Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.678
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Guild Wars 2

@JuXo: Igra mi se itekako sviđa, ali je ekspanzija presmiješna i moglo se to puno bolje. Iz neba se
vidi da su to sve na brzinu sklepali kako bi uzeli lovu ljudima. Presmiješno mi je i kako ti toliko
odjednom hvališ igru a nije da nisi probao prodati svoj acc barem jedno 5 puta.

ja svoj account nikad nisam prodavao niti hocu, jer ne dam nesto u sto sam utukao 4000 sati, a koliko se sjecam ti si bio taj koji me moljakao da ti posudim account da probas, yea sure

World Of Trucks Profile: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=507406
16 godina
Guild Wars 2

Ja ne planiram kupovat ekspanziju dok ne vidim dali u njom ima sadržaja za tih 45 eura u što čisto sumnjam.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Ja sam uvjeren da u slijedecih godinu-dvije, do slijedece ekspanzije, nece biti dovoljno sadrzaja ovog ili onog tipa u ekspanziji da se opravda 45€ inicijalnog ulaganja, ili kako sam ja ulozio 34€. Nadalje, uvjeren sam da je bolje WoW-u i slicnim igrama placat 8-15€ mjesecno za "pravo na koristenje proizvoda koji ste kupili", uz kupnju njihovih ekspanzija. Trece sto sam siguran je da je Guild Wars 2 losa igra koja polako, ali sigurno umire, i uskoro ce stici trenutak kada ce se ugasit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Ja sam uvjeren da u slijedecih godinu-dvije, do slijedece ekspanzije, nece biti dovoljno sadrzaja ovog ili onog tipa u ekspanziji da se opravda 45€ inicijalnog ulaganja, ili kako sam ja ulozio 34€. Nadalje, uvjeren sam da je bolje WoW-u i slicnim igrama placat 8-15€ mjesecno za "pravo na koristenje proizvoda koji ste kupili", uz kupnju njihovih ekspanzija. Trece sto sam siguran je da je Guild Wars 2 losa igra koja polako, ali sigurno umire, i uskoro ce stici trenutak kada ce se ugasit.

jbt ti i juxo ko da ste plačeni za tu igru kolko se hajpate, ok vama je super, nama nekima nije idejama koje su oni unijeli u tu ekspanziju i tu staje priča. 

Ja osobno ne pljujem po igri niti sam rekao da je neću igrati, niti sam rekao da je treba zabraniti. Iznio sam samo svoje mišljenje da to nije to i netrebate sada pisati bajke.

Sigurno ću uzeti ekspanziju kada će biti na akciji taman da se nađe.

I čemu toliko usporedbi sa wow-om? U zadnje dvije stranice jedino ti spominješ wow. Ali da shvati da je wow i dalje već xy godina najigraniji mmo i da shvati da imaju najbolji koncept i da shvati da su toliko močni da mogu naplačivat gametime a kamoli da su primorani ići na f2p kao gw.

16 godina
Guild Wars 2

a sa kojom to tocno igrom usporedujes kad vristis da ti treba unique raid drop?

I po cemu je to tocno bolji koncept? I sto to toliko lose ili malo GW2 nudi i naspram kojeg MMO-a?

X puta ste se referencirali upravo na WoW i samo sa njim usporedujete ovu igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Zato jer je wow pokazao prvi i pravi koncept mmo-a i kako mmo treba izgledati. Priznao to ti ili ne mnogi su ga probali kopirati i nisu uspjeli, a zna se zašto su ga htjeli kopirati.

Gw je u ovom slučaju iznimka, jer je pokušao sa 50% svojeg koncepta i 50% wow koncepta i ispalo je kako je ispalo.

Upravo taj raid gear o kojem  ti pričaš je ono što se zove end game i što gw-u fali.  Barem jedan dio toga.

Ponavljam po stoti put, nisam ljut na koncept gw-a koliko sam ljut na uzimanje novaca za tako malo sadržaja. Stalno su govorili kako slušaju

igrače i da će sve što zatražimo staviti u ekspanziju a na kraju nismo dobili ni 30% željenih stvari.

END GAME se i svodi na to da moram proči 13345 raidova da skupim hebeno dobar gear. I osjećaj je odličan. A kakav je osjećaj kad imam isti gear kao ti sa 4000 sati? Takav da ću odigrat 5-10 raidova

i reć sam sebi kako ovo nema smisla jer se nemam za što truditi. I ako je to uveo wow to hebeno volim. Progress, hardcore igranje itd. Za casual gaming imam simse i tetris. Casual i mmo? Hvala lijepa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 18:50 (amd freak).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Prvo WoW nije nista uveo niti je prvi i jedini MMO iz tog vremena, niti je bilo sto originalno imao od prvoga dana do danas - WoW je Apple MMO svijeta, kradu SVE ideje, predstavljaju ko svoje i optuzuju druge da kopiraju. Iskopirao je sve sto je vec postojalo i stavio u Warcraft svijet - to je sve sto je WoW radio od prvog dana, i sve sto se negdje pojavi ili najavi u kratko vrijeme zazivi i u WoW svijetu. Jedino sto nije iznenadujuce je da to u WoWu funkcionira besprijekorno dobro, ali s obzirom na budget sa kojim raspolazu to ni ne bi trebalo biti posebno iznenadenje.

Drugo toliko oprecnih gluposti pricas na zadnje 2 stranice (da ne kazem po cijeloj ovoj temi) da vise ne znam odakle da pocnem - jedini ja ovo usporedujem sa WoW-om, ne ti ili bilo tko drugi, ali WoW ovo WoW ono.

End game ti se svodi samo na jednu stvar, a to je end game raid drop i to je jedino sto te zanim, ova igra to nema, nikad nije imala, i oduvijek je govorila da to nece imat (kao i prvi dio uostalom), a to ti je glavna zamjerka, ipak igrao si ju, ali ti je losa, premalo nudi za novac koji trazi, casual , za to imas simse i tetris, causal i MMO su glupost, a opet "uzet ce ekspanziju u jednom trenutku".

U trenutku kad nemas pojma sto nudi za pare koje trazi govoris kako nudi premalo, nakon sto uvode raid sa end game raid dropovima koji sluze za craftanje legendary armora i backpiecea, jedino sto NIKAD nece napravit je level ili gear progression u smislu boljih statova sa nekim special dropom, ali to se zna jos od najave igre.

Ne razumijem vas koji jedino sto trazite je 1 raid u igri koji cete beskonacno farmat radi BiS geara, znate da to ova igra nema niti ce ikad imat, koliko god vi to trazili, a opet kritizirate ju gotovo iskljucivo radi toga i igrate tome usprkos cekajuci da se to desi. To je ko da pisete pisma Bogu svaki dan da bi htjeli da je nebo roza boje, a ne plave, blejite u njega kad ce vise ta promjena doc i kukate kako nikako da se desi. Ako ovo nema smisla igrat iz razloga koji znate da ce zauvjek ostat, cemu? Da dokazete kako to nevalja?

Uostalom kako kazete, ne zelite igru koja ce vam dosadit, zelite se osjecat posebno u igri koju igrate uvijek i stalno, to je navnodno WoW, ipak prestali ste ga igrat jer se poglupio i dosadio je, ali ne toliko koliko ova igra koju igrate, ali vam je glupa i dosadna pa ste prestali, ali ipak cete ju igrat, ali ne sad jer ne vrijedi ove novce i losa je, ali biste da se promijeni, a znate da nece i to je glupo, ali opet ste nakon 3 godine ovdje na temi i spamate koliko je losa i zasto je wow bolji, a ne igrate wow, koji je i dalje jedini savresen i predobar....

Dajte vise se odlucite kaj hocete.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 19:38 (Rhodin).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Guild Wars 2 pruža dosta pve zabave no najbitnije je gdje je ekipa sa kojom igrate. Ako igraju wow onda igrate wow. Ako igraju GW2 onda GW2 ako nešto treće onda nešto treće. Bit MMO je da se igra sa nekime, a ne sam. Za solo najbolji su single player RPG koji puno bolje povezuju igrača sa svojim svjetom te se bar u nekima vide promjene da ste vi utjecali na taj svjet.

MMO ni ne može biti drugačije koncipiran nego da pruži što više igrača što više zabave.

Tupljenjem jednog te istog neče nekoga tko je odlučio posvetiti vrjeme nekoj igri natjerati da igra drugu. A ima onih i kojima je totalno svjedno kao meni i bitno im je da se zabave. A sad koja igra je bolja nek se prepucava ko hoće. GW2 je u osnovi sada besplatan i ko hoće neka proba ništa ga ne košta. WOW ima private servere tko ne želi pretplatu. Pa čak i u takvom stanju gdje ne radi sve kako spada ako imate ekipu igra postaje zabavna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 19:53 (Hummer).

3 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Prvo WoW nije nista uveo niti je prvi i jedini MMO iz tog vremena, niti je bilo sto originalno imao od prvoga dana do danas - WoW je Apple MMO svijeta, kradu SVE ideje, predstavljaju ko svoje i optuzuju druge da kopiraju. Iskopirao je sve sto je vec postojalo i stavio u Warcraft svijet - to je sve sto je WoW radio od prvog dana, i sve sto se negdje pojavi ili najavi u kratko vrijeme zazivi i u WoW svijetu. Jedino sto nije iznenadujuce je da to u WoWu funkcionira besprijekorno dobro, ali s obzirom na budget sa kojim raspolazu to ni ne bi trebalo biti posebno iznenadenje.

Drugo toliko oprecnih gluposti pricas na zadnje 2 stranice (da ne kazem po cijeloj ovoj temi) da vise ne znam odakle da pocnem - jedini ja ovo usporedujem sa WoW-om, ne ti ili bilo tko drugi, ali WoW ovo WoW ono.

End game ti se svodi samo na jednu stvar, a to je end game raid drop i to je jedino sto te zanim, ova igra to nema, nikad nije imala, i oduvijek je govorila da to nece imat (kao i prvi dio uostalom), a to ti je glavna zamjerka, ipak igrao si ju, ali ti je losa, premalo nudi za novac koji trazi, casual , za to imas simse i tetris, causal i MMO su glupost, a opet "uzet ce ekspanziju u jednom trenutku".

U trenutku kad nemas pojma sto nudi za pare koje trazi govoris kako nudi premalo, nakon sto uvode raid sa end game raid dropovima koji sluze za craftanje legendary armora i backpiecea, jedino sto NIKAD nece napravit je level ili gear progression u smislu boljih statova sa nekim special dropom, ali to se zna jos od najave igre.

Ne razumijem vas koji jedino sto trazite je 1 raid u igri koji cete beskonacno farmat radi BiS geara, znate da to ova igra nema niti ce ikad imat, koliko god vi to trazili, a opet kritizirate ju gotovo iskljucivo radi toga i igrate tome usprkos cekajuci da se to desi. To je ko da pisete pisma Bogu svaki dan da bi htjeli da je nebo roza boje, a ne plave, blejite u njega kad ce vise ta promjena doc i kukate kako nikako da se desi. Ako ovo nema smisla igrat iz razloga koji znate da ce zauvjek ostat, cemu? Da dokazete kako to nevalja?

Uostalom kako kazete, ne zelite igru koja ce vam dosadit, zelite se osjecat posebno u igri koju igrate uvijek i stalno, to je navnodno WoW, ipak prestali ste ga igrat jer se poglupio i dosadio je, ali ne toliko koliko ova igra koju igrate, ali vam je glupa i dosadna pa ste prestali, ali ipak cete ju igrat, ali ne sad jer ne vrijedi ove novce i losa je, ali biste da se promijeni, a znate da nece i to je glupo, ali opet ste nakon 3 godine ovdje na temi i spamate koliko je losa i zasto je wow bolji, a ne igrate wow, koji je i dalje jedini savresen i predobar....

Dajte vise se odlucite kaj hocete.

WOW je uveo puno toga i puno toga je samostalno smislio i doradio kao nitko drugi ,barem u to vrijeme. Ali o tome mi se neda pričati jer temu svodiš gw vs wow što nema smisla, jer ovdje pričamo o kvalitetama i mana gw-a, a ne o usporedbi s drugom igrom.

Ne pišemo pisma Bogu radi gw-a samo mi sa Buga nego cijeli community jer velika večina igrača koja je odigrala gw do max levela ce ti rec da nema end contenta ili je vrlo loše realiziran. To je činjenica. A dokaz je i statistika googlanje teksta "Guild Wars 2 What after level 80". Jer imaš situaciju da dođeš do max levela i igra dosadi za dobrih tjedan dana. Ostalo se svodi na to napravi nešto za što nečeš biti nagrađen ili ce ti ta nagrada biti ionako beskorisna.

16 godina
Guild Wars 2

To su opet gluposti jer da je tome tako onda ta "velika vecina " igraca ne bi postojala u igri i igra bi odavno bila mrtva, a ne sirila se na nova trzista. Postoji ogromna skupina ex WoW-asa poput tebe koji dolaze i kukaju jer ovo nije WoW klon. I to na svakoj temi, na reditu, po forumima - svuda i nikome nije jasno kako i dalje milioni ljudi ovo igraju i ANET zaposljava ljudi i stvar profit, a bez da je igra onakva kako oni smatraju da bi trebala bit.

Nece biti raid dropova koji se razlikuju od stvari koje mozes na drugi nacin nabavit - IKAD - u ovoj igri. Nikad nije tako zamisljena bila, nikad nece biti takva, uopce nije bilo pokusaja da ju se gurne u tom smjeru, niti ce se to desit.

Nama koji igramo jasno je zakaj ju igramo i imamo jasnu sliku sto je end game u ovoj igri.

Ovu raspravu na temi ne svodim ja na GW2 vs WoW, vec se to provlaci u svakoj kritici ovoj igri, ja ne vidi jednu tvoju poruku o tome kakav ce biti revenant, niti zakaj je dragon hunter los, a berserker dobar, vec samo oko toga kako opet nisu uveli raid drop iteme koji ce biti jaci od ostalih ingame itema, kako je takva igra losa i nema smisla i nema end gamea. 3 godine za redom ti i slicni pisete ili o tome ili kako je igra lose optimizirana... NEMOJTE JU IGRAT, jednostavno rjesenje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Ako raščlanimo content u MMORPG igrama onda lako možemo vidjeti što GW2 nema, a što ljudima nedostaje u GW2.:

• PVE/PVP,
  • masivan/za manji broj igrača,
  • instanciran/otvoren,

Svi od prvog dana znamo da GW2 nema Raidove (masivan instanciran PVE) i velike battlegroundse kao npr. Alterac Valley (masivan instanciran PVP). Sve ostalo (osim klasičnog Arena PvP-a deathmatcha) uglavnom ima.

Međutim, ove dvije (s arenom tri)  komponente su jedan bitan dio end-game-a kod drugih MMORPG-ova i zato se čini da je end-game u GW2 manjkav.

Meni osobno najviše fale ti malo veći battlegroundsi i zato sam se oduševio kad su najavili Strongholdse i onda razočarao kad su rekli da su opet 5v5. 

Ali nikom ništa, igra je takva kakva je i gotovo. Ja vjerojatno neću kupiti ekspanziju, ali mi je drago da izlazi.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 20:41 (DeniZg).
16 godina
Guild Wars 2

A u koju kategoriju onda spada WvW kad vec nema tih masivnih battlegrounda? Samo ne traje borba 10minuta do 1.5h vec tjedan dana.

Nije da je ANET u bilo kojem trenutku varao igrace govoreci da ce necega od toga bit. Igra je vani preko 3 godine, u najavi jos sluzbeno godinu i pol do vije prije toga. Znale su se rase, klase itd, doduse postepeno su objavljivane, ali od prvog dana se znaju 5 stvari, od kojis su vecina preuzete iz originalnog GW:

-naglasak ce biti na strukturiranom PvP-u sa malim brojem igraca u teamu gdje na lvl 1 svi imaju max lvl PvP lika sa svim gearom otkljucanim i NIKAD nece biti slijedeceg tiera geara koji se mora farmat ili je nekome nedostupan

-ovo je antigrind igra i casual ljudi nece morat beskonacno grindat da bi imali gear sa kojim bi im sav content bio dostupan

-nece biti gear ni lvl progressiona IKAD, jednom kad nafarmate BiS gear to se nikada nece mijenjat

-nema open world PvP-a

-nema geara koji dropa ISKLJUCIVO u nekom raidu, a da se ne moze drugacije nabavit.

Ne znam koliko puta su naglasavali da ne zele da se ljudi koje zanima samo jedan dio igre osjecaju zakinutima naspram ostalih, da ce se sav gear i sve moc nabavit na bilo koji nacin - PvP, PvE, WvW i da vas se nikada nece forsirat da se micete iz svoje comfort zone i radite contentkoji ne zelite, a kako biste bili kompetitivni.

Ne kazem da nije bilo i drugih stvari koje su recene, ali ovo je bio temelj igre. Mala iznimka koju mnogi zamjeraju ANETu je uvodenje ascended geara koji nije bio prisutan kod releasea, a bilo je obecano da nece bit novih tiera geara. ANET ovo objasnjava da je oduvijek bio planiran, ali naprosto nisu uspjeli do releasea implementirat i izbalansirat taj gear.

Ono sto je do ove ekspanzije bilo obecano, a nikad nisu ispunili se vise-manje svodi na craftanje precursora. Ne sjecam se da je ANET IKAD obecao ono sto trazite. Ici cu korak dalje, ne samo da nije obecano da ce se to desit, vec dapace, nebrojeno puta je obecano, i na hrpu mjesta ponavljano, da se to SIGURNO NECE desit. Dakle niste kupili igri prije 3 godine misleci da hoce. Dapace, niste nikada dobili povoda od ANETa da se tome mozete nadat.

Oduvijek je bilo spomenuto da je put, a ne cilj ideja ove igre, da je cijeli svijet endgame i da jedino sto cete moci na svojim likovima mijenjat su skinovi i character customization, a ne level ili novi tier geara. Filozofija je da se ne mijenja sa svakim patchom BiS gear koji bi se morao nanovo farmat.

Ja ne znam, moja zena koju ova igra apsolutno ne zanima, vec 5 godine ovo zna samo od kolicine gluposti sto sam joj ispricao o ovoj igri mimo njene volje. Ako je to ono sto trebate, a nevalja vam igra koja to nema, ne razumijem i dalje da se gotovo iskljucivo o tome na ovoj temi raspravlja. Ljude mozda zanima kakve su nove elite specijalizacije, mozda ih zanima sto se dodaje u ekspazniji, mozda ih zanima sto se moze/mora farmat i koji su sve aspekti igre, koliko traje levelanje, koliko ima dungeona, koliko je zanimljiva prica/personal story... jedino o cemu raspravljamo vec 3 godine na ovoj temi su stvari poput lose optimizacije i kako nema raid dropova.

Ja ne znam sto vise pisat, povlacim se iz ove teme do daljnjega. Ako nekoga zanima nesto o samoj igri, moze mi poslat PM, rado cu odgovorit, ali mislim da je besmisleno dalje raspravljat o tome kako ova igra nema end gamea jer nema raid dropova kojih ima u WoW-u i kako je to jedini ispravan nacin za koncipirat igru.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Ako raščlanimo content u MMORPG igrama onda lako možemo vidjeti što GW2 nema, a što ljudima nedostaje u GW2.:

• PVE/PVP,
  • instanciran/otvoren,

Svi od prvog dana znamo da GW2 nema Raidove (masivan instanciran PVE) i velike battlegroundse kao npr. Alterac Valley (masivan instanciran PVP). Sve ostalo (osim klasičnog Arena PvP-a deathmatcha) uglavnom ima.

Međutim, ove dvije (s arenom tri)  komponente su jedan bitan dio end-game-a kod drugih MMORPG-ova i zato se čini da je end-game u GW2 manjkav.

Meni osobno najviše fale ti malo veći battlegroundsi i zato sam se oduševio kad su najavili Strongholdse i onda razočarao kad su rekli da su opet 5v5. 

Ali nikom ništa, igra je takva kakva je i gotovo. Ja vjerojatno neću kupiti ekspanziju, ali mi je drago da izlazi.

ako ubijanje world bossa tipa TT ili TEQ u GW2 nije nesti najskicnije raidu zasada onda stvarno ne znam. Njih je jedino moguce ubiti organiziranim pristupom od cca 200-al ljudi ili kolko ih vec stane u jednu instancu dok nije full. Mislim okej nije to full raid ali ovo je otvoreno u svijetu, gdje se svatko moz, a i nemora prikljuciti. Mislis da GW2 ima jednsotavno svoj koncept koji nitko nema, gdje igraci odlucuju o svemu a ne ANET. 

16 godina
Guild Wars 2

Meni u Gw2 najviše nedostaje standardna opcija 1v1 PvP koja postoji u more drugih MMORPG-ova.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

To je samo nedostatak sposobnosti, 1v1 se radi oduvijek, samo se ne naziva duelom vec custom 1v1 arenom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

To su opet gluposti jer da je tome tako onda ta "velika vecina " igraca ne bi postojala u igri i igra bi odavno bila mrtva, a ne sirila se na nova trzista. Postoji ogromna skupina ex WoW-asa poput tebe koji dolaze i kukaju jer ovo nije WoW klon. I to na svakoj temi, na reditu, po forumima - svuda i nikome nije jasno kako i dalje milioni ljudi ovo igraju i ANET zaposljava ljudi i stvar profit, a bez da je igra onakva kako oni smatraju da bi trebala bit.

Nece biti raid dropova koji se razlikuju od stvari koje mozes na drugi nacin nabavit - IKAD - u ovoj igri. Nikad nije tako zamisljena bila, nikad nece biti takva, uopce nije bilo pokusaja da ju se gurne u tom smjeru, niti ce se to desit.

Nama koji igramo jasno je zakaj ju igramo i imamo jasnu sliku sto je end game u ovoj igri.

Ovu raspravu na temi ne svodim ja na GW2 vs WoW, vec se to provlaci u svakoj kritici ovoj igri, ja ne vidi jednu tvoju poruku o tome kakav ce biti revenant, niti zakaj je dragon hunter los, a berserker dobar, vec samo oko toga kako opet nisu uveli raid drop iteme koji ce biti jaci od ostalih ingame itema, kako je takva igra losa i nema smisla i nema end gamea. 3 godine za redom ti i slicni pisete ili o tome ili kako je igra lose optimizirana... NEMOJTE JU IGRAT, jednostavno rjesenje.

Prosvijetli ostale ( mene ) koji su davno prestali igrati ovo.....

17 godina
neaktivan

Kada sam ja igrao, onda je end game bio sljedeće:

Odeš u Lion`s Arch is skačeš u krug oko fontane.

14 godina
Guild Wars 2

evo ja pocinjem igrat pa me zanima u kojim serverima ste, posto ih ima dosta, pa da zaigramo da mi pokazete i objasnite osnovne stvari

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

• PVE/PVP,
  • instanciran/otvoren,

Battlegrounds mi u gw2 uopće ne fale. Po meni je www daleko superiorniji wow tipu battlegrounda.

Uplatio sam početkom godine mjesec dana wow-a i ušao u alterac koji sam nekad igrao po cijele dane,

ali nakon gw2 www-a mi je sve to izgledalo prilično šuplje i jadno. Da ne pričam o ostalima tipa capture the flag.

15 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

evo ja pocinjem igrat pa me zanima u kojim serverima ste, posto ih ima dosta, pa da zaigramo da mi pokazete i objasnite osnovne stvari

Bolje nemoj. Igra nema end game, očajno je optimizirana i jedino na max lvl možeš skakat oko fontane

15 godina
Guild Wars 2

Svejedno koji server uzmes kad sad postoji megaserver, ali najbolje desolation ili gandara, tamo ima najvise nasih

Dodaj me ako hoces pa da zajedno skacemo u LA oko fontane, trenutno imam 1000 sati i lagano mi dosadno: JuXo

World Of Trucks Profile: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=507406
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
JuXo kaže...

Dodaj me ako hoces pa da zajedno skacemo u LA oko fontane, trenutno imam 1000 sati i lagano mi dosadno: JuXo

Ima sad nova fora. Skaće se u smijeru suprotnom od kazaljki na satu oko fontane

16 godina
Guild Wars 2

Ima nekog da je na desolationu a da je u dobrom, aktivnom guildu? Moj trenutni je lagano zaspao, nema vise od par ljudi navecer online a meni se opet pocelo igrati... Javite se u inbox slobodno ako vam je bezveze tu pisati. Tnx :)

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Jučer sam igrao WVW, uključio TS da se prate upute komandera i mogu reci da sam uzivao.

Prci puta da sam se spasio na ts u gw-u. Sasvim drugi užitak.

Izgleda da ću ipak uzet ekspanziju ovih dana. :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

I jeste kupili ekspanziju?

Kada službeno počinje po našem vremenu? U petak 7 ujutro ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
amd freak kaže...

Nisam ali planiram.

BTW, zna li netko pouzdano da li HoT otključava living world season 2. Fale mi neki chapteri pa da ne bacam gemove bezveze ako otključava.

17 godina
JackIsBack kaže...
amd freak kaže...

Nisam ali planiram.

BTW, zna li netko pouzdano da li HoT otključava living world season 2. Fale mi neki chapteri pa da ne bacam gemove bezveze ako otključava.

Koliko sam čitao nisu se izjasnili da li će sezona 2 biti otključana, ali prema komentarima zajednica čisto sumnjam. Npr da sad kupiš za gemove mogao bi tražiti u petak refund, za što sumnjam da su se pripremili :D

Inače super jedan video osvrt što nas očekuje u ekspanziji:

Po ovome mi se najviše sviđaju pvp lige, i mogučnost legendary itema u lootu kod istog.

13 godina
protjeran
Guild Wars 2

iii kakva je expanzija ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Prelosa, neoptimizirana, bez end gamea, nezanimljiva i u biti velika katastrofa... Jesam spomenuop da je casual i neoptimizirana i bez end gamea?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Prelosa, neoptimizirana, bez end gamea, nezanimljiva i u biti velika katastrofa... Jesam spomenuop da je casual i neoptimizirana i bez end gamea?

znaci bolje da ne kupujem,hvala.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice