Gle ja ni ne gledam ove custom tact na yt nit nista. Rade potrosim pola wl utakmica da skuzim koja naredba iz instrukcija se kako ponasa da bi na kraju saznao da nista neznam i tako u krug. :D Da ne bi bilo zabune znam da je ovo sarkazam. Ali sad ozbiljno.
Koliko tih "pro" i malo manje pro jutubera izbacuje taktike kao na traci da bi se ljudi ljepili na to i oni bi u konacnici zaradili na tome. Sve fer i posteno. I to stoji pa od koga iskopirati taktiku ako ne od "najboljeg". Ali koji normalan natjecatelj ili kako bi vec to nazvali, mozda luđak koji igra fifu bi odao svoju taktiku i prakticki pomogao konkurenciji da postane bolja. Ili mozda samo da iskoristi neku prednost koju ova taktika pruza, a da nije ocita. Nitko, pa ni coca cola ne djeli svoju recepturu sakom i kapom i veli, eto ljudi ako tko smisli bolji recept nama ce biti drago ili pak ako si doma slozite svoju colu i jos si dodate, neznam, đumbir jer ga volite. Taktiku(formaciju) od svakog mozes vidjeti, ali custom tactics i instrukcije su sakrivene. I sad nek ja mislim da ce mi neki jutuber kojemu je to posao dati svoju "tajnu formulu" samo zato jer je dobra osoba i pazite ovo, zeli da sto vise ljudi igra bolje(ne nuzno bolje, ali da im igra "pomaze"), pa nisu ludi da si povecavaju konkurenciju. Zato po meni ovi videi o custom taktikama su pucanj u prazno i skupljanje suhoparnih lajkova. Veli se suhoparnih, ali oni za te novce kupe puno fifa coinsa, coinsa, ne pointsa.
Ne slažem se sa tobom. Većina tih taktika je dobra ali sve zavisi od igrača koje imaš u timu i najbitniji su work rates.. Ja imam 4222 od jednog youtubera i ligu reci da je na moju ekipu legla jebacki. Ove dosadnjakovice i ziherase sa 4321 gulim redovno.. Od 10 igrača sa kojim se susrećem njih 8 igra sa 4231 a 2 sa 41212(2)...Cim počne igra, par pasova i pauza. Idem u meni, players rating i vidim koju lik igra formaciju a naravno svaka formacija ima svoju counter formaciju .. Ima dosta youtubera koji imaju dobre ideje i taktike. Naravno ne moraš ti prepisati sve točno kako je i on stavio. Ja vidim šta je on zamislio, dobijem ideju i sam sebi onda za vrijeme igre stelam ,to radim pod Classic Matches u futu . Neki od dobrih na YouTube su :Neal guides ,Rg11, brabbsytv...
Najbolji po meni je Neal Guides jer lik lijepo sve objasni i pokaže u igri kako se igrači ponašaju na kojoj poziciji za kojeg si stavio posebne instrukcije.
Ja sam počeo koristiti u zadnje vrijeme 41212 i odlična je. Imaš sredinu za kontra napade i krila, extra formacija..

The Commissioner of Football

.
.
.
.
.