FM 2009 problem

poruka: 3
|
čitano: 1.272
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FM 2009 problem

Evo opet ja imam problem s jednom igrom...

Ovako. Danas ja lijepo igram FM09 kad ono.. nestane struje.. Ništa neobično, dešavalo se. Ali kad sam ponovo pokrenuo fm, loadao sam, sve ok, ali kad oću kliknut na BILO kojeg igrača, pojavi se sljedeća poruka:

link??

E, sad.. kužim ja da se ovaj file nešto "zmrdo" ali kak da to popravim (btw 99.9% nije problem u save fileu jer sam probao napravit novu igru, ista greška..). A i taj file nisam uspio naći nigdje na disku (ni u install folderu ni u folderu sa postavkama i save-fileovima)

Probao sam deinstalirat igru i opet instalirat ali ništa... Iznenađen

Ali me muči jedna stvar. Iako sam igru deinstalirao, kad sam je opet "složio" i upalio, ostale su mi neke moje postavke i zapamćena zadnja igra koju sam igrao (možda negdje u registryu pošto sam čak i ručno obrisao podatke u "my doc. & sett." za fm?)

Ako netko zna za ovaj problem bio bih zahvalan na pomoći Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2008 18:33 (jocik).

0 0 hvala 0
17 godina
FM 2009 problem

Link ti ne radi...Šutim

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, RAZER Lycosa keyboard, Samsung SyncMaster T260
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FM 2009 problem

Evo problem riješen...

Čudno je to što i nakon deinstalacije ostane brdo fileova na disku (a ne bi trebalo) pa sam ručno tražio po disku i obrisao sve što ima veze sa FM.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2008 13:19 (jocik).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice