vidiš da ide, nemoj samo odustat
Pozdrav,imam jedno pitanje.Piše mi da mogu u prvih 11 imati 6 stranih igrača,kako to da promjenim i da mi toga uopće ne bude,imam FM 2013 khmk verziju
Pozdrav,imam jedno pitanje.Piše mi da mogu u prvih 11 imati 6 stranih igrača,kako to da promjenim i da mi toga uopće ne bude,imam FM 2013 khmk verziju
bez obzira na verziju to nemos prominit... to su pravila lige i ti tu nemos nista.
Jeli to u svim ligama ili?Trenutno vodim Dinamo,i nenamjeravam se tu dugo zadržati 5 sezona. :D
Ionanko ti je bolje imat sto manje stranih, jer tim mora bit uskladjen.
Ma tim ti je lako uigrati kroz ljetni dio priprema samo trning i prijateljske utakmice :)
Edit:Upravo igram utakmicu protiv Cibalie 1-1 zasad,64 min.Prije 5 dana dobio Buducnos 4-1 kod njih.
bez obzira na verziju to nemos prominit... to su pravila lige i ti tu nemos nista.
mozes u editoru ali glupo je to, tako možeš odma sve namistit i ne možeš bit loš ni da oćeš
Da se pohvalim, osvojio sam prvenstvo, kup i suzbio dinamo na 3. mjesto sa hajkdukom, sad svi igraci vride priko 600k funti :) Jedino me zeza taj minus, a ne prodaje mi se niko..
pa nemoj nikoga prodavat, rijesit ces minus sa rezultatima, ne brini
pa nemoj nikoga prodavat, rijesit ces minus sa rezultatima, ne brini
Rjesio! Dobio one velike pare za skupinu lige prvaka, win rate mi je 78%, stvarno sam odusevljen hajdukon sad. Imaju odlicnu, mladu momcad i igrace koje mos razvit samo tako, pa oni basic, vlasic vride po 50k sa 16 godina.
vlasic ti ne izraste u nista, forsiraj dzonija, basica, kisa, medaka, mikanovića, pašalića i mira kovacica
uhh kako dominiram sa Gladbachom smiješi se trostruka kruna :) prvenstvo sam riješio već u veljači,u finalu kupa igram protiv Nurnberga i još drugu godinu zaredom igram finale LP(PSG)
samo 3 poraza u cijeloj sezoni
uhh kako dominiram sa Gladbachom smiješi se trostruka kruna :) prvenstvo sam riješio već u veljači,u finalu kupa igram protiv Nurnberga i još drugu godinu zaredom igram finale LP(PSG)
A đe je Bayern?
A đe je Bayern?
u Munchenu
evo par sličica + povijest transfera i tak to
Ovo je nevjerojatno koliko protivnička govna meni uklizuju tijekom igre, pa to još nigdje nisam vidio, i tako u svakoj tekmi, nenormalno previše uklizavanja, i VRLO često ne svira uopće prekršaj, naravno taj odbijanac uvijek ode suparničkom igraču, ili (pazi ove nelogičnosti) igrač koji je uklizao se digne sa poda i otrči do lopte PRIJE onoga kojem je uklizao iako je ovaj ostao na nogama!
Čitavu sezonu provedem na drugom mjestu i onda u zadnjem kolu kod kuće odigram 1:1 s Tottenhamom i padnem na peto mjesto i ne igram ni LP.....baksuz, proklet sam proklet
joj što volim kad klubovi šalju smiješne ponude za moje glavne igrače za igrača koji je megazvijezda Tottenham pošalje 17M,a lik vrijedi 24M i još ima čvrst ugovor.stavio sam asking price 60M
inače mi u fm-u fale nekakve lude ponude npr. Anzhija,Zenita
da se pohvalim(slika)
e šta je sa messijem mos mi poslikat njegove ocjene da vidim kakve tu ima :D ak nije problem ;) i cr
cr se vjerojatno umirovio, a ako nije ima 38 godina
taman je pred mirovinu,iako je osvojio nagradu za najboljeg igrača svijeta u 36.
stavio sam i par svojih zvijezdica,koji su došli dosta rano u klub besplatno ili za sitnu lovu
Severo je Bog!!
neznm zašt su ovak nikake slike :/
evo ovdje su bolje...
jel moze preporuka za golmana u hajduk? imam trenutno samo 3.5 mil za transfere i mogu dat 22k per week placu..
slike su katastrofalne... nista ne vidim.
Hvala na slikama :D
taman je pred mirovinu,iako je osvojio nagradu za najboljeg igrača svijeta u 36.
stavio sam i par svojih zvijezdica,koji su došli dosta rano u klub besplatno ili za sitnu lovu
Severo je Bog!!
neznm zašt su ovak nikake slike :/
evo ovdje su bolje...
Ajde uzmi neki drugi klub tj.daj otkaz u Gladbachu :D,nego kako stoji hrvatska liga tu kod tebe?Imamo i dva predsavnika u ligi prvaka?
Zna ko možda oće li i kad će izaći novi FMH 2014 ???
I oce li biti kao i prije za PSP verziju ??
Hvala :)
Kod mene jako cudan bug, igram s Arsenalom, i moj je igrac nominovan za mladog igraca godine u Seriji A u Juventusu?! Znaci nije bio na posudbi niti ista, kod mene igra u prvoj postavi.
http://pokit.org/get/img/150b0863e36cbbbbdf2860e3da662ba9.jpg
http://pokit.org/get/img/a878f9913b9dcbb32aa0b435f7577e03.jpg
jel mozda odigrao nekoliko utakmica u juventusu te sezone prije nego si ga doveo?
pa odakle si ga doveo? iz lillea direkt ili?
Da, na pocetku igre, znaci ovo je vec 5. sezona u Arsenalu i forsirao sam ga, i pravo se dobro razvio.