FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.271.706
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 20
maxy0 kaže...

Znaci koji k**rac, svaki put kad sam u obrani i uspijem nekako tackleom dobiti loptu, stisnuo ja kocku, trokut, x ili krug uvijek ce se lopta odbiti protivniku, i to ne da ju lik presjece nego ga u milimetar pogodi. Stvarno mi ne ide u glavu kako su poslozili to, kad vidim momcad dosta jacu od moje, ma koliko god ja dobro igrao uvijek ce se lopta nakon tacklea odbiti njemu. 

Mislio sam.da je smeće od prosle godine tesko nadmasit, ali ea me iznenadi uvijek

Evo ti jedna tajna fife 2020. Ja uopce ne tacklam vise...drzim jockey dok ne dodjem blizu protivnickog igraca, a kad dodjem blizu da mu uzmem loptu pocnem spamat isti taj jockey i onda automatski moj igrac dodje u kontrolu lopte..u 95% slucajeva ostane u mom posjedu, dok kod koristenja tipke za tackle sanse su 50-50 vrlo vjerojatno, ako ne i manje za tebe.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
12 godina
SimeKZ kaže...

Kolektivno ih naguram na kurac, jebem li im mater, da bog da se utopili u javorovom sirupu.

2 red picka - Gervinho i Lecomte 

6 paketa - Najjaca kartica TOTYN Benzema. U jednom jumbo rare players packu niti board.

Tuga i jad.

2 red picka Hernandez i Gervinho (imao sam mogućnost Cutinha) ali mi je ovaj potrebniji..

Od paketa rivals tagliafico totyn i ona a, untreadables naravno 

Od paketa wl ništa vrijedno spomena . 

Mislim da cu slijedeću wl pauzirati. Ne toliko radi nagrada i volje nego je igra sjebana.. Uzmeš meta tim do 200 k i dominiras.. Ne treba ti ni Mbpabe, ni Messi ni Neymar  ma ništa .  Igra je osla u kurac totalno.  Kad vidim da Pique stigne Mbapea koji je najbrži st u igri onda nemamo šta pričati o realnosti igrice.

Da mi nije igra vezana za main account poklonio bi svoju igru i squad nekome 

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2019 11:25 (manipulator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cofinho kaže...
maxy0 kaže...

Znaci koji k**rac, svaki put kad sam u obrani i uspijem nekako tackleom dobiti loptu, stisnuo ja kocku, trokut, x ili krug uvijek ce se lopta odbiti protivniku, i to ne da ju lik presjece nego ga u milimetar pogodi. Stvarno mi ne ide u glavu kako su poslozili to, kad vidim momcad dosta jacu od moje, ma koliko god ja dobro igrao uvijek ce se lopta nakon tacklea odbiti njemu. 

Mislio sam.da je smeće od prosle godine tesko nadmasit, ali ea me iznenadi uvijek

Evo ti jedna tajna fife 2020. Ja uopce ne tacklam vise...drzim jockey dok ne dodjem blizu protivnickog igraca, a kad dodjem blizu da mu uzmem loptu pocnem spamat isti taj jockey i onda automatski moj igrac dodje u kontrolu lopte..u 95% slucajeva ostane u mom posjedu, dok kod koristenja tipke za tackle sanse su 50-50 vrlo vjerojatno, ako ne i manje za tebe.

Ako ja nestisnem tackle lik prode ili pokraj mene ili se okrene oko mene i prolazi bez obzira na jockey. Nije to stalno ali je cesto. Nagrade opet karina sto sam ocekivao pa nebi meni dosla neka meta kartica nema tih para. Iskreno ni netreba mi posto igram 1x do 2x tjedno ostalo igram druge igre ove godine mi brzo dosadila fifa mozda i bolje posto cu nagodinu uzet PS 5 na launchu pa ce mi se vise igrati vjerovatno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
SimeKZ kaže...

Kolektivno ih naguram na kurac, jebem li im mater, da bog da se utopili u javorovom sirupu.

2 red picka - Gervinho i Lecomte 

6 paketa - Najjaca kartica TOTYN Benzema. U jednom jumbo rare players packu niti board.

Tuga i jad.

Ja 4 packa od rivalsa i najbolja kartica lo celso. Stvarno sam razočaran. Za kaj ja gubim živce i zbog čega ja pijem tablete za tlak prije igranja ovog sranja? Zbog lo celsa?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

https://www.futbin.com/20/compare/43899/43654

Slozit Manea ili ic po IF Mbappea? Moram imat 3 ubojice naprijed. Sane mora van kak god. Moze i De Bruyne van za TOTGS Kanea. Onda bi cetvorka naprijed bila - 

TOTGS Kane

Mane ( Mbappe ) - Son - Dembele

Za sad imam 560k. Prodajom KDBa, Sanea i Aguera bi dosel na kojih 900k coinsa. Da slozim kombu sa Mbappeom i Kaneom mi treba oko milja. Komba sa Maneom 50k manje ( od oka ). Makar bi ja rade Mbappea. Jer mi se prosle godine pokazal top igracem. Nadam se u MM navecer. Mozda nekaj uleti pa da bude lakse. A i cijena ce im opast dolje posto je dosta ekipe kupovalo timove nazad pa osla cijena gore.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Slozit Manea ili ic po IF Mbappea? 

Ja bih radije karticu koju kasnije mogu prodati, a prije svega toga bih pričekao 21. jer ako je istina da će izbaciti futmas Sissoka onda će ti trebati coinsi za njega.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Slozit Manea ili ic po IF Mbappea? 

Ja bih radije karticu koju kasnije mogu prodati, a prije svega toga bih pričekao 21. jer ako je istina da će izbaciti futmas Sissoka onda će ti trebati coinsi za njega.

Nece mi trebat coinsi za njega. Bit ce skuplji od Kantea, koji je u istom rangu ko i on a jeftiniji. Ne volim imat dva CDMa koji ne znaju dodat loptu. Posto su ove godine agility, balance, compouser i ostalo puno bitniji nego defending statsi. Lakse mi je oduzet loptu sa Wijnaldumom i Kanteom nego sa nezgrapnim Sissokom. Bitniji mi je napad, gdje mi trebaju egzekutori. OP kartice koje i kad me DDA drka u mozak ne budu promasili. Za sad je to jedino Son. a smatram da uz Kanea, Mbappe, Sona... jedini koji bude sposoban promasit nekaj bude Demebele. Dok ga jednom ne zamijenim za Messia i njegov finess.

15 godina
FIFA 20

Očekivana cijena za Sissoka bi trebala biti oko 200k i sudeći po komentarima to će bit kartica MUST HAVE.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Očekivana cijena za Sissoka bi trebala biti oko 200k i sudeći po komentarima to će bit kartica MUST HAVE.

Modric je 130k. Mozda si mislit da ce francuz, PL, OP kartica bit 200k.

15 godina
SimeKZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Modric je 130k. Mozda si mislit da ce francuz, PL, OP kartica bit 200k.

Modrić je koliko vidim 150k . Pa tak pišu i zasada nisu ništa fulali ,ima na instagramu fifa20 kaj pratim i fakat su točni.

uglavno budemo vidli možda kanada iznenadi 

12 godina
FIFA 20

Ipak je to naš kapiten repke i za mene kao navijač Real Madrida je must have  

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Kada dobiješ treadable medium King Kennya! 

https://www.youtube.com/channel/UC4nWZGlmUj1XDSzXk2ak8Hg?
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2019 14:41 (zlurad).

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Za sad sam kratak za TOTGS Kanea. Posto se cijena kroz cijeli dan dize, odlucio sam ga uzet odmah... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Jos razmisljam uzeti coinse ili packove, i naravno da sam krivo odabrao, uzmem 4 mega packa najskuplji igrac 2000 coinsa

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 20

Kupiti De Bruynea ili cekati Sisoka?

0 0 hvala 0
13 godina
nedac96 kaže...

Kupiti De Bruynea ili cekati Sisoka?

Dva potpuno razlicita igraca. Koji ti treba? 

13 godina
SimeKZ kaže...

Za sad sam kratak za TOTGS Kanea. Posto se cijena kroz cijeli dan dize, odlucio sam ga uzet odmah... 

Ima sad da im sa Super Flashom jebeš keve :)

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Guedes kao narucen.

Koristim obicnog jako dugo i kad sam vidio ovog futmas, udarila mi je pjena na usta.

Kostao me je 16k i sada imam trokut: scream Gameiro, Rttf Wass i futmas Guedes. 

Malo radosti i za mene.

The Commissioner of Football

1 0 hvala 0
13 godina
TheMaverick kaže...

Guedes kao narucen.

Koristim obicnog jako dugo i kad sam vidio ovog futmas, udarila mi je pjena na usta.

Kostao me je 16k i sada imam trokut: scream Gameiro, Rttf Wass i futmas Guedes. 

Malo radosti i za mene.

Lijepo je da barem netko vidi radost u tim karticama. Uzivaj. 

17 godina
FIFA 20

Evo malo radosti i za mene. Cijeli dan kupujem Robertsona za oko 116k coinsa i prodajem ga za 140k coinsa. Bacim pogled na IF Walkera i vidim nitko ne bida jer su svi zauzeti marquee sbc i kupovinom ovih kartica za nominacije i poberem ga. To je oko 100k coinsa zarade jer trenutno ide za preko 280k coinsa.

Naravno, od marquee sbc karina kao i od rivalsa. Ja to ne mogu vjerovati? Slažem sve sbc kao debil i ne mogu u njima dobiti karticu ratinga 82. Znači, to kaj ja dobijem u tim packovima to je jebena sramota.

edit: gledam frenda na frend listi, talijan je lik. Imao je u petak zaradu na marketu oko 3 milje. Danas ima nešto preko 10 milja. Kaže počelo ga srati u packovima ovih dana da to nije normlano. Dobio je u packovima preko 7 milja coinsa. Pa ja 7 milja nisam u packovima dobio zadnje 4 godine zajedno. Kako oni to podijele fakat nije pošteno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2019 21:55 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Ne mogu vjerovati  da sam rjesio ono govno od sbc-a, od igraca koje sam imao u klubu.

Edit:

Da puknes od muke kada vidis nagradu. 

Pa se ti SimeKS nemoj veseliti futmas Guedesu.

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2019 22:15 (TheMaverick).

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Večeras sam uzeo Van Dijka po najboljoj cijeni do sada. Sutra izlazi iz packova i možda poraste cijenom a možda padne kako je sve padalo do sada. Tko će ga znati. Sada sam u dilemi. Prodati ga ili ostaviti. Svašta sam isprobavao ali on mi je nekako do sada bio najpouzdaniji stoper. No ako ga ostavim morao bih potrošiti preko 800k za Firmina kako bi imao max che. Imao sam već tog Firmina i kartica je jebena i šteta je što sam je prodao jer je u međuvremenu narasla za preko 100k coinsa. Doduše, i ja sam na njemu zaradio preko 100k coinsa i mislio sam da neće dalje rasti ali zajeb. Kako kaže Šime, jebeš coinse. Kupi što ti odgovara i to je to. Kada sve prodam s marketa skupio bih oko 900k i mogao bih si ga priuštiti. Neka druga kartica koja bi mi dala max che me ne interesira. Ili Firmino ili Van Dijk ide na market. Vidjet ću kako će mu se cijena kretati u nedjelju i ponedjeljak.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
FIFA 20

Mislim se bili napravio Guedesa...Jebena kartica...Steta sto sam napravio onog iz francuske lige Simona....Jel ga ko psprobao izgleda stavrno bolesna kartica.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Ide me danas ovaj robertson...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Market se dosta oporavil danas. Tak da ocekujte neko jebacko rusenje od strane EA :D Sutra bi mogli dobit neke info o novoj sezoni i takvi stvarima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Vancouver... get your delay ready... I'm coming 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ovaj lik je dao par tipova kako poboljšati svoju igru i nakon što sam pogledao video sam shvatio da igram potpuno suprotno.

Probat ću ovako igrati WL pa barem do gold 1 da doguram i zadovoljan.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Ovo je bio sarkazam :D

This time next year we'll be millionaires
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Gle ja ni ne gledam ove custom tact na yt nit nista. Rade potrosim pola wl utakmica da skuzim koja naredba iz instrukcija se kako ponasa da bi na kraju saznao da nista neznam i tako u krug. :D Da ne bi bilo zabune znam da je ovo sarkazam. Ali sad ozbiljno.

Koliko tih "pro" i malo manje pro jutubera izbacuje taktike kao na traci da bi se ljudi ljepili na to i oni bi u konacnici zaradili na tome. Sve fer i posteno. I to stoji pa od koga iskopirati taktiku ako ne od "najboljeg". Ali koji normalan natjecatelj ili kako bi vec to nazvali, mozda luđak koji igra fifu bi odao svoju taktiku i prakticki pomogao konkurenciji da postane bolja. Ili mozda samo da iskoristi neku prednost koju ova taktika pruza, a da nije ocita. Nitko, pa ni coca cola ne djeli svoju recepturu sakom i kapom i veli, eto ljudi ako tko smisli bolji recept nama ce biti drago ili pak ako si doma slozite svoju colu i jos si dodate, neznam, đumbir jer ga volite. Taktiku(formaciju) od svakog mozes vidjeti, ali custom tactics i instrukcije su sakrivene. I sad nek ja mislim da ce mi neki jutuber kojemu je to posao dati svoju "tajnu formulu" samo zato jer je dobra osoba i pazite ovo, zeli da sto vise ljudi igra bolje(ne nuzno bolje, ali da im igra "pomaze"), pa nisu ludi da si povecavaju konkurenciju. Zato po meni ovi videi o custom taktikama su pucanj u prazno i skupljanje suhoparnih lajkova. Veli se suhoparnih, ali oni za te novce kupe puno fifa coinsa, coinsa, ne pointsa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2019 5:58 (cicek).

0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...

Večeras sam uzeo Van Dijka po najboljoj cijeni do sada. Sutra izlazi iz packova i možda poraste cijenom a možda padne kako je sve padalo do sada. Tko će ga znati. Sada sam u dilemi. Prodati ga ili ostaviti. Svašta sam isprobavao ali on mi je nekako do sada bio najpouzdaniji stoper. No ako ga ostavim morao bih potrošiti preko 800k za Firmina kako bi imao max che. Imao sam već tog Firmina i kartica je jebena i šteta je što sam je prodao jer je u međuvremenu narasla za preko 100k coinsa. Doduše, i ja sam na njemu zaradio preko 100k coinsa i mislio sam da neće dalje rasti ali zajeb. Kako kaže Šime, jebeš coinse. Kupi što ti odgovara i to je to. Kada sve prodam s marketa skupio bih oko 900k i mogao bih si ga priuštiti. Neka druga kartica koja bi mi dala max che me ne interesira. Ili Firmino ili Van Dijk ide na market. Vidjet ću kako će mu se cijena kretati u nedjelju i ponedjeljak.

Scream Firmino je odlična kartica ali sam je prodao još dok je na cijeni bila jer sam se bojao da cijena neće drastično pasti kao za Mane if pa da popusim 150 do 200k coinsa. Cijena još nije mu pala jer ga pro igrači koriste radi team ratinga umjesto Gullita,sto ne mora značiti da neće pasti kad izadju ove ikone.

Jučer sam igrao jedno 10 utakmica rivalse sa Modricem i mogu reći da je fenomenalan, on i Kante u sredini do bitna kombinacija. Možda još zamijenim Kantea za Futmas Sissoko jer Modrica će teško tko izbaciti iz ekipe. 

Imam još dosta coinsa, čekam da se prodaju neke kartice pa da vratim i Messija u ekipu umjesto Dembelea

Ekipa spremna na wl

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice