smo se prvi put sreli tak da sam imo neke nade da bi mogo proć ovaj put . Kad ono šipak {#}

17 godina
neaktivan

@AmonZero

Cestitke na 2.mjestu {#}

Zato su kartaske igre fora. Imas znanje, ali svejedno ti treba neka doza srece, da izvuces kartu koja ti treba {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Golden Heroes are coming soon to Hearthstone! With the next patch, when you hit 500 wins in Ranked Play mode with any given Hero, that particular Hero will become golden permanently! Golden Heroes gain cool, unique animations to their portrait and Hero Power. You can track your progress with any given Hero quickly and easily on the deck selection screen in Ranked Play mode. Look forward to gilding all of your Heroes in the finest of metals soon!

Napokon razlog da odigram koji ranked više 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

ja bi ipak radije da poprave proklete bugove grafičke u igri

tzv . ljepljene karata,mijenjanje pozicija miniona,ostajanje karata na stolu i slicno.

17 godina

Lako za te ima puno gorih, npr kad nemozes uopce napast ni igrat karte itd. al trebali bi to kad izade igra a to bi moglo bit za nekih mjesec dana.

15 godina
Rocinante2112 kaže...

ja bi ipak radije da poprave proklete bugove grafičke u igri

tzv . ljepljene karata,mijenjanje pozicija miniona,ostajanje karata na stolu i slicno.

Srećom pa je igra u beti.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
17 godina

Da al to ne znaci da netrebaju update raditi.

16 godina

Meni se ti bugovi koje vi navodite dogode jednom u 30 game-ova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da i meni al kad se dogode imam ih 5 sljedecih gamova za redom i onda poludim.

15 godina

ragnaros the firelord, i onda još manipulator kopija.

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Još gora stvar kad ja bacim Raga i onda protivnik sljedeći krug manipultatorom kopira mog te kad mu krug završi njegov Rag ubije mog {#}

15 godina
AmonZero kaže...

Još gora stvar kad ja bacim Raga i onda protivnik sljedeći krug manipultatorom kopira mog te kad mu krug završi njegov Rag ubije mog {#}

Hehe, ma igrao arenu i lik mi to složio.

Proplakao sam skoro, a imao tako dobar run i puno mu dmg napravio.

Defitivno prezirem paladina i priesta. Koje su to karte i fore, pa heal, pa više ne heala, sad napada, pa ovo pa ono.

Malo ljudi ih igra, bar ih malo srećem, ali nemreš ga ubit bez da odemo na 9-10 mana kristala.

Ludilo!

btw. beastamster i beast spam, fora karte iako se puno toga mora pogoditi za dobar combo, ali houndovi yebu mame :)

15 godina
AmonZero kaže...

Hehe upravo sam to napravio liku! Odmah je predao. :)

BF Nick: Xtream_Switch
15 godina

Upravo sam odigrao najgori meč ikada.

Složim rush beastmastera i sav sretan krenem na nekog priesta. Ranked.

Lik baci clerica kojeg mukom ubijem, samo se heala. I onda baci onaj neki lonac of light i heala se po 3hp stalno.

I ima 8 karata i ništa ne baca, samo se heala. Opet jedva ubijem taj lonac i frajer se samo heala ne baca ništa.

I bum, frajer baci valena, dupla sve spellove, i ubije me u dva kruga jer oni spellovi deal 5 dmg rade sad 10dmg...

ma mislim, LOL lol i lol sjedim i ne vjerujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Izgleda da u herstonu ne postoji draw nego se pise obadvojici lose, sad sam igro protiv warlocka sa magom i zavrsim potez sa minionom od 1atk, warlock je je osto samo jedan health i samo sam ga trebo napast ili sa hero powerom pogodit. Ja sam imo nekih 10hp i onda me napadne sa svoja dva minona koja je imo na boardu i dode ne hp na 3, a taj potez ja izvuko i kartu deal 3damage to all characters i odigra to jel bi ja inace dobio i obadva heroja krepaju u isto vrijeme lol

15 godina
R4zOR229 kaže...

Samo u areni postoji draw (ne dobiš ni pobjedu ni poraz), mislim da je to ok!

Kad će taj patch, već mi se 150+ extra cards nakupilo... Nadam se da će i nešto s goldom smisliti jer mi se već dosta nakupilo :)

13 godina
zila kaže...
R4zOR229 kaže...

Samo u areni postoji draw (ne dobiš ni pobjedu ni poraz), mislim da je to ok!

Kad će taj patch, već mi se 150+ extra cards nakupilo... Nadam se da će i nešto s goldom smisliti jer mi se već dosta nakupilo :)

Ti nekupujes one nove karte.. 100 golda sta kosta xd?

Finger Up
17 godina

Koje nove karte?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice