Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 303.931
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

doveo sam Verrattija na kraju.savršeno se uklapa u moj sustav :)

evo par sličica :D

Douglas i Doumbia nisu me ništa koštali :) Savića sam platio nekih 3.5M ;D

bemti koliko je radošević sklon ozljedama :/ 85% vremena je ozljeđen.nisam baš zadovoljan malim halilovićem,evo već mu je 21,a on nikako da se razvije u pravog igrača.dosta je škrt,podsjeća malo na robbena{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 23:09 (hitmanovich).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Ovo je užas kako me u Primeri ozljede melju, 5-6 standardnih prvotimaca ozljieđeni, po 2 svaku tekmu se ozllijede, da ne računam one što se ozlijede na treningu. Užas. To je (uz još neke stvari) najnerealnija stvar u menađeru ta česta ozljeđivanja igrača, nevjerojatno

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 23:10 (Yoseep).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

par mladih igrača :D

uhh ovaj Yilmaz je igračina,stigao besplatno iz nizozemske lige.stalno im kradem igrače{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Football Manager 2013

skuzio sam u cemu je problem sa reprezentacijom, tj zasto nisi htjeli naucit taktiku. nisam imao coacha. niti jednog. ne znam kako igra sama nije upozorila na to, kao kod kluba kad ti kaze da ti fali coach u nekom podrucju treninga.

malo blesavo al eto...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...

skuzio sam u cemu je problem sa reprezentacijom, tj zasto nisi htjeli naucit taktiku. nisam imao coacha. niti jednog. ne znam kako igra sama nije upozorila na to, kao kod kluba kad ti kaze da ti fali coach u nekom podrucju treninga.

malo blesavo al eto...

kolko coacha imaš?

17 godina
soja kaže...
Obi Wan kaže...

malo blesavo al eto...

kolko coacha imaš?

taman se xavi umirovija pa samo njega. do tada nisam ima niti jednog. nisam smatra da je potrebno, odnosno nije me sama igra obavijestila da mi uopce triba coach.

16 godina
Obi Wan kaže...
soja kaže...
Obi Wan kaže...

malo blesavo al eto...

kolko coacha imaš?

taman se xavi umirovija pa samo njega. do tada nisam ima niti jednog. nisam smatra da je potrebno, odnosno nije me sama igra obavijestila da mi uopce triba coach.

nemaš ni assistent managera?

GK coach??

physio?

17 godina
soja kaže...

ma iman sve samo nisam ima coacha, zato me i cudilo da taktiku igraci ne uce... kazem nije bilo nikakvog notificationa...

13 godina
neaktivan
hitmanovich kaže...

da se malo pohvalim{#}

osvojio sam LP,u finalu razbio Real sa 5:1,s tim da sam bio totalni autsajder.inače dosta težak put sam imao,izbacio liverpool(osveta za izgubljeno finale EL),barcelonu(još jedna senzacija,3:0 ukupno).u polufinalu sam bez problema pobijedio Schalke.što se tiće ozljeda,prava bolnica{#}

Savić je zabio hattrick u finalu i proglašen je najboljim igračem LP .Sigurdson je zvijer od igrača.kakva sezona iza njega{#}

sad samo prodao Douglasa za 30M(Cityu,već ima 29 godina) i  pomalo mi je žao što sam Arsenalu prodao de bruynea za siću(16,75M)....sad sam ostao samo na xhaki :/ tražim kvalitetnog veznjaka,al da košta do 25M,ne znam jel se isplati dati za Verrattija toliku lovu(2017. je godina)

nabacit ću par slika kasnije :)

Ubijaš mi volju za igrom :D

Svaka čast.

14 godina
Football Manager 2013

Ovaj Falcao je čudo! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

He he, nakon druge sezone u Deportivu, te prve u Primeri, otpilio sam poziv Genoe, Bilbaa i Tottenhama! Et šta je lojalnost a? XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

mislio sam nakon sto dovedem 2 coacha u reprezentaciju da ce tactical familiarity bit puno bolji ali opet je u padu. najvjerojatnije je zbog toga sto igraci dugo vremena nisu zajedno... nema veze

nego, da li postoji lista i detaljnije objasnjenje weakness kod igraca. trazio sam po netu, ali bez uspjeha.

15 godina
Football Manager 2013

imate neku preporuku nekog coacha za treninge da oce doc u dinamo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Nevjerojatno koliko se ovo često događa....da s istom ekipom nekoliko dana poslije igram i kup

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Probaj, sa bivšim dinamovim igračima.

{#}

World's Strongest, Sharpest Knives
17 godina

kako su lose napravili ovaj fm po pitanju stvaranja novih igraca. u spanjolskoj mladih talenata ima doslovno na kapaljku. ali zato svabe i francuzi ih stancaju na hrpe. katastrofa.

12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Ja stvarno neznam što se događa, primim u prvoj sezoni u Primeri preko 60 golova  i završim 12i, i kupim stvarno dobre obrambene igrače da zamjene one najgore sad primam golove od takvih glupih momčadi i takve glupe golove da to nije istina. Npr prvo pobijedim Bilbao 2:1, onda u gostima izgubim od ZADNJE momčadi prvenstva 2:1 nakon što sam vodio 1:0 koja ima najgori napad, najgoru obranu prvenstva i 5 kola prije te tekme nisu zabili gola i koja ima samo 8 bodova iz 26 kola......koliko brda nerealnosti pa to je nevjerojatno. Naravno netrebam napominjati da su oba gola bili u završnici utakmice. Pola tekmi u prvenstvu sam zasrao u zadnjim trenucima, nevjerojatno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 19:47 (Yoseep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Football Manager 2013

Ako dovedeš dostanovih igrača postoji velika mogučnost da će im trebati jedno vrijeme da se priviknu na novi klub, pogotov ako si doveo strance koji još neznaju španjolski. Onda im treba neko vrijeme da se nauče govoriti inaće imaju probleme u komunikaciji s drugim igračima. Puno faktora postoji ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Yoseep kaže...

koliko brda nerealnosti pa to je nevjerojatno. 

dugo ti je tribalo da skuzis da fm nema veze sa realnosti.

istina da je fm najbolja simulacija na trzistu, ali to samo znaci da je najbolja od ostalih igara istog zanra. 

evo jedan odlican primjer. dakle ja igram sa inside forwardima. i sad buduci da je inside forward takav igrac koji ulazu u sredinu nemas ti sta meni nabacivat. i dobor, stavim ja crossing rarely. i mozes ti mislit retardacije. on umisto da cut inside instantno on navuce na sebe 2 igraca, siba do kraja do gol linije i onda kad sam sebe zatvori ide na cut inside opciju. 

ili tipa kontre u kojima igraci umjestu da trce kroz sredinu idu prema livo ili prema desno. takvih nebuloza ima masu. 

12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Yoseep kaže...

koliko brda nerealnosti pa to je nevjerojatno. 

dugo ti je tribalo da skuzis da fm nema veze sa realnosti.

istina da je fm najbolja simulacija na trzistu, ali to samo znaci da je najbolja od ostalih igara istog zanra. 

evo jedan odlican primjer. dakle ja igram sa inside forwardima. i sad buduci da je inside forward takav igrac koji ulazu u sredinu nemas ti sta meni nabacivat. i dobor, stavim ja crossing rarely. i mozes ti mislit retardacije. on umisto da cut inside instantno on navuce na sebe 2 igraca, siba do kraja do gol linije i onda kad sam sebe zatvori ide na cut inside opciju. 

ili tipa kontre u kojima igraci umjestu da trce kroz sredinu idu prema livo ili prema desno. takvih nebuloza ima masu. 

A i nema ih baš previše u žanru.......kad gledaš, kroz godine se i nije FM baš nešto radikalno promjenio, nema nekakve veće nove stvari koja bi unijela živosti u igru. Ja bih npr uveo da mogu igrače tijekom tekme vrijeđati, al ne  baš sad psovke i raznorazne imenice,al ono, da pokažeš bijes, riskiraš da npr dobiješ isključenje i takve stvari. Pa npr kad već spominjemo nebuloze, kad moj igrač izvodi aut i direktno baci loptu gdje NEMA mojih igrača direktno protivniku u noge, kao da to namjerno radi.

17 godina

ma triba masu stvari prominit. prvenstveno match engine. onda razgovori unutar reprezentacije sa igracima, bolja definicija pozicija, dodavanje jos pozicija, opcije za loan (ja nudim igraca na loan world class, ja sve placam nece ga niko) i jos miljardu stvari

12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

ma triba masu stvari prominit. prvenstveno match engine. onda razgovori unutar reprezentacije sa igracima, bolja definicija pozicija, dodavanje jos pozicija, opcije za loan (ja nudim igraca na loan world class, ja sve placam nece ga niko) i jos miljardu stvari

Pa da, i svake godine guraju zapravo isti proizvod ljudima a ne dodaju ništa bitno, zamisli ove godine su konstantno spominjali kao tu novotariju sportski direktor, moš mislit baš mi je to bitno

17 godina
Yoseep kaže...
Obi Wan kaže...

Pa da, i svake godine guraju zapravo isti proizvod ljudima a ne dodaju ništa bitno, zamisli ove godine su konstantno spominjali kao tu novotariju sportski direktor, moš mislit baš mi je to bitno

tesko je to iz jednostavnog razloga.

oni svake godine izbacuju istu igru kao sto si ti rekao i jos implementiraju nove stvari (nekih 5-6 novih featura) jer tesko da ce neko kupit isti proizvid samo za promjenjenim data baseom. a buduci da su to vrime potrosili na novim stvarima nemaju vrimena za popravak starih nego pokusavaju patchevima popraviti bugove i ostale sitnice. a da sad stave masu stvari onda nece imat sta za stavit sljedece godine. to ti je tzv fm curse. jednostavno su upali u zacarani krug. najbolji je pokazatelj novi match engine koji je pun bugova i proci ce dosta vremena dok ga poprave.

12 godina
protjeran
Football Manager 2013

ponovno dobio gol u 90oj..........prokleo me netko negdje, katastrofa. Sa napadom sam zadovoljan no primam golove kao na traci, neznam šta da radim, sa igračima koje imam trebao bih biti negdje 4-5,6, a umjesto toga ja čamim na 11om mjestu i primam retardirane golove u sučevoj nadoknadi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 0:16 (Yoseep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013
Zan klo van dam

0 2 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Nakon 2  prosječne sezone u Primeri, u trećoj sezoni uživam na vrhu ljestvice sa Realom i Barcom hehe :), no svi su isti igrači iz prošle sezone osim golmana kojeg sam boljeg doveo, znači ista ekipa koja je prošle sezone završila deveta sada dijeli prvo mjesto sa Barcom, valjda je trebalo vremena da se obrana uigra i nauči španjolski :D. Inače ovaj je golman kojeg sam doveo odličan! Bio rezerva u Valenciji, doveo ga za samo milijun eura, a još sam im ukrao i Daniela Pareja za samo 4 milijuna koji je brutalan MC, evo nakon 15 kola već ima 16 assissta. Da ne spominjem da su mi za obrambenim igračima poludjeli najbolji klubovi europe (Arsenal, Milan, Barca) svi hoće moje stopere, iste one debile koji su meni u prošloj sezoni uzeli godinu dana života svojim debilnim potezima i greškama :D

Usput, jel zna netko što treba nariktati da kad igrač ide jedan na jedan s golmanom s flanka, bilo lijevog ili desnog da umjesto da iz mrtvog kuta puca sebično prema golu doda suigraču na drugu stranu koji je apsolutno sam samcat čeka loptu da ju samo skrene u gol? Jer ovaj svaki put sebično puca na gol.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 21:52 (Yoseep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

2 kola prije kraja, sad igram kod Atletica Madrida u gostima, što mislite hoću li uspjeti izboriti LP? :D

Edit-odigrao kod Atletica 1:1 iako sam ih u potpunosti nadigrao, kao i u prvoj tekmi kod mene koju sam izgubio 0:1. No posljednju tekmu sezone sam dobio 3:2 Espanyola kod kuće, a posljednja momčad prvenstva Zaragoza je zapaprila Sevilli, mom izravnom konkurentu i pobijedila 1:0 :D

I naravno šupak od igre ne stavi mog napadača u prvu jedanajstorku lige a drugi je strijelac lige samo jedan gol iza Higuaina nego stavi npr Soldada koji ima 5 golova manje u ligi i 1 asistenciju manje.

I comment na treću sliku, čekanje, strpljenje, uigravanje i rejđanje se isplati :D

EDIT- WTF koji vrag????? Pogledajte  sliku, 6 dana kasnije uslikana nakon druge slike, odjednom kao četvrti u Primeri neidem u kvale za LP već idem u Europa Ligu???? Koji qurac se ovdje dešava????? Ovom se radujem čitavu sezonu, i izborim u zadnjem kolu ligu prvaka, i budem potvrđen da ću ući i sad ipak neidem???? Ja mora da imam noćnu moru........odbijao sam redom: Genou, Bilbao, Tottenham, Liverpool, Chelsea samo da bih mogao s Deportivom ući u LP i sad kad sam na korak ovako mi ukradu? Ma stvarno nemoguće......

Loadirao sam od kraja sezone save ali opet se isto desilo......

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 3:25 (Yoseep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Valjda Španjolci popušili jednog predstavnika u LP, loši plasmani zadnjih godina i sl utječu na to... i taman te uspjelo zeznut :D Više sreće iduće sezone :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan
Yoseep kaže...

2 kola prije kraja, sad igram kod Atletica Madrida u gostima, što mislite hoću li uspjeti izboriti LP? :D

Edit-odigrao kod Atletica 1:1 iako sam ih u potpunosti nadigrao, kao i u prvoj tekmi kod mene koju sam izgubio 0:1. No posljednju tekmu sezone sam dobio 3:2 Espanyola kod kuće, a posljednja momčad prvenstva Zaragoza je zapaprila Sevilli, mom izravnom konkurentu i pobijedila 1:0 :D

I naravno šupak od igre ne stavi mog napadača u prvu jedanajstorku lige a drugi je strijelac lige samo jedan gol iza Higuaina nego stavi npr Soldada koji ima 5 golova manje u ligi i 1 asistenciju manje.

I comment na treću sliku, čekanje, strpljenje, uigravanje i rejđanje se isplati :D

EDIT- WTF koji vrag????? Pogledajte  sliku, 6 dana kasnije uslikana nakon druge slike, odjednom kao četvrti u Primeri neidem u kvale za LP već idem u Europa Ligu???? Koji qurac se ovdje dešava????? Ovom se radujem čitavu sezonu, i izborim u zadnjem kolu ligu prvaka, i budem potvrđen da ću ući i sad ipak neidem???? Ja mora da imam noćnu moru........odbijao sam redom: Genou, Bilbao, Tottenham, Liverpool, Chelsea samo da bih mogao s Deportivom ući u LP i sad kad sam na korak ovako mi ukradu? Ma stvarno nemoguće......

citaj sta pise....igras eliminacijski par tekmi LP. Znaci moras dobit par tekmi da bi uso u ligu.Europa liga ti je zagarantirana.

12 godina
protjeran
traktorista kaže...
Yoseep kaže...

citaj sta pise....igras eliminacijski par tekmi LP. Znaci moras dobit par tekmi da bi uso u ligu.Europa liga ti je zagarantirana.

Ma znam ja šta igram, nego su maknuli sa tablice da uopće četvrti ide u kvale za LP, ali sva sreća sad nakon par dana opet sam dobio treću poruku da sam se kvalificirao za playoff LP, LOL, koja debilana, prvo maknu četvrtog predstavnika pa ponovno vrate i sve to u nekoliko dana, valjda da me isprepadaju XD. Usput nisu španjolci izgubili mjesto jer je Real aktualni prvak europe, a u zadnje  godine barem je jedan španjolac igrao finale LP  a jedno finale su igrali Barca protiv Reala. I zamisli u playoffu LP dobijem najtežeg mogućeg od protivnika koji su tamo bili nositelji - Milan, koji je nekoliko mjeseci prije toga igrao finale protiv Reala i izgubio 0:1. Sva sreća Pato im se bio polomio ako se ne varam na Copa Americi pa nije igrao tako da sam se uspio kvalificirati u skupinu nakon pobjede 1:0 kod kuće i 1:1 na San Siru

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice