Baš to. Ovo je žešći troll
Kuzim pljuvanje po EA, ali zasto mislis da je P2W? Ozbiljno pitam, jer osim tih ticketa i kozmetickih stvari nisam pronasao info da se moze kupiti ista sto bi igru etiketiralo kao P2W? Pogotovo jer jos nemamo pojma kako ce shop funkcionirati.
Ma kenjaju bezveze. To je ko da kažeš da je CS:GO P2W. Ekipa bi najradije besplatnu igru sa svime otključanim i da devovi volontiraju. Imaš priliku igrati igru potpuno besplatno i uživati u njoj svaki dan koliko god želiš, a ako kojim slučajem želiš da na kacigi imaš nacrtan cvijetić, onda plati pa budi šminker sa cvijetom na kacigi. Ne vidim problem..
Ja sam nekako nabrijan iako sam rekao da necu dat vise ni lipe za Early xD !
Problem je da su neke igre u Early zabavnije nego ove u Fully release. Ja cu cekat bar do sutra da vidim dal ce streamerima dojadit igra za jedan dan. Meni se cini da ce se igra svesti na jednostavan teamdeathmatch ko i DayZ kaj postane cista dosada nakon par dana. Da bi ovakav tip igre bio zabavan moras imat puno sistema koji su medusobno balancirani i ova igra to za sad nema. Kao npr. basebuilding, one kutije koja dropaju iz zraka itd. Znam da h1z1 vec ima basebuilding al to je daleko od toga da bude zabavan, to su tek temelji.
Ja sam nekako nabrijan iako sam rekao da necu dat vise ni lipe za Early xD !
Problem je da su neke igre u Early zabavnije nego ove u Fully release. Ja cu cekat bar do sutra da vidim dal ce streamerima dojadit igra za jedan dan. Meni se cini da ce se igra svesti na jednostavan teamdeathmatch ko i DayZ kaj postane cista dosada nakon par dana. Da bi ovakav tip igre bio zabavan moras imat puno sistema koji su medusobno balancirani i ova igra to za sad nema. Kao npr. basebuilding, one kutije koja dropaju iz zraka itd. Znam da h1z1 vec ima basebuilding al to je daleko od toga da bude zabavan, to su tek temelji.
basebuilding je upravo jedan od razloga zbog kojih ću igru odmah uzeti. ako bude u stanju kakvo je prikazano na raznim streamovima zadnjih par mjeseci, ja sam prezadovoljan, za početak.
također, ono što me fasciniralo su neke zgrade koje sam vidio na snimkama - npr. policijska postaja. uđeš unutra i stvarno imaš osjećaj da si u nekoj postaji iz holivudskih filmova - s računalima, podrum s pritvorom, ormarićima s opremom itd.
This Standard Edition Bundle grants you:
- Early Access to H1Z1
- 3 Event Tickets
- 1 Launch Crate Key
- 2 Crates
The Premium Edition Bundle grants you:
- Early Access to H1Z1
- 25 Event Tickets
- 3 Airdrop Tickets
- 4 Launch Crate Keys
- 6 Crates
- Exclusive Aviator Hat Crafting Recipe
a ja cu je kupit tek kad bude free.
A free će biti kada DayZ izađe iz EA-a, znači nikada...
Ma kenjaju bezveze. To je ko da kažeš da je CS:GO P2W. Ekipa bi najradije besplatnu igru sa svime otključanim i da devovi volontiraju. Imaš priliku igrati igru potpuno besplatno i uživati u njoj svaki dan koliko god želiš, a ako kojim slučajem želiš da na kacigi imaš nacrtan cvijetić, onda plati pa budi šminker sa cvijetom na kacigi. Ne vidim problem..
Devovi ne volontiraju, placa ih Sony. Igra je najavljena kao F2P ali da bi igrao betu moras platit... gg Sony jos jednom. Sve dok ima ovaca bit ce i vune... Ako shop bude cisto estetske prirode gj, ali opet ubija car neke apokalipse.
A Sony ima prihode iz vedra neba? Ne budi smiješan.. Nikakav P2W ne očekujem. Daj lovu i budi ljepši i zanimljiviji. I kad kupiš ljepšu kacigu, morati ćeš naći normalnu kaciguna mapi te zatim craftati kupljenu. Ne vidim problema u tome.
A Sony ima prihode iz vedra neba? Ne budi smiješan.. Nikakav P2W ne očekujem. Daj lovu i budi ljepši i zanimljiviji. I kad kupiš ljepšu kacigu, morati ćeš naći normalnu kaciguna mapi te zatim craftati kupljenu. Ne vidim problema u tome.
Ok... fanboy na vidiku, rasprava prestaje. Jos jednom, igra ce biti F2P. Placati 200-300kn za neke tickete da bi pristupio punoj igri je sisanje ovaca.
Ok... fanboy na vidiku, rasprava prestaje. Jos jednom, igra ce biti F2P. Placati 200-300kn za neke tickete da bi pristupio punoj igri je sisanje ovaca.
kao što je već napisano - ticketi će se moći najnormalnije dobiti igranjem kao neki dropovi ili nešto treće. dakle, osim spomenutih kozmetičkih stvarčica, sav content će se moći "zaraditi" igranjem. jedino nemam pojma kako će air-dropovi funkcionirati.
Pa s tobom se ni neda raspravljati. Pišeš nebuloze, ne znam u čemu je tvoj problem.
Pa s tobom se ni neda raspravljati. Pišeš nebuloze, ne znam u čemu je tvoj problem.
Pa super je skupljati content igre po mapi da bi mogo pristupiti PvPu... daj nemoj me...
Pa super je skupljati content igre po mapi da bi mogo pristupiti PvPu... daj nemoj me...
ček, jesi li barem pročitao osnovne informacije o igri prije nego što si krenuo pisati? ozbiljno pitam? ne moraš skupljati nikakav content po mapi da bi mogao PVP-ati. Battle Royal je samo jedan od eventova kojima možeš pristupiti uz tickete.
nevezano za tickete, najnormalnije ćeš moći kao F2P user igrati na PVE, PVP i ostalim serverima.
Jeli mi itko može reći što je ovo:
- Early Access to H1Z1
- 3 Event Tickets
- 1 Launch Crate Key
- 2 Crates
Kakvi tiketi, crate key, crate?
Jeli mi itko može reći što je ovo:
- Early Access to H1Z1
- 3 Event Tickets
- 1 Launch Crate Key
- 2 Crates
Kakvi tiketi, crate key, crate?
uglavnom, igra će osim standardnih PVP, PVE i sličnih servera nuditi i razne eventove - poput Battle Royale eventa (guglaj Battle Royale), a kojima će se moći pristupiti korištenjem ticketa, koji će se moći kupiti ili "zaraditi" ingame.
launch crate key i crates nemam pojma što su, a uz to još postoje i nekakvi air-dropovi, koji će, ako sam dobro shvatio, funkcionirati tako da igrač pozove air-drop bacanjem dimne bombe, no problem je što to mogu svi na serveru vidjeti i poklati se oko tog dropa.
Opet glupost. Ti imaš nekih drugih problema s ovom igrom očito, jer ovdje naprosto pišeš pizdarije. PvP je besplatan, Battle Royale kao odvojeni mod igre je moguće igrati s ticketima koji su besplatni, a možeš ih i kupiti. Identično primjeru Arene u Hearthstoneu. I to je Pay2Win onda?
Pola dana cekam da izlistaju igru i sada moram s zenom na veceru, e sad je necu ni kupiti!!!
Ja isto gledam malo na 5 sati pa padne jedan sat pa za 2 povećaju hh. Izgleda da pripreme ne idu baš dobro. Da li netko zna za koliko mjeseci bi mogla izaći igra tj. iz bete za free?
Netko tko sada očekuje hard core prživljavanje u beti neka se ne razočara jer toga baš neće biti. Pogotov na punim serverima. Ako se pogleda 1/4 dayz mape sa 200 igrača :D Pretpostavljam da poslije dok povećaju mapu će to biti druga priča.
Znaći 20$ za par stvari koje su besplatne i koje možeš izgubiti kada te ubiju? Ovi su bolji prodavači magle nego
edit: NA steamu je produženo opet za 2 sata, a našao sam na jednom forumu staviti su 6 sati, sada odakle oni vuću te informacije neznam.
Kad je free beta,ima li negdje datum?
Kad je free beta,ima li negdje datum?
Mislim da beta neće biti free, tek kad izađe a to je zadnji kvartal ove godine ako se ne varam.
Slabo sam pratio novosti u vezi h1z1 pa mi nije jasno,znam da su govorili nesta kao free to play,danas gledam early access se placa,sta ce biti onda f2p,kad igra bude gotova?
Slabo sam pratio novosti u vezi h1z1 pa mi nije jasno,znam da su govorili nesta kao free to play,danas gledam early access se placa,sta ce biti onda f2p,kad igra bude gotova?
Tako je, kad igra bude bas izasla onda ce biti free to play.
Tako je, kad igra bude bas izasla onda ce biti free to play.
a ovim tempom će ti to potrajat možda pred sam kraj ove godine možda na početku sljedeće.....sad se to ne isplati uzimat reko bih ne vidim ništa spektakularno u ovoj igri trenutno da bih je toliko platio....
Drzim se dayza za sada,iako mi dize tlak spor napredak igre
Igra je velika 6Gb, sutra kradem prijatelju acc i ide gameplay.
Nema spavanja dok nevidim kakava je igra, na 75% je install, ide brzo ovih 6gb.
Error ce ti izbacivati,vjerovatno neces moci igrati veceras