Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.298.473
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Meni je najljapse igrati sa human-om jer vidim sto napadam i sto je oko mene,a kod ovih ostalih kad počnem igrat osjecam se zbunjeno ,previse efekata pa ne vidis nista 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Evo ostala mi 2 keya, zaboravio na njih pa tko hoće da proba igu nek uzme.

BKKRLN-QR2NT-7X31-9X2-HBX9S9H
CGGSBR-6R8VK-2HQK-J8T-SWP1V72

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: Guild Wars 2!
Zodiak kaže...

Meni je najljapse igrati sa human-om jer vidim sto napadam i sto je oko mene,a kod ovih ostalih kad počnem igrat osjecam se zbunjeno ,previse efekata pa ne vidis nista 

Kakvi efekti reci ti nama {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

gdje da unesem beta key za GW 2 ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

zrimo pozdrav ako moze da mi posaljes 1 key puno hvala l.p

14 godina
neaktivan

kod drugih sve nesto blješti ,cudni mobovi pa ih ne mogu niti identificirati

onda se najedaput stvori pun ku_ac ljudim a meni u glavi ????????, te pocnu klati nesto sto niko ne vidi

za igru treba prije procitati neki tutorial

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 11:22 (Zodiak).
17 godina
Guild Wars 2!

Ne treba ti tutorial, to je stvar navike i cinjenice da je ovo beta launch bio i da su svi bili na istom mjestu u isto vrijeme.

Bit ce bolje kad se igra malo ustabili... uvijek ce biti ljudi okolo tako da ce se moc radit i questove i evente, ali nece biti ovakvih guzvi.

Moram priznat da sam uzivao igrati sylvari, iako su mi asure totalno forica - smijesni su i oni sami i pokreti i dijalozi i ko rasa i na sve moguce nacine i moram priznat, iako sam reko da asure vjerojatno necu jedine igrat.... mogli bi mi biti 2. ili 3. lik jednom kad igra izadje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

igra je prezabavna, niti nemozes normalno trckarati okolo da se ne stvori neki event i odma 50 ljudi na bossa ili tako nesto... ugl super

League of Legends EU West: Allrad
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lilika kaže...

zrimo pozdrav ako moze da mi posaljes 1 key puno hvala l.p

Pa vidi jesu ovi gori iskorišteni, nemam više.

15 godina
Guild Wars 2!

Sta kazete o klasama? Nisam jos stigao sve ispobati, ali definitivno mi je jako zanimljiv inzenjer. Ajde dajte mi svoje favorite da ih malo testiram. Da budem malo sigurniji kad krene full igra, posto ni sam ne znam sta da izaberem :)

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thechosenfreak kaže...

Sta kazete o klasama? Nisam jos stigao sve ispobati, ali definitivno mi je jako zanimljiv inzenjer. Ajde dajte mi svoje favorite da ih malo testiram. Da budem malo sigurniji kad krene full igra, posto ni sam ne znam sta da izaberem :)

thief...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Guild Wars 2!

Ja sam definitivno za warriora ili elementalista. Elementalist je dakako medju najzahtjevnijima jer kombiniras 20 attack skillova u svakom trenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ja sam definitivno za warriora ili elementalista. Elementalist je dakako medju najzahtjevnijima jer kombiniras 20 attack skillova u svakom trenu.

I ja imam istu dilemu. Human elementalist ili warrior Charr... Air whip sa dobule daggerima je brutalan!!!

17 godina

gledam malo character creation... female asure su bas simpa, dok su male ruzni ko lopovi...

edit: ispravak, samo je jedna faca u head options simpa, i females su ruzne ko lopov :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 13:13 (Obi Wan).
15 godina
Obi Wan kaže...
thechosenfreak kaže...

thief...

Njega jos nisam probao. Danas cu :) Kakav je ukratko?

http://tragumjetnosti.net/
17 godina
thechosenfreak kaže...
Obi Wan kaže...
thechosenfreak kaže...

thief...

bit ce moj main... meni osobno klasa koja najbolje pase mom stilu igre... dinamicna i zabavna klasa...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 13:18 (Obi Wan).
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
thechosenfreak kaže...
Obi Wan kaže...
thechosenfreak kaže...

thief...

bit ce moj main... meni osobno klasa koja najbolje pase mom stilu igre... dinamicna i zabavna klasa...

Jedino još nisam probao inžinjerca i lopova. Dodushe lopova sam igrao u wowu pa me baš interesira da li ima kakve sličnosti. Budem danas probao. Ali ipak mislim da če mi elementalist biti main...

17 godina
Guild Wars 2!

Iskreno ako ocekujes da ce thief biti ko u WoW-u onda se grdo waras. U WoW-u je mogao stunlockat do smrti, bio je vjecito stelthan i radio brutalan dmg.

Nemoj me krivo shvatit, i ovdje postoji stealth, ali je puuuuno kraci, radi brutalan dmg, ali ima nesto sto se zove initiation points - kad ih potrosis nemos koristit combat skillove (uglavnom) i trebat ce skilla da sa njime ubijas -> bit ces vidljiv, imat ces ogranicenu kolicini dmg koju mozes izspamat... i dalje ces biti brutalan, ali morat ces dosta taktizirat.

Ipak, zabavan je, ali ja ga nec uzimat za maina svakako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Iskreno ako ocekujes da ce thief biti ko u WoW-u onda se grdo waras.

Ma ništa ne očekujem jer ga ni ne mislim igrati. Samo sam povukao usporedbu ništa drugo. Probat ču ga sat-dva i to je to... Velim za main ču elementalista uzet...

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Odigrao sam sylvari mesmer i prezabavno je. Morat cu sigurno kupiti jos mjesta za likove jer ovih pocetnih 5 mi nece bit dosta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 16:08 (sliver).

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Ne mogu vjerovat, strasno sam razocaran... zasto je ovo beta a ne release? ko ce sad cekat jos 35 dana!?

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ljudi ajmo neki Bug guild ili party pravit...neznam kak je vama ali meni je prilicno dosadno igrati samom :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ne mogu vjerovat, strasno sam razocaran... zasto je ovo beta a ne release? ko ce sad cekat jos 35 dana!?

Slažem seee . Ovo je više manje sve gotovo. Ništa youtube i gw2 wiki još 35 dana :)

Mariossa kaže...

Ljudi ajmo neki Bug guild ili party pravit...neznam kak je vama ali meni je prilicno dosadno igrati samom :P

Pa bilo bi ok.Al to tek na release date. Pošto se tak i tak sve briše poslije ove zadnje bete. E sad neznam jel se može u više guildova ući. Pošto sam ja već u jednom

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
16 godina

E sad neznam jel se može u više guildova ući. Pošto sam ja već u jednom

Možeš biti u više guildova

Ove male asure imaju predobre animacije {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 15:36 (AmonZero).
17 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
Pa bilo bi ok.Al to tek na release date. Pošto se tak i tak sve briše poslije ove zadnje bete. E sad neznam jel se može u više guildova ući. Pošto sam ja već u jednom

U vezi guildova, postoji citavi razradeni guild sustav, nije samo udem u guild i to je to.

Izvolis, sve pise na wikiju, predlazem da sve sto vam nije jasno potrazite tamo.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
14 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

U vezi guildova, postoji citavi razradeni guild sustav, nije samo udem u guild i to je to.

Izvolis, sve pise na wikiju, predlazem da sve sto vam nije jasno potrazite tamo.

Yes,yes i know that :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Imam jedan problem. Kad uđem u Launcher i stisnem Play pojavi se samo crkni ekran i kaže "Not Responding".

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

ima tko key viska ? :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 18:11 (AOMB).

0 0 hvala 0
16 godina
AOMB kaže...

ima tko key viska ? :)

Podijelili smo sve što smo imali !

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ako neko ima key viska molio bi ga da mi posalje hitno je u zamjenu dajem SMITE beta key.Hvala

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice