Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.403.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Hvala vam na pomoći, cijenim vase komentare.

Ovaj laptop kojeg sam objavio je laptop kojeg sam kupio prije par mjeseci, tako da je sad kasno za kupovanje novog laptopa.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako da podesim settings tako da mi se vidi fps u igri?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
I33T kaže...

Kako da podesim settings tako da mi se vidi fps u igri?

Igra nema fps brojač

http://www.guru3d.com/files-details/rtss-rivatuner-statistics-server-download.html

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Dali postoji šansa da pokupim BAN ako ubacim save game i Script Hook V + Native Trainer u single player

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Save game slobodno stavi a sto se tice native trainera koliko se ja sjecam ne dopušta uopce ulazak u online to jest ruši se dok ne makneš trainer.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2016 20:00 (Kewin).
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Znaci kolko sam skuzio native trainera bi trebao svaki put brisati iz instalacijskog foldera ako zelim igrati online ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Da najbolje bi bilo da znaš koje fajlove treba maknut pa poslje lako vratiš.

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina

Dok sam se igro sa trainerima imao sam mali custom launcher koji to odradi sve za tebe, samo izabereš jel ideš offline ili online i jednostavno isključi sve modove/trainere (ustvari ih isto makne u backup negdje). 

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Oprostite no uzeo sam GTA V preko STEMAM pa me zanima dal on automatski prilagodi postavke mojem računalu ili ?

Inače imam Asus K550L radi se o 8GB RAMa
1T disku

nvidia geforce 840m 2GB

Intel Core i7 - 4510U CPU 2,00GHz 2.60GHz

Zanima me koje bi vi postavke preporučili za ovaj model prijenosnika da igrica radi "kolko tolko" pristojno?

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Gdje je trenutno najeftinije za kupiti igru znam za Steam i Shopto ali tamo je rasprodano. Zanima me box verzija, ali može i Steam.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
loko_1 kaže...

Gdje je trenutno najeftinije za kupiti igru znam za Steam i Shopto ali tamo je rasprodano. Zanima me box verzija, ali može i Steam.

g2play

13 godina
loko_1 kaže...

https://www.dealzon.com/deals/grand-theft-auto-v

Na ovom linku mozes pratiti najpovoljnije ponude

12 godina
Gale92 kaže...

Oprostite no uzeo sam GTA V preko STEMAM pa me zanima dal on automatski prilagodi postavke mojem računalu ili ?

1T disku

nvidia geforce 840m 2GB

Zanima me koje bi vi postavke preporučili za ovaj model prijenosnika da igrica radi "kolko tolko" pristojno?

Hvala unaprijed

Najbolje da sam isprobavas postavke, pogledas po internetu tko ima slicni HW pa.. :)

Battleog - 191silvinjo
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako kupiti shotgun i dijelove za shotgun za Franklina i Michaela?

P.S Skužio sam kako kupiti oružja :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2016 13:37 (speedydust).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

jel se jos netkome prilikom paljenja gta5 vrti samo loading(onaj prozor od sociajnog kluba)?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Toliko o eventu nisam dobio 250k  i nisam jedini ali iskreno natezat se sa supportom zbog love koja se u kombinaciji ceo i bajker kluba zaradi za sat vremena... nema smisla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kewin kaže...

Toliko o eventu nisam dobio 250k  i nisam jedini ali iskreno natezat se sa supportom zbog love koja se u kombinaciji ceo i bajker kluba zaradi za sat vremena... nema smisla.

I ja sam isto mislio da necu dobit pa sam dobio u subotu. A cini mi se da je rok bio do petka. Tako da mozda jos i dobijes. A i mogli su bar 3 milijuna dat ipak su 3 godine.  A za tih 250k se stvarno ne isplati ulaziti u raspravu s njima.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
11 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

1T disku

nvidia geforce 840m 2GB

Hvala unaprijed

Imaš Nvidia karticu, tako da možeš uključiti GeForce Experience programčić i tamo staviti da ti automatski optimizira igru prema tvojem hardwareu 

9 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

je moguce sa ovim igrat?

ADM E2-1800 APU with Radeon(tm) HD Graphics 1.70 GHz
4,00 GB (3,59 usable)
64 - bit Operating Syistem

windows 7

severina
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 16:20 (severina).

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Pokrenut da igrat gotovo nikako.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
severina kaže...

je moguce sa ovim igrat?

ADM E2-1800 APU with Radeon(tm) HD Graphics 1.70 GHz
4,00 GB (3,59 usable)
64 - bit Operating Syistem

windows 7

Ništa od toga 

11 godina
Grand Theft Auto V PC

ima netko da bih mijenjao igru za ovaj acc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel ima netko da nije dobio pare za halloween update? U cem je fora ulogirao sam se prije i napisali su da ce pare sjesti do 4.11 i nista.... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Nisam ni ja dobio pare za halloween.

Zbog cega mi igrica nenormalno koci u story/online modu? Bila podesavanja na low ili high isto je. Nadogradio sam nedavno ram na 8 giga i vise mi koci nego dok sam 4 imao.

12 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel mi može netko objasnit kako da igram sa prijateljem gta online preko steama?oboje smo na steamu invajtam ga i i svaki put pise da je netko izašao, solo svaki mozemo igrat ali zajedno nikad.. koji je točno postupak ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
njuskac kaže...

Jel mi može netko objasnit kako da igram sa prijateljem gta online preko steama?oboje smo na steamu invajtam ga i i svaki put pise da je netko izašao, solo svaki mozemo igrat ali zajedno nikad.. koji je točno postupak ?

Ne znam kako neće, oboje ste online na mapi, on ili ti se jojina na tebe preko socijala i to je to.

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Oboje smo online na mapi ali na drugom serveru, kada ga invitam ucitava i onda kaze da je netko izašao, a nije.. cijeli dan sam pokušavao i nece.Preko sociala se nismo probali jer imam igru na steamu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
njuskac kaže...

Oboje smo online na mapi ali na drugom serveru, kada ga invitam ucitava i onda kaze da je netko izašao, a nije.. cijeli dan sam pokušavao i nece.Preko sociala se nismo probali jer imam igru na steamu

Ne, nego kad ste oboje online, ti na jednom, on na drugom srw. Pritisine on ili ti tipku "home" i tamo ideš pod prijatelji i stisneš JOIN IN GAME il kako piše, ugl nešto join. I onda on redirektuje tebe il njega na tvoj/ njegov srw. Tako mora radit. Ja isto imam steam verziju, tako se spajaš, to je social network. Ako želiš javi se na PM sa nickom od steama pa ćemo pokušat zajedno preko teamspeaka. 

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ogroman Import/export update dolazi za Online  : https://www.rockstargames.com/newswire/article/60055/GTA-Online-Import-Export-Coming-December

Tri godine stara igra još je vrlo aktualna.

Također je navodno Rockstarov developer počeo blebetati o novom DLC-u na onom 4chan forumu : https://twitter.com/Yan2295/status/804786328680497154

Fora je da lik ranije opisao sve što će doć u Bikers DLC-u prije nego je došao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AngryBird kaže...

Ogroman Import/export update dolazi za Online  : https://www.rockstargames.com/newswire/article/60055/GTA-Online-Import-Export-Coming-December

Tri godine stara igra još je vrlo aktualna.

Također je navodno Rockstarov developer počeo blebetati o novom DLC-u na onom 4chan forumu : https://twitter.com/Yan2295/status/804786328680497154

Fora je da lik ranije opisao sve što će doć u Bikers DLC-u prije nego je došao...

Nadam se da će bit uzbudljivo :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice