Ovako imam problem igrica mi neželi uči od kako sam ubacio patch 1.0.4.0 jednostavno krene uč i ispiše ovu grešku: GTA IV FATAL ERROR: Invalid resource detected - Please re-instal the game a u naslovu piše GTA IV FATAL ERROR: EFC20
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Piratska igra 99%, to se obično javlja na njoj.
evo sad ču probat a da te pitam di da to stavim??
Piratska igra 99%, to se obično javlja na njoj.
ali toga nije bilo prije dok sam imo windows 7
evo sad ču probat a da te pitam di da to stavim??
Nznm točno,al ak ima instalaciju instaliraj nema na čemu :)))
I zašto si otvarao temu jer danas je i Ivan M otvorio temu o problemu s gta iv a već ima više takvih temaJa ču danas probat gta iv pa ćemo vidit oće meni bit kakvih problema....
on je otvorio za kameru jel njemu pleše kamera
sad ču je de instalirat!! pa innstalirat ponovno!!
on je otvorio za kameru jel njemu pleše kamera
Ali je isto problem sa gta iv.....nisi trebao stavljat novu temu...da bar ima opcija da modovi mogu spojiti te 2 teme
za jedno 20 minuta možda i 10 če se instalirat!! ma ja sam napravio pogrešku što nisam instaliro patch 1.0.2.0 jel optimizira grafiku i mogu igrat kak treba!! ima bolje mogučnosti!!
Previše si diga postavke za svoju konfu, "no restrictions" ti dopušta da prijeđeš dopuštenje za namiještanje grafičkih postvaki, ali ako pretjeraš grafika će se izmutiti i pokvariti, isto tako igra je jako bugovita, pa je možda i do toga, no možda je i do lošeg cra*ka.
Sa gta 4 nikad nisi siguran jer ova igra ima toliko problema da je to nerealno.
Previše si diga postavke za svoju konfu, "no restrictions" ti dopušta da prijeđeš dopuštenje za namiještanje grafičkih postvaki, ali ako pretjeraš grafika će se izmutiti i pokvariti, isto tako igra je jako bugovita, pa je možda i do toga, no možda je i do lošeg cra*ka.
A koliko smijem preći?
Neznam, to ovosi o konfiguraciji, igraj se postavkama dok ne nađeš ravnotežu između postavki i performansi.
A koliko smijem preći?
pa ovdje u postavkama sa strane ti pise WARNING itd..spustaj detalje dok ti warning nestane...
Evo sad nemogu ni otvorit igru da idem igrat!!!!!
nemaš originalni DVD
Hoće li raditi GTA IV ako instaliram patch 1.0.3.0 i 1.0.4.0 ako iman originalnu igru a krekirao sam je crackom koji san skinija sa interneta?
Hoće li raditi GTA IV ako instaliram patch 1.0.3.0 i 1.0.4.0 ako iman originalnu igru a krekirao sam je crackom koji san skinija sa interneta?
Evo sad nemogu ni otvorit igru da idem igrat!!!!!
E neka ti je, pa ti skidaj igre s neta. idući put ćeš kupit orginal...
Nije ni tebi lako. Čemu crackati orginal? (btw, ovdje nema spominjanja crackova i sličnih stvari, ak ovako nastaviš popit ćeš ban...)
EDIT: vidiš, ovako možeš uredit post a ne delat triple post.
NIkako osim možda sa nekim genijalnim crakom kojeg je nemoguće nać, rekao sam ti.
Probaj sa patchevima, iako sumnjam da če pomoći.
Hmm,da li su ovo normalne sjene?Kako da popravim to?
orginal
A koga god pitam jel njemu tako,kaže da nije
A jel bi pomogli najnoviji driveri za grafu?