FPS creator igre bugovaca

poruka: 498
|
čitano: 74.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FPS creator igre bugovaca
EVO kaže...
CoLdPlay kaže...

Ako neko možda nije znao, izašao je demo Life is Hard :D

http://www.megaupload.com/?d=6TLMSAF7

Min System Requiriments?

Možda da probam pokrenut?

Uglavnom, kako stoji igra, te kada ćemo započet sa malim projektom?

Igra je malo zahtjevnija, ali super radi. Ima malih bugova i rekacije su do sad bile uglavnom pozitivne :D

Kad god si spreman, ja sam uvijek ZA :D

15 godina
neaktivan
teo7 kaže...
g12356 kaže...

Nakon što sam se sat vremena mučio sa raznim uploaderima,još dva sata mi je trebalo da uploadam na rapidshare:

https://rapidshare.com/files/2945987039/Svart_forbanna_demo.rar

javlja mi neki error

Nemoj tako detaljno :)

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
EVO kaže...
CoLdPlay kaže...

Ako neko možda nije znao, izašao je demo Life is Hard :D

http://www.megaupload.com/?d=6TLMSAF7

Min System Requiriments?

Možda da probam pokrenut?

Uglavnom, kako stoji igra, te kada ćemo započet sa malim projektom?

Igra je malo zahtjevnija, ali super radi. Ima malih bugova i rekacije su do sad bile uglavnom pozitivne :D

Kad god si spreman, ja sam uvijek ZA :D

Ajde skidam na intelovku, valjda će pokrenut.

16 godina
neaktivan
EVO kaže...
teo7 kaže...
g12356 kaže...

Nakon što sam se sat vremena mučio sa raznim uploaderima,još dva sata mi je trebalo da uploadam na rapidshare:

javlja mi neki error

rješeno :D

evo novi kad se ube ona 3 čovca prođem kao u 2 lvl izbaci error

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 14:24 (teo7).
15 godina
neaktivan
teo7 kaže...
EVO kaže...
teo7 kaže...
g12356 kaže...

javlja mi neki error

Si probao kao run as administrator?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...
teo7 kaže...
EVO kaže...
teo7 kaže...
g12356 kaže...

javlja mi neki error

Si probao kao run as administrator?

opet isto

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
15 godina
neaktivan

Pokušaj stavit na d particiju ako imaš...to je jedino šta mi još pada na pamet...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 14:37 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Skidam demo Lif is hard, javim dojmove, ako ga uspijem pokrenut :)

UPDATE:

:/

Ok, ajmo redom:

1. Installer je katastrofa, ali to se da sre3dit.

2. Nema optionsa.

3. Instalacija je duga za igru od 700mb-a.

4. Mora se run as adminstrator koristit.

5. Loada se 1:30 min, s tim da se par puta zamrzne.

6. Kada se učita, vai error na nekom model packu 12.

Svew nabrojano je problem FPs Creatora, tako da mislim da nema nekog riješenja :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 17:14 (EVO).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Evo jedan screenshot...taj level sam napravio malo iz gušta i nebude u svart forbanna,nego to bude u jednoj igri kojoj još neznam ime,na tu igru ću se koncentrirati tek nakon barem mjesec dva...uglavnom radnja je ovakva,Vi ste IT security consultant/Penetration tester,i došli ste u (ime firme još nisam smislio) nešto popravljati,međutim ta firma ima jedan A.I.(isto nisam smislio) sustav poput glados iz portala po cijeloj zgradi koji će sve zakomplicirati.Inspiraciju sam povukao iz prvih nivoa hlaf lifea 1 i portala 2.Ova igra je rađena u FPS creatoru x9.I pruža mi puno više slobode oko toga šta mogu stavit u nju jer je u današnjem vremenu,a za svart forbanna moram pazit da su sve srednjovjekovni predmeti.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Evo jedan screenshot...taj level sam napravio malo iz gušta i nebude u svart forbanna,nego to bude u jednoj igri kojoj još neznam ime,na tu igru ću se koncentrirati tek nakon barem mjesec dva...uglavnom radnja je ovakva,Vi ste IT security consultant/Penetration tester,i došli ste u (ime firme još nisam smislio) nešto popravljati,međutim ta firma ima jedan A.I.(isto nisam smislio) sustav poput glados iz portala po cijeloj zgradi koji će sve zakomplicirati.Inspiraciju sam povukao iz prvih nivoa hlaf lifea 1 i portala 2.Ova igra je rađena u FPS creatoru x9.I pruža mi puno više slobode oko toga šta mogu stavit u nju jer je u današnjem vremenu,a za svart forbanna moram pazit da su sve srednjovjekovni predmeti.

Sve dobro izgleda, samo još osvjetljenje dobro uradi. Vjerujem da to još nisi počeo pa zato i nema :D

15 godina
neaktivan

Da,još ga nisam ni počeo...p.s. dali ti je proradio demo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 18:17 (g12356).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nije, ako možeš postavi par slika pa da vidim :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 18:23 (CoLdPlay).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel zna neko zasto nemam plafona http://postimage.org/image/30f4d0x5w/ :( 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Si ga stavio?Moraš otić kat gore i stavlja se na isti način kao pod...

14 godina
neaktivan

stavim ja ali opet nemam krova a probacu nesto drugo sad nemam vremena 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Evo jedan screenshot...taj level sam napravio malo iz gušta i nebude u svart forbanna,nego to bude u jednoj igri kojoj jošneznam   ime,na tu igru ću se koncentrirati tek nakon barem mjesec dva...uglavnom radnja je ovakva,Vi ste IT security consultant/Penetration tester,i došli ste u (ime firme još nisam smislio) nešto popravljati,međutim ta firma ima jedan A.I.(isto nisam smislio) sustav poput glados iz portala po cijeloj zgradi koji će sve zakomplicirati.Inspiraciju sam povukao iz prvih nivoa hlaf lifea 1 i portala 2.Ova igra je rađena u FPS creatoru x9.I pruža mi puno više slobode oko toga šta mogu stavit u nju jer je u današnjem vremenu,a za svart forbanna moram pazit da su sve srednjovjekovni predmeti.

1. Predlažem sljedeće ime igre: Human Anarchy/Humanoidity/Technological

2. Ime firme: ISRC(International Security Research Center), (Pravo značenje ISRC-a:http://en.wikipedia.org/wiki/International_Standard_Recording_Code)

3. Ime A.I. : Falconiformes/Aves/Neognathae (ako niste primjetilti, to su: sokolovke/ptice/moderne ptice)

Nego, pošto mi je neke stvari najlakše objasnit slikom, evo kako bih ja neke stvari riješio:

Dakle promijenio bih teksturu stola, u bijelu poluprozirnu, te u stol stavio lampe, jednu na vrh, i jednu sa strane. Isto to bih i napravio ko stepenica, na dnu svake stepenica bi ugradio lampu, te po jednu na pragu na zidu. Onda postavio bi reflekcije na pod tv, cd-e, sva stakle, te kamere, isto tako neke stvari bih učinio interaktivnima poput kamera, kroz koje bi mogli gledat te destruktivnima, recimo moguće uništit komp i takve stvari. Još bi možda stavio dvije tri lampe na pod, ako je ikako moguća, da se stave slabe lampe, da ne bude presvijetlo.

Uglavnom evo slika, fale neke stvari tipa skale, ali evo kako bih ja riješio:

Objašnjenje na dnu slike :) Objašnjenje na dnu slike :)

Eh da, evo anketa:

Što želite u sljedećim verzijama FPSC igrama?

4 Bolju grafiku
0 Bolji zvuk
5 Bolju igrivost
2 Bug fixove
0 Bolji dizajn mapa/bolju priču
15 godina
neaktivan

Pošto naš "mali projekt" nije ni započeo, a kako stanje sada stoji još kojih 2 tjedna ni neće, bilo bi zgodno riješiti neke stvari u startu:

ORGANIZACIJA:

1. Treba sastavit popis svih dobrovoljaca koji će sudjelovat na "malom projektu" ili "projectrevenge-u" kako ga ja zovem.

2. Svi koji će radit na projektu trebaju međusobno razmjenit mailove, te po potrebi chat accounte tipa google talk, msn...
3. Svi moraju imati barem jedan file hosting account za dijeljenje dovršenog posla, poželjno je da bude: Skydrive, Zippyshare, Dropbox, A-Drive, Opera Unite(i slični, koji omogućavaju, lagani upload, te brzi download)

4. Svi koji su se prijavili za rad na projektu, bit će raspodijeljeni na određeni dio posla.

5. Ovisno o dobivenom sektoru/dijelu posla koji je radnik odabrao/dobio, morat će imati programe specijalizirane za taj dio posla (npr. 3D Modeling - 3DS Max, GMax...)

6. Nakon dovršenog posla, u svome sektoru, radnik prelazi u sektor, koji je najmanje napredovao.

7. Radnik može odustati, ali pritom mora sve podatke ostaviti ostatku razvojnog tima, te prihvatiti da neće kopirati dziajn/ideju/nešto treće iz same igre.

8. Radnik može na zahtjev biti premješten u drugi sektor.

9. Svi radnici bit će navedeni u credits-u, vanjski suradnici, koji će povremeno pomagati, bit će navedeni pod special thanks to dijelu.

10. Svi radnici, moraju se barem jednom sastat na privatnom IRC-u, da razmjene svoje znanje.

Za sve konflikte, nadležan je BUG Forum Sudnica, 99999 Internet, Banana Država

Ovo još nije dovršena verzija Pravilnika za rad na "mali projekt".

Svi dijelovi se mogu mijenjat, dodavati, brisati.

Pravilnik će biti prihvaćen, na dan kada ga 65-70% radnika prihvati.

(Molim da se pravilnik shvati krajnje ozbiljno, te da ga se svi koji hoće raditi na projektu drže)

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
EVO kaže...
g12356 kaže...

Evo jedan screenshot...taj level sam napravio malo iz gušta i nebude u svart forbanna,nego to bude u jednoj igri kojoj jošneznam   ime,na tu igru ću se koncentrirati tek nakon barem mjesec dva...uglavnom radnja je ovakva,Vi ste IT security consultant/Penetration tester,i došli ste u (ime firme još nisam smislio) nešto popravljati,međutim ta firma ima jedan A.I.(isto nisam smislio) sustav poput glados iz portala po cijeloj zgradi koji će sve zakomplicirati.Inspiraciju sam povukao iz prvih nivoa hlaf lifea 1 i portala 2.Ova igra je rađena u FPS creatoru x9.I pruža mi puno više slobode oko toga šta mogu stavit u nju jer je u današnjem vremenu,a za svart forbanna moram pazit da su sve srednjovjekovni predmeti.

1. Predlažem sljedeće ime igre: Human Anarchy/Humanoidity/Technological

2. Ime firme: ISRC(International Security Research Center), (Pravo značenje ISRC-a:http://en.wikipedia.org/wiki/International_Standard_Recording_Code)

3. Ime A.I. : Falconiformes/Aves/Neognathae (ako niste primjetilti, to su: sokolovke/ptice/moderne ptice)

Nego, pošto mi je neke stvari najlakše objasnit slikom, evo kako bih ja neke stvari riješio:

Dakle promijenio bih teksturu stola, u bijelu poluprozirnu, te u stol stavio lampe, jednu na vrh, i jednu sa strane. Isto to bih i napravio ko stepenica, na dnu svake stepenica bi ugradio lampu, te po jednu na pragu na zidu. Onda postavio bi reflekcije na pod tv, cd-e, sva stakle, te kamere, isto tako neke stvari bih učinio interaktivnima poput kamera, kroz koje bi mogli gledat te destruktivnima, recimo moguće uništit komp i takve stvari. Još bi možda stavio dvije tri lampe na pod, ako je ikako moguća, da se stave slabe lampe, da ne bude presvijetlo.

Uglavnom evo slika, fale neke stvari tipa skale, ali evo kako bih ja riješio:

Eh da, evo anketa:

Što želite u sljedećim verzijama FPSC igrama?

Tvrtku sam u međuvremenu nazvao T-spot(dvije hrvatske tvrtke),a ai sam nazvao AIOS...

14 godina
neaktivan

u kojem formatu moraju biti modeli da bi ih mogao staviti u fps creator? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cobraIX kaže...

x. formatu :D

EDIT :

@ EVO :

Poprilično si to dobro sastavio, naravno ja sam već odavno spreman za taj projekat, ostali se čekaju :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 12:09 (CoLdPlay).
14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
cobraIX kaže...

hvala :D 

15 godina
CoLdPlay kaže...
cobraIX kaže...

EDIT :

@ EVO :

Poprilično si to dobro sastavio, naravno ja sam već odavno spreman za taj projekat, ostali se čekaju :D

o kojem se to projektu prica? :D

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
15 godina
neaktivan

Ja ću si sad skinut FPS Creator X9, i nekoliko model packova, pa da isprobam, neke dijelove već sada napravit. Recimo probat ću jednu važnu zgradu napravit(onu na poetku priče, da sada ne spoilamo) :)

0 0 hvala 0
15 godina
O kojem se projektu ovdje pricaaa????? :DD
Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
14 godina
neaktivan

kaj ste gotovi sa onom igrom ... svart banana ili nekako slicno se zove?

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
M0stWanted kaže...

Zove se svart forbanna,i gotovo bude kada bude gotovo,nemaš me kaj požurivati ni simijavat moju igru(jer je dijelo genija).Ako potražoš naći ćeš demo.

15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
cobraIX kaže...

EDIT :

@ EVO :

A Life is hard, jesi ga dovršio, radije ti dovrši u međuvremenu life is hard, pa da zajedno krenemo.

FiCoO kaže...

Daj, ne zahebavaj.

g12356 kaže...
M0stWanted kaže...

Zove se svart forbanna,i gotovo bude kada bude gotovo,nemaš me kaj požurivati ni simijavat moju igru(jer je dijelo genija).Ako potražoš naći ćeš demo.

A čuj mala je razlika između genija i luđaka. xD

Uglavnom, kada izlazi ova nova IT igra?

15 godina
neaktivan
EVO kaže...
g12356 kaže...
M0stWanted kaže...

Nemam blage,tek sam počeo...

15 godina
EVO kaže...
CoLdPlay kaže...
cobraIX kaže...

EDIT :

@ EVO :

A Life is hard, jesi ga dovršio, radije ti dovrši u međuvremenu life is hard, pa da zajedno krenemo.

FiCoO kaže...

Daj, ne zahebavaj.

g12356 kaže...
M0stWanted kaže...

pa ti mene zahenavas!! koji je to sad projekt?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice