Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 303.883
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Football Manager 2013
rookica19 kaže...

pa zna san da je hg igrač koji je odrasta u klubu, nisi mi to triba objašnjavat, i to za mladog igrača san napravija samo ga nisan registrira {#}

iden provat pa javin :D

{#} {#} *double facepalm

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

čekaj, ja uđen u registration tamo i piše da klub nije u nijednom natjecanju koje zahtjeva registraciju, a u podacima od igrača kojeg san pribacija iz u-19 to nisan nasa..

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
rookica19 kaže...

pa zna san da je hg igrač koji je odrasta u klubu, nisi mi to triba objašnjavat, i to za mladog igrača san napravija samo ga nisan registrira {#}

Kojim ti jezikom pišeš pobogu? Ni najstručniji hrvatolog te ne bi razumio. A ti Obi Wan malo smanji doživljaj. Nisu svi "ultra-stručni" i  "magistrirali" FM ko ti pa da svi sve znaju. Ako te svi toliko živciraju jednostavno ne odgovaraj na poruke, tko te tjera pištoljom. S tim svojim sarkazmom si dosadan i bogu i vragu, a i proljevu si konkurencija. Vjerovao ili ne, ima ovdje ljudi koji se prvi put susreću sa FMom.

17 godina
Yoseep kaže...
rookica19 kaže...

Kojim ti jezikom pišeš pobogu? Ni najstručniji hrvatolog te ne bi razumio. A ti Obi Wan malo smanji doživljaj. Nisu svi "ultra-stručni" i  "magistrirali" FM ko ti pa da svi sve znaju. Ako te svi toliko živciraju jednostavno ne odgovaraj na poruke, tko te tjera pištoljom. S tim svojim sarkazmom si dosadan i bogu i vragu, a i proljevu si konkurencija. Vjerovao ili ne, ima ovdje ljudi koji se prvi put susreću sa FMom.

malo da te obrazujem. dakle ako ne zelis gledat sta tko pise fino imas doli u donjem desnom kutu ispod profile picture mali crveni x. problem solved.

drugo, nije manager toliko kompleksna igra. ako znas jezik nema sta bit problem. isto tako zdrav razum. na kraju krajeva ima i manual. 

12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Yoseep kaže...
rookica19 kaže...

malo da te obrazujem. dakle ako ne zelis gledat sta tko pise fino imas doli u donjem desnom kutu ispod profile picture mali crveni x. problem solved.

drugo, nije manager toliko kompleksna igra. ako znas jezik nema sta bit problem. isto tako zdrav razum. na kraju krajeva ima i manual. 

Gdje sam ja rekao da neželim čitati tuđe postove? Ajd nađi taj moj citat. Usput koliko da god bio jednostavan i nekompleksan, nemaju svi isti sistem shvaćanja, još pogotovo ako neznaju baš puno o nogometu. Nisu svi sveznadari ko ti. Mislim svaka čast na savjetima i svemu ostalome, al brate, smanji malo taj sarkazam i sprdanje, više živciraš nego što pomažeš.

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ak je nekome promaknuo brazilac Tevez,obavezno bacite oko.strašan igrač...sad ga je real(2016.) kupio za 46M...ja sam ga htio dovesti u ljetnom prijelaznom roku,al mi je preskup bio(vjerovatno bi koštao 25M,a sigurno je jeftiniji u 2012/13)

čudi me da nitko ne šalje ponude za moje igrače :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 0:03 (hitmanovich).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

nit sam sarkastican nit se sprdam nego ne mogu shvatit da stvari koje su doslovno ocite ljudi ne mogu skuzit. 

doslovno procitam i ne mogu vjerovat da sam to uopce procitao.

12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Prosto nevjerojatno koliko sam pobjeda usrao primajući golove u 90  i nekoj minuti, nemoguće...........

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Yoseep kaže...
hitmanovich kaže...
Yoseep kaže...

Ja još uvijek igram FM12

meni je fm12 prelagan bio :) znam da sam ga igrao do 2037. :D

ugl sve sam osvojio sa 3 kluba(atletico madrid,manchester utd i dortmund)

atletico sam trenirao do 2025. :P

Pa....lako je krenuti sa Atleticom, ManUtd ili Dortmundom iz prve lige i favoritima za naslov u domaćim prvenstvima

je pored barce i reala,lako je osvojiti primeru{#}

12 godina
protjeran
hitmanovich kaže...
Yoseep kaže...
hitmanovich kaže...
Yoseep kaže...

Ja još uvijek igram FM12

meni je fm12 prelagan bio :) znam da sam ga igrao do 2037. :D

ugl sve sam osvojio sa 3 kluba(atletico madrid,manchester utd i dortmund)

atletico sam trenirao do 2025. :P

Pa....lako je krenuti sa Atleticom, ManUtd ili Dortmundom iz prve lige i favoritima za naslov u domaćim prvenstvima

je pored barce i reala,lako je osvojiti primeru{#}

U FMu Barca i Real nisu ni približno jaki naspram ostalih momčadi u ligi kao što su to u stvarnosti. Ja nikad nisam vidio da je Barca ispred evo recimo ove godine trećeg Atletica bila 30 bodova i da je takvo nešto bilo u FMu, apsolutno nikada

12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Kreni evo recimo s Nantesom iz druge francuske lige pa ću te onda pitati jeli prelagano

Edit- evo ovo na slici je primjer otprilike pola mojih tekmi....obratite pozornost na udarce protivnika u okvir mog gola

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 0:33 (Yoseep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ja sam Rothertam iz četvrte Engleske lige ( NPower League 2 ) uveo u Championship, igram dvije igrine godine i svake godine sam dobio promociju. 

Osvojio Npower League 1, a sa zadnje pozicije na Playoffu prošao kroz Npower League 1. Veoma zanimljivo je igrati sa slabijim timovima. Upravo prvo kolo u Championshipu ispušio od Aston Ville 4:1, oni tek ispali iz Premiershipa. Budem i par slika postavio kasnije.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Koju god formaciju igrao, u gostima ili kod kuće, bilošto da namjestio, prvi protivnikov udarac u okvir mog gola je automatski i gol.............bemti i menađer i sve

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Yoseep kaže...

Koju god formaciju igrao, u gostima ili kod kuće, bilošto da namjestio, prvi protivnikov udarac u okvir mog gola je automatski i gol.............bemti i menađer i sve

pari mi se da ti prebrzo minjas formacije. nije valjda da pokusavas nesto sa formacijom koja nije fluid?

13 godina
Football Manager 2013

Ako imate lose igrace koristite fluid. Ako imate visoko kvalitetne igrace kojima ste zadali specificne role dajte im Very Rigid. Posto je fluid taktika da igraci se bas ne drze svoje role dok very rigid da se drze.

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ako imate lose igrace koristite fluid. Ako imate visoko kvalitetne igrace kojima ste zadali specificne role dajte im Very Rigid. Posto je fluid taktika da igraci se bas ne drze svoje role dok very rigid da se drze.

da si bar procitao opis sta je rigid a sta fluid ne bi pisao ovakve gluposti.

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

silovanje sa romom u seriji A u ovom novom manageru {#} sva sreća da imaju hendikep u vidu manjka financija za neki ozbiljni transfer, inaće bi bilo prelagano.

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
SimeKZ kaže...

Kada vidiš da je neko nešto falio ispravi ga.:D

16 godina
quickr kaže...

silovanje sa romom u seriji A u ovom novom manageru {#} sva sreća da imaju hendikep u vidu manjka financija za neki ozbiljni transfer, inaće bi bilo prelagano.

Meni ista stvar s interom. Jedva sam doveo Icardia. 2 puta me odbio jer nisam imao dovoljno love da mu ponudim plaču, dok je 3. put pristao na malu.{#}

Sva sreća pa imam dosta mladih igraća po posudbama pa neću morati kupovati skoro pa ništa na kraju sezone.

Za sad sam prvi sa 6 bodova ispred juventusa.{#}

14 godina
Jack Sparrow kaže...
quickr kaže...

Meni ista stvar s interom. Jedva sam doveo Icardia. 2 puta me odbio jer nisam imao dovoljno love da mu ponudim plaču, dok je 3. put pristao na malu.{#}

Sva sreća pa imam dosta mladih igraća po posudbama pa neću morati kupovati skoro pa ništa na kraju sezone.

Za sad sam prvi sa 6 bodova ispred juventusa.{#}

zajeban je juve (-5) a i inter(-7) nam puše za vratom, samo što smo nas troje odmakli od sljedećeg pratitelja podosta. tako da bježimo milanu nekih 18 bodova a napoliju 20. sampdorija se jako dobro drži, a fiorentina i lazio debelo podbacili

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Ovo se samo meni može dogoditi u zadnjem kolu u zadnjoj minuti  da me se izbaci iz daljnjeg natjecanja. Pogledajte na koji način je Blackpool prošao umjesto mene kao šesti u doigravanje. Ja sam u zadnjem kolu pobijedio rutiniski 0:2 dok je Blackpool u gostima pobijedio 1:2 i trebam li spominjati da su pobjednički gol dali u 90-oj minuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Yoseep kaže...

Ovo se samo meni može dogoditi u zadnjem kolu u zadnjoj minuti  da me se izbaci iz daljnjeg natjecanja. Pogledajte na koji način je Blackpool prošao umjesto mene kao šesti u doigravanje. Ja sam u zadnjem kolu pobijedio rutiniski 0:2 dok je Blackpool u gostima pobijedio 1:2 i trebam li spominjati da su pobjednički gol dali u 90-oj minuti?

Tek sam skužio da igraš fm 2012.U FM 2013 se ne daje puno golova u 90+ min.

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Bome kod mene daje....većinom je u moju korist ali nekada i protiv mene (glupi Genk i Maločin crveni karton)....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Znalac111 kaže...
Yoseep kaže...

hahaha u kojoj to drzavi se ne daje puno golova u 90+? pakistanu?

nema tu nikakvih pravila...

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Znalac111 kaže...
Yoseep kaže...

hahaha u kojoj to drzavi se ne daje puno golova u 90+? pakistanu?

nema tu nikakvih pravila...

Kažem da kod mene ne pada puno golovau 90+

17 godina

to je vec druga stvar...

13 godina
Obi Wan kaže...
SimeKZ kaže...

Da si imalo pametan nebi piso gluposti. Ovo sta sam napiso je tako. Ako ne vjerujes, guglaj... 

17 godina
SimeKZ kaže...
Obi Wan kaže...
SimeKZ kaže...

Da si imalo pametan nebi piso gluposti. Ovo sta sam napiso je tako. Ako ne vjerujes, guglaj... 

moj sinko koliko ja dugo igram manager i sta sam sve zivo isproba...

ajd da je to neka tema tipa sta se desi kad posaljes mladog igraca na loan da li mu se to racuna u homegrown ili ne. nego ovo sta ne da je ocito, nego i corav vidi... 

16 godina
quickr kaže...

zajeban je juve (-5) a i inter(-7) nam puše za vratom, samo što smo nas troje odmakli od sljedećeg pratitelja podosta. tako da bježimo milanu nekih 18 bodova a napoliju 20. sampdorija se jako dobro drži, a fiorentina i lazio debelo podbacili

Baš sam danas skinuo romu 3-0 na njihovom terenu, a u prvoj polusezoni 4-0 kod sebe. Meni su Roma i Fiorentina isto dosta loši, a Lazio tolko loš da se bori za opstanak u ligi.

Juventus igra jako defenzivno, igrao do sad 3 puta s njim, prvi put liga i 2 puta kup. Sve utakmice su završile 0-0, s dobrim posjednom na juventusovoj strani, samo što sam imao sreće pa sam ih u kupu uspio izbaciti na penale. Handanović branio ko lud.{#}

Jedino oni i ja imamo 0 poraza u ligi, samo što juve ima 3 remija više od mene pa sam prvi.{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice