Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 303.842
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Football Manager 2013
hitmanovich kaže...

samo se presporo skida{#} 7.9 kb/s prosjek

i ja mislio skinut ali to su navale :(

Što mislite je li mi pametno vodit Schalke malo da ga dignem u visinu xD

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kada kupujem igrača, i stavim monthly instalments recimo, 12 mjeseci i 100k, znači li to da ću ima davati svaki mjesec (kroz 12 mjeseci) 100 k ili nakon 12 mjeseci 100k?

15 godina
Defa.psd kaže...

Kada kupujem igrača, i stavim monthly instalments recimo, 12 mjeseci i 100k, znači li to da ću ima davati svaki mjesec (kroz 12 mjeseci) 100 k ili nakon 12 mjeseci 100k?

svaki mjesec plaćaš

15 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...
Defa.psd kaže...

svaki mjesec plaćaš

bradonja koji team vodis ;D

ja mislim uzet neki slabiji ali da ima para pa da ih mogu odvest negdje dalje tj natjecanje znas koji?

nego jel radi ova {#} verzija ja skidam sa partisa jos 1 sat i vidit cemo ;D

Zan klo van dam
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 22:35 (mad9dog).
15 godina
mad9dog kaže...
bradonja_85 kaže...
Defa.psd kaže...

svaki mjesec plaćaš

bradonja koji team vodis ;D

ja mislim uzet neki slabiji ali da ima para pa da ih mogu odvest negdje dalje tj natjecanje znas koji?

Vodim Hajduk i baš sam osvojio Ligu prvaka Osmijeh.

Teško ćeš naći slab klub a da ima para.

Uzmi bilo koji slabiji klub, para se lako zarade, sezonu dvije ćeš se krpati al kad napraviš prvu lovu dalje je lako.

16 godina

Uzmete klub iz 6.eng lige (moj je Dover) i onda s njim do vrha Europe... s jakima je dosadno igrat, Hrvatska je bezeveze jer nitko neće doć. Ja s Doverom igram od FM2008 valjda, najjači su :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
14 godina
neaktivan

Ja isto s Hajdukom igram, ima jako dobre potentional igrače, kako se kasije razvije Bašić i ekipa?

16 godina
hitmanovich kaže...

i ja na kraju skidam sa partisa :) napokon dobra brzina....viva slovenia :D

Ja sve od tam "kupujem" slovenci rasturaju ipak je to EU{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

kako se ja patim sa liverpoolom{#} sad sam u prijelaznom roku doveo Sigurdssona za 8 milja

btw lik je u fm 12  imao minimalno 20 asistencija po sezoni i zabijao 10 golova, tak da očekujem velike stvari od njega :)

sahin(leiva) - gerrard

suarez-isco(kovačić)-sigurdsson

borini{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013
Hej dali se i u ovaj FM mogu staviti mega packovi i grbovi klubova od ranijih menadžera? I usput, gdje se stavljaju (u koji folder) jer sam potpuno zaboravio lol

0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam stavio grbove koje sam koristio na starom FM.

Stavljaju se u My documents>Sports intreractve>Football manager 2013 tu naprtaviš folder graphic i unutra staviš folder logos

12 godina
protjeran
bradonja_85 kaže...

Ja sam stavio grbove koje sam koristio na starom FM.

Stavljaju se u My documents>Sports intreractve>Football manager 2013 tu naprtaviš folder graphic i unutra staviš folder logos

A lica igrača u koji folder?

15 godina

Nisam njih nikad stavljao.

Pisat će ti u readme što trebaš napravit.

13 godina
Defa.psd kaže...

Ja isto s Hajdukom igram, ima jako dobre potentional igrače, kako se kasije razvije Bašić i ekipa?

ja igram evo već 6,7 sezona sa Hajdukom, moj savjet odmah nakon prvog većeg transfera tražit bolje uvjete omladinske škole jer ti onda dojdu fantastični regeni, evo dolje su ti par slikica Bašića i ostale ekipe i regena nekih iz Hajdukove škole.

http://pho.to/2DtmV

Inaće vidjet ćeš da Mujan recimo nema neke bajne ocjene osim ovih fizičkih ali kao winger jednostavno rastura!

15 godina
Klipson kaže...
Defa.psd kaže...

ja igram evo već 6,7 sezona sa Hajdukom, moj savjet odmah nakon prvog većeg transfera tražit bolje uvjete omladinske škole jer ti onda dojdu fantastični regeni, evo dolje su ti par slikica Bašića i ostale ekipe i regena nekih iz Hajdukove škole.

http://pho.to/2DtmV

Inaće vidjet ćeš da Mujan recimo nema neke bajne ocjene osim ovih fizičkih ali kao winger jednostavno rastura!

Nisam uopće vidio post od Delta.psd :)

Strašnih potencijala ima u Hajduku. Neki mi još igraju (Bašić, Radošević), neki su prodani za velike novce (Kiš u Juventus za nekih 15 mil €)...i škola je na početku izbacivala odlične mladce koji mi još igraju, al zadnjie 2-3 sezone, od kad sam sredio najbolje moguće uvjete za trening, ništa. Al zato se ima para i kupuju se igrači za 30 mil € :).

17 godina

ma regeni su katastrofalni... 90% njih je injury prone, inconsistent, katastrofa. od regena koje sam nasao u ovih 4 sezone sta sam igra samo su dva bila ok, sve ostalo straca.

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
protjeran
Football Manager 2013
Evo sve sam ovo napravio što kaže u ovim uputam i svejedno ne pokazuje face.......

Football Manager Graphics; How to import Player Faces or Facepacks
Football Manager 2013 Graphics Facepacks

Football Manager Player Faces is images of different players and are displayed in the player profile screen and news items regarding that particular player. When purchasing your Football Manager version you can find player face pictures on some of the players from the official database, in leagues Sports Interactive has an agreement with.

Thanks to the Football Manager community you can download a broad selection of different facepacks from almost all the leagues in FM13. Downloading and importing player faces and facepacks enrich the Football Manager experience.
How to import facepacks on Football Manager
After downloading preferred pack of player faces put the files into this specific folder:
"Your Documents" > Sports Interactive > Football Manager 2013 > graphics > facepacks

Unzip the downloaded file into the facepacks folder. You can use Winzip, Winrar or any other file compression utility which lets you unzip .rar files.

Note I) If you don't have the graphics folder, please create it yourself by adding a new folder. Note II) By creating nation, league and team specific folders you can easily sort your different player faces. Use short folder names like Eng for England for nations and add the name of the leagues in the sub-folder of Nations, for example Premier League.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013
Jel itko tko je skidao slike igrača i grbove klubova sa nekog torrenta da je skidao brzo i instalirao da radi oboje? Bio bih mu JAKO zahvalan.

0 0 hvala 0
13 godina
Football Manager 2013

www.cro-manager.net tamo se regajte i sve odgovore imate.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

I da,da Messi je tu u FM 2013 za samo 220mil. :))
Inače vodim Chelsea 

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

blahh dobio otkaz u liverpoolu!očigledno je stanka ostavila traga{#}

počinjem novi ciklus bez pritiska sa Borussiom iz Mönchengladbacha

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Football Manager 2013

bok,krenuo sam sa dinamom,i sad me zanima jedna stvar,zašto kad bidam za nekog igrača,njegov klub prihavti ponudu,i dode mi poruka ono da razgovaram sa igracem oko plaće i to...svaki put igrač neželi razgovarati i ja moram istupit iz pregovora. Šta krivo radim,ili je to čista sreća kad on hoće razgovarat a kad neće,ili je zbog toga što svodim dinamo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
crack kaže...

bok,krenuo sam sa dinamom,i sad me zanima jedna stvar,zašto kad bidam za nekog igrača,njegov klub prihavti ponudu,i dode mi poruka ono da razgovaram sa igracem oko plaće i to...svaki put igrač neželi razgovarati i ja moram istupit iz pregovora. Šta krivo radim,ili je to čista sreća kad on hoće razgovarat a kad neće,ili je zbog toga što svodim dinamo?

to je. Za dobre igrače ne pomaže lova, moraš imat i određenu reputaciju, jačinu lige itd.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
12 godina
protjeran
KonorKenvej kaže...
Jel itko tko je skidao slike igrača i grbove klubova sa nekog torrenta da je skidao brzo i instalirao da radi oboje? Bio bih mu JAKO zahvalan.

Zar nitko?

15 godina
crack kaže...

Pošalji skauta da ga vidi onda ti on u izvješću napiše bi li igrač potpisao za tebe.

15 godina
Luuka kaže...

Uzmete klub iz 6.eng lige (moj je Dover) i onda s njim do vrha Europe... s jakima je dosadno igrat, Hrvatska je bezeveze jer nitko neće doć. Ja s Doverom igram od FM2008 valjda, najjači su :D

ja sam dosad igrao sa Hajdukom otkad je izašla igra, i sad poslušao savjet i uzeo Bath City :D

Moram priznati da je uzbudljivo, nema love, malo igrača u ekipi. Uspio sam skrpati nešto zasad, većinom tražim mlade igrače koji nemaju ugovor s drugim klubovima pa sam njih uzeo, jer love za transfer praktički ni nemam na početku, a usput su i potencijal za budućnost. Jeli se popravi situacija što se tiče novca kad npr. izborim jedan rang više?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 2:26 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

u tim malim klubovima se krije čar igranja FM-a{#} nisam još išao tako daleko da treniram klub iz 6. lige,al budem jednom

http://www.fm-base.co.uk/forum/forum.php

vrlo korisna stranica{#}

btw igrači su u novom fm-u malkice preosjetljivi.....hoću stari team talk

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 7:38 (hitmanovich).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
Luuka kaže...

ja sam dosad igrao sa Hajdukom otkad je izašla igra, i sad poslušao savjet i uzeo Bath City :D

Moram priznati da je uzbudljivo, nema love, malo igrača u ekipi. Uspio sam skrpati nešto zasad, većinom tražim mlade igrače koji nemaju ugovor s drugim klubovima pa sam njih uzeo, jer love za transfer praktički ni nemam na početku, a usput su i potencijal za budućnost. Jeli se popravi situacija što se tiče novca kad npr. izborim jedan rang više?

Ja sam obično do 3.lige na free transferima... dobro je da ima dosta tih mladih dobrih igrača koje se može piknut, tak da svake dvije sezone se cijela ekipa promjeni.

U 3.,4. ligi već se može piknut i neki koji traje do prve. Lova dođe tek oko 3.lige (ako uspiješ prodat nekog). Obično dosta love uzme upgrade stadiona i izgradnja novog.

Inače, ako ti previše vremena uzima kopanje po free igračima, FMScout može tu pomoći, jer s malo kemije mu možeš dat i onaj filter iz searcha da asistent makne one koji ne žele doći.

15 godina
Football Manager 2013

zanima me jos jedna stvar,koliko ste vi odabrali onih regija tj. država,koliko je optimum, npr. ja odem na onaj fm scout da nadjem neke dobre free igrace i sad nemogu ih 90% uopce naci,jel to zbog toga što sam tamo odabrao samo države lige petice,mislim da mi je pisalo otprilike 39 000 igrača samo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Trebam dobrog stopera za Dinamo, imam mali buđet a neznam šta uzet. Sve je na knap.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice