FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.271.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 20
cicek kaže...

Gle ja ni ne gledam ove custom tact na yt nit nista. Rade potrosim pola wl utakmica da skuzim koja naredba iz instrukcija se kako ponasa da bi na kraju saznao da nista neznam i tako u krug. :D Da ne bi bilo zabune znam da je ovo sarkazam. Ali sad ozbiljno.

Koliko tih "pro" i malo manje pro jutubera izbacuje taktike kao na traci da bi se ljudi ljepili na to i oni bi u konacnici zaradili na tome. Sve fer i posteno. I to stoji pa od koga iskopirati taktiku ako ne od "najboljeg". Ali koji normalan natjecatelj ili kako bi vec to nazvali, mozda luđak koji igra fifu bi odao svoju taktiku i prakticki pomogao konkurenciji da postane bolja. Ili mozda samo da iskoristi neku prednost koju ova taktika pruza, a da nije ocita. Nitko, pa ni coca cola ne djeli svoju recepturu sakom i kapom i veli, eto ljudi ako tko smisli bolji recept nama ce biti drago ili pak ako si doma slozite svoju colu i jos si dodate, neznam, đumbir jer ga volite. Taktiku(formaciju) od svakog mozes vidjeti, ali custom tactics i instrukcije su sakrivene. I sad nek ja mislim da ce mi neki jutuber kojemu je to posao dati svoju "tajnu formulu" samo zato jer je dobra osoba i pazite ovo, zeli da sto vise ljudi igra bolje(ne nuzno bolje, ali da im igra "pomaze"), pa nisu ludi da si povecavaju konkurenciju. Zato po meni ovi videi o custom taktikama su pucanj u prazno i skupljanje suhoparnih lajkova. Veli se suhoparnih, ali oni za te novce kupe puno fifa coinsa, coinsa, ne pointsa.

Ne slažem se sa tobom. Većina tih taktika je dobra ali sve zavisi od igrača koje imaš u timu i najbitniji su work rates.. Ja imam 4222 od jednog youtubera i ligu reci da je na moju ekipu legla jebacki. Ove dosadnjakovice i ziherase sa 4321 gulim redovno.. Od 10 igrača sa kojim se susrećem njih 8 igra sa 4231 a 2 sa 41212(2)...Cim počne igra, par pasova i pauza. Idem u meni, players rating i vidim koju lik igra formaciju a naravno svaka formacija ima svoju counter formaciju .. Ima dosta youtubera koji imaju dobre ideje i taktike. Naravno ne moraš ti prepisati sve točno kako je i on stavio. Ja vidim šta je on zamislio, dobijem ideju i sam sebi onda za vrijeme igre stelam ,to radim pod Classic Matches u futu . Neki od dobrih na YouTube su :Neal guides ,Rg11, brabbsytv...

Najbolji po meni je Neal Guides jer lik lijepo sve objasni i pokaže u igri kako se igrači ponašaju na kojoj poziciji za kojeg si stavio posebne instrukcije.  

Ja sam počeo koristiti u zadnje vrijeme 41212 i odlična je. Imaš sredinu za kontra napade i krila, extra formacija.. 

12 godina
FIFA 20

I što se tiče tih instrukcija za igrače, pa nije to neka znanstvena fantastika,tj jako je jednostavno. 

Za stopere je sve stay back while attacking

Za rb/lb isto stay back while attacking, ako hoćeš više podrške naprijed staviš na Balanced. Ja osobno koristim stay back while attacking sa overlap..

Za centralna vezna (cm/cdm) dva  oba stavit na stay back while attacking ili ako imate kao ja Kante i Modric, Kante da ostane a Modric na Balanced ili čak na get forward. 

RM/LM se najviše koristi cut inside, get in behind i free roam ili sve na Balanced i ostavit samo na cut inside, meni je tako najbolje.

ST/CF ili ćeš ga ostavit naprijed na stay forward ili come back on defence. Ove get in behind za Spice više ne koristim jer nema svrhe. Igraš protiv lika koji je na drop back ili defence 1 bar i kad imaš sa cam loptu tvoje Spice ili špica trče iz obrane ali nema efekta. Zato je najbolje samo na Balanced ili čak koristim za jednog od špica  false 9 ako igram 41212 4222 442 . .

Bitno je razumijeti šta koja opcija znači i kad koju za vrijeme igre aktivirati ili deaktivirati da ti donese malu prednost nad protivnikom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Mislim se bili napravio Guedesa...Jebena kartica...Steta sto sam napravio onog iz francuske lige Simona....Jel ga ko psprobao izgleda stavrno bolesna kartica.

Budem ja testirao danas. Obicni je bio ok i odigrao mi je 100+ tekmi.

Williams se cini kao pun pogodak. 12 tekmi, 12 golova.

The Commissioner of Football
12 godina
TheMaverick kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Mislim se bili napravio Guedesa...Jebena kartica...Steta sto sam napravio onog iz francuske lige Simona....Jel ga ko psprobao izgleda stavrno bolesna kartica.

Ja sam ga napravio ali sa budem iskren nisam baš nešto zadovoljan , tj nije loš ali mi je onaj Simon bolji malo..

9 godina
neaktivan
manipulator kaže...
TheMaverick kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ja sam ga napravio ali sa budem iskren nisam baš nešto zadovoljan , tj nije loš ali mi je onaj Simon bolji malo..

Kolega, kako ti se cini Carlos kao branic?

The Commissioner of Football
12 godina
TheMaverick kaže...
manipulator kaže...
TheMaverick kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Kolega, kako ti se cini Carlos kao branic?

To sam zaboravio reci da je fenomenalan. Vidio si kad stavljam timove, imao sam skoro pa sve najbolje stopere i igri.  Najskuplji mi je bio Desaily 1 mil.. Ovaj je meni bolji nekako, leži meni a i timu.  Nije me ništa skoro ni koštao kad sam sve untreadables ubacio u sbc.  Lik je dominantan. Znači pokazalo se da je za stopera najbitnije agresivnost ovaj ima 86,strenght ovaj ima 90,agility ovaj ima 76,jumping je 85 ,ball control 76..  Stvarno je mrcina u igri, kad otrese Drogbu kao nekog klinca onda znaš kakav je. Ben yedere,Vardye,, Aube, Zahe i ostale kurtone mete bez problema .. 

8 godina
FIFA 20

Za 7 sati nova sezona i valjda i nove ikone u swapovima.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

E sad... Cekat vecer da krenes sa WL kak bi skupljal objectivse? Kolko se sjecam Icon Swapsi su uletili tek u ponedjeljak navecer. 

Kaj se tice seasona. Ona ce danas izac i smatram da ako ne podebljaju igrace koje dobijemo na kraju i dalje nece bit vrijedno grinda. Jer moras bit lud da skupljas 100k expa a dobijes karticu od 50k coinsa. 

Mogli bi koju ikonu stavit na kraj. Da grind ima smisla. A ne kartica koja postane skroz beskorisna. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Za 7 sati nova sezona i valjda i nove ikone u swapovima.

Odradio sam carlosa u prvom krugu i za dalje nisam imao energije. Mislim da će tako i ostati. Previše živciranja za nešto što mi ionako ne treba. No svakako dobro došao poguranac i zanimacija svakome koga interesira.

12 godina
FIFA 20

Hm, i ovaj ne lici na lošu karticu..? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
manipulator kaže...

Hm, i ovaj ne lici na lošu karticu..? 

Ja jučer dobio untradable Insignea kojeg već imam u klubu također untradable pa sam na silu morao nešto složiti i složio upravo tu karticu.

Nisam ju još probao, ali ako nekog zanima mogu večeras bacit 2-3 partije s njim pa javim kakav je.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 20

Nadam se da ce barem malo pomoc, maksr sumnjam. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Jučer meni odlično. nakon par tjedana muke uživancija

Tehnika narodu!!!! ...narod kaže: Tko ne pije! Virovat mu nije! ...
8 godina
SimeKZ kaže...

Ajde Sime, nisi glup, znas dobro da je to samo promocija i reklama za TOTY.

13 godina
sexytoiletpaper kaže...
SimeKZ kaže...

Ne znam kakve bi to veze imalo sa TOTY, posto ljudi kupuju pakete bila konrkcija savrsena ili ne.

Ne jebe ljude previse konekcija. 

13 godina
Skilledžija kaže...

Ovaj lik je dao par tipova kako poboljšati svoju igru i nakon što sam pogledao video sam shvatio da igram potpuno suprotno.

Probat ću ovako igrati WL pa barem do gold 1 da doguram i zadovoljan.

neki wannabe ksi

da je bar smjesan ko on

evo ovaj video iz 2012. govori koliko je fifa community oduvijek bio toxic i uvijek je bilo ekipe koji bi dali guzice za win

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
FIFA 20

2012=2019. Nema jebene razlike u niti jednom trenu videa. Pogotovo dok naletis na kancerogenog klinca. Onda te shhhhhh ceka nakon svakog gola. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ruku na srce, oni koji su skloni na "lakši" način doći do pobjede će i u Tetrisu pronaći glič i koristiti ga.

Nije to ekskluziva FIFE, tako je, nažalost, u svim igrama.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
manipulator kaže...

I što se tiče tih instrukcija za igrače, pa nije to neka znanstvena fantastika,tj jako je jednostavno. 

Za stopere je sve stay back while attacking

Za rb/lb isto stay back while attacking, ako hoćeš više podrške naprijed staviš na Balanced. Ja osobno koristim stay back while attacking sa overlap..

Za centralna vezna (cm/cdm) dva  oba stavit na stay back while attacking ili ako imate kao ja Kante i Modric, Kante da ostane a Modric na Balanced ili čak na get forward. 

RM/LM se najviše koristi cut inside, get in behind i free roam ili sve na Balanced i ostavit samo na cut inside, meni je tako najbolje.

ST/CF ili ćeš ga ostavit naprijed na stay forward ili come back on defence. Ove get in behind za Spice više ne koristim jer nema svrhe. Igraš protiv lika koji je na drop back ili defence 1 bar i kad imaš sa cam loptu tvoje Spice ili špica trče iz obrane ali nema efekta. Zato je najbolje samo na Balanced ili čak koristim za jednog od špica  false 9 ako igram 41212 4222 442 . .

Bitno je razumijeti šta koja opcija znači i kad koju za vrijeme igre aktivirati ili deaktivirati da ti donese malu prednost nad protivnikom. 

Ovu wl testiram ovu tvoju teoriju pak javim kad nes saznam. 

8 godina
SimeKZ kaže...
sexytoiletpaper kaže...
SimeKZ kaže...

Ne znam kakve bi to veze imalo sa TOTY, posto ljudi kupuju pakete bila konrkcija savrsena ili ne.

Ne jebe ljude previse konekcija. 

Naravno da ljudi kupuju, ali vise ce ljudi kupiti ako misle da ce se igra popraviti nego ako ne dobiju nikakvu informaciju.

Prije TOTY prosle godine su stavili "community managera" na reddit. Kako je TOTY zavrsio, tako je lik nestao. Prije TOTS su pricali o pobovljsavanju konekcije. Prije 20 su pricali o rjesavanju glitcheva, do prije tjedan dana su tvrdili po forumima da nema govora o nikakvom delayu jer ne dobivaju takve informacije od igraca. Prije FUTMASa su rekli da rade jedan acc na twitteru za FIFA igre. Sada za TOTY pricaju o poboljsanju konekcije.

Kolko smo promjena stvarno vidjeli? Drop back je i dalje gdje god pogledas. Konekcija je i dalje za kurac. Interceptionsi malo rade, malo ne...

12 godina
FIFA 20

Timo werner ?? ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2019 16:25 (manipulator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

20 dana imamo za skupit 45k expa. Imam neki osjecaj da nam onda tek za 20 dana dolaze Icon Swaps. Obj. su napokon tipa '' Score, Asist - Any game mode ''

Prva tekma. Sweat fest of protivnika. Ima onog Baileya speciak karticu. Jednom nadskocil Van dijka i dva puta zbrisal. Najbolje je kaj su sva tri gola pala iz odbijanca njegovog. Odmtuda 6 udaraca na gol. Moj Kane, ajajajajajja kakva kartica. Lag nenadjebiv tak da nisam 100% mogel iskoristit Mbappea i ekipu. Par puta mi je Witsel stizal Mbappea u punom sprintu. Komedija. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2019 18:49 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Složio sam si DeGeu. Čisto da vidim jel valja ili ne.

Imao redom Neto-a 200 tekmi, Edersona 200 tekmi, sad Alissona tjedan-dva, svaki je step up. DeGeu složio da vidim jel bolji od Alissona ili ne, ak je Alisson mi je trejdabl, pa ga prodam lako, a ak je DeGea loš, 90 rated player dobro dođe za sbcove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Vi koji ste igrali sa Okochom,dali vam je bio bolji 87 ili 85 rated? Mislio sam uzeti 85 rated ali nisam imao coinsa,a bas ga nema na pcu tako cesto

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2019 20:03 (toma20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Ovaj Werner je bio čudo od igrača u 19ici, a i dalje je čudo. Znači svaki put kad ganjam neki objective ili se sjetim svake prestupne stavit ga na klupu da uđe u drugom poluvremenu, dakle nebitno od prve ili od 61e, lik zabija u 3 od 4 šanse bez jebemti.

Kontam slagat ovu futmas verziju, malo mi je na prvu izgledao skup, ali ako će upola igrat ko obična verzija, ukomponirat ću ja njega u momčad bez problema.

Znači 'sam' je pobijedio lika u ovoj tekmi sa ss-a, i to ne pobijedio nego ubio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jopis kaže...

Ovaj Werner je bio čudo od igrača u 19ici, a i dalje je čudo. Znači svaki put kad ganjam neki objective ili se sjetim svake prestupne stavit ga na klupu da uđe u drugom poluvremenu, dakle nebitno od prve ili od 61e, lik zabija u 3 od 4 šanse bez jebemti.

Kontam slagat ovu futmas verziju, malo mi je na prvu izgledao skup, ali ako će upola igrat ko obična verzija, ukomponirat ću ja njega u momčad bez problema.

Znači 'sam' je pobijedio lika u ovoj tekmi sa ss-a, i to ne pobijedio nego ubio.

Werner nije futmas kartica

17 godina
movie kaže...
jopis kaže...

Werner nije futmas kartica

A werner sbc, jebote, zar je bitno koja je od sveg tog šarenila.

Kak znam da je tekma kad me igra jebe u zdrav mozak. Onda kad mi protivnički rare gold Modrić odnese Kantea 4x u poluvremenu ko da igram sa nekim 56 rated cdmom.

15 godina
FIFA 20

Ja ovu fifu nikako ne mogu skuziti, ne znam sta radim krivo, odigrao sam 50-ak tekmi u fut-u i katastrofa mi je skror, ko da fifu u zivotu nisam igrao... Kad vidim jacu momcad prije pocetka tekme odmah znam da cu izgubiti sa par golova razlike, jednoszavno je razlika ogromna izmedu solidnih i onih odlicnih igraca u fifi.. u proslim fifama sam si slozio momcad za 30-40 tis coinsa i igrao i pobjedivao milijunske momcadi, ovdje nema sanse...

Npr. situacija vidim da se otvara prostor na sredini 16-erca, krenem sa svojim obrambenim prije njegovog tecat da to pokrijem, fifa uspori mog igraca na pace 10 valjda i protivnicki igrac dolazi do prilike, i jos bezbroj takvih situacija. Od ovog odbijanja lopte nakon sto dobijem tackle cu vjerojatno tv sjebat tako sto cu ga pogodit joystickom

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

20 dana imamo za skupit 45k expa. Imam neki osjecaj da nam onda tek za 20 dana dolaze Icon Swaps. Obj. su napokon tipa '' Score, Asist - Any game mode ''

Prva tekma. Sweat fest of protivnika. Ima onog Baileya speciak karticu. Jednom nadskocil Van dijka i dva puta zbrisal. Najbolje je kaj su sva tri gola pala iz odbijanca njegovog. Odmtuda 6 udaraca na gol. Moj Kane, ajajajajajja kakva kartica. Lag nenadjebiv tak da nisam 100% mogel iskoristit Mbappea i ekipu. Par puta mi je Witsel stizal Mbappea u punom sprintu. Komedija. 

Pas mater sad cu morati igrat da dobijem tog Perisica

12 godina
protjeran

Da, i mene privlaci...Samo nezz koliko ce to biti izvedivo ne da mi se igrat po cijele dane, a ovu zadnju sezonu nisam ni blizu bio kraja.

This time next year we'll be millionaires
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice