Mene zanima kako se skupe sve karte ovog expert seta -.-'
Collect every card in the expert set – Award: 100 gold
jel zna netko di mogu nabavit beta key? http://kr.blizzard.com/promo/ko/hearthstone/betakey/form jel vrijedi ovo sta?
Da vrijedi dobiješ za 2 dana. Stavio sam ti ja link an prethodnoj stranici.
Znaci moras skupit gotovo sve karte u igri, sve one koje mozes kraftat, ili dobit otvaranjem pakova.
Znaci moras skupit gotovo sve karte u igri, sve one koje mozes kraftat, ili dobit otvaranjem pakova.
Šta će ti gold dok imaš sve karte? Totalno blesav reward.
Za arenu?
Nego ja danas za 5 winova dobijem booster i 100 golda, a za 6 winova dobijem booster, 60 golda i 60 dusta, wtf?
dust više vrijedi od golda, razmisli malo. Jedan paket za 100 golda daje u večini slučaja 40 dusta kada sve disenchantaš
dust više vrijedi od golda, razmisli malo. Jedan paket za 100 golda daje u večini slučaja 40 dusta kada sve disenchantaš
nipošto ne
40 golda >>> 40 dusta any time.
dust je skoro pa beskoristan reward.
kad nemaš ništa karata, meni se osobno više nedaju igrati arene i imam večinu karta pa preferiram dust
Ima li tko key viška ? treba mi večeras da igram s prijateljem,ako netko ima bio bih mu jako zahvalan :D
Ja sam poslao ovaj key frendu jer ga jos nije bio dobio od one korejske stranice, ali kad sam mu poslao, isao je na mail i dobio ga, pa sad neznam dal je iskoristen, uglavnom probajte:
0444193229256965985972253
Hvala ,mislim da sam aktiviro,iso sam na battle.net pa na add game key,i staivo code,pa na continue ,i prebacilo me na isto,mislim da je to to...sad skidam battle.net client pa cu vidit da li radi :D evo ga,skidam,hvala ti brate puno !
Bio je netko stavio link o guide za buildanje klasa par stranica iza, može neki korisni linkovi o tome? Ja uvijek stavim sve karte koje imam za pojedinu klasu u deck, što sada sam shvatio nije najbolja ideja. Hvala unaprijed.
Lose.
Ja neznam kako vi uopce igrate s tim deckovima, jednostavno su pre losi
Pa objasni onda nekome ko je nov kako da poboljša određene stvari.
Ovi 1 mana creature-i koje si stavio su losi, leperi, worgeni, squire-i i jos mnogo drugih su bolji odabir, ironfur grizzly nije dobar taunt jer za 1 vise mane imas taz dinga, a ako ti bas treba taunt imas sunfury i onog argenta sta davaju adjecent minionima tanunt, raid leader opcenito los, prelako se ubije, dobrih karata uvijek stavit vise (tipa trusilver champion, consecration), dragonling mechanic losa karta jer za isti cost imas yetija kojeg se teze rjesit, darkscale healer jako losa karta, eto na prvu ruku, ima tu jos al ovo opcenito u vezi tvog decka.
Evo primjer jednog solidnog i jeftinog decka, pola karata se moze zamjeniti ako ih nemate (npr. alexstrasza, knife juggler i sl.) i bit cete jednako uspjesni.
Jel se moze kako chatat u igri s protivnikom nisam uspio naci nigdje opciju.
Jel se moze kako chatat u igri s protivnikom nisam uspio naci nigdje opciju.
Samo ako ga dodaš među prijatelje.
Iskreno, chat i nema nekog pretjeranog smisla, i zbog mogućeg vrjeđanja, a i zbog kratkog trajanja igre.
Lose.
Ajde onda ti nama svim n00bovima objasni sta "nije lose" kada si takav ekspert posto jedna rijec tj. "lose" nije nikakav argument i takve gluposti moze bilo tko po forumu pisati.
Jedino lose sta je ovdje vidim su tvoji losi i ne argumentirani komentari (ili je "lose" tvoj vrhunac izrazavanja?)?
Deck nije bajan, no pobogu ako je početnik i tek je krenuo igrati paladina pa nemoze imati odmah Tiriona....
Ovo je moj deck, fali Tirion, Lay on Hands, Swords of Justice te Sylvanas, nekako sam te karte pokusao zamjeniti. Wild pyromancera mozes zamjeniti za Faerie Dragona, iako je sad popularan, a usput dobar mi je kad se nadje quallity, a ne dobijem drop Consrencrationa ffs.
EDIT- Fejl sa slikom, usput Novice enginer se isto moze zamjeniti, no eto, svatko ima svoj izbor, deck mijenjam skoro svaki dan kad izgubim pa se prilagođavam.
Pitanje za ostale, legendary karte tipa Slyvanas, Ragnarosa jeste ih dobili iz packova ili iz Arena?
iz packova iz arene
evo baš pao Tirion
Koliko je to pobjeda?
Gz
Meni je on primarna meta
Koji ste rank?
8 | 25-20 |
---|---|
7 | 19-14 |
6 | 13-8 |
5 | 8-1 |
iz packova iz arene
evo baš pao Tirion
Koliko je to pobjeda?
to je random.
mozes za 1 win u areni dobit pack koji moze imat to unutra.
U posljednih nekoliko dana sam otvorio jedno 10-ak packova i dobio samo jednu epic kartu (šugavi snake trap) i niti jedan legendary
Također jučer imo neki bug na 10-0 s Druidom u areni u pola metcha me kika van iz igre i kad sam se ponovo logiro jednostavno mi je upiso 3 izgubljene. WTF ?
Imam skoro 800 dusta viška pa me zanima vaše mišljenje što uzet za paladin deck:
Avenging Wrath ili Lay on Hands. Obje su super karte i ne znam što da uzmem. Od svake po jednu ili 2 iste ?
4 | 1 Lay on Hands i 1 Avenging W. |
---|---|
3 | 2 Avenging Wrath-a |
0 | 2 Lay on Hands-a |
lay of hands je jako situacijski pošto je meta danas toliko agresivna da te warlocki, magei i rogovi mogu zatuči prije osme runde