Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 302.585
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Football Manager 2013
Obi Wan kaže...

taktika ti je ono... blago receno cudna...

imas fluid, a stavis stick to position... to nema smisla. nemas uopce rudara da poveze pasove izmedu obrane i napada.ne da je rupa tu nego moze proc sleper

ovo je jos stariji fm tako da ni ne znam vise kako sta funkcionira buduci da sam se sad navika na ovaj novi.

pasevi direct umisto da short budu ako hoces brzu igru. ni slucajno narrow ako vec igras na krila koje trce uz liniju i nabaciju.

previse igraca u zadnjoj trecini, cak 4, zato ti i obrana pliva.

Rudara? DMa misliš? Morao  bih onda žrtvovati jednog napadača.....šta onda da ove AMove povučem i stavim ih kao MR i ML?

EDIT-evo igrači trenutni prvotimci, od golmana do napada

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 23:10 (Yoseep).
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

obrana ti na puš apu,a ne igraš offsajd{#} nije ni čudo da primaš toliko golova.al negdje kontre sijevaju na sve strane{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 23:08 (hitmanovich).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

I drugi napadač        (USPUT, NEMOGU PISATI VIŠE NOVE PORUKE, BAREM ZA SADA POŠTO SAM NOVI ČLAN)

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 23:31 (Yoseep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kako ti zelis igrat sa njima?

doduse ovo pitanje ovisi o tebi da li znas procijenit kakve imas igrace i za sta bi bili najoptimalniji...

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 23:18 (Obi Wan).
15 godina
Yoseep kaže...
Ovo je fm 2012 ak se ne varam. Trebao bi onda imati Becchia u timu, on je meni bio ključni igrač za leeds(kao target man) i sanogo(njega si s free transfera uzeo) u napadu. Mrve sve pred sobom. Naravno treba ti jedan playmaker, mogao bi staviti Vayrinena ovog solidan je. Ali, problem je kako vidim obrana. Preslaba je, mislim da si mogao s free transfera uloviti del horna, campbellaCB i još par onih crnoputih brzih bekova. Aidan White ti kasnije bude odličan, ali previše griješi u prvim sezonama; Kisnorbo i ostali su jednostavno preslabi i prestari... a kako vidim igraš jako napadački- vrati wingere na MR/ML bar u gostima. Snodgrassa sam prodao( to bi i tebi preporučio-dobre pare dobješ a možeš kupiti ili bar na loan dovesti nekog boljega(ja mislim da sam Wellbecka ulovio na loan)), odličan je tehničar i borac, ali je jednostavno prespor za wingera... Znači najbolje bi ti bilo 4-4-2 -target man ili neka formacija bez wingera jer ih nemaš. Igraj bez push up, i bez play offside tu najviše golova primaš. I za drugu ligu englesku najbolja ti je formacija direct, zonal, press more ovo ostalo stavi na default(isplati se nekad i more aggresive), osim ako nemaš igrače s kojim možeš bolje taktike kreirati( a nemaš). 
Najveći ti je problem što nisi iskoristio dobre free transfere na početku(sanogo je dobar, ali trebao si bar još što uloviti (bar na loan)), a board traži top 8 ak se ne varam. Tak da otpustit će te ak ne uspješ.
Ovaj novi manager je još brutalniji što se leedsa tiče(osakaćeni su posve), ali preživi se nekako ;). Inače pitanje jedno ovako...jel netko probao s Portsmouthom? Imaju trade embargo, nemaju nikakvih igrača, media prediction 24, imaju jednog il dva coacha(mislim)...kad sam to vidio samo sam izašao, pa me zanima...ima li kakav expert da ih je uspio spasiti od ispadanja?:)
Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff will make you a god damned sexual Tyrannosaurus, just like me. - Blain Cooper
12 godina
protjeran
GrgaBlast kaže...
i top 8 ak se ne varam. Tak da otpustit će te ak ne uspješ.
Ovaj novi manager je još brutalniji što se leedsa tiče(osakaćeni su posve), ali preživi se nekako ;). Inače pitanje jedno ovako...jel netko probao s Portsmouthom? Imaju trade embargo, nemaju nikakvih igrača, media prediction 24, imaju jednog il dva coacha(mislim)...kad sam to vidio samo sam izašao, pa me zanima...ima li kakav expert da ih je uspio spasiti od ispadanja?:)

Campbell ima 36 godina, jjaaaaako je star, čak i za stopera, a Snodgrass je predobar da bi ga se odrekao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 0:56 (Yoseep).
17 godina
Yoseep kaže...
GrgaBlast kaže...

Campbell ima 36 godina, jjaaaaako je star, čak i za stopera, a Snodgrass je predobar da bi ga se odrekao.

meni puyol 37 pa sta... je da je spor al to se kompenzira...

12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Yoseep kaže...
GrgaBlast kaže...

Ma i skautirao sam ga, nisu baš neki atributi visoki, a i rating mu je ispod mojih "najboljih" stopera

17 godina
Yoseep kaže...
Obi Wan kaže...
Yoseep kaže...
GrgaBlast kaže...

Ma i skautirao sam ga, nisu baš neki atributi visoki, a i rating mu je ispod mojih "najboljih" stopera

puyol je zvir, pricaj ti sta hoces...

12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Yoseep kaže...
Obi Wan kaže...
Yoseep kaže...
GrgaBlast kaže...

puyol je zvir, pricaj ti sta hoces...

Govorim za Sola Campbella

12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Ja stvarno neznam što se događa. Krenem isponova sa Leedsom, dovedem Campbella, Sanoga....i skoro sve kao što ste mi savjetovali i što sam pročitao na pretprošloj stranici od tebe Obi, i dobijem u gostima od Millwalla u prva tri udarca u okvir gola u prvih pola sata tekme dobijem 3 gola, s tim da je prvi gol dobiven u 27oj sekundi....što reći. Što je najgore, prije toga igrao tu istu tekmu, Millwall dobije u prvoj minuti crveni i ja u potpunosti dominiram, i - smrzne mi se igra. Što napraviti? Ugasiti igru, loadirati od prije tekme i onda kreće ovo guženje. Ne moram ni spominjati da njihov golman brani čuda. Ne očekujem da odmah u prvoj tekmi zgazim protivnika 7:0 ali ovo nešta nije moguće, pa ni da slučajan gol zabijem?  Ja sam proklet  s ovim Leedsom

EDIT-Evo ovo na slici je primjer kakvih je 95 % mojih utakmica. Protivnik opuca u okvir gola i toliko golova i zabije, dok moji fulaju nevjerojatne šanse ili golmani čudesa brane. Promjenio sam taktiku, stavio DMa, sve kako si Obi savjetovao, greške na koje ste mi ukazali maknio, nelogičnosti uklonio, imao team meeting, superb moral, teamtalk je uvijek zelen i opet, opet, i opet me guze, probijaju i buše nove anuse.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 10:38 (Yoseep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

opet ti kazem, mi ne znamo kako ti s njima zelis igrat. ti mozda zelis igrat kao barcelona, ali ti igraci ne mogu ispunit zahtjeve. 

zato sam i napisao da to puno ovisi o tebi da li znas procijeniti kako i di ti koji igrac moze igrati.

najbolje bi rjesenje bilo da netko instalira taj fm koji ti igras i poslozi ekipu kako bog zapovida.

ja bi njih organizira da igraju na kontre buduci da sa njima jer su slabi i nemas druge opcije... jedno krilo da nabaciva, drugo da je inside forward, u sredini jedan ball winning i jedan ili box to box ili nekakav deep lying zavisi. igrat rigid i to je to u kratkim crtama, samo treba razradit.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 11:33 (Obi Wan).
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

opet ti kazem, mi ne znamo kako ti s njima zelis igrat. ti mozda zelis igrat kao barcelona, ali ti igraci ne mogu ispunit zahtjeve. 

zato sam i napisao da to puno ovisi o tebi da li znas procijeniti kako i di ti koji igrac moze igrati.

najbolje bi rjesenje bilo da netko instalira taj fm koji ti igras i poslozi ekipu kako bog zapovida.

ja bi njih organizira da igraju na kontre buduci da sa njima jer su slabi i nemas druge opcije... jedno krilo da nabaciva, drugo da je inside forward, u sredini jedan ball winning i jedan ili box to box ili nekakav deep lying zavisi. igrat rigid i to je to u kratkim crtama, samo treba razradit.

Polako se stanja "malčice" popravlja, evo zaredao sam dvije pobjede napokon, ali i dalje ovaj jedan striker naprijed kojeg god stavim nikako da zabija u kontinuitetu, Becchio se ozlijedio na 5 mjeseci ponovno, McCormack isto toliko a Keogh i Sanogo zabijaju na mahove, sad je obrana puno bolja sa ovim DMom ali javio se eto taj problem da malo sad zabijam......ev sad sam Brightona naguzio 5:1 kod kuće, opalili jednom na moj gol i naravno zabili ga, protivnici mi užasno malo prilika stvaraju ali naravno sve ulazi što opucaju

12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Ovaj teamtalk je totalno beskoristan i nedjelotvoran. Sprdačina

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
Yoseep kaže...

Ovaj teamtalk je totalno beskoristan i nedjelotvoran. Sprdačina

Teamtalk me izvukao iz nebrojenih loših situacija, tako da pričaš gluposti. 

Agressiv: Where's the passion lads?! čupa rezultat kad gubiš na poluvremenu. {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Pozdrav,znate da sam počeo s Hajdukom ali sam dao otkaz i dobio sam posao u P$G,sada trebam malu pomoć oko taktike,želim nastaviti igrati napadački tj:kao BARCELONA({#})Evo vam malo ss-ova.

EDIT:Meni prije utakmice i polje utakmice assistent komentira utakmicu i razjebe mi sve kako mu reći da to ne radi nego da to prepusti meni da komentiram?

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 16:08 (Znalac111).

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

dobar početak sezone...

Klopp otišao u Real,a došao Guardiola(Bayern)

@znalac{#} imaš na yubitou tutorijale pa vidi tamo

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 19:02 (hitmanovich).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Znalac111 kaže...

Pozdrav,znate da sam počeo s Hajdukom ali sam dao otkaz i dobio sam posao u P$G,sada trebam malu pomoć oko taktike,želim nastaviti igrati napadački tj:kao BARCELONA({#})Evo vam malo ss-ova.

EDIT:Meni prije utakmice i polje utakmice assistent komentira utakmicu i razjebe mi sve kako mu reći da to ne radi nego da to prepusti meni da komentiram?

dao sam ti sve kako ces igrat kao barca. nema sta vise pitat okolo.

to za asistenta na sta mislis? na team talk ili na presice? to se minja ja mislim team responsability, tako nesto, ne mogu se sitit.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 19:12 (Obi Wan).
13 godina
Znalac111 kaže...

U postavke staff resposib. Oznaci da ne komentira isuse, sta je to tako tesko ?

Inace barcelona ne igra 4-4-2.

Barcelona igra ovako GK - WBL - CB - CB - WBR, CDM - CM - CM, AML, AMR, ST. Tako igra barca sa fluidnom igrom i viskoim stupnjem kreativnosti, ti to ne mozes sa tom ekipom, nikako. 

17 godina

nemos virovat kakve glupe ozljede... ono shebe se u teretani na 3 tjedna zbog dizanja utega... nerealnost ftw...

12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Odbijam vjerovati da se ovo događa, uz svu lošu igru još sam i totalni baksuz. Igram u gostima kod Nottinghama, loše igram naravno, i nekako povedem uz autogol suparnika, i produži sudac 4 minute utakmicu, 96 minuta moj stoper napravi kao zadnji igrač prekršaj na 16,5 metara od gola i ova pederčina iz slobodnjaka zabije za 1:1! Nevjerojatno!

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

nemos virovat kakve glupe ozljede... ono shebe se u teretani na 3 tjedna zbog dizanja utega... nerealnost ftw...

PSG OZLJEDE:Ibrahimović,matuidi,veratti,becham,sirigu,gameiro.Nemam pravog napadača golmana niti veze svi se vvraćaju za 2mj{#}

Edit:Izgubio od Monteplera 2-1 ozjeda Thiaga slive na 2 tjedna {#}

12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Ovo je užas,.......već negdje peta-šesta tekma gdje protiv velikog favorita zaserem u zadnjim sekundama. Igram protiv Readinga u gostima, rasturam, dominiram al neće gol. Napokon povedem u 70-i nekoj i u 95oj dobijem gol za 1:1............nemoguće, nevjerojatno, koliko sam samo prosuo pobjeda tako, zasluženih pobjeda. Ovaj FM mi je oduzeo jedno 10 godina života sigurno. Obrana mi je puno bolja nego kad sam igrao bez DMa, za razliku od prethodne taktike, uštedio sam 20 golova.....ALI, golovi me neće pa neće, nemam jednostavno pravog killera, četvorica napadača su mi ozlijeđeni na 4 mjeseca ili više. Man Utd neće ništa da mi posuđuje đubrad....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Skupina LP,utakmica kod kuće protiv Valencije u prvih 45 min 3 igrača mi se ozljede:Ibrahimović,T.Silva,Matuidi,trebaju mi 3 boda da si osiguram prolazak jeb.. se ko konj da bi u 74 Lavezzi zabio sa 1-0 sa sav sretan i stavim ja 5 njih u obranu defend,a ono u 90 +5 zabiju mi gol pa to je za poluditi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Evo došlo vrijeme da i ja podijelim svoje iskustvo sa igranjem FM-a 2013. Znači, odlučio sam da ću voditi Hajduk nakon jedno 10 minuta klikanja po klubovima jer teško se oduprijeti ligama petice ali eto bar da u igrici vratim klub na stare staze slave :-)

Kada sam krenuo sa Hajdukom prvo treba reći da su im financije u k..... i da sam kako tako uspio dovesti neke igrače sa free za neku siću od plaće te su se pokazali itekako dobri (Sarpong, Gubeljić)....što se tiče ozljeda moglo bi se reći da ih nemam osim Boakyea kojeg sam doveo sa free (čisto me iznenadilo što je pristao doći) i ozljedi se na treningu i to na 9. mjeseci tako da mi je odsutan do 2-3 mjeseca. U prvenstvu nešto rasturam nešto imam sreće i to se vidi na tablici. U europi sam evo ušao u grupnu fazu kupa Uefe pa ćemo vidit što će biti dalje, no treba reći da sam imao sreće u ždrijebu jer mi nitko nije došao od liga petica nego istočnjački klubovi (Viktoria Plzen i rumunjski Sporting Vaslui koji je ispao iz pretkola za ligu prvaka). 

Pitate se zašto je Dinamo ovako loš na ljestvici ali eto desilo mu se par nesretnih poraza, no treba napomenuti da je ušao u skupinu lige prvaka. Kao što je on izgubio u zadnjim trenutcima tako sam ja 2-3 utakmice dobio od 88-90+.

Evo čak mi je uprava kluba dala neku lovu da se uspijem nositi sa troškovima.

Evo i par screenshot-ova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Galiante kaže...

Evo došlo vrijeme da i ja podijelim svoje iskustvo sa igranjem FM-a 2013. Znači, odlučio sam da ću voditi Hajduk nakon jedno 10 minuta klikanja po klubovima jer teško se oduprijeti ligama petice ali eto bar da u igrici vratim klub na stare staze slave :-)

Kada sam krenuo sa Hajdukom prvo treba reći da su im financije u k..... i da sam kako tako uspio dovesti neke igrače sa free za neku siću od plaće te su se pokazali itekako dobri (Sarpong, Gubeljić)....što se tiče ozljeda moglo bi se reći da ih nemam osim Boakyea kojeg sam doveo sa free (čisto me iznenadilo što je pristao doći) i ozljedi se na treningu i to na 9. mjeseci tako da mi je odsutan do 2-3 mjeseca. U prvenstvu nešto rasturam nešto imam sreće i to se vidi na tablici. U europi sam evo ušao u grupnu fazu kupa Uefe pa ćemo vidit što će biti dalje, no treba reći da sam imao sreće u ždrijebu jer mi nitko nije došao od liga petica nego istočnjački klubovi (Viktoria Plzen i rumunjski Sporting Vaslui koji je ispao iz pretkola za ligu prvaka). 

Pitate se zašto je Dinamo ovako loš na ljestvici ali eto desilo mu se par nesretnih poraza, no treba napomenuti da je ušao u skupinu lige prvaka. Kao što je on izgubio u zadnjim trenutcima tako sam ja 2-3 utakmice dobio od 88-90+.

Evo čak mi je uprava kluba dala neku lovu da se uspijem nositi sa troškovima.

Evo i par screenshot-ova.

Što si izbrisao ime???Nije da te policija traži?{#},mislim da imaš izboriti europu na proljeće,Sretno.

12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ekipa imam jedan gadan problem, nekidan sam formatira komp i sad san isa ponovo instalirat managera 13
i sad mi je zajeb sta neznan sifru od starog maila i nemogu nikako doc do nje jer kad idem klinit na lost password opciju trazi mi godinju rođenja, ja je upisem ono opet izbaci grešku, a na tom starom steam profilu kada se logiram su mi rekli da ce mi poslat verifikacijski kod na mail jer su otkrili novi komp. Zna li itko sta da radim sad, inace imam original igru.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ime sam izbrisao čisto radi zaštite identiteta...što se tiče policije naravno da me ne traži...ali shvatit ćeš jednom možda zašto sam tako postupio...

što se tiče europe na proljeće to ako bude, mada pored Leverkusena i Panathinaikosa će to biti nemoguća misija ali cilj mi je skupiti negdje 5 bodova..em da popravim klupski koeficijent em da zaradim nešto love da popravim financije....valjda će te financije biti bolje sljedeće sezone

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Par SS-ova.

Edit:U četvrtfinalu lige prvaka sam,s menom su još Chelsea,Man Utd i Juventus.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ja ću se ubit, počea san sa hajdukon jučer i ne ide mi ovo u glavu, nikako pobijedit, u prvom kolu dobija rijeku 2-0 i od tada bez pobjede evo 4 ili 5 utakmica, dominiram, doslovno ubijam al pola šuteva ne ide u okvir a oni zabiju iz jednog jedinog, kasnije cu stavit sliku pa ce mi tu neki strucnjaci malo pomoc ako budu mogli {#}

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice