Prodao acc , zanima me koje podatke trebam dati tom liku...
Koliko se kuzim samo taj psn profil na kojem mi je fifa?
Sve kaj se tice tog accounta i emaila. Account je vezan na email. Zato mu i to moras dat tak da nemas mogucnosti povrata accounta.

Prodao acc , zanima me koje podatke trebam dati tom liku...
Koliko se kuzim samo taj psn profil na kojem mi je fifa?
Sve kaj se tice tog accounta i emaila. Account je vezan na email. Zato mu i to moras dat tak da nemas mogucnosti povrata accounta.
Stvarno si ponekad mislim da sam debil kaj uopce imam ovu igru instaliranu. Dodem doma sa kave, upalim sony... I onak, posto je fifa na cdeu ona mi se prva loada. Onak si velim... Ajde, jednu tekmu. Udem u tekmu. Na drugoj strani Traore, Orsic, James, Messi, WBY... Konpletna kompanija. Vodim 2-0. Drugo poluvrijeme, ulazi Kent, Kalu objective i jos jedan. 3 ubacaja... 2 voleja i jedan glavom od Kenta. Odem na futbin. Kent ima 50 voleje. Ocjenu 50. On je meni spremil 2 komada. Ugasio igru.
Jel imamo o cemu dalje. Ja mislim da nemamo.
E da. Heading acc je 41.
Stvarno si ponekad mislim da sam debil kaj uopce imam ovu igru instaliranu. Dodem doma sa kave, upalim sony... I onak, posto je fifa na cdeu ona mi se prva loada. Onak si velim... Ajde, jednu tekmu. Udem u tekmu. Na drugoj strani Traore, Orsic, James, Messi, WBY... Konpletna kompanija. Vodim 2-0. Drugo poluvrijeme, ulazi Kent, Kalu objective i jos jedan. 3 ubacaja... 2 voleja i jedan glavom od Kenta. Odem na futbin. Kent ima 50 voleje. Ocjenu 50. On je meni spremil 2 komada. Ugasio igru.
Jel imamo o cemu dalje. Ja mislim da nemamo.
E da. Heading acc je 41.
On je bar krilo/forward, pa i ok ak pogodi koji volej. Ali kad ti ko meni dođe lik sa cb-om ukupne ocjene 79, šut 33, pa ti takav spiči volej sa ruba 16m u suprotne rašlje nakon trećeg odbijanca u korneru, a tvoji mbappe i b.yedder gađaju stative ili kraj gola, onda znaš da je best time for altf4 i duševni mir taj dan.
Od nikud. Možda sada poskupe trenutne if kartice. Doduše još neki igraju poput argentinaca, turaka itd. Budu njih uvaljivali. Stoga se nadam da će postojeće kartice poskupjeti pa sve na market bacim.
Ako zelim skupiti 100 K exp-a u seasonu ocu li morati rijesiti bas svaki zadatak ili cu moci preskociti neki, ne znam dali oni svi zajedno daju 100k exp ili malo vise.
Ako zelim skupiti 100 K exp-a u seasonu ocu li morati rijesiti bas svaki zadatak ili cu moci preskociti neki, ne znam dali oni svi zajedno daju 100k exp ili malo vise.
Ne moraš, ja imam svaki put 120-130.000 jer odigram 99% zadataka.
Resio da prodam ovo koinsa sto imam, da li je neko prodao skoro i ako je gde?
Ne moraš, ja imam svaki put 120-130.000 jer odigram 99% zadataka.
što znači da nesmiješ baš preskakat jer to sam ja ovu sezonu napravio i onda mi je zadnjih par dana ostalo jos 7000xp za riješit ,a kad bi zbrojio sve ono kaj nisam napravio nisi mogao praktički dobiti taj zbroj, i na kraju mi je falilo 4500xp
tak da nemoj previše preskakat
A mozda je bolje prodati kompletan nalog nego koinse
Vecina ljudi ovdje ima account vezan za neku email adresu koja im je odmah i email adresa od PSN accounta. Tako da tehnicki to nije moguce.
Vecina ljudi ovdje ima account vezan za neku email adresu koja im je odmah i email adresa od PSN accounta. Tako da tehnicki to nije moguce.
Pa i meni je taj mejl bio i od xboxa pa sam promenio mejl za EA, napravio fresh.
Edit: a ne moze sad tek vidim, znaci fifa nalog je vezan bas za taj psn ili xbox profil na kom si igrao... Ja sam mislio da ako promenis mejl na EA nalogu da mozes na bilo kom xbox ili ps nalogu se logovati...
UCL themed cards, jel se tu broje i rttf i motm ucl kartice ili samo obicne ucl common i rare?
Govorim o icon swap objectivesu...
Jebo me pas i cucak i konj koji me nagovorio ovaj vikend da igram ovo smeće.
Znači lik je u animaciji vučenja za dres, prošao sam ga, vuče me za dres 10 metara, ja stisnem nakon 10m šut, otrgnem se od njega, on ukliže s leđa u trenutku šuta, padam, lopta ode u pm, faul ne.
Idem sam na gol, lik dolazi s boka kao vjetar sa 75 speed igračem i stiže jamesa sa 98, uklizava bočno u noge, ja guram loptu u for djelić sekunde prije, padam, faul ne.
Igram dupli pas, on ukliže na prvo dodavanje, tj prvog igrača, slomi ga doslovno jer je ozlijeđen ostao nakon toga, faul ne.
Igram loptu u for mbappeu, dolazi sam pred golmana, taknem doslovno šut da ide po podu u prvi kut, on uklizava s golmanom meni u noge, lopta taman upućena na gol prolazi ispod njega, golman krlja s dvije noge mbappea, faul ne.
Znači izgubio sam pet utakmica za redom jer mi je dosuđeno ravno NULA prekršaja za sva moguća uklizavanja i odgurivanja mojih igrača.... Normalno da je drop back ekipa u pitanju -.-
Ali i zanimljiva činjenica je i da onih sitnih 10-15 šansi što uspijem doć do gola, završava 10x u stativi i 5x kraj gola. Fascinantno.... Drop back ekipa pređe centar 3x i zabije 4 gola.
Šećer na kraju, čitersko smeće. Nisam već neko vrijeme naletio... rb,lb,rb,lb,st,st,st,st,st,st. Tako mu sastav izgleda, chemistry 40 i to zato što ima wernera i sanea nekim čudom švabe obojica. Ali, igra čovo, loptu mu ne možeš uzet, on uklizava sve u 16, faul se ne sudi, a svaki udarac po golu je gol, znači ne fula, otkud god i s kim god, sa scharom je zabio sa 20m lijevom nogom ko da ladno cristiano stoji tu a ne schar.... Izdržao sam do kraja tekme samo da vidim nickname da mogu reportat smeće, 8x je pucao 8 golova zabio, dodavanja su mu bila na 88%, faula nula, a lomio mi je igrače cijelu tekmu s leđa. Ali ono, bez cb-a u sastavu, bez iti jednog veznog, znači chemistry je cijeloj ekipi u minusu, oni trče svi sa 99 staminom od prve do zadnje minute i trče 99 brzinom svi, bez obzira na statse kartice.... Jad i bijeda.
Moj savjet onome kome paše Bellerin u momčad da ga OBAVEZNO napravi!Odilčan je!
Ovi lepo placaju samo ne znam koliko je siguran sajt, traze mi informacije od fifa akaunta pa da oni prebace.
Sta vi mislite?
https://www.coinsfifa.com/sell-fifa-20-coins-t-3.html
Odjebo sam vikend ligu i odlučio riješiti prime ikonu... muka Isusova, pogotovo SB.
Da se isplatilo, nije, ali moglo je biti i puno gore.
Gledam po netu u 90 % slučajeva izlazi francuz.
Sjednem sad za fifu. Fakat nemam kaj radit i upalim to govno. Gameplay maestralan, fluidno, milina gledat. Spojim 10 jebenih pobjeda za redom i udem u G3.
Ne vjerujem kaj gledam. Sve responzivno, igrivo, nema zastakivanja, delaya.
Ok, vecina ekipe je prestala ili odigrala. Ostali su manje kvalitetni igraci. Al ne kuzim tu ogromnu razliku. 10 pobjeda u 1h igranja. Jbt.
prvi put stigao do 19 pobjeda uz 3 poraza na penale i imao sam jedan disconnect gdje me izbacilo sa ea servera.
sve u svemu Sanchez i Bellerin su otkriće i hvala bogu pa sam ih složio jer su stvarno top i sad se nemoram više brinut za ta mjesta u momčadi.
.
Kaj cemo sa Brunom? Izgleda premocno.
Izgleda mi preskupo. 89 kartica je na 600k a nema bitno lošije statse i uvijek je možeš prodati. Vjerojatno će još pasti cijenom.
Imam iz red pickova 88 verziju i ne pada mi na pamet bubat coinse i igrače za veći pace i sve ostale statse po 1-2 veće. Zanemariva razlika.
Ko ga nema a igra s englezima, to je ponajbolji cam u pl, tak da ok, ali nama koji imamo ove slabije verzije je no-go.