Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 303.926
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Football Manager 2013
Galiante kaže...

Ja eto kada krenem sezonu sa nekim slabim klubom (a i jačim) pročešljam free igrače i eto tako sam doveo tok Gubeljića koji nije hrvat(možda i je ali ima BIH državljanstvo :-) ), a bome nije ni mlad (29 god.) dok recimo nizozemac Sarpong (23 god.) je odličan i ima odličan potencijal....

ugl....kada nemaš para, češljaj free igrače :-)

Pitanje je bilo kako naći free igrača :D

12 godina
Football Manager 2013

Jel mi moze netko reci da li ima negdje na netu

kakav tutorial.Jer zanima me ova igra i imam je,

ali ja se izgubim u svim tim silnim podacima i sl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

potraži na yubitou nečiji gameplay

npr ovaj

ili jednostavno upišeš u yubito fm2013 tutorial

ovo volim :) ovo volim :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 22:39 (hitmanovich).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Uzmi neki klub i počmi igrati i istraživati, ali bez živciranja. Nakon 20-30 sati igranja (možda manje - možda više) skužit ćeš što treba raditi. U tih 20-30 sati igranja nemoj lupati samo Continue nego istražuj igru i ne bi se smilo desiti da prođeš pola sezone a da je ne razumiješ.

Jer nikakvi te tutoriali neće naučiti (u većini slučajeva) onako kako ti možeš praktično...jer kakve koristi buljenja u nešto što neko igra.

hitmanovichu....s obzirom da imaš ekstra igrače trebalo bi te "zabrinuti" što ti je borus. dortmund toliko dominirala što se tiče posjeda lopte i broja udaraca.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 22:58 (Galiante).
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

I kako ide po bundes ligi?Nisi nam dao izvjetaj ima par dana ;D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pošto ja to nikada nisiam radio pitat ću vas da ja ne sje...Skinio sam grbove klubova i država i dobio sam zip datoteku,šta sada s njom?Da je raspakujem i gdje da je stavim?

Hvala

14 godina
neaktivan
Galiante kaže...
Endymon kaže...

Uzmi neki klub i počmi igrati i istraživati, ali bez živciranja. Nakon 20-30 sati igranja (možda manje - možda više) skužit ćeš što treba raditi. U tih 20-30 sati igranja nemoj lupati samo Continue nego istražuj igru i ne bi se smilo desiti da prođeš pola sezone a da je ne razumiješ.

Jer nikakvi te tutoriali neće naučiti (u većini slučajeva) onako kako ti možeš praktično...jer kakve koristi buljenja u nešto što neko igra.

hitmanovichu....s obzirom da imaš ekstra igrače trebalo bi te "zabrinuti" što ti je borus. dortmund toliko dominirala što se tiče posjeda lopte i broja udaraca.

ta ista borussia je osvojila LP :D trenutno sam prvi u ligi,tak da nema briga :D

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Evo kakve sam dvije radilice dovea upravo, proda Maloču za 1.2 mil. € i Andrijaševića za 1.1 mil i kupija Gregurinu za 300k i Nynkeua za 60k, zvijeri su stvarno {#}

Taman dobija Dinama 1-0, zabio Darko Gubeljić, Galienteovo otkriće :)

Som la gent blaugrana

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisi ih trebao prodati.

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

tražili su sami da odu, prvi put san ih odbija al im je moral pa na poor obojici, pa san ih proda.

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Ništa me ne može isfrustrirati kao ovaj FM. Jbt nisam izgubio 10 utakmica zaredom, izgubim nekako glupo od Ipswicha 3:2 (koji je u zoni ispadanja i ima najgori napad lige) i dobijem otkaz! Nevjerojatno. Reko ajd idem odigrat opet istu tekmu sam da nedobijem otkaz, mogu i nerješeno odigrat baš me briga. Ja sam odigrao 4 ponovljene tekme, svaki put sam izgubio nakon što sam prvi poveo, i u svakoj tekmi sam dobio minimalno 3 komada od najgoreg napada lige! Ispremješao sam kod svakog ponavljanja i drugačije taktike, totalni napad, totalna obrana, rigid, fluid, attacking, i druge igrače, i golmana, ma sve......konačni završetak je uvijek bio isti. Jednostavno nevjerojatno. Što god pokušam, kao da je rezultat unaprijed odlučen, ja povedem, oni okrenu i naguze me.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Yoseep kaže...

Ništa me ne može isfrustrirati kao ovaj FM. Jbt nisam izgubio 10 utakmica zaredom, izgubim nekako glupo od Ipswicha 3:2 (koji je u zoni ispadanja i ima najgori napad lige) i dobijem otkaz! Nevjerojatno. Reko ajd idem odigrat opet istu tekmu sam da nedobijem otkaz, mogu i nerješeno odigrat baš me briga. Ja sam odigrao 4 ponovljene tekme, svaki put sam izgubio nakon što sam prvi poveo, i u svakoj tekmi sam dobio minimalno 3 komada od najgoreg napada lige! Ispremješao sam kod svakog ponavljanja i drugačije taktike, totalni napad, totalna obrana, rigid, fluid, attacking, i druge igrače, i golmana, ma sve......konačni završetak je uvijek bio isti. Jednostavno nevjerojatno. Što god pokušam, kao da je rezultat unaprijed odlučen, ja povedem, oni okrenu i naguze me.

same sh*t here presto vodit Chelsea i vodim Dinamo :D nezz zasto ali igraci kuda se "raspadnu"pa nemogu nista

Zan klo van dam
17 godina

ovaj novi fm je takav. ako ti nesto igra zacrta tako ce ti i bit.

meni je bio primjer na starom save, mislim da je bio patch 13.2. igram protiv reala dobijem ih 10-0, ni sam nisam moga vjerovat. to su bile 3 utakmice, prva u lp, pa druga u ligi i zadnja naravno u lp. i tu ih prvu izbijem 10-0, ista postava sljedecu utakmicu u ligi moji igraju ne kriminalno, nego nema rijeci za opisat koliko su lose igrali. i naravno oni mene izbiju. i ja kazem, ajde, reloadat cu da vidim sta ce bit i skoro pa identicno. sergio ramos je u prvoj utakmici dobio crveni karton, i tako je bilo sljedecih 5 ponovljenih utakmica.

uglavnom nema tu nekih pravila. u 90% slucajeva se sve odvije kako bog zapovida a u ovih 10% je sve nakaradno.

tako da sam vidija sto se tice morala... napravis par team talkova (ja obicno radim jedan na pocetku sezone, jedan pri kraju, jedan prije zimske stanke i onda po potrebi ako se zalomi koji tezi raspored). zatim pricas sa igracima oko forme, ako se zale na trening popricas da ces ih izbacit iz prve. 

press konferencije je da su suhoparne ali pravi odgovori dizu moral u nebo. to je pogotovo bitno u prvoj sezone kad uzmes novi klub. kasnije kad osvojih par trofeja onda je lakse. npr sjecam se da su mi neki igraci u prvoj sezoni radili probleme za ugovor. kasnije kad se pokazes kvalitetnim managerom to se rijesi skroz bezbolno, samo kazes da mu ugovor traje dokle traje i da nece bit novih razgovora. i on sav sretan posli toga. malo glupo al eto, tako to funkcionira. ili kad lose reagiraju na pressicu ili team talk. samo popricas sa njima i kazes da ti u tome ne vidis problem i da oni isto ne bi trebali i gotovo.

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

ovaj novi fm je takav. ako ti nesto igra zacrta tako ce ti i bit.

meni je bio primjer na starom save, mislim da je bio patch 13.2. igram protiv reala dobijem ih 10-0, ni sam nisam moga vjerovat. to su bile 3 utakmice, prva u lp, pa druga u ligi i zadnja naravno u lp. i tu ih prvu izbijem 10-0, ista postava sljedecu utakmicu u ligi moji igraju ne kriminalno, nego nema rijeci za opisat koliko su lose igrali. i naravno oni mene izbiju. i ja kazem, ajde, reloadat cu da vidim sta ce bit i skoro pa identicno. sergio ramos je u prvoj utakmici dobio crveni karton, i tako je bilo sljedecih 5 ponovljenih utakmica.

uglavnom nema tu nekih pravila. u 90% slucajeva se sve odvije kako bog zapovida a u ovih 10% je sve nakaradno.

tako da sam vidija sto se tice morala... napravis par team talkova (ja obicno radim jedan na pocetku sezone, jedan pri kraju, jedan prije zimske stanke i onda po potrebi ako se zalomi koji tezi raspored). zatim pricas sa igracima oko forme, ako se zale na trening popricas da ces ih izbacit iz prve. 

press konferencije je da su suhoparne ali pravi odgovori dizu moral u nebo. to je pogotovo bitno u prvoj sezone kad uzmes novi klub. kasnije kad osvojih par trofeja onda je lakse. npr sjecam se da su mi neki igraci u prvoj sezoni radili probleme za ugovor. kasnije kad se pokazes kvalitetnim managerom to se rijesi skroz bezbolno, samo kazes da mu ugovor traje dokle traje i da nece bit novih razgovora. i on sav sretan posli toga. malo glupo al eto, tako to funkcionira. ili kad lose reagiraju na pressicu ili team talk. samo popricas sa njima i kazes da ti u tome ne vidis problem i da oni isto ne bi trebali i gotovo.

Ja još uvijek igram FM12

17 godina

ma znam al ista je situacija i na fm13.

cini mi se da su previse ulozili u zastitu nego u kvalitetu igre. valjda ce sad fm14 biti bolji po pitanju kvalitete.

12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Uglavnom onaj team meeting isto ne djeluje, ispada kao da djeluje ali na igru, rezultate to ne utječe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Yoseep kaže...

Uglavnom onaj team meeting isto ne djeluje, ispada kao da djeluje ali na igru, rezultate to ne utječe.

dobar je samo za moral, nista vise

14 godina
Obi Wan kaže...
Yoseep kaže...

dobar je samo za moral, nista vise

samo za moral i ništa više?!?  {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina

a napravi jedan team talk pa vidi sta se povecava...

14 godina

povećava se moral, ali nije to "samo" ... moral nosi 50% učinka u utakmici, barem... zato je tu teamtalk prije utakmice i na poluvremenu, obraćanje ekipi kad izgubiš 5 utakmica zaredom, itd.... 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
quickr kaže...

povećava se moral, ali nije to "samo" ... moral nosi 50% učinka u utakmici, barem... zato je tu teamtalk prije utakmice i na poluvremenu, obraćanje ekipi kad izgubiš 5 utakmica zaredom, itd.... 

pa opet se vracamo na ono sta sam ja reka... povecava samo moral. druga stvar je na sta moral utjece...

13 godina
neaktivan
quickr kaže...

Zna neko odgovor na moje pitanje?Gdje staviti grbove?I kako dali ih treba raspakirati?

14 godina
neaktivan

C:\Users\.........\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\graphics\pictures\logos

Evo ovako gore bi ti trebala izgledati putanja tamo gdje će ti biti grbovi. To znači da moraš napraviti sljedeće:

1. odii na My Documents

2. idi na Sports Interactive

3. zatim Football Manager 2013

4. zatim graphics, u većini slučajeva ako ništa prije nisi dira nećeš imati ovaj folder pa ga moraš sam kreirati

5. zatim pictures, ako ga nemaš opet ga sam kreiraš

6. i na kraju imaš folder logos gdje moraš ubaciti grbove (u većini slučajeva potrebno je ekstraktirati .rar dokument koji si skinuo)

7. na kraju nakon što si to sve napravija moraš ući u igru i u Preferences označiti ako se ne varam reload cache

Ugl..to je to...nadam se da nisam negdje falija {#}

Savjet: googlaj malo prije ćeš doći do odgovora i većinom ti uvijek od tamo gdje si preuzeja te grbove piše što i kako s njima.

14 godina
neaktivan
Yoseep kaže...

Ja još uvijek igram FM12

meni je fm12 prelagan bio :) znam da sam ga igrao do 2037. :D

ugl sve sam osvojio sa 3 kluba(atletico madrid,manchester utd i dortmund)

atletico sam trenirao do 2025. :P

12 godina
protjeran
hitmanovich kaže...
Yoseep kaže...

Ja još uvijek igram FM12

meni je fm12 prelagan bio :) znam da sam ga igrao do 2037. :D

ugl sve sam osvojio sa 3 kluba(atletico madrid,manchester utd i dortmund)

atletico sam trenirao do 2025. :P

Pa....lako je krenuti sa Atleticom, ManUtd ili Dortmundom iz prve lige i favoritima za naslov u domaćim prvenstvima

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

kako riješiti ovo? krenija san sada igrat utakmicu i piše mi kao at least 4 players trained at club must be in the squad, a ja ih iman 3, četvrti je na posudbi, save mi je točno pred utakmicu, šta da radin?? lol wtf hahahah

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
17 godina
rookica19 kaže...

kako riješiti ovo? krenija san sada igrat utakmicu i piše mi kao at least 4 players trained at club must be in the squad, a ja ih iman 3, četvrti je na posudbi, save mi je točno pred utakmicu, šta da radin?? lol wtf hahahah

znas li ti uopce sta znaci homegrown?

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

gledaj, 4 hg igrača iman, jedan je na posudbi, a 4 ih triba bit u zapisniku.. ili trained at club mogu bit i neki drugi, al čisto sumnjan ?

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
17 godina

homegrown igrac ti je onaj igrac koji je potekao iz akademije u klubu... tipa xavi. od 15-21 godine i triba bit u klubu u tom periodu 3 godine.

ako nemas igaraca doleti do akademije (u19, u18 ili neke afilijale tipa barcelona b npr) i uzmi igraca i registriraj ga.

svega cu se ja nagledat na ovom forumu...

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

pa zna san da je hg igrač koji je odrasta u klubu, nisi mi to triba objašnjavat, i to za mladog igrača san napravija samo ga nisan registrira {#}

iden provat pa javin :D

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice