Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.385.019
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Deawood kaže...
Apachy kaže...

petica je bolja u svakom segmentu. jedino kaj mi fali u petici su vigilante, vatrogasne i paramedic misije.

Gameplay nije na razini SA, u MP pogotovo. 

Problem je u tome što je SAMP kreirao community i tu se radi što se želi i uvijek ima gro sadržaja, dok je MP na V integriran u samu igru i ono što Rockstar izbaci na to smo osuđeni. 

Dobar Roleplay server (najbolji je bio GeForce u svoje vrijeme) nikad ne dosadi, od zore do zore i nikad nije dosadilo. 

Na MP od V odigraš heistove, nekoliko desetina misija, malo se zezaš s frendovima, kupiš najbolji stan, najbolje aute... Postane dosadno :/

U nekih par mjeseci će biti završeni neki V:MP projekti pa budemo vidjeli što će biti od toga :)

https://gta-mp.net/ 

16 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...

Meni se ne  želi pokrenuti.

Kliknem i ništa se ne događa!

Meni radi 10 minuta pa se crasha, nema rješenja, RG odgovara da Win 10 nije kompatibilan i moš se hebat.

Taraba kaže...

na novim windozama 10 ova igra krepala, no nije i jedina koja je krepala, s njom su krepale i neke druge dok wow, age of conan, rift, shadow of mordor rade normalno, naravno da sam to pokusao rjesiti sa directx web installerom, ubacivanjem d3d nekoh dll u system32/64, aio instalacije, pa naokn toga opet ništa plus mi je otišao NVG Exp pa sam morao njeg ponovo osposobiti pa bristi iste te dll filove da bi se mogao shadoplay instalirati, ma sveopća ludnica, jedno drugo kolje ....

Ova greška ti je zato jer si pomiješao 32 bit i 64 bit fileove. Pobriši *.dll fileove koje si ubacio naknadno, skini i instaliraj ponovo directx i bit će ti sve u redu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Mitsuoka kaže...
pqweasdyxc kaže...

Meni se ne  želi pokrenuti.

Kliknem i ništa se ne događa!

Meni radi 10 minuta pa se crasha, nema rješenja, RG odgovara da Win 10 nije kompatibilan i moš se hebat.

Ja sam prešao na nove Winse i sad mi stiže 980 Ti. Jel RG gamad rekla da to planira sredit?

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
16 godina
neaktivan

Ne planiraju, bar po mailu koji sam dobio (Win 7, Win 8 i Win 8.1 su podržani, a Win 10 nije i da oni tu ništa ne mogu).

Možeš imat sreće pa da ti radi bolje nego prije, ili ti može radit bolje nego prije, ali se crasha kao meni, ili radi lošije nego prije.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Meni radi ok na win 10, nisam dugo igrao, mozda 2h ali nije bilo nikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Meni isto na win10 radi super,al et navikao sam se na 7cu i vratio se njoj.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imam problem koji se je tek danas pojavio kad god probam uci u online izbaci mi ovo :Your save data could not be loaded frin the Rockstar cloud servers at this time. Please try again later:Returning to Grand Teft Auto V.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imam  55-60 fps u igri, igra mi i dalje trza najviše prilikom vožnje, dali je to normalno ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jigsaw5063 kaže...

Imam  55-60 fps u igri, igra mi i dalje trza najviše prilikom vožnje, dali je to normalno ?

Već sam se prije žalio na ovo i nakon puno puno guglanja nisam našao riješenje.

Nakon tjedan-dva sam slučajno pokrenuo driver booster 2 software za update drivera (kod instalacije pazi na bloatware), radio sam neki laptop sa strane pa sam usput instalirao na svoj PC baš da vidim što je out of date, ispalo je da je driver za chipset i matičnu onaj generički od Windowsa iz 2006. i do sad to nisam primjetio, nakon updatea igra je počela raditi puno bolje. I dalje dođe do čudnog tranja na pristojnom FPS-u, ali ni blizu kao prije.

U nijednoj igri nije bilo problema, a evo u GTA je bilo zbog toga. Izgleda da nije dovoljno pazit samo na GPU driver.

Welcome my son...
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Prilikom instalacije na W10 dobijem decompression error. Isti iso na W8.1 radio bez greške.

EDIT: Treba odznačiti: Create a desktop icon i Create a startmenu icon.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 0:18 (softwaremaniac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
jigsaw5063 kaže...

Već sam se prije žalio na ovo i nakon puno puno guglanja nisam našao riješenje.

Nakon tjedan-dva sam slučajno pokrenuo driver booster 2 software za update drivera (kod instalacije pazi na bloatware), radio sam neki laptop sa strane pa sam usput instalirao na svoj PC baš da vidim što je out of date, ispalo je da je driver za chipset i matičnu onaj generički od Windowsa iz 2006. i do sad to nisam primjetio, nakon updatea igra je počela raditi puno bolje. I dalje dođe do čudnog tranja na pristojnom FPS-u, ali ni blizu kao prije.

U nijednoj igri nije bilo problema, a evo u GTA je bilo zbog toga. Izgleda da nije dovoljno pazit samo na GPU driver.

hm bio sam primjenio update 5 i čini se da je puno bolje (nisam siguran u potpunosti) ali sada mi se gasi komp nakon 3-4 minute igranja, da li je do update 5 ili do win10 to ne znam jer nisam ranije ni igrao na win 10

EDIT: Što se gasio komp bio problem do ps2 to usb konvertera

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 14:24 (jigsaw5063).
14 godina
neaktivan
jigsaw5063 kaže...

Defregmentiraj hdd, i pogasi nepotrebne procese i programe, vjerojatno tije ram zarkčen.

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Inace imam steam verziju igre, ali sada sam kupio novi laptop i da ne skidam 60GB po brzini 350kbps max sam posudio box verziju od frendice i instalirao. Na kraju instalacije sam se prijavio u RSC acc i tražilo me key, a igra je vec aktivirana na tom accu imam 90tak sati. Ništa idem guglat i nađem ovo "rješenje" http://gaming.stackexchange.com/questions/97330/how-to-get-steam-to-recognize-existing-game-files-from-a-different-source da se ne zezam tamo u RSC kad mi je igra ionako na steamu

Čekam 20 minuta dok on recogniza existing fajlove i na kraju shvatim da sam uzalud cekao jer on pocinje skidat svih 60gb ispocetka, a vec imam folder od 55gb u mapi :s ima kakav prečac il me ceka opet 4 noci downloadanja.

Svaka pomoc je dobrodosla!

Edit: ok vidim dok sam ovo pisao da mi je navodno "downloadalo" 250mb šta je nemoguce za tako kratko vrijeme za moju brzinu, i vidim na dnu da pise nesto 500kbps disk usage i stalno se mjenja pa izgleda da ce ipak iskoristit ove postojece fajlove samo ne kuzim zasto ide od pocetka, svejedno mi je otp 2 days remaining, nista moram cekat

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2015 18:52 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Steam i retail verzija nisu 100% iste + igra je bila par puta patchana od islaska. Steam sad ide po nekom svom redosljedu i skida fajlove koje treba updejtati a kad dođe do nečega kaj već postoji to samo preskače. Ak ti je u folderu 55GB, u najgorem slučaju moraš skinuti dodatnih ~6GB.

Btw. ja sam GTA skidao na 250KB/s :)

16 godina
ZC_Someone kaže...

Steam i retail verzija nisu 100% iste + igra je bila par puta patchana od islaska. Steam sad ide po nekom svom redosljedu i skida fajlove koje treba updejtati a kad dođe do nečega kaj već postoji to samo preskače. Ak ti je u folderu 55GB, u najgorem slučaju moraš skinuti dodatnih ~6GB.

Btw. ja sam GTA skidao na 250KB/s :)

Ti si živ? Sorry za offtopic.

17 godina
neaktivan

Da

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 21:20 (ZC_Someone).
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Savage je 50% off (975k) pa ugrabite ako hocete :D I jos neki kombiji i motor iz pacific heista

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Igrate li multiplayer?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
KiCo77 kaže...

Savage je 50% off (975k) pa ugrabite ako hocete :D I jos neki kombiji i motor iz pacific heista

Ako moras skidat 60 gigi a imas spor net evo ja sam voljan pomoc . Vidim Avatar Rijeka a ja sam iz Rijeke a imam optiku doma i net 100/20 pa javi se u PM ako jos uvijek moras skidat a neda ti se cekat dugo . Voljan sam ti uzet laptop ili pc sta god ili hard i skinut igru . :D

14 godina
Adict kaže..
KiCo77 kaže...

Ako moras skidat 60 gigi a imas spor net evo ja sam voljan pomoc . Vidim Avatar Rijeka a ja sam iz Rijeke a imam optiku doma i net 100/20 pa javi se u PM ako jos uvijek moras skidat a neda ti se cekat dugo . Voljan sam ti uzet laptop ili pc sta god ili hard i skinut igru . :D

Hvala ti na ponudi ali ostavljao sam laptop preko noci da skida i eto skoro sam gotov. Al stvarno hvala ti eto sad znam ako nedaj boze zatreba jos koja reinstalacija haha, iako mislim da bi bilo vrijeme da i ja uzmem neki brzi net 

12 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
Adict kaže..
KiCo77 kaže...

Hvala ti na ponudi ali ostavljao sam laptop preko noci da skida i eto skoro sam gotov. Al stvarno hvala ti eto sad znam ako nedaj boze zatreba jos koja reinstalacija haha, iako mislim da bi bilo vrijeme da i ja uzmem neki brzi net 

Eto ponuda stoji za bilo sta skinut . net mi je flat jos ako si na krnjevu pa mozda i lovis moj net dam ti sifru ;) 

10 godina
Taraba kaže...

na novim windozama 10 ova igra krepala, no nije i jedina koja je krepala, s njom su krepale i neke druge dok wow, age of conan, rift, shadow of mordor rade normalno, naravno da sam to pokusao rjesiti sa directx web installerom, ubacivanjem d3d nekoh dll u system32/64, aio instalacije, pa naokn toga opet ništa plus mi je otišao NVG Exp pa sam morao njeg ponovo osposobiti pa bristi iste te dll filove da bi se mogao shadoplay instalirati, ma sveopća ludnica, jedno drugo kolje ....

Ova greška ti je zato jer si pomiješao 32 bit i 64 bit fileove. Pobriši *.dll fileove koje si ubacio naknadno, skini i instaliraj ponovo directx i bit će ti sve u redu.

oh sry, zaboravih na ovu temu, da rješio sam, igra radi ali mi se sad neigra jer mi je fakat vruće i na pomisao da igram, svejedno hvala na odgovoru

lp

15 godina
neaktivan
stefkosss kaže...

Igrate li multiplayer?

Igram ja.

CutacFox na Social Clubu.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Počelo je, kreću modifikacije za vozila :)

0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel to napokon izlaze modovi s pravim autima ili?

Bilo kuda Opel svuda! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da da :D

0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Napokon, sa koje si stranice saznao to, može link?

Bilo kuda Opel svuda! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel itko ima problem sa spajanjem na online? Točnije kad pokrenem launcher dobijem error "service unavailable" i samo mogu retry. Nekad mi samo pokrene story mode i to je to. Na statusu servera kod rockstara piše da je sve u redu sa serverima pa me zanima jel sam jedini, točnije i ja i buraz imamo isti problem. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Kako riješiti redovite stutterove?

Fps mi je na nekih 20-30 ali svako malo zašteka na 2 sek i nastavi se.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice