FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.036.352
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 18
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Jel napravio neko ovaj TOTY Nominee novi ? Nemam uopce ideje kako ga slozit. 

Ja. Stavio sam pasalica i na lm i st rusku ligu. Na drugi cm,rm i st sam stavio talijansku. Dva cb-a argentinska liga,golman i cb njemacka liga. Na camu sam stavio bezveznog igraca.

Sklepo i ja nekako. Spicio preko 15k coinsa... najjaci = Felipe Anderson rulz !! :D 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
11 godina
FIFA 18

Jeli netko ovdje na forumu prati kako igra City jer me zanima kakav je Gabriel Jesus sa udarcima iz daljine. Evo meni stalno snjime zabijaju long shotove pa me cisto zanima jeli sposoban to napraviti u stvarnosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Jeli netko ovdje na forumu prati kako igra City jer me zanima kakav je Gabriel Jesus sa udarcima iz daljine. Evo meni stalno snjime zabijaju long shotove pa me cisto zanima jeli sposoban to napraviti u stvarnosti.

Ne. Uglavnom igrač šesnajsterca. Nisam ga nikada vidio da je puknio loptu po golu s recimo 18m za razliku od aguera koji to može.

13 godina
The_K kaže...

Lik je bomba u igri. Meni u kompaniji sa Del P. gazi. Mislim da ima 150-160 tekmi. 100 golova 100 asistencija. LS sa njim ide iz odredenih pozicija. Ali sve preko 20-22m ne moze zabit. 

14 godina
FIFA 18

Riješio Marquee (ni sam ne znam zakaj ponovno), potrošio cca 27k coinsa, najbolji igrač...wait for it... Paulinho.

Ok, tnx EA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...
The_K kaže...

Lik je bomba u igri. Meni u kompaniji sa Del P. gazi. Mislim da ima 150-160 tekmi. 100 golova 100 asistencija. LS sa njim ide iz odredenih pozicija. Ali sve preko 20-22m ne moze zabit. 

Pita za stvarnost, kakav je u igri to je sam osjetio na svojoj koži. Naravno u RL nije niti približan ubojica kakav je u igri. Bar ne za sada...

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...
The_K kaže...

Pita za stvarnost, kakav je u igri to je sam osjetio na svojoj koži. Naravno u RL nije niti približan ubojica kakav je u igri. Bar ne za sada...

Znam ja kaj je on pito. Samo mu odgovaram da je to normalno. U brazilskoj repki je rasturo, nije niti u Cityu los, bas sam pogledo... 26 tekmi 15 golova.

11 godina
FIFA 18

EA mi moze popusit k. Igram WL gubim zivce zbog nebuloza u njihovom strganom gameplayu da bi dobio obavijest da je protivnik izasao pa potom dobijem obavijest da je mene kickalo sa servera. Igram sad ostalo mi 3 utakmice do kraja imam 12 pobijeda dobijem nekog smjesnog protivnika ili je to igrica ucinila da igra lose nezz. Uglavnom igram vodim 1-0 promasujem prilike kao sto inace biva protiv takvih tipova igraca kad ono dobijem obavijest da je on izasao pa potom da je mene kickalo sa servera. Nabijem ih na k toliko love izmuzu za strganu igricu a nisu ni u stanju imat servere kako treba. Neka si jeb... mrtvu mater. Dva puta da me izbaci u ovom mrtvom modu u kojem ulozim toliko zivaca i kako da ja sav nanerviran odigram posljedne dvije tekme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Znam ja kaj je on pito. Samo mu odgovaram da je to normalno. U brazilskoj repki je rasturo, nije niti u Cityu los, bas sam pogledo... 26 tekmi 15 golova.

Pitao je je li i u stvarnosti zabija iz daljine a odgovor je ne zabija. Od tih 15 golova ne znam je li i jednog zabio van 16 m. Samo ga je to interesiralo.

11 godina
FIFA 18

A nije normalno da covjek koji u stvarnosti ne zabija long shootove da ih zabija u igrici kao iz sale. Bilo bi u redu da on recimo iz svakog 20 udarca iz daljine zabije gol a ne iz svakog drugog suta. To nije realno prikazivanje igraca i njegovih sposobnosti. Recimo u pesu 11 ako se puca sa igracem koji ima malu ocjenu za long shoots zabit ce te gol iz svakog 30 udarca. Znam zato jer kad ja i frend igramo onda stalno probavamo pucat sa igracem koji ima 92 shoot power dok mu je preciznost negdje oko 70 i svaki 30put on zabije mora se desit da jednom pogodi jer je neprecizan. Znas da je igra za k kad je moram usporedjivati sa 7 godina starijom igricom. Najvise golovo iz daljine sam primio od Gabriela Jesusa pa potom od Messia. Nisam pitao za Messia jer znam da je moguce da on zabije gol izvan sesnaesterca i cini mi se logicnim da on uspije svaki put. Dok za Jesusa nisam bio siguran jer nisam bas gledao previse utakmica od Citya pa da mogu reci za sto je igrac sposoban a za sto ne. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

A nije normalno da covjek koji u stvarnosti ne zabija long shootove da ih zabija u igrici kao iz sale. Bilo bi u redu da on recimo iz svakog 20 udarca iz daljine zabije gol a ne iz svakog drugog suta. To nije realno prikazivanje igraca i njegovih sposobnosti. Recimo u pesu 11 ako se puca sa igracem koji ima malu ocjenu za long shoots zabit ce te gol iz svakog 30 udarca. Znam zato jer kad ja i frend igramo onda stalno probavamo pucat sa igracem koji ima 92 shoot power dok mu je preciznost negdje oko 70 i svaki 30put on zabije mora se desit da jednom pogodi jer je neprecizan. Znas da je igra za k kad je moram usporedjivati sa 7 godina starijom igricom. Najvise golovo iz daljine sam primio od Gabriela Jesusa pa potom od Messia. Nisam pitao za Messia jer znam da je moguce da on zabije gol izvan sesnaesterca i cini mi se logicnim da on uspije svaki put. Dok za Jesusa nisam bio siguran jer nisam bas gledao previse utakmica od Citya pa da mogu reci za sto je igrac sposoban a za sto ne. 

Pa Jesus nema malu ocjenu. Ima 73 shooting. Uz ostale ocjene kad spojis ima sasvim pristojan shoting. Lik fenomenalna spica i ja ne vidim problem da ona sa 18-20m zabija bez problema. Uz shot power 78 i visok finishing tu stvarno nema razloga cudenju. Osim ako ti mislis na LS sa 30m, onda igramo dvije sasvim drugacije igre, jer to je onda pure luck zabit od tamo sa njim. 

11 godina
FIFA 18

Mislim na 25m do 30m svaki drugi,treci put mali Jesus raslje gadja

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The_K kaže...

Ma on ti je igrač sa najviše promašenih stopostonih šansi u ligi ima ih 4 zaboravio sam sa kim djeli prvo mjesto. Uglavnom otkako je došao mislim da sam jednu utakmicu citya propustio i nisam vidio da je sposoban van kaznenog opaliti, van forme je bio a i ozlijeđen je sad.

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Skilledžija 

di si jebate led? nema te za cuti

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Pa Jesus nema malu ocjenu. Ima 73 shooting. Uz ostale ocjene kad spojis ima sasvim pristojan shoting. Lik fenomenalna spica i ja ne vidim problem da ona sa 18-20m zabija bez problema. Uz shot power 78 i visok finishing tu stvarno nema razloga cudenju. Osim ako ti mislis na LS sa 30m, onda igramo dvije sasvim drugacije igre, jer to je onda pure luck zabit od tamo sa njim. 

Pa ne pričamo o kartici. Lik je postavio jednostavno pitanje a to je, zabija li jesus u RL golove iz daljine kao što zabija u igri. Ako si gledao koju tekmu MC vidio si da lik nikada ne puca iz daljine. Pratim MC i otkako je došao jesus u klub ja se ne sjećam da je zabio gol van 16 m a kamo li s dvadesetak i više metara. Ocjena koju ima za LS je stoga smiješno visoka. Nije jedini u igri s nerealnim statsima. 

Recimo, modriću su izmjerili najveću brzinu u tekmi protiv barce 34km/h a messiju 33 km/h. Danas kada imamo sva moguća pomagala koja prate igrače na svakom dijelu terena i kada su dostupni svi statsi, smiješno je da modrić u igri ima pace 72 a trči neusporedivo brže od toga. I nije jedini. Debilana ima koliko hoćeš.

17 godina
hanteed kaže...

Ma on ti je igrač sa najviše promašenih stopostonih šansi u ligi ima ih 4 zaboravio sam sa kim djeli prvo mjesto. Uglavnom otkako je došao mislim da sam jednu utakmicu citya propustio i nisam vidio da je sposoban van kaznenog opaliti, van forme je bio a i ozlijeđen je sad.

Ubjedljivo igrač s najviše promašenih gol šansi je salah. Nitko mu nije niti blizu. Od jesusa više promašaja ima i sterling. Jesus nije niti u top pet po toj statistici. Salah je samo u jednoj tekmi promašio 4 zicera i zabio dva gola. Bilo je to oko nove godine kada smo raspravljali zakaj nije dobio totw.

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Kod mene Jesus zabija kao i u stvarnosti, tj. sve se vrti unutar 16-erca. Ono što mi je intrensantno kod njega je to..., što dosta golova zabija glavom s obzirom na visinu. 1-2 gola sam zabio s njim van 16m.

Napadač koji me pozitivno iznenadio je NIF Vardy. Sa njim sam dosta golova zabio s ruba kaznenog prostora. Nakačio sam mu sniper chem card i odličan je. 

Treći napadač i ujedno najubojitiji u tjesnim tekmama je Martial kao LF na ST poziciji. Veliki broj tekmi u WL je baš ono presudio svojim golovima.

WL sam završio s 18 pobjeda što mi je i bio cilj. Ostalo mi je 10 tekmi, ali i ovo što sam uspio odigrati mi je bila puna kapa, jer sam jedva našao vremena za odigrati te tekme. Uz sve mane koje prate FIFA 18, opet je nekako užitak igrati wl. Osjeti se taj naboj i želja za pobjedom. Momčad s kojom sam igrao je ista kao i prošlu WL i ne mislim je mjenjati već samo nadiograđivati igračima iz drugih liga. Igrač koji me posebno oduševio, a stigao je uoči vikenda je D. Luiz. LB poziciju sam rješio s Alexom Sandrom jer je škripalo budući da uvijek težim da je svaka pozicija pokrivena s dva igrača u cilju održavanja fitnesa.

Igrao sam protiv bolesnih momčadi i usporedbi s onim čime su raspolagali protivnici, ovi moji su teška sirotinja, ali svejedno ponosan sam na njih i na igru.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=eQ4cnGTwnNC2a:FFA18PS4

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.1.2018 11:18 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Moja vikend liga je izgledala ovako,

U petak odigrao 5 tekmi, 5 pobjeda

Subota, 5 tekme, 3 pobjede - 2 poraza, od toga 1 poraz jer mi se jebeni ruter resetirao.

Nedjelja, ehh, jebanje majke, 3 pobjede - 12 poraza.

na kraju jedva skupio 11 pobjeda da se kvalificiram u sljedeci tjedan i plus sam razbio gamepad.

ubila me skrpita i momentum, desavale su mi se tipicne Vikend liga stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Ja sam nedavno uzeo Mbapea i nisam načisto što da radim.

Mrtvace promašuje redovito, ali zato zabija golove koje ustvari ne bi trebao zabiti.

Ja bih bio sretniji da on zabije ono što mora tako da razmišljam da vratim Ibru u napad ili da probam nekog drugog.

Ovaj SIF Wilson mi se čini zanimljiv?!

Je li ga netko probao?

https://www.futbin.com/18/player/16638/Callum%20Wilson/

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ja sam nedavno uzeo Mbapea i nisam načisto što da radim.

Mrtvace promašuje redovito, ali zato zabija golove koje ustvari ne bi trebao zabiti.

Ja bih bio sretniji da on zabije ono što mora tako da razmišljam da vratim Ibru u napad ili da probam nekog drugog.

Ovaj SIF Wilson mi se čini zanimljiv?!

Je li ga netko probao?

https://www.futbin.com/18/player/16638/Callum%20Wilson/

Dobio sam Wilsona u paketu, imao sam i onog IF prije.

Ne znam, on ti je nesto kao Musa, ja ga koristim u drugom poluvremenu ako mi Musa zasteka, a to je stvarno rijetko :)

edit:za Mbappea sam ti napisao prije mjesec dana sto i kako, kad si prvi put pitao.

Sto se bosanca Ibre tice, izjebali su me jucer, svaki koji ga je imao u napadu, jednostavno mi je busio obranu i Cecha na golu, poludio sam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.1.2018 12:19 (C3c1l).
17 godina
FIFA 18
Po statsima izgleda poželjna kartica. Jedini minus ako to možemo tako reći su 3* SM/WF.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

Dobio sam Wilsona u paketu, imao sam i onog IF prije.

Ne znam, on ti je nesto kao Musa, ja ga koristim u drugom poluvremenu ako mi Musa zasteka, a to je stvarno rijetko :)

edit:za Mbappea sam ti napisao prije mjesec dana sto i kako, kad si prvi put pitao.

Sto se bosanca Ibre tice, izjebali su me jucer, svaki koji ga je imao u napadu, jednostavno mi je busio obranu i Cecha na golu, poludio sam.

Zlatni Ibra mi je bio puno bolji od ovog futmas što sad imam.

Zato sam tražio neko novo rješenje u napadu.

Mpabe nije loš, ali mi ide na kurac kad promaši 100% šansu, a to često radi.

Uzeo sam sad ovog Wilsona pa ću probat malo s njim.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Mislim da Wilson ne vrijedi tih 60k za koliko je išao kad sam ga gledao, mislim da sam pogriješio što ga nisam prodao odmah.

Pustio sam ga samo zato da ne potrosim coinse na pakete :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

Mislim da Wilson ne vrijedi tih 60k za koliko je išao kad sam ga gledao, mislim da sam pogriješio što ga nisam prodao odmah.

Pustio sam ga samo zato da ne potrosim coinse na pakete :)

I ja sam ga kupio zato jer me jučer mamio 100k paket.

Gledao sam Borasa koji je otvorio 12 tih paketa i dobio je kurac u bulju.

Zato bolje da ispušim nešto sitno na Wilsonu nego da bacim 100k u vjetar.

I platio sam ga 53k pa možda kasnije i zaradim ako ne budem zadovoljan s njim.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Javi samo kakav je, ja kontam Aboubakara uzet za seriu a.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
9 godina
neaktivan
Sta preporucate da mijenjam sljedece? Po ratingu najlosiji je rashford ali sa njim sam izrazito zadovoljan ima vise golova nego nastupa(100+)

0 0 hvala 0
13 godina
Nikolacurak kaže...
Sta preporucate da mijenjam sljedece? Po ratingu najlosiji je rashford ali sa njim sam izrazito zadovoljan ima vise golova nego nastupa(100+)

Za početak bih maknuo Auriera i stavio Valenciju ili Clynea ako nemaš love za Valenciju.

[19xx] 4ntraks
11 godina
Nikolacurak kaže...

Stavi Begovica umjesto Harta. Uzmi si inform Mooyu ako imas coinsa ili inform Mustafia. Mislim da im je cijena negdje do 50k

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Da li je oovo neka zajebancija ili sta je vec ?

http://www.futhead.com/18/players/49821/martin-samuelsen/

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ima li smisla da idem na ovaj tim?Kupio sam Sona 86 ,sad mi fali Alessandrini .

Da pocnem ovako pa da predjem na 41212-2 sa Aless na CAM a da Girouda zamjenim sa Jesusom,FUtmas Musom ili IF wilsonom ?!

Ili da odem sa Sonom na ST sa cem 6(7) ?!

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.1.2018 14:48 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice