FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.039.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
Kakav je Lacazete? Son (86),Lacazete i If Alessandrini u napadu? I
Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
goust78 kaže...
Kakav je Lacazete? Son (86),Lacazete i If Alessandrini u napadu? I

Alessandrini je fenomenalan. Ne zovu ga bzvz Ronaldo za siromasne :D Ovu dvojicu ne znam, mada sam cesto igrao protiv Sona i koristio njegovu gol karticu, samo mogu rec' da je ubojica.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
17 godina
C3c1l kaže...

Perisic me jako razocarao, bez obzira i ako mu dignu ocjenu ta IF kartica je za mene katastrofa. 

Ovako sam dobio 82k za njega, platio sam ga 50k.

Brozovic ista prica, kad je u ekipi kao da imas igraca manje. Nigdje ga nema, niti obrana niti napad, i kad se pojavi u napadu voli promasiti da je to ruzno.

Nego, jesi li ti mozda probao Grizmanna?

Da, gledam perišić je oko te cifre. Znači nije nešto bitno porastao a brozović je ostao na istome. Meni je brozović bio jako solidan kada sam mu stavio backbone che karticu. Perišić je pak igrao od tekme do tekme. No većinu vremena se skrivao iza obrane. To me uvijek živcira. Kako da dodam igraču loptu kada bježi iza protivničkih napadača. Kod perišića sam obožavao udarac glavom. Sada sam uzeo novog sona pa sam izbacio iz momčadi perišića i brozovića.

Griezmanna sam dobio u packu nakon prvog vikenda SB i odmah ga prodao i uzeo suareza. Tada su cijenom bili jako blizu. Griezmann mi je uvijek bila draga kartica ali ove godine je nisam probao tako da ne mogu ništa reći.

Nisam na vrijeme reagirao i sada imam blokiranih 700k coinsa koje ne mogu vratiti. Imam otw lacazettea i zelenog sanea. Kako arsenal igra izgleda da lacazette neće dobiti nadogradnju i da sam tu spušio a i sane nije daleko. Igra odlično ali nedovoljno za totw. Mogao sam ga prodati i još dobro zaraditi proziv MU ali nisam odmah reagirao i propala šansa. Da ih sada prodajem spljugao bih bar 250k coinsa ako ne i više. Na kraju ću bojim se spljugati svih 700k coinsa. No koliko igram, ne uzbuđujem se previše. Riskirat ću i čekati do kraja.

10 godina
neaktivan
goust78 kaže...
hanteed kaže...

kick off glitc je kada podješ odma sa centra prema golu i obrana i vezni red stoje ne miču se?? jesam li povezao??

imao sam takvih situacija ove godine pa pitam, btw tek su se sad sjetili to ispravit, da sam ja bog odma ih u pakao smjestio

Lako je napraviti skriptu,malo slidere promjenis i eto...

Teze je mislim okidac za skriptu nastimovati ...

Cim imaju slideri u igri jebes ti to .

i dalje nije odgovor na moje pitanje :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
13 godina
hanteed kaže...
goust78 kaže...
hanteed kaže...

kick off glitc je kada podješ odma sa centra prema golu i obrana i vezni red stoje ne miču se?? jesam li povezao??

imao sam takvih situacija ove godine pa pitam, btw tek su se sad sjetili to ispravit, da sam ja bog odma ih u pakao smjestio

Da, to je to. Al nije da se ne micu, nego stoje presiroko i jednostavno je prelagano sa napadacem koji ima visok pace prosetat se izmedu njih. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
hanteed kaže...
goust78 kaže...
hanteed kaže...

Da, to je to. Al nije da se ne micu, nego stoje presiroko i jednostavno je prelagano sa napadacem koji ima visok pace prosetat se izmedu njih. 

aha, na to sam i mislio

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina
SimeKZ kaže...

Meni to nije nikada uspjelo, doduše nisam niti pokušavao.. Općenito ja ne mogu s jednim igračem cika caka doći do gola ili pobjeći obrani zato kaj mi napadač ima visoki pace. U ovoj igri igrač s paceom 55 stigne onoga s paceom 95.

11 godina
FIFA 18

Kod Kick off glitcha mogu se vrlo lako pretrcat 3 igraca i onda odigras dupli pas sa svojim igracem a nekad je samo dodavanje u for dovoljno i vec si 1na1 sa golmanom. To je zbog toga jer igrraci koji se brane stoje presiroko i dosta su sporiji negu u drugim dijelovima igre, koda su ukopali noge i ti moras cekat da se oni iskopaju i onda krenu. Dok kod ovoga koji napada njemu suigraci lete po terenu i ulaze u rupe koje ostavlja momcad koja se brani. Zato se najvise golova daje za vrijeme kick offa jer je tad najjednostavnije dati gol. Hrpu puta samo zbog tog glitcha imao sam rezultate po 3:3 u 30min utakmice

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.1.2018 14:39 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Znaci idem dodat u for napadacu i bas u tom trenutku me potckalji neprijateljski igrac ali ne dobivam faul jer moj igrac nije pao cim moj igrac dolazi k sebi od stun-a on dodaje jer mu je ostao snimljen trokut i tako ja gubim loptu jer moj napadac vise nije u prilici vec ga cuvaju dva obranbena igraca. Trebaju stavit da ako prtisnes gumb za dodavanje,ubacivanje i pucanje i netko te potckalji da se ta naredba onda resetira tako da tvoj igrac ne izgubi loptu bezveze jer svi znamo koliko se stvari u ovoj igri moze promijeniti za sekundu. Nezz ako ste primjetili ali koji god igrac da dobije header na centru dodat ce suprotnickom igracu nikad svome. Svaki put kad ja dobijem header moj igrac doda suparnickom igracu a kada suparnicki igrac dobije header on dodaje loptu meni zato se uopce ne borim za header na centru jer znam da ce igra namjestit da protivnik doda meni loptu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Znaci idem dodat u for napadacu i bas u tom trenutku me potckalji neprijateljski igrac ali ne dobivam faul jer moj igrac nije pao cim moj igrac dolazi k sebi od stun-a on dodaje jer mu je ostao snimljen trokut i tako ja gubim loptu jer moj napadac vise nije u prilici vec ga cuvaju dva obranbena igraca. Trebaju stavit da ako prtisnes gumb za dodavanje,ubacivanje i pucanje i netko te potckalji da se ta naredba onda resetira tako da tvoj igrac ne izgubi loptu bezveze jer svi znamo koliko se stvari u ovoj igri moze promijeniti za sekundu. Nezz ako ste primjetili ali koji god igrac da dobije header na centru dodat ce suprotnickom igracu nikad svome. Svaki put kad ja dobijem header moj igrac doda suparnickom igracu a kada suparnicki igrac dobije header on dodaje loptu meni zato se uopce ne borim za header na centru jer znam da ce igra namjestit da protivnik doda meni loptu.

Općenito treba napraviti da igra ne pamti moju reakciju nakon duela. Živcira me kada se remplam i borim da ostanem na nogama i nakon duela igra pamti da sam nešto stisnuo i onda moj igrač bezveze nabije loptu. Idem u oduzimanje lopte i naravno lik se brani a ja nasrćem i oduzmem mu loptu a nakon toga moj igrač nabije loptu jer sam stisnio jednom gumb previše. Ne mogu ja u duelu paziti koliko puta stisnem gumb da bih ostao na nogama dok me lik siluje i obrnuto. Teško mi je ovako objasniti ali nadam se da kužite. Posebno me živcira kada me lik faulira a ja ostanem na nogama i onda nekontrolirano nabijem loptu ili se odbije od mene a sudac ništa ne svira.

Najiritantnija stvar je kada probam oduzeti loptu a lik u tom trenutku doda i onda igra prebaci na mog igrača koji je pored igrača koji prima loptu. Umjesto da markira igrača on bez moje želje radi potez kao da oduzima loptu ali u prazno, a ustvari ja sam htio da onaj prije igrač proba oduzeti loptu liku koji je dodaovao. To je dovoljno da igrač koji prima loptu sam krene na moj gol a moj igrač koji je stajao pored njega i trebao ga čuvati radi raskorak te ispada iz igre bez da sam ja to htio. Tako svaku tekmu imamo komične situacije gdje obrambeni igrač u prazno radi izbijanje lopte a nikoga oko njega dok igrač kojeg je trebao čuvati sam sprinta na gol. Nadam se da ste me skužili. Teško je to objasniti ali svi smo to barem jednom doživjeli.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.1.2018 19:49 (movie).
17 godina
FIFA 18

Uzeo sam tri monreala po 20k i dva talisca po 25k. Valjda se neću vjenčati s njima. Naravno brzo listam kako bih bio prvi pa me sada igra zblokala na desetak minuta i ne mogu dalje kupovati. Možda i bolje. No koja im je to fora? Moram doći za taliscu do 59 minute jer već ima IF karticu pa pretraga ne raspoznaje samo SIF. Nekada si otišao na concept, pokrenio pretragu te se prebacio na market i listao je samo SIF karticu a sada lista obje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Iznenadila me cijena nacha mislio sam da ce bit jeftiniji

0 0 hvala 0
17 godina
Nikolacurak kaže...
Iznenadila me cijena nacha mislio sam da ce bit jeftiniji

Kako jeftiniji? Pa imaš ga po 18k na PS4 bez problema. Valjda će se nešto promijeniti da ih utopim i ništa ne spljugam. 

9 godina
neaktivan
Ma mislio sam na ovog in form 86
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Uzeo sam tri monreala po 20k i dva talisca po 25k. Valjda se neću vjenčati s njima. Naravno brzo listam kako bih bio prvi pa me sada igra zblokala na desetak minuta i ne mogu dalje kupovati. Možda i bolje. No koja im je to fora? Moram doći za taliscu do 59 minute jer već ima IF karticu pa pretraga ne raspoznaje samo SIF. Nekada si otišao na concept, pokrenio pretragu te se prebacio na market i listao je samo SIF karticu a sada lista obje.

Nacho je isao po 35k do 45k, ja naravno niti jednog da ulovim, sada gledam cijene i nema ga ispod 100k

Za popizdit

17 godina
Nikolacurak kaže...
Ma mislio sam na ovog in form 86

Ha, ha... Zaboravio sam da su dva u totw.

17 godina
C3c1l kaže...

Nacho je isao po 35k do 45k, ja naravno niti jednog da ulovim, sada gledam cijene i nema ga ispod 100k

Za popizdit

Svaki tjedan izaberem i pratim dvije kartice jer više ne mogu. Nemoguće je hvatati nekoliko kartica. Loše sam izabrao ovaj tjedan. Svega sam se uspio riješiti i ne otići u minus. Zarade nema. Uglavnom pratim bpl i brazilce jer s njima igram. Ovaj tjedan nisu bili zlatna koka.

14 godina
neaktivan
FIFA 18

Pozdrav,

novi sam u ovoj temi,pa da pitam jel ima neko da igra na Ps4 fife i kako ide u WL.

Lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
C3c1l kaže...

Za popizdit

Svaki tjedan izaberem i pratim dvije kartice jer više ne mogu. Nemoguće je hvatati nekoliko kartica. Loše sam izabrao ovaj tjedan. Svega sam se uspio riješiti i ne otići u minus. Zarade nema. Uglavnom pratim bpl i brazilce jer s njima igram. Ovaj tjedan nisu bili zlatna koka.

Ja sam imao 200k, pikirao sam Nacha i krenuo od 19:00 klikat, znaci nema Boga Isusa uloviti.

Pojavi se i ja kliknem na 59:58 i blokira, tako bar 15 puta.

Jebeni autobuyeri

17 godina
C3c1l kaže...

Ja sam imao 200k, pikirao sam Nacha i krenuo od 19:00 klikat, znaci nema Boga Isusa uloviti.

Pojavi se i ja kliknem na 59:58 i blokira, tako bar 15 puta.

Jebeni autobuyeri

Treba ukinuti web app. Sve zlo ove igre leži u njemu. Glavno da mi igra ne da brzo premotati do 59 minute a to kaj autobuyeri rade ko mutavi, nema veze. 

11 godina
neaktivan
FIFA 18

Bok ekipa, 

ako ste za jedan "mini turnir" idući vikend - prijavite se.

https://www.facebook.com/events/399286963849642/

Pozdrav cijeloj Fifa zajednici.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Dosle nagrade od vikend lige.

Ja sam odusevljen.

Fino me posralo u mega packu.

Hvala EA

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 18

Ja sam u packovima dobio Verratija.

Dugo nisam boljeg igrača dobio... Mislim da to sve govori.

Ali ajde, 30k nije loše...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jeste rjesili ovaj Barcelona sbc? Kakvi su utisci jel skupo i jel vrijedi

0 0 hvala 0
13 godina
Nikolacurak kaže...
Jeste rjesili ovaj Barcelona sbc? Kakvi su utisci jel skupo i jel vrijedi

Meni nije skupo jer imam masu igrača u klubu pa samo stavljam, čak sam nešto i zaradio na Španjolcima iz drugih liga što sam prodao jučer.

A da li vrijedi... moj mega pack je bio sličan Cecilovom dva posta iznad što ne znači da će i tvoj biti takav.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Dzaba sve kad dodje tip sa Ronijem ili Icardi ili neki treci  low budget igracima pa te natambura

ko budalu ! Tada se vidi da je sve osim ciste igre besmisleno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Ja tog Icardija mrzim ne mogu ga smislit a da se ne nazivciram. Znaci kad god igram protiv nekoga tko ima sif Icardija frajer me razvali sa njime gadja snjime iz nemogucih pozicija zvijer od igraca. A kad ja igram sa svojim sif Icardijem vuce se ko pijana baba po terenu ne zna puknut loptu, ne moze dodat loptu igracu koji stoji pored njega, ne zna ubacit loptu. Uzas

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The_K kaže...

Ja tog Icardija mrzim ne mogu ga smislit a da se ne nazivciram. Znaci kad god igram protiv nekoga tko ima sif Icardija frajer me razvali sa njime gadja snjime iz nemogucih pozicija zvijer od igraca. A kad ja igram sa svojim sif Icardijem vuce se ko pijana baba po terenu ne zna puknut loptu, ne moze dodat loptu igracu koji stoji pored njega, ne zna ubacit loptu. Uzas

Ima ljudi koji znaju ,sad da li je do njih ili do igre ko ce ga znati.Jedam me podere par razlike ja nekog drugog isto po par komada.Ko to moze da podnese ok ..

Dodje drug pa igramo pomalo online div . On jednu ja drugu i tako ,uglavnom se drzimo 7. div. :)

Najvise volim da igram sa obicnim rare igracima ,bez ikakvih spec kartica.

SB " moram " da igram .Laka lova ,sta ces ...

11 godina
neaktivan

SB je laka lova ako imaš brdo igrača. Ako kupujes onda je BZVZ.

9 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...

SB je laka lova ako imaš brdo igrača. Ako kupujes onda je BZVZ.

Mislim SB ( Squad battle ) a ne SBC !

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.1.2018 11:53 (goust78).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice