Leva, izbaci neku novu tezinu...Impossible vise nije Impossible, ili promjeni u Now possible xd...po treci put sam kampanju presao na toj tezini i nakraju imam onog lamba aventador ili ti ga el matador
Tebi bi iduci korak trebao biti prebacivanje na GT Academy, te profesionalna voznja.
http://www.gtplanet.net/gt-academy-winner-jordan-tresson-competes-in-2011-blancpain-endurance-series/
Ocito da xd...stari hard koji je bio do patcha 1.1 sam prelazio kao od šale, nakon toga Extreme isto bez problema....sa Impossible sam se mucio da malo, dok nisam uso u štos kako se "branit" od opceg kaosa na cesti i kako uspijet prezivit sa prvim autima koji imaju armora i energije jako malo, a protivnik oduzima jako puno. Al i to sam savladao...
Koliko sam skuzio Impossible je prva tezina koja ujedno i daje da protivnici varaju, znaci brze im se puni oruzije( manji je razmak) povecana je steta koju ja primam, a koju primaju protivnici, mozda su cak i malo brzi, u to nisam siguran::) Sve tezine do te koliko znam su napravljene da protivnik igra "istim" pravilima kao covijek...