Pozz. Pokušavam si izvuc FPS i olaksat procesor opterećenje. Prži se q6600 na 3.6 na laganih 99-100 % sve 4 jezgre. Zakon :)
E sad. Dx10 i dx 10.1 bi trebali automatski dat par fpsa. Koja je razlika izmedju ta dva
Pozz. Pokušavam si izvuc FPS i olaksat procesor opterećenje. Prži se q6600 na 3.6 na laganih 99-100 % sve 4 jezgre. Zakon :)
E sad. Dx10 i dx 10.1 bi trebali automatski dat par fpsa. Koja je razlika izmedju ta dva
To ni u microsoftu ne znaju...
posto nemam novaca ajde mi molim te ti uzmi,kad svi vec nasao rijesenje
A imaš za 8-core CPU i grafu iz zadnje generacije?
Hardware moramo kupiti a ne bi ni njega da ga možemo skinut'. :p
a igre možemo kupit' ali ne moramo kao i sav software. :p
DX 10.1 je novija verzija od DX 10.
kolko % ste do sad prosli u single modu? ja sam bas zavrsio sa sto posto, od kad je igra dosla pa do jucer navecer sam prelazio sve vrste misija i dodatnih sadrzaja. igru sam vec preso sa sto posto na ps3 i preso mapu uzduz i popreko tako da se tu nisam bas odma baco na istrazivanje, al mogu rec da je igra neusporedivo ljepsa od konzolaske verzije, pogotovo onaj dio izvan grada. i svida mi se dodatak novih zivotinja, uveli su nove vrste pasa, vidio sam zeceve itd.
Ja nemam save game moram ispočetka ali sad je bad što i sutra kada vratim na 15.4. ne znam hoće li biti i ovoga od danas.
Ništa čekat ću neko rješenje. Naravno mi se ne da stalno ispočetka.
Kao što je kolega prije rekao, rađe ću igrati na 35-45 fps sa hebeno dobrom grafikom i fluidnom igrom nego u 60fps-a sa grafikom poput konzole.
FPS kao na konzoli, ali puno bolja grafika > grafika kao na konzoli, ali puno bolji FPS
kolko % ste do sad prosli u single modu? ja sam bas zavrsio sa sto posto, od kad je igra dosla pa do jucer navecer
Kad prije?!
Ja sam na 28% sa kakvih 20 sati...
kolko % ste do sad prosli u single modu? ja sam bas zavrsio sa sto posto, od kad je igra dosla pa do jucer navecer
Kad prije?!
Ma kada je igrao na konzoli pa je sve znao unaprijed. :p
Prži se q6600
Jesi to od Legionara kupio?
Pa normalan PC experience jest kad prvo pet puta pitaš jel' će ti igra raditi na high, 2 mjeseca prije nego je izašla.
Nakon toga skidaš igru s torrenta, čekaš crack 2 tjedna, te sa istomišljenicima razmjenjueš iskustva kroz 50-ak formuskih stranica na temu, koji crack, koji driver, kolko detaljno stavit travu, te zašto igra ne radi dobro sa tvojom konfom koja ima grafičku od 3000 kuna i 10 godina star procesor koji si izvadio iz PC-a za otpis u rođakovoj firmi.
Sam gameplay igre je ovdje potpuno sporedna stvar.
ja sam negde na 6 posto nemam vremena baš za igrat
sigurno ti je defragmentacija diska uzela previse vremena....
Prži se q6600
Jesi to od Legionara kupio?
nop. 2008 newegg , murica
sigurno ti je defragmentacija diska uzela previse vremena....
Možda defragmentacija foldera igre? Zašto cijeli disk?
Ili kao ja kada skinem 60 linkova po 1GB a svaki spremi okolo po disku gdje nađe slobodno mjesto taj čas ja bih to svakako trebao tako ostaviti da mi drveće bude na jedan kraj diska a auti na drugi kraj? To svakako neće štekati u igri dok disk traži fajlove na nekoliko mjesta istovremeno. Jbmu a zašto bi to sve bilo na jednom mjestu poredano kako Bog zapovjeda da je disku lakše pronaći?
Dobro koji je vama k.....?
Opet je došao novi patch...
Iako još nema patch notesa...
Koristiš SweetFX/Reshade ili ti je sve po defaultu?
Šta zbilja se prži? Moj na 60-tak posto radi, lol
Koristiš SweetFX/Reshade ili ti je sve po defaultu?
Po defaultu...
Šta zbilja se prži? Moj na 60-tak posto radi, lol
sa msi aftherburner pratim topline i % opterecenja kao i fps i fps limiter. konstantno sve 4 jezgre 80-100%, 65-70 temperature , dobro je
limit na 50 fpsa, kroz grad od 35-40 fpsa, glatko ide, nema onih dugih blokada i trzaja. sad samo gledam sta mi je bolje dx 10 ili dx 11
jel tko pokusao kupiti sa green man gaminga sa brazilskim proxyem?
Takoder ima voucher za -20% , tako da igra izade 32 $.
meni ne zeli proci uplata sa paypalom,
svaki put greska cannot compute..
ako netko ima rjesenje nek javi !
LP
Meni neće voucher prihvatit..
I dalje je poanta bila jednostavna - ja, balkanac, udjem u strip bar a na meniju kebab. A vi nastavite pametovat.
a odakle si ti balkanac ?
Kad prije?!
Ma kada je igrao na konzoli pa je sve znao unaprijed. :p
Neznam di ti je gust preci igru u tj dana , cekala se 2 godine i sad ju pređes u tj dana . Ja sam na 15 posto i idem lagano jer uzivaj igrajuci . Presao ju na xboxu 360 i uopce mi se nezuri sad ju prec na 100 posto u tj dana . Easy bro !
jel tko pokusao kupiti sa green man gaminga sa brazilskim proxyem?
Takoder ima voucher za -20% , tako da igra izade 32 $.
meni ne zeli proci uplata sa paypalom,
svaki put greska cannot compute..
ako netko ima rjesenje nek javi !
LP
Meni neće voucher prihvatit..
izbrisi nevidljivi tekst iza teksta vouchera kad uneses - onda ti pozeleni dugme za add voucher
Pa zeleno mi je, ali piše Unable to add voucher
EDIT:
Moram unesti adresu i to.. Jesi stavio hr adresu ili brazilsku? Ak si brazilsku, jel mozes napisat koju?
Moram unesti adresu i to.. Jesi stavio hr adresu ili brazilsku? Ak si brazilsku, jel mozes napisat koju?
Kako se vi ne znate snaći, to su čuda. Internet vam je valjda samo za fejzbuk, hebem li vas -.-
Kako se vi ne znate snaći, to su čuda. Internet vam je valjda samo za fejzbuk, hebem li vas -.-
S obzirom da inače ne kupujem igre (imam ih možda 10-tak komada i sve osim arme su kupljene bez proxya), naravno da trebam pomoć, i ne, internet mi ne služi samo za fejs.
Hvala