GTA san andreas kako preć?

poruka: 43
|
čitano: 27.970
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ljudi moze malo pomoci jel zna kako se zove ili koja je to misija (broj) u trecem gradu kad ti trebas dostic onaj avion sa svojim avionom pa ja mislim uc u njega

PC 4 EVER!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTA san andreas kako preć?
Alfa1234 kaže...

ljudi moze malo pomoci jel zna kako se zove ili koja je to misija (broj) u trecem gradu kad ti trebas dostic onaj avion sa svojim avionom pa ja mislim uc u njega

Lako je, uzmeš avion i ideš prema moru dok te ovaj ne prođe, okreneš se i prođeš kroz onaj krug što se nalazi poviše aviona koji pratiš, tada ide animacija i Carl ukoči u avion, pobiješ posadu, preuzmeš kontrolu i sletiš sa avionom.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan

al kak se zove misija il koji je broj jer sam reinstaliro SA a tam sam stal

PC 4 EVER!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alfa1234 kaže...

al kak se zove misija il koji je broj jer sam reinstaliro SA a tam sam stal

Evo, sad sam je našao na GTA wikii, zove se Freefall.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

imaš na youtubu filmić s uputama

Votka i dzin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola votka i dzin to je sada in nova riba, novi splav, tako svaki dan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RimSo kaže...

Da ona sa naočalama...jbg iako nisu obavezne volio bi..znaci nema neki cheat da ga ukucam i da kaze mission is passe :D 

nepostoji ti to.

15 godina
neaktivan
PSPtech kaže...
RimSo kaže...

Da ona sa naočalama...jbg iako nisu obavezne volio bi..znaci nema neki cheat da ga ukucam i da kaze mission is passe :D 

nepostoji ti to.

tnx captain obvious 

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D
16 godina
neaktivan

Prvo trebaš to proučiti i to je to Namigiva

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

meni se obracas?

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D
17 godina
neaktivan
RimSo kaže...

Ljudi..imam problem kod one misije kada moram upravljati mali crveni avion..igracku..i da pobijem one likove..dal ima neki cheat da preskocim tu misiju..da je zavrsim..ona staji vec dugo na slovu Z iako sam ja presao jos mnogo igre..i ronio sam ispod brodova i sad sam na drugom mjestu kod dobavljaja auta..al ima i ona pa da mi je da je rijesim..nemogu ovako jer mi ne ide upravljanje..

Ako hoces bas cheat deaktiviaj antivirus, skini ovo, nadji opciju Toggle Infinite Fuel on RC plane (left shift + B),za vrijeme misije je aktiviraj i imat ces neograniceno fuel-a na misiji. Trainer ima dosta opcija isprobaj ih sve. Vezano uz antivirus,to je false positive (nema virusa) jer petlja po igri.

Mene samo izhebala ona zadnja misija.Uvijek mi pobjegne onaj Tenpenny u maznuim vatrogasnim kolim.

OC maniac,AC2 maniac, PC maniac!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 20:16 (lzgr).
17 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
BannedOnThisForum kaže...

meni se obracas?

Obraca se autoru teme.

OC maniac,AC2 maniac, PC maniac!!
15 godina
neaktivan
RE: GTA san andreas kako preć????
car kaže...

dakle riječ je o ovoj misiji kad ja uđem na ono crveno pojavi se onaj sljepac i igramo play station ili tako nešto i kad izađem van napiše mi ovu poruku(vidi sliku)

Moraš engleski naučiti.

★★★★★
9 godina
neaktivan

Pozdrav!!

zanima me kako da prodjem misliju u las venturas.. kad ja s malim avionom letim prema moru.. a u susret mi dolazi veliki avion i iznad sebe ima onaj veliki crveni prsten(corona).. sta da radim.. jer kad idem iza njega nestignem da.. a kad idem njemu u susret i prodjem kroz taj prsten nista mi nebude.. 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice