Svaki ponedjeljak plaćem ali ovo danas nema smisla. Da me netko namjerno prca ne bi mi dao ovakve packove . Znači u dva rare mega packa dobijem dva nositelja packa ovrl rare 79 i 80. Pa ja to ne mogu vjerovati. U dva jumbo premium packa ne dobijem uopće rare igrača. Do sada sam bar u tim mega rare packovima dobijao po 4/5 fitnessa a danas dobijem u svakom samo po dva. Pola packa jebene kartice pozicije i to uglavnom sve bezveze, one koje ne možeš prodati niti za 150 coinsa. Htio sam sjesti i plakati. Idem pogledati ove rare igrače koje sam dobio i niti jedan ne ide više od 650 coinsa na marketu? Okrećem se po sobi, gledam da nije skrivena kamera. Nemam objašnjenja. Stvarno nemam vipe nikakvog motiva igrati.
Da bih došao do coinsa moram visjeti na marketu po par sati dnevno. Ne mogu više i ne da mi se. Danas nisam market niti pogledao. Odoh u subotu kod kćeri preko bare i nema me do kraja godine. Bit će to lijep period odvikavanja od ovog sranja. Packove od četvrtka i ovo što uspijem odigrati SB do subote budem otvorio tamo. Možda ih uspijem sjebati ako im otvaram packove u susjedstvu. Imam u klubu kartice za složiti kroosa. Zbrajao sam, vrijede oko 95k coinsa. Složio sam oba zahtijeva i sada se nečkam stisnuti ili ne stisnuti? Možda dobijem nešto u ona dva packa a možda dobijem karinu u oko, prije će biti ovo drugo.
Šime, po tebi se isplati složiti kroosa? Nisu neki novci a dugoročno gledano nikada ne znaš za što može zatrebati kartica jer ne izgleda loše. Pričekat ću još koji dan da vidim hoće li izbaciti još kakav sbc ili ne.
Evo što debeljko kaže. Nije previše oduševljen.