ljudi moze malo pomoci jel zna kako se zove ili koja je to misija (broj) u trecem gradu kad ti trebas dostic onaj avion sa svojim avionom pa ja mislim uc u njega
ljudi moze malo pomoci jel zna kako se zove ili koja je to misija (broj) u trecem gradu kad ti trebas dostic onaj avion sa svojim avionom pa ja mislim uc u njega
Lako je, uzmeš avion i ideš prema moru dok te ovaj ne prođe, okreneš se i prođeš kroz onaj krug što se nalazi poviše aviona koji pratiš, tada ide animacija i Carl ukoči u avion, pobiješ posadu, preuzmeš kontrolu i sletiš sa avionom.
al kak se zove misija il koji je broj jer sam reinstaliro SA a tam sam stal
al kak se zove misija il koji je broj jer sam reinstaliro SA a tam sam stal
Evo, sad sam je našao na GTA wikii, zove se Freefall.
Da ona sa naočalama...jbg iako nisu obavezne volio bi..znaci nema neki cheat da ga ukucam i da kaze mission is passe :D
nepostoji ti to.
Da ona sa naočalama...jbg iako nisu obavezne volio bi..znaci nema neki cheat da ga ukucam i da kaze mission is passe :D
nepostoji ti to.
tnx captain obvious
Prvo trebaš to proučiti i to je to
meni se obracas?
Ljudi..imam problem kod one misije kada moram upravljati mali crveni avion..igracku..i da pobijem one likove..dal ima neki cheat da preskocim tu misiju..da je zavrsim..ona staji vec dugo na slovu Z iako sam ja presao jos mnogo igre..i ronio sam ispod brodova i sad sam na drugom mjestu kod dobavljaja auta..al ima i ona pa da mi je da je rijesim..nemogu ovako jer mi ne ide upravljanje..
Ako hoces bas cheat deaktiviaj antivirus, skini ovo, nadji opciju Toggle Infinite Fuel on RC plane (left shift + B),za vrijeme misije je aktiviraj i imat ces neograniceno fuel-a na misiji. Trainer ima dosta opcija isprobaj ih sve. Vezano uz antivirus,to je false positive (nema virusa) jer petlja po igri.
Mene samo izhebala ona zadnja misija.Uvijek mi pobjegne onaj Tenpenny u maznuim vatrogasnim kolim.
Prvo trebaš to proučiti i to je to
meni se obracas?
Obraca se autoru teme.
dakle riječ je o ovoj misiji kad ja uđem na ono crveno pojavi se onaj sljepac i igramo play station ili tako nešto i kad izađem van napiše mi ovu poruku(vidi sliku)
Moraš engleski naučiti.
Pozdrav!!
zanima me kako da prodjem misliju u las venturas.. kad ja s malim avionom letim prema moru.. a u susret mi dolazi veliki avion i iznad sebe ima onaj veliki crveni prsten(corona).. sta da radim.. jer kad idem iza njega nestignem da.. a kad idem njemu u susret i prodjem kroz taj prsten nista mi nebude..