ma meni užasno šteka kad pritisnem "esc" u igri u udjem u meni na gtx 970 -.-'... treba mu 5 sek da dodje u normalu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za sve kojima je proc na visokoj iskoristivosti i osjeća se stuttering iako je komp dovoljno jak, UPDATE 2 je to popravio, meni nakon tog updejta teče full glatko iako prije nije.
online veceras? ajmo se sabrat bug ekipa? di ste? (dooksi)
stalno mi resetira u window mode i vraca mi na 59 hz refresh..
Izašao je 2. update? o.O
Pas mater.
Probao sam mijenjati dva .exe fajla u root folderu.
Probao sam sa svime, probao onaj gta setup no kad ga usmjerim na mjesto gdje je igra, kaže mi da je premalo prostora.
A svi fajlovi su na tom disku.
BUMP
Izašao je 2. update? o.O
Valjda day-1 update računaju kao prvi, pa je onda ovaj jučerašnji drugi
Sestru strašno zanima pa da pitam ako netko zna, jel može imat kućnog ljubimca? Psa, mica macu...
hvala :)

ima mozda tko da je skuzio kako se upali flashlight na oružju
Sestru strašno zanima pa da pitam ako netko zna, jel može imat kućnog ljubimca? Psa, mica macu...
Franklin ima psa, može mu bacati loptu i to, no nije jako zastupljen u igri.
Imaš psa!
ima mozda tko da je skuzio kako se upali flashlight na oružju
E ili F ja mislim , probaj ..
Franklin ima psa, može mu bacati loptu i to, no nije jako zastupljen u igri.
Imaš psa!
Hvala, a jel se može kupit ljubimac? Tek sam na početku igre i kad igram s Franklinom nema psa.
Nakon kakvih 17 sati igre kupljeni i sređeni prvi auti...
Michael je kupio i sredio muscle beštiju; njegovi razogovori sa psihijatrom su mi odmah vratili viziju na Tony Soprana i njegovu psihijatricu!
Otić na razgovor kod psihijatra, nakon toga kupit auto te ga sredit, otići na partiju tenisa i u sumrak lagano krenut doma...
Franklin je nabavio jedan SUV te se bavi sportom...
A u međuvremenu Trevor krade prikolice i ekeprimetnira sa šleperima, te mu stoperi umiru u kabini od tegljača, a uz te ozbiljne poslove mlati ljude po gradu koji mu stanu na žulj...
Odličan virtualni svijet za opustit se i zabavit!
Inače tek sam rješio 1/3 kampanje, (20/74 misije), a vidio pola toga nisam!
Vrhunska igretina, čisti 10/10 od mene...
Ima fantastičnu prezentaciju i grafiku, animacije, tonu sitnih detalja, fantastičnu muziku i zvukove... I uz sve to vrhunske performanse!
Ajde, na geometriji se zna vidjet da je igra ipak došla sa starih konzola no to mi smeta 0%!
A srećom niti likovi nisu podbacili. Svaki je na svoj način zanimljiv...
Michael je odličan sa svojom poremećenom familijom, za Trevora sam mislio da će mi biti "over the top", ali nije, odličan lik... Najmanje sam se veselio Franklinu, a sa njime imam 9 sati gameplaya, dok su ostala dva lika svaki na četiri... Sa svakim likom igram na specifilan način.
Priču sam tek zagrebo pa ćemo tu vidjet...
U ovih 17 sati mi se čini da sam vidio 10% sadržaja ove igre...
online veceras? ajmo se sabrat bug ekipa? di ste? (dooksi)
stalno mi resetira u window mode i vraca mi na 59 hz refresh..
skupljamo se na TS-u xcell.teamspeak.me
Sto se tice 59 Hz,probaj ugasit Vsync ingame a upali ga u RadeonPro.
ma meni užasno šteka kad pritisnem "esc" u igri u udjem u meni na gtx 970 -.-'... treba mu 5 sek da dodje u normalu
I meni se to desava , kada stisnem vise puta esc tipa 3 ili 4 jako kasni , nesmeta mi toliko puno .
Odlične slike, bolje ni R* nije izbacio.
Pas mater.
Probao sam mijenjati dva .exe fajla u root folderu.
Probao sam sa svime, probao onaj gta setup no kad ga usmjerim na mjesto gdje je igra, kaže mi da je premalo prostora.
A svi fajlovi su na tom disku.
BUMP
a da das malo detalja sta si to menjao i s cim i zasto ??
kao da ja kazem imam problem , auto je zelen a banka neradi kako treba a imam racun ,pa ti odgonetni sta kako
Ako su vam teskture mutne u blizini, probajte ukljucit Anostoropic Flitering x16 preko Nvidia Control Panel-a i teksture
bi trebale biti ostirije, samo mali PSA.
Ako su vam teskture mutne u blizini,
Ljudi da vas pitam, trebao bi stavit novu maticnu, e sad zanima me dali ako mi je gta na drugoj particiji di nisu windowsi,nakon reinstalacije windowsa odmah moci pokrenuti ili cu nedaj boze trebat opet skidati 60gb :/
hoces .ali update ces morati skidati s torenta jer ih instalacija nece vidjeti
kod mene bio error kod zadnjeg patcha nevidi instaliranu igru (kopirao ju s laptopa)
ali torent i copy/paste i fercera
odgovor jakov_13
dobro,mislim da ako samo izbrisem onaj gta5.exe i pokrenem launcher samo ce skinut taj update i tih 352 mb koliko god i tjt..
Pol dana pokusavam prec ovaj Prison Break i uvijek netko crkne, ne mogu vjerovat -.-" Uzalud prešo setup, mislim da vise necu hostat heist
Pol dana pokusavam prec ovaj Prison Break i uvijek netko crkne, ne mogu vjerovat -.-" Uzalud prešo setup, mislim da vise necu hostat heist
Mozemo veceras,ako se skupimo
Da li vi sa trevorom ove random likove na cesti dajete altruistima/kanibalima il ih vozite do destinacije?
Ima li neki TS IP gdje ekipa misli večeras igrati?