Gas Guzzlers

poruka: 765
|
čitano: 146.994
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Gas Guzzlers
Danny_HR kaže...
Može biti zabranjeno, al nije onemogućeno. U tom je kvaka.
Eto na Greenlightu Mass Effect 3. Prijavio ga neki random tip. :)

Da, imas pravo, ali kako ce netko dokazati da je developer ili nije? Trebali bi za svaku prijavu ici provjeriti website i kontaktirati developere, a to sigurno nije manje posla nego sto je bilo do sada :-((

Ranko Kukumar kaže...
Danny_HR kaže...

Jutros je netko stavio i Battlefield 3 pa su ga makli. :)

Pa ljudi su stvarno retardi! Umjesto da budu sretni zbog novog servisa koji svima donosi dobro, oni ga spamaju! 

All the people in the left wing fuck and all the people in the right wing fuck and all the people in the underground fuck... I find myself stupified, coming back again
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Nama su korisnici rekli da ne vjeruju da smo Gamepires i da nece dati glas jer je account svjeze kreiran.
Pa normalno da sam ga sada kreirao. Necu postati igru sa LevaOpaki.
Onda su nam rekli da dokazemo sa vijesti na main stranici i facebook stranici :D
Kad smo to sredili onda su glasali :)

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Danny_HR kaže...
Može biti zabranjeno, al nije onemogućeno. U tom je kvaka.

Da, imas pravo, ali kako ce netko dokazati da je developer ili nije? Trebali bi za svaku prijavu ici provjeriti website i kontaktirati developere, a to sigurno nije manje posla nego sto je bilo do sada :-((

Počeli su benati ekipu koja fejka prijave. Valjda će to time riješiti.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan

Ajmo dolazite na multiplayer!  Cekam vas ja TheDarkSide :))) xd

17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Mislim da su napravili veliku glupost sa glasanjem. Da nisu dobro promislili. Cemu uopce prst dolje?
Na taj nacin samo prizivaju trolove i konkurenciju koja ce spustati rating igrama, a ne prizivaju dobre korisnike.
Najbolje da ima gumb hide i prst gore i stvar rijesena. Najbolje igre koje svi zele ce dobiti prst gore, a ako te neka 
igra ne zanima samo stisnes hide. Ako se predomislis naci ces ju na hide listi. A pozitivne igre na pozitivnoj listi.
Igre sa najvise glasova budu pustene u prodaju i sve pet. Ono je sada dzungla sto se tamo dogada i uopce ne daje
dobar presjek onoga sto korisnici stvarno zele. Inace mi smo sada na 80% za a 20% protiv.
Naravno uopce ko admin ne mozemo vidjeti koji broj pozitinih smo uopce dobili. Vidimo samo postotak sto je vjerojatno
onda podlozno korekcijama ako ih je volja.

8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LevaOpaki kaže...

Mislim da su napravili veliku glupost sa glasanjem. Da nisu dobro promislili. Cemu uopce prst dolje?
Na taj nacin samo prizivaju trolove i konkurenciju koja ce spustati rating igrama, a ne prizivaju dobre korisnike.
Najbolje da ima gumb hide i prst gore i stvar rijesena. Najbolje igre koje svi zele ce dobiti prst gore, a ako te neka 
igra ne zanima samo stisnes hide. Ako se predomislis naci ces ju na hide listi. A pozitivne igre na pozitivnoj listi.
Igre sa najvise glasova budu pustene u prodaju i sve pet. Ono je sada dzungla sto se tamo dogada i uopce ne daje
dobar presjek onoga sto korisnici stvarno zele. Inace mi smo sada na 80% za a 20% protiv.
Naravno uopce ko admin ne mozemo vidjeti koji broj pozitinih smo uopce dobili. Vidimo samo postotak sto je vjerojatno
onda podlozno korekcijama ako ih je volja.

Ja sam glasao sa svog Steama....ajde dođite na MP!

14 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Ja sam glasao sa svoja 2 accounta i cijelu Steam friend listu sam više manje zaspamao da glasaju.

Što se tiče Steama, čudni su u zadnje vrijeme. Support im ne radi po dnevnom vremenu za EU vremenski zonu (što mi je smješno - Ja na rješavanje problema moram čekat jutro jer tada rade, pitam se odakle im je najveći broj korisnika - EU ili nešto drugo?), a o serverima da ne pričamo. Brzine stalno variraju i padaju kod mene svako malo na 0KB/s (Ovisno od igre do igre, recimo Download Batmana AC mi sada klizi trenutno, dok se Portal 2 vukao brzinom puža).

1 0 hvala 1
16 godina
Gas Guzzlers

U potpunosti se slazemn @LevaOpaki, trolova uvijek ima i samo zato sto se njima igra ne svida, a stancaju samo FPS-e i ne postuju nista drugo (pogotov misljenja drugh ljudi) lupit ce po TD-u sto je debilno.... ja volim sve ali ako me nesto bas ono ne privlaci onda cu jednostavno zanemariti jer sam realan )niti TD niti TU), to sto meni nije privlacno ne znaci da nije i drugima.

Ovo je totalno debilno....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Majstori,ajde vi meni recite zašto ova igra trza i to da sve vidim u dobrim slajdovima u onom navajo kanjonu,koji je inače bio u demo verziji kao prvi level,a sve druge staze su ok??? Konfa je u profilu,ima dosta snage za ovu igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
srele35 kaže...

Majstori,ajde vi meni recite zašto ova igra trza i to da sve vidim u dobrim slajdovima  u onom navajo kanjonu,koji je inače bio u demo verziji kao prvi level,a sve druge staze su ok??? Konfa je u profilu,ima dosta snage za ovu igru

Jel imas 1.2 patch instaliran?

17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Evo napokon je dostupan DEMO igre za one koji zele probati igru (1.3 patch ukljucen u demo).
http://www.gamershell.com/download_94221.shtml   

Neke od promjena iz 1.3 patcha:
http://forum.gamepires.com/yaf_postsm1031_Patch-1-3---Work-in-Progress.aspx#post1031#post1031

Nisu jos sve promjene raspisane jer sluzbeno 1.3 patch jos nije vani.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 7:51 (LevaOpaki).

5 0 hvala 1
13 godina
Gas Guzzlers
Ima li ljudi na multiju?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RedHill kaže...
Ima li ljudi na multiju?

Nade se uvijek netko ako se malo priceka. Jucer nas je igralo cetvero  na HR serveru   i bilo je dostupno jos 4 servera.
No jos je to jako malo. Zivnit ce to malo kad igra izade na Steamu.

15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

kako to napreduje sa steamom ?? treba li jos dugo cekati ?

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

kako to napreduje sa steamom ?? treba li jos dugo cekati ?

Trenutna situacija od nekih 850 igara na Greenlight:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93045414

Your title is #90 on Greenlight!

18,068 Unique Visitors
1,386 Current Favorites

Ide ali trebamo jos glasova. Sad ce biti malo bolje kad smo objavili demo, nadam se.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 10:14 (LevaOpaki).
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Evo i Stig je zaigrao Gas Guzzlers DEMO :)

7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LevaOpaki kaže...

Evo i Stig je zaigrao Gas Guzzlers DEMO :)

Leva, prihvatio si moj prijedlog za Impossible tezinu a? :)) Hahaha...dobar je ovaj stig, pije i vozi, i tuče se sa kockom xd

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 17:57 (LevaOpaki).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Evo 1.3 patch je vani. Nije potreban nikakav patch prije, patch moze ici direkno na 1.0 verziju.
http://www.gamershell.com/download_95029.shtml

Puna lista promjena. Ima dosta novosti:
http://forum.gamepires.com/yaf_postst210_Patch-1-3---RELEASED.aspx

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 11:13 (LevaOpaki).

5 0 hvala 4
13 godina
neaktivan

Leva svaka cast, vidim ubacio si dosta stvari koje sam spomenuo...samo tako nastavite :)

link za download na forumu ne radi, prebacuje na 404, odnosno invalid stranicu...ovaj ovdje rdi

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 14:24 (TheDarkSide).
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Ovo je AAA igra za koju da se napravi treba ogroman trud i znanje i sada da ne dođe na Steam je ako ništa drugo ne fer, jer ako neka prosječna 2D "igrica" zaradi 100> milja, a GG su u teh. smislu Star Trek za te "igrice" onda ozbiljno ne kužim po kojem modelu nešto može uspijet.

http://www.norgems.com

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Leva svaka cast, vidim ubacio si dosta stvari koje sam spomenuo...samo tako nastavite :)

link za download na forumu ne radi, prebacuje na 404, odnosno invalid stranicu...ovaj ovdje rdi

Pa slusamo mi sto ljudi vele :) Naravno neke stvari ne udu radi nedostatka vremena, ali ne znaci da originalno cak nisu planirane.
Vec je pocela izrada 1.4 patcha.

Cudno jer meni radi. Evo preradio sam link pa mozda sada prode. Onaj prvi puta je bio automatski link bez specijalnoh tagova. Probaj sada.

13 godina
neaktivan
LevaOpaki kaže...
TheDarkSide kaže...

Pa slusamo mi sto ljudi vele :) Naravno neke stvari ne udu radi nedostatka vremena, ali ne znaci da originalno cak nisu planirane.
Vec je pocela izrada 1.4 patcha.

Cudno jer meni radi. Evo preradio sam link pa mozda sada prode. Onaj prvi puta je bio automatski link bez specijalnoh tagova. Probaj sada.

Probao sam sad i opet isto mi dolazi(404 error: The page you requested was not found ) kad kliknem na link za download sa foruma našeg, a kad kliknem na link ovdje na bug forumu, a vidim da su identicni, onda mi sve lijepo dođe da skinem. Mozda je to do mene....

17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Ima li kakvog napretka s izdavačima? Konkretno, zanima me što je s konzolaškom verzijom.

Rekao si da ne možete na Xbox/PS bez izdavača i da pregovarate s nekim...

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 14:50 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ima li kakvog napretka s izdavačima? Konkretno, zanima me što je s konzolaškom verzijom.

Rekao si da ne možete na Xbox/PS bez izdavača i da pregovarate s nekim...

Da pregovaramo s nekoliko vecih izdavaca vezano za xbox verziju, ali to ide jako sporo. Interesa ima. I dosta su svi stisnuti sto se ulaganja tice.
Svi igraju samo na sigurno i ulazu u postojece fransize, sve ostalo smatraju uglavnom nepotrebnim rizikom. Industrija je malo u nekom grču od krize.  

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 18:24 (LevaOpaki).
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

:(

Šteta, upravo je konzolaško tržište kao stvoreno za GG. Držim palčeve i obavijesti me (nas) o bilo kakvom napretku.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

:(

Šteta, upravo je konzolaško tržište kao stvoreno za GG. Držim palčeve i obavijesti me (nas) o bilo kakvom napretku.

Da je igra bi se jako dobro nasla na konzolama. Inace 1.3 patch donosi bolji support za xbox 360 kontroler i prilicno je ugudno igrati.
Igra sada prepoznaje kontroler ako se usteka usred igre, automatski mapira defaulte tipke, moguce je pomocu kontrolera upravljati cijelom igrom i menijem i dodan je force feedback za xinput kontrolere kao sto je xbox kontroler.
To je dobar korak prema portanju igre na konzole jer je menu sada kompletno prilagoden upravljaju kontrolerom. Moguce je cak bojati auto sa gamepadom.

Takoder, upravo je Gas Guzzlers upao u "The Way It's Meant to be Played" program od NVidie pa ce nam pomoci malo oko promocije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 18:49 (LevaOpaki).
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

jos kad bi bio kao neki split screen na pc verziji:((

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Leva, izbaci neku novu tezinu...Impossible vise nije Impossible, ili promjeni u Now possible xd...po treci put sam kampanju presao na toj tezini i nakraju imam onog lamba aventador ili ti ga el matador

17 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Leva, izbaci neku novu tezinu...Impossible vise nije Impossible, ili promjeni u Now possible xd...po treci put sam kampanju presao na toj tezini i nakraju imam onog lamba aventador ili ti ga el matador

Tebi bi iduci korak trebao biti prebacivanje na GT Academy, te profesionalna voznja. {#}

http://www.gtplanet.net/gt-academy-winner-jordan-tresson-competes-in-2011-blancpain-endurance-series/

Cypher: Ignorance is bliss.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice