Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.301.785
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Obi Wan kaže...

vec kad govorimo o ovim setovima, da li je ove 35+ armor setove moguce koristit na lvl 80, odnosno da li ce bit scaling u tom pogledu?

bit ce transmutacija, da mijenjas izgled itema u drugi sa zadrzavanjem statsa :P

17 godina
Mariossa kaže...
Obi Wan kaže...

vec kad govorimo o ovim setovima, da li je ove 35+ armor setove moguce koristit na lvl 80, odnosno da li ce bit scaling u tom pogledu?

bit ce transmutacija, da mijenjas izgled itema u drugi sa zadrzavanjem statsa :P

e da mene budale, zaboravija san -.-

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Obi Wan kaže...
Mariossa kaže...
Obi Wan kaže...

e da mene budale, zaboravija san -.-

nadam se da ce se moci gold i super rare armor tako mjenjati, upitno mi je samo da li skin moram preljepiti preko itema iste kvalitete? znam da mora biti isti tip (glava - glava). dobio sam 3 gema za transmute u jednoj od onih plavih skrinja i to radi sasvim uredu. odaberes dva itema i onda si iskombiniras, koji izgled, koje statse i koji bonus od ta dva itema zelis. realno mozes imati neki mac koji super izgleda i ima dobre statse ali ti recimo bonusi ne odgovaraju, jednostavno nadjes bilo koji mac kod kojeg ti je bonus ok i samo ga transmutas na ovaj prvi. zato me brine da li item treba biti jednake "kvalitete"?

nisam jos shvatio koji se to armor kupuje za golde? jel to onaj neki supre bljestav, kao nekakvo krzno? meni je inace privlacan armor za koji se moras "naraditi" nebitno instance, farmanje, neki super event samo da imam onaj osjecaj da sam morao uloziti truda i truda da dodjem do njega.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 18:22 (smiglcro).
17 godina
Guild Wars 2!

Ne znam o kojim goldima pricas sad smigl, mozda mistic coinsi ili nesto trece?

Ovo sto je u filmicu bi trebali biti armor setovi koji se zaraduju u dungeonima. Ako se sjecas u Ascalonian catacombsima je na kraju iz chesta dropao zlatni helm i onda je jos potrebno skupiti tokene sa kojima se kupuje ostatak kod vendora koji stoji ispred samog dungeona. Tokeni se skupljaju u eksplorable modu tj. ona 4 puta koja su ti dostupna n lvl 35 jednom kad zavrsis story mode.

Sto se tice transmuta, rekli su da se ne brinemo oko toga, da ce biti moguce bilo sto transmutat na bilo sto. Dakle ako nadjes neke dronjce lvl 1 koji ti se svidjaju mozes ih transmutat na lvl 80 item i takav setat okolo. Jedino ne znam tice li se to i legendary oruzja, pretpostavljam da ce ona biti netransmutabilna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

mislim da je mislio na to da li ces light armor moci transmutat u heavy armor...i mislim da je odgovor ne nazalost, iako nemogu tvrditi 100%

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Hall Of Monuments Preview

2 0 hvala 1
17 godina
Arkulin kaže...

Item and weapon skins!?!?!?! They gotta be FRAKING me....

Ispada da smo ipak farmali gluposti bezveze. Da su rekli da su samo skinovi u pitanju, bas me zanima koliko ljudi bi kupovalo u zadnji tren GW1 i farmalo 30/50 HoM

Preko odredjenih foruma se 30/50 kupovalo za 50+$

Nemojte me krivo shvatit, igrao sam GW1 za vlastiti gust, i nisam imao nekih problema sa 30/50, a svejedno se sada osjecam prevarenim.

17 godina
Arkulin kaže...

nije me ovo bas obradovalo sta se tice skinova... mislio sam da ce bit konkretni itemi...

17 godina
Obi Wan kaže...
Arkulin kaže...

...

nije me ovo bas obradovalo sta se tice skinova... mislio sam da ce bit konkretni itemi...

I da su barem vijest odlucili prenijet putem sisate plavuse, vatrene crnke ili nekog drugog slicnog izbora ugodnog oku, a ne da mi to isprica ovaj... decko upitne seksualnosti, mislim da bi mi bilo barem mrvicu lakse.

17 godina
Rhodin kaže...
Obi Wan kaže...
Arkulin kaže...

...

I da su barem vijest odlucili prenijet putem sisate plavuse, vatrene crnke ili nekog drugog slicnog izbora ugodnog oku, a ne da mi to isprica ovaj... decko upitne seksualnosti, mislim da bi mi bilo barem mrvicu lakse.

malo rec upitne seksualnosti... imat cu nocne more veceras...

17 godina
Arkulin kaže...

OMG_WTF... a di su nasli ovog fikusa {#}

Nebi ga stavia ni za vremensku prognozu, a kamoli za ovo {#}

17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ispada da smo ipak farmali gluposti bezveze. Da su rekli da su samo skinovi u pitanju, bas me zanima koliko ljudi bi kupovalo u zadnji tren GW1 i farmalo 30/50 HoM

Nemojte me krivo shvatit, igrao sam GW1 za vlastiti gust, i nisam imao nekih problema sa 30/50, a svejedno se sada osjecam prevarenim.

Da, i u cemu je problem? Ponavljam sto sam copy/pasteo prije 2-3 stranice, covjek iz Aneta je na forumu napisao :

The armors and weapons are skins you apply to items you already have. You can get the skin again from HOM any time you need to upgrade to a new item.

Ako ja nisam poludio i shvacam engleski, to znaci da svaki put kad dobijes neki item u GW2 mozes na njega nabit HoM skin. Milion i jedan put ako treba.

Pa od pocetka je bilo jasno da ce HoM nagrade biti skinovi ili neki takav sistem, sta si ocekivao iteme sa max statovima a da ih mozes koristi odmah cim kreiras lika? Ne kuzim, kakva prevara. A to sto su neki ljudi kupovali 30 bodova u GW1 za prave pare, pa neka su ako ih veseli.

Najlude od svega mi je sto danas Anet objavljuje blog post koji promovira HoM i kupovanje GW1 sa ciljem skupljanja tih bodova.. mjesec dana prije release GW2. Bas me zanima kolko ce ljudi koji to sad kupe skupit 30 bodova, nije to bas tako brzo i lagano za nekoga ko prvi put vidi GW1. 

edit : mozete malo smanjit homofobiju? fakat jadno.. inace taj covjek vodi tim (3-4 ljudi) koji zadnje 2 godine radi updateove za umirucu igru (GW1). valjda su ga napokon prebacili medu cool ekipu koja radi na GW2.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 0:11 (dretva).
17 godina
dretva kaže...
Rhodin kaže...

Da, i u cemu je problem? Ponavljam sto sam copy/pasteo prije 2-3 stranice, covjek iz Aneta je na forumu napisao :

The armors and weapons are skins you apply to items you already have. You can get the skin again from HOM any time you need to upgrade to a new item.

Ako ja nisam poludio i shvacam engleski, to znaci da svaki put kad dobijes neki item u GW2 mozes na njega nabit HoM skin. Milion i jedan put ako treba.

Pa od pocetka je bilo jasno da ce HoM nagrade biti skinovi ili neki takav sistem, sta si ocekivao iteme sa max statovima a da ih mozes koristi odmah cim kreiras lika? Ne kuzim, kakva prevara. A to sto su neki ljudi kupovali 30 bodova u GW1 za prave pare, pa neka su ako ih veseli.

Najlude od svega mi je sto danas Anet objavljuje blog post koji promovira HoM i kupovanje GW1 sa ciljem skupljanja tih bodova.. mjesec dana prije release GW2. Bas me zanima kolko ce ljudi koji to sad kupe skupit 30 bodova, nije to bas tako brzo i lagano za nekoga ko prvi put vidi GW1.

ocekivao sam ako nista drugo lvl scaling iteme tipa heirlooms u wow-u... nerealno bi bilo ocekivati max iteme...

druga stvar... nitko do ovog trenutka nije sluzbeno znao nista o HoM... sve je bilo rekla kazala...

a to ko je kupova 30 bodova u gw1, njegova stvar, samo da sam znao da ce bit skinovi dobro bi promislio prije nego sto bih se uvatija grindanja na silu... 

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
ocekivao sam ako nista drugo lvl scaling iteme tipa heirlooms u wow-u... nerealno bi bilo ocekivati max iteme...

Pa dobro kako se ovo razlikuje od lvl scaling itema? Evo npr: na lvl 2 dobijes sword lvl 2 snage, nabacis HoM skin, 20 min kasnije na lvl 3 dobijes sword lvl 3 snage, ponovo nabacis HoM skin, na lvl 4 dobijes ... i tako dalje kad god oces.

Ovo je predobar sistem, HoM nagrade traju zauvijek, samo nabacis skin kad god oces.

17 godina
Guild Wars 2!

Ne zanima svakoga skin. Ja se sjecam kad je uveden HoM da se pricalo o nagradama koje ce pratiti nase levelanje... doslovce tim rijecima. O tome se prica jako, jako dugo. Prvi put je sada sluzbeno receno da se radi tek o skinovima. Ja opet ponavljam, jako malo ljudi je farmalo sve zbog skinova i titlova... jer da se radilo o kozmetici i prestigeu onda ne bi velika vecina ljudi stala na 30/50.

Drugo, gdje ti vidis homofobiju? Zato sto sam reko da je decko upitne seksualnosti? Po meni to nije vrijedanje ni homofobni ispad, vec nesto sto ga poprilicno dobro opisuje. Samo sam napomenuo da bi mi vijest mozda lakse sjela da ju netko drugi prezentirao. Ako to tebe osobno vrijeda iz ovog ili... ONOG... razloga, zao mi je, nije bilo namijenjeno kao uvreda.

EDIT: i samo da izbjegnem dodatne bespotrebne rasprave o mojoj homofobiji, da je tu vijest izrekao Colin Johanson napisao bi gotovo identican tekst, samo bih "decko upitne seksualnosti" zamijenio sa "brkati stricek" ili nesto slicno... uopce me ne smeta osoba koja je to rekla, vidim da ce se neki za to lovit, vec je bitan onaj zavrsni dio recenice sto bi mi bilo draze... mislio sam da sam bio vrlo jasan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 0:45 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koji ste vi likovi!!

Pa cijela je igra bazinara na tome da oprema ne čini razliku, a sad želite neke "moćne" iteme..

Pa skinovi su jedino što vam i treba!!

17 godina
NightShadow kaže...

Koji ste vi likovi!!

Pa cijela je igra bazinara na tome da oprema ne čini razliku, a sad želite neke "moćne" iteme..

ne radi se o mocnim itemima... ja ne zelim da mi itemi iz hom budu najjaci... samo ga zelim ''fizicki'' koristiti sa likom, a ne neki skin. kakve veze ima skin u ovoj situaciji kad u igri vec ima skinova xy puta boljih i ljepsih od ovih sada...

dobro je reko kolega gore... nitko nije farmao 30/50 radi skinova, nego radi itema... meni osobno itemi iz hom uopce nemaju dobar skin za mog buduceg thiefa...

16 godina
neaktivan

Item ili skin, what's the difference??

Sve su to pikseli..

17 godina
NightShadow kaže...

Item ili skin, what's the difference??

Sve su to pikseli..

Pikseli su i pozadina od Windowsa, gledaj nju, ne tribas igrat igre {#}

15 godina
Rhodin kaže...

Ne znam o kojim goldima pricas sad smigl, mozda mistic coinsi ili nesto trece?

Ovo sto je u filmicu bi trebali biti armor setovi koji se zaraduju u dungeonima. Ako se sjecas u Ascalonian catacombsima je na kraju iz chesta dropao zlatni helm i onda je jos potrebno skupiti tokene sa kojima se kupuje ostatak kod vendora koji stoji ispred samog dungeona. Tokeni se skupljaju u eksplorable modu tj. ona 4 puta koja su ti dostupna n lvl 35 jednom kad zavrsis story mode.

Sto se tice transmuta, rekli su da se ne brinemo oko toga, da ce biti moguce bilo sto transmutat na bilo sto. Dakle ako nadjes neke dronjce lvl 1 koji ti se svidjaju mozes ih transmutat na lvl 80 item i takav setat okolo. Jedino ne znam tice li se to i legendary oruzja, pretpostavljam da ce ona biti netransmutabilna.

gold - kao zlatni armor , bijeli, plavi,zeleni,zlatni,narančasti :) o tome pričam. dobio sam taj zlatni head i izgledao je sasvim ok s jako pristojnim statsima. ono sto vam mogu potvrditi je to da su transmute gemovi bili ograničeni na 79 level. Pisalo mi je i opisu da mogu raditi transmute itema do 79.og levela. Inače transmute može ići samo na isti item. znači ne možeš uzeti statse od neke sjekire za mač ili neke statse od glave za chest. mora biti isti item, ali nisam skuzio da li recimo mozes raditi transmute zlatnog mača na plavi mač? recimo da ti na lv 50 padne super zlatni mač (dizajn) koji ti se svidi, na 58 levelu već su plavi bolji od njega po statstima. želim napraviti transmute skina sa zlatnog na plavi. tu me zanima da li postoje kakva ograničenja.

HOM mi je fail, uopće ne razumijem logiku. Pristao bi izgledati isto od 1-79lv.a čisto ako bi dobio hairlooms armor koji scale.a s levelima. Ovako ne vidim razlog zašto bi mid i late game armore presvlačio s ovim skinom? možda na početku ali kasnije def ne. totalno fail meni

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
Guild Wars 2!

Reako ja sebi,ko ga hebe uzet ću si više Guild Wars 2  jer me sve više i više vuče da ga igram.

I sve bi bilo u redu da sam ga uzeo dok su cijene bile super dok sad gledam i plačem jer su skočile,pa ako ima neku preporuku gdje ima ok cijena bio bi zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

@smigl ma nije mi bilo jasno kad si pitao koji se armor kupuje za golde. koliko ja znam za golde se kupuje onaj armor kod weaponsmitha i armorsmitha, a to je nekako genericki, los armor, mislim da se kupuje eventualn radi skinova.

transmutation stoneovi dozvoljavaju transmute itema lvl 1-79 , a za lvl 80 iteme mislim da je onaj nesto bolji/skuplji transmutation stone

zlati onaj armor iz instanci se kupuje sa tokenima koje dobivas zavrsavanjem instance. znamo sigurno samo da u ascalon catacombsu dropa elm na kraju story modea

sto se tice skinova u HoM - upravo tako, do prve instance su ti skinovi eventualno interesantni, kasnije ima brutalnih skinova i ovo nece nitko koristit... a i ovo mi nisu nesto posebno (od armora) nego cisto da nemam random skinove na sebi. stvarno sam se nadao da su to skinovi, a ne itemi.... dosta ljudi je razocarano time. frend moj je kupio onu verziju koj ima sve igre u sebi i poceo igrat iskljucivo er sam mu reko za HoM iteme i kako ce to biti itemi...

ajde, ima HoM jos koji fora skin za weapone, ali iskreno, meni je fora 2H sword, a i bez njega bih mogao jer sam vec u prvoj beti imo bolji/lijepsi

mozda, MOZDA, ce minipetovi nesto znacit, pa nece biti totalni fail, buduci se govori da ce se koristiti u polywogu, pa ce ovi mozda biti korisni

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
NightShadow kaže...

Koji ste vi likovi!!

Stvarno vjeruješ da oprema ne čini razliku? A koja je onda svrha opreme uopće u igri?

15 godina
Guild Wars 2!

meni je oprema izuzetan bio igre. naravno zelim ono sto je najteze za dobiti, uopce ne moraju statsi biti razliciti. cak mi se i pocela svidjati ideja da sam eng game gear ima jednake state, samo da je do nekih uzasno tesko doci i treba puno vremena. farmati ili grindati za gear mi uopce nije problem. barem mi daje igra nesto za raditi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
NightShadow kaže...

Koji ste vi likovi!!

Stvarno vjeruješ da oprema ne čini razliku? A koja je onda svrha opreme uopće u igri?

15 godina
Arkulin kaže...
Tonči kaže...
NightShadow kaže...

Koji ste vi likovi!!

totalno podupirem ideju, u wow.u sam zbog end game pvp gear.a uredno u bg.u gazio ekipu koja su bile losije girana i nakon nekog vremena postalo je dosadno i bez izazova. zato se slazem, neka mi daju neki super izgled koji ce reci da sam ulozio x vremena u igru ali neka statsi ostani isti kao i ekipa koja tek pocinje. tak da je samo moj skill taj koji odlucuje ishod bitke

17 godina
Guild Wars 2!

To i jest ideja GW2. svi imaju isti gear (po snazi) a razlikuje se u izgledu i bolji izgled je puno, puno teze postic.

Sa druge strane ako imas samo osnovan max lvl gear, sto ce ovdje pretpostavljam biti nesto sto ce se kupovati za karmu. Bit ce isti u snazi (teoretski, vjerojatno ce ipak biti samo zelen - ima i boljih itema po rarityu) kao ostali, ali nece vjerojatno igledat jednako dobro.

Nismo mi ocekivali bolestan HoM gear, vec nesto sto ce na svakom levelu biti u skladu sa onim sto je moglo dropat - da se ne moramo mucit stalno sa skupljanjem boljeg kako rastemo u levelu vec da nam to bude servirano na neki nacin - tako nesto je bilo i najavljivano.

To ne znci da ne bih skupio dungeon gear, vec sam bio siguran da su mi osigurane slijedece situacije: npr. ja cu igrat warriora i obozavam kombinaciju 2H sword i rifle - meni odgovara taj stil igre. Nekad prebacim na longbow, ali ovo mi je bilo ok. Dakle sa onim sto sam ja ocekivao od HoM ne bih niti u jednom trenu trebao brinuti o tome hoce li mi dropati 2H sword ili Rifle za moj level, vec bi ih imao kod sebe cijelo vrijeme u skladu sa levelom na kojem jesam

To je bila ideja HoMa - svi koje znam, cak i sa kojima sam se druzio ingame, ljudi iz guilda i slicno, su ocekivali identicnu stvar - tako je bilo najavljeno. Itemi koji ce nas pratiti u levelu cijeli game. Nismo bezveze shvatili da se radi o level scaling itemima i nije da smo sacica ljudi koja je krivo shvatila.

Skinovi.... vise manje. HoM itemi sigurno nece biti najbolji i najlijepsi skinovi u igri, to bi tek izazvalo negodovanja. Dakle to je relativno pristojan skin, ima puno boljih i relativno brzo se sakupe, dakle nemaju veliku vrijednost, osim kolekcionarske, tj. da mozes reci da ga imas.

U meni to sve, u zbroju, izaziva osjecaj razocarenja, osjecaj da sam tratio vrijeme na gluposti, i u krajnjoj liniji da sam prevaren. Nisam siguran ni da su u Anetu ovo ovako mislili, a ako jesu onda su navodili ljude na krive zakljucke godinama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 11:40 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Jeste vi igrali betu? Znam da velika vecina je pa recite kolko cesto ste dobivali item dropove? Meni je dropalo svega nonstop, skoro uvijek oprema je bila tu negdje sa lvlom lika. Nikad nisam imao osjecaj tipa "sranje ne mogu ovo preci, treba mi bolja oprema". Cak i ako si tolko nesretan da ti bas nis ne dropa postoji ovaj vendor kod kojeg svakih 5 lvla ima nova obicna white oprema koju kupis za siću. I sa tom obicnom opremom mozes igrati bez problema.

IMO HoM skinovi upravo prate lvliranje jer ih se moze stavljati ponovo i ponovo na nove dropove.

Ovo nije gear grind igra, ovo je skill based igra. Oprema i character lvl sluze da daju feeling napretka lika, ali pravi napredak je napredak efikasnosti, kad i kako efikasno koristiti skillove / dodganje, kako kroz izbor traitova unaprijediti svoj build / stil igranja. Ukratko tko ne skuzi kako pravilno igrati, failat ce i na lvl80 sa lvl80 opremom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 12:39 (dretva).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

@dretva u teoriji da, u praksi ne. kad ti dulje ne dropa weapon, kako mi se znalo desit, onda nemas uvijek potreban dmg. to ne znaci da ne mozes igrat, nego da je malo teze. prvi 2H mi nije dropao, morao sam ga napravit i to na lvl 8-10 kad sam odustao od cekanja da ga konacno dobijem.

cinjenica jest da postoje vendori sa obicnom opremom, cinjenica jest da postoji crafting, cinjenica jest da postoji AH i jos vjerojatno pokoji nacin da uvijek mogu doci do geara koji mi treba. zato ovo sa HoM i jest tolika glupost jer ne bi bio ne znam kakav bonus, a opet bi nam dosta pomagao bas zato da ne moramo traziti/skupljati/kupovati/craftati taj gear vec da ga naprosto uvijek imamo

uostalom to je toliko dugo bilo najavljivano na nacin da smo to i ocekivali

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

Drop je bio onak ok, barem do 31lv.a do kojeg sam stigao. Ali tesko usporediv s opremom koju sam kupio uz pomoc karme + JC koji mi je dodatno podigao lika.

Iako mi je prvotni plan bio da karmu uopce ne diram nego da ju cuvam do 80tog lv.a nesto mi je upalo u oko sto bi moglo debelo promijeniti tu odluku.

Naime armor za karmu na 20-25 lv.u je bio oko 300-500 po armor itemu. sto uglavnom nije nikada bio problem jer sam karme imao taman koliko bi mi trebalo. ali otvorio sam jednog npc.a koji trguje karmom na 30+ levelu i primjetio sam da itemu kostaju po 10x vise. znaci bili su po 4-5k po komadu. cak sam vidio i neke po 10 000 po komadu. pretpostavljam da ako su to stvarne cijene i tako scale.a do 80lv.a da ce na 80lv.u jedan armor kostati 400 000 karme, naravno da za zavrseni event neces vise dobiti 240 karme nego 34 000. ako je tako u igri onda se stednja karme za 80.lv uopce ne isplati, jer sam ja ako se ne varam do 30lv.a skupio nesto oko 15k karme, na 80lv.u s ovim sustavom koji sam gore napisao bi to bila obicna sitnica. Moze li netko potvrditi da su cijene itema za karlu rasle iznad 30tog levela? ili sam ja samo nasao nekakvog posebnog npc.a koji je imao nekakve posebne iteme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice