Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 303.945
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Football Manager 2013
rookica19 kaže...

ja ću se ubit, počea san sa hajdukon jučer i ne ide mi ovo u glavu, nikako pobijedit, u prvom kolu dobija rijeku 2-0 i od tada bez pobjede evo 4 ili 5 utakmica, dominiram, doslovno ubijam al pola šuteva ne ide u okvir a oni zabiju iz jednog jedinog, kasnije cu stavit sliku pa ce mi tu neki strucnjaci malo pomoc ako budu mogli {#}

To se i meni događalo pa san da otkaz i završija san u PSG-u :D

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ja ne želin dat otkaz, oću unaprijedit hajduk {#}

Som la gent blaugrana

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

ja ću se ubit, počea san sa hajdukon jučer i ne ide mi ovo u glavu, nikako pobijedit, u prvom kolu dobija rijeku 2-0 i od tada bez pobjede evo 4 ili 5 utakmica, dominiram, doslovno ubijam al pola šuteva ne ide u okvir a oni zabiju iz jednog jedinog, kasnije cu stavit sliku pa ce mi tu neki strucnjaci malo pomoc ako budu mogli {#}

Ako igraš FM2013 ja sam ti par postova iznad stavija screenshot-ove pa pogledaj kako sam ja posložija Hajduk.....

e da.....savjet: ako igrate protiv jače momčadi onda odite na trening i u match preparation stavite recimo def. movement ili obrnuto ako igrate protiv slabije stavite att. movement....ja radim više manje tako i ne događa mi se da imam 20 udaraca i da ne dobijem...bar zasada...

13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Dobio otkaz u PSG-u završio 5 u prvenstvu,San etien 1  tri bodda više,Sada sam trenutno u nizozemskoj.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Dobio otkaz u PSG-u završio 5 u prvenstvu,San etien 1  tri bodda više,Sada sam trenutno u nizozemskoj.

ti samo dobijas otkaze nist drugo xD :) ae neka na greskama se uci :)

Zan klo van dam
13 godina
neaktivan
mad9dog kaže...
Znalac111 kaže...

ti samo dobijas otkaze nist drugo xD :) ae neka na greskama se uci :)

hehe a štaš

14 godina
neaktivan
Galiante kaže...
rookica19 kaže...

Ako igraš FM2013 ja sam ti par postova iznad stavija screenshot-ove pa pogledaj kako sam ja posložija Hajduk.....

e da.....savjet: ako igrate protiv jače momčadi onda odite na trening i u match preparation stavite recimo def. movement ili obrnuto ako igrate protiv slabije stavite att. movement....ja radim više manje tako i ne događa mi se da imam 20 udaraca i da ne dobijem...bar zasada...

prema tebi sam i slaga, samo šta si ti za free uspija nabavit dobre igrače, ja skupija nekoga crnju šta ne zna hrvatski pa se ne sporazumijeva s igračima {#}

kažem, dat ću kasnije screenove pa ćete mi pomoć ako budete imali volje {#}

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

evo slike ka šta san reka, pomagajte ako znate {#}

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Nemaš tako dobre igrače u obrani a veza ti sigurno pliva kada te protivnici napadaju,igraš pre ofenzivno pokušaj vratiti kojeg na DM i probaj par utakmica.

17 godina

joj znalac... ajd brate gledaj svoj posal

ne mozes sa takvom ekipom igrat control... to sam top timovi mogu igrat a i njima se obije o glavu jer te kontriraju...

igraj attacking i makni counter attack jer kad je na attacking oni i ovako i onako rade counter. ako hoces igra offside trap + fluid moras stavit press high jer cim nema pressinga ne mozes dobro izvest ni offise trap.

ja bi sa hajdukom igra na rigid i bez roaminga jer nisu oni previse kreativni a i slabiji su...

takoder zbog manjka kreativnosti bilo bi pozeljno stavit designated playmakera...

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 20:22 (Obi Wan).
14 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...
rookica19 kaže...

Nemaš tako dobre igrače u obrani a veza ti sigurno pliva kada te protivnici napadaju,igraš pre ofenzivno pokušaj vratiti kojeg na DM i probaj par utakmica.

ne savjetuj me ti, ti si dobija 3 otkaza u 3 kluba {#} NHF

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

{#}

btw Obi Wan mu je mentor{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hitmanovich kaže...

{#}

btw Obi Wan mu je mentor{#}

kad bi bilo tako lako nauciti nekoga igrat fm koji nema blage veze o tome samo da mu napises taktiku onda bi svi zivi to znali igrat...

a di je jos xy stvari...  to je samo vrh ledenjaka...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...
Znalac111 kaže...
rookica19 kaže...

ne savjetuj me ti, ti si dobija 3 otkaza u 3 kluba {#} NHF

Da san otkaz u hajduka,a u PSG su me otpustili,trenutno san u Tottenhemu budale prodale Bale-a za 43M u Man Utd {#},ako imaš facebook upiši Football manager 2013 imaš tamo par igrača s hajdukom prestavili su svoju taktiku za hajduk.

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ma zafrkavan se ja, napisa san NHF :D

btw, evo i mene krenilo, krenija san novi save, opet sa hajdukon jer san se sa prijateljen dogovorija pošto on navija za šibenik da ja krenen sa hajdukon a on sa šibenikon, pa eto, dugopolja san 4-0 dobija, nije baš ekipa neka, al nakon svega ovoga ja san sritan :)

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

ma zafrkavan se ja, napisa san NHF :D

btw, evo i mene krenilo, krenija san novi save, opet sa hajdukon jer san se sa prijateljen dogovorija pošto on navija za šibenik da ja krenen sa hajdukon a on sa šibenikon, pa eto, dugopolja san 4-0 dobija, nije baš ekipa neka, al nakon svega ovoga ja san sritan :)

Odakle si?Split(kada uzimaš hajduk)?

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Šibenik

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Šibenik

Ja san iz Primoštena :D

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

iman ja vikendicu u primoštenu, odnosno na bilu {#}

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Aha,Bilo mi je blizu,ljeti se u bilu kupaš i igrap FM,kako ide s hajdukom?Evo meni s Tottenhemom ide odlično,ali ću dati otkaz i idem u Parmu i tamo napraviti čuda(ako uspijem).

14 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...
rookica19 kaže...

Aha,Bilo mi je blizu,ljeti se u bilu kupaš i igrap FM,kako ide s hajdukom?Evo meni s Tottenhemom ide odlično,ali ću dati otkaz i idem u Parmu i tamo napraviti čuda(ako uspijem).

šta je reć :D

je, liti se kupan na bilu, dobro zasad ide, nadan s da će i dalje tako..

Som la gent blaugrana
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...
Znalac111 kaže...
rookica19 kaže...

šta je reć :D

je, liti se kupan na bilu, dobro zasad ide, nadan s da će i dalje tako..

Nije zanimljivo,Man City-a san dobia 1-3 kod njih i odma mi je ubilo volju za igrom,oni sa svojom najjačom postavom a ja jedva skrpa postavu i ja ih doslovno "razbija" :(

15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ova 5. engleska liga je živi užas... Krenuo sam sa nekim Chelmsfordom* iz 6. lige i odmah prvu sezonu ostvarim plasman u viši rang. I sad me ubijaju kao malog majmuna :D

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 13:45 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ph3nom_gamer kaže...

Ova 5. engleska liga je živi užas... Krenuo sam sa nekim Chermsfildom iz 6. lige i odmah prvu sezonu ostvarim plasman u viši rang. I sad me ubijaju kao malog majmuna :D

Samo dobro pročešljaj free igrače, do 1. lige moraš stalno osvježavat kadar, barem 8-9 novih igrača dovodit... ja sam znao i kompletnu ekipu promjenit, ostavit 3-4 igrača od prošle sezone i dovest 20 novih. Nema mjesta za vezivanje ako želiš brzo naprijed :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Samo dobro pročešljaj free igrače, do 1. lige moraš stalno osvježavat kadar, barem 8-9 novih igrača dovodit... ja sam znao i kompletnu ekipu promjenit, ostavit 3-4 igrača od prošle sezone i dovest 20 novih. Nema mjesta za vezivanje ako želiš brzo naprijed :D

Da skužio sam. Trenutno imam 3 skauta koji su mi našli dosta free igrača. Samo sam se zafrknuo šta sam ponudio odmah nove ugovore većini prosječnih igrača pa ih se sada ne mogu rješiti (a neam pare za plaće novim igračima).

Sad u poluzezoni ću probati prodati par igrača što mislim da će biti malo zafrknuto.

Btw. nikad prije nisam igrao sa ovako slabim klubom, i mogu reći da je dosta zanimljivije.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
13 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Luuka kaže...

Da skužio sam. Trenutno imam 3 skauta koji su mi našli dosta free igrača. Samo sam se zafrknuo šta sam ponudio odmah nove ugovore većini prosječnih igrača pa ih se sada ne mogu rješiti (a neam pare za plaće novim igračima).

Sad u poluzezoni ću probati prodati par igrača što mislim da će biti malo zafrknuto.

Btw. nikad prije nisam igrao sa ovako slabim klubom, i mogu reći da je dosta zanimljivije.

Nego šta nego je zanimljivije sa slabim klubom ali se dosta živaca izgubi (govorim o sebi :D).

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

jel zna neko di nać dobre free igrače? neku stranicu il nešto, možda neko i zna neke najbolje, po mogućnosti da su hrvati, jer vidin @Galiante je dovea onoga Gubeljića, ocjene su mu ekstra vidin, pa me zanima kako nać više takvih :D

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
16 godina

FMScout je uvijek opcija... može se čak iskemijat da ubaciš i ono "ask asistent to remove unrealistic targets" pa je filtriranje dosta lakše... ak ne izguglate sami kak to izvest, budem ja opiso :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Ja sam napokon malo smireniji sad lol, otkad sam maknio jednog napadača i stavio DMa  te stavio zamku zaleđa uštedio sam svom golmanu 20 vađenja lopte iz mreže lol, napokon i od svih rezultata imam najviše pobjeda, taktika je "familiarized" skoro do kraja, približio sam se jako i zoni čiji klubovi idu u Premier ligu tak da.....a i glavni napadač sve češće zabija.....nisam izgubio već više od 10 kola zaredom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ja eto kada krenem sezonu sa nekim slabim klubom (a i jačim) pročešljam free igrače i eto tako sam doveo tok Gubeljića koji nije hrvat(možda i je ali ima BIH državljanstvo :-) ), a bome nije ni mlad (29 god.) dok recimo nizozemac Sarpong (23 god.) je odličan i ima odličan potencijal....

ugl....kada nemaš para, češljaj free igrače :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice