Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.402.256
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Grand Theft Auto V PC

ja sam upravo promijenio datum i sejvovi ostali, i usput nema crasha vise na caida libre

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Spasil liku bicikl i uplatil mi 100k. XD
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Jeli tko zna gdje fajlove skinuti da misije rade kako treba? Odradio sam par misija i sada za otključati ostale trebam strangers misiju odraditi, a nemogu jer valjda nema fajlova.. sumnjam da svi torrentasi igraju samo par misija, a ostatak se voze po gradu :)

www.mmo-balkan.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
ukay1000 kaže...

kako? to su oni ljudi na koje slucajno naides po cesti? koliko god sam istrazivao mapu, nisam naisao na nista tako, osim jednog lika iznad alamo sea, zivi sa svinjama kod nekih kucica, pjeva nesto...sjecam se sa PS3 verzije bila je misija, nisam ju na kompu igrao jos...moguce da naletavam na takve dogadaje cesce ako igram bas misije? htio sam laganini malo igrati ovo oko glavne price...

16 godina
RuskeGTT kaže...
ukay1000 kaže...

kako? to su oni ljudi na koje slucajno naides po cesti? koliko god sam istrazivao mapu, nisam naisao na nista tako, osim jednog lika iznad alamo sea, zivi sa svinjama kod nekih kucica, pjeva nesto...sjecam se sa PS3 verzije bila je misija, nisam ju na kompu igrao jos...moguce da naletavam na takve dogadaje cesce ako igram bas misije? htio sam laganini malo igrati ovo oko glavne price...

pa vozis se po gradu i naletis svako malo, bar ja, stalno nesto neko krade ili slicno.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Zanimljivo meni.. kada promjenim datum... uđem, zaigram malo, pa izađem iz igre.. i kada idem opet upalit, ostane mi freezano na loading story bla bla..?, zatim izbrišem sevj fajlove, pa mi učita.. :S, no, onda opet sve od početka igrat...

Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

ja sad imam "onu" verziju igre, ako ja sad kupim social club verziju i dobim kljuc za igru, jel mogu ja onda samo pobrisat te neke fajlove u folderu di mi je igra, i pokrenut, upisat kluc i to je to? kad vec imam skinuto tih 60 gb pa da nemoram opet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo neki bug mi se dogodio, izlazim van iz auta, lik primi kvaku i umjesto da se vrata otvore, ona otpadnu, mada ništa strašno, igra normalno radi.

Ovaj Lamar je glupan neki, hvatamo nekog lika na motoru, uhvatimo ga, Lamar skine maramu i lik ga prepozna, pita lik: Lamar jesi to ti, kaže nisam, a na tablicama mu još piše ime...

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 1:22 (1BIT).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ovaj je stalno mrtav pijan :D

Trevor Trevor
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
igor300 kaže...

Ovaj je stalno mrtav pijan :D

Ja ga presvucem, gospodina od njega napravim, nakon nekog vremena on nosi ponovo neke stare prnje :)

Darko
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Gdje cu naci slike sa mobitela ,  verzija :)

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina

Mislim da se ne mogu naci, jer je snapmatic povezan sa social clubom. Neka me netko ispravi ako sam u krivu

10 godina
neaktivan

Predpostavljao sam , samo nisam bio siguran , thx

12 godina
eywa33 kaže...

I evo jedan balkanski SS - prvo uletih u strip bar, a ono na meniju KEBAB 

Od kad je kebab jelo sa balkana?

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

i što sad? Svaki puta datum na 15.4. i svaki puta igrati ispočetka? Jer save game osim datuma sadrži i sat? 

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako ste prešli blitz play misiju, evo već 5 puta sam ponavljao i svaki put se crasha kada treba preći s franklina na michela.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FrEaK94 kaže...

Kako ste prešli blitz play misiju, evo već 5 puta sam ponavljao i svaki put se crasha kada treba preći s franklina na michela.

E to i mene davi, jel zna dali ovo radi?

edit: 

hawkhawk kaže...

Za sve one kome se rusi igra na Blitz Play misiji , a vecina nas je , nasao sam rijesenje na netu , kad pobijete sve policajce i onda Frenklin mora uc u onaj smecarski kamion  ne ulazite , probajte se ubiti bombom 3 puta za redom , i onda cete imati skip mission , ovaj skip mission se odnosi na dio kad moras unistiti smecarski kamion i pozvati Michela na mob , uglavnom ne skipate cijelu misiju , nastavljate tamo gdje Michael ide sa autom tamo gdje je inace crash :) eto 

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 6:31 (rokonja).
15 godina
Grand Theft Auto V PC

E to stvarno neznam zašto se sj... ili ne sj..., al znam da ovo prolazi ubi tri puta franclina zajedno sa smetlarskim kamijonom (kad ga treba raznjeti ili uništiti) i "skip" taj dio misije i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

E to stvarno neznam zašto se sj... ili ne sj..., al znam da ovo prolazi ubi tri puta franclina zajedno sa smetlarskim kamionom (kad ga treba raznjeti ili uništiti) i "skip" taj dio misije i to je to.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Čitam zadnjih pet stranica ove theme i neprocitam ni jednu korisnu rečenicu

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
12 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako Vam radi na gtx 970? Sve mi je na maximalnim postavkama(svaka moguča stavka na maximum-u). Dobivam cca 35-45 fps u gradu. U dijelovima gdje ima trave pada do 18 fps.

GPU OC, 1080p, gta v driveri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Vi koji kažete da ste izgubili save file. Dal ste probali loadati autosave? Esc->game->Load Game i tamo odaberete autosave

SVEMOGUĆI
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Diazz72 kaže...
eywa33 kaže...

a od kad je balkan mjesto ?

17 godina
odjavljen
zmaz kaže...
Diazz72 kaže...
eywa33 kaže...

a od kad je balkan mjesto ?

Šta pričaš ti?

Freak Show Inc.
12 godina
odjavljen
Diazz72 kaže...
eywa33 kaže...

Povijest i obicna matematika prijatelju, turci su na balkanu ima tisucu godina, a kebab ko kebab je (prema guglu) nastao negdje 17-18.st.  Pa ti sad kalkuliraj. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Ali je i dalje izvorno tursko jelo, a Turska nije na Balkanu.
Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

ja sad imam "onu" verziju igre, ako ja sad kupim social club verziju i dobim kljuc za igru, jel mogu ja onda samo pobrisat te neke fajlove u folderu di mi je igra, i pokrenut, upisat kluc i to je to? kad vec imam skinuto tih 60 gb pa da nemoram opet.

Mozes. Ja sam jucer sa Steam verzijom napravio istu stvar - napravio odgovarajuci folder Grand Theft Auto V u steamapps/ common, prebacio unutra citav folder igre, stisnuo install na steamu. Pisalo je "Discovering existing game files", skinulo jos par MB i gg. Cak sam prebacio i saveove iz jogurt verzije bez problema.

kole2689 kaže...

Kako Vam radi na gtx 970? Sve mi je na maximalnim postavkama(svaka moguča stavka na maximum-u). Dobivam cca 35-45 fps u gradu. U dijelovima gdje ima trave pada do 18 fps.

GPU OC, 1080p, gta v driveri.

Radi mi na 40+ fps, skoro sve na max (Grass na High), 2x MSAA i ukljucen MFAA. Konfa pod moj PC. Grafa clockana +140 core +400 memory.

14 godina
neaktivan

Radi mi na 40+ fps, skoro sve na max (Grass na High), 2x MSAA i ukljucen MFAA. Konfa pod moj PC. Grafa clockana +140 core +400 memory.

Ok tnx, budem pogledao točno kakav mi je OC, ali sve u svemu znaci ništa bolje od toga ni ne može ići

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Znaci igra mi se okej vrti i sve to nema lagova ali u par navrata dok stisnem ESCAPE za pogledati mapu i kad se vratim nazad u igru imam nekve lagove tipa 10-15 sec pa to prođe, dali zna neko šta je to ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice