Mature i upisi na faks su prošli pa tražim zanimaciju preko ljeta, isplati li se kupiti FIFU 17 sad, ili da čekam 10. mjesec i kupim FIFU 18?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mature i upisi na faks su prošli pa tražim zanimaciju preko ljeta, isplati li se kupiti FIFU 17 sad, ili da čekam 10. mjesec i kupim FIFU 18?
Cekaj fifu 18
Ne moraš čekati 10 mjesec, evo nje već krajem 9 mjeseca, ali ako ti se igra i možeš je uzeti negdje jeftino, zašto čekati? Kupio dvije lubenice za 100 kn ili fifu koju ćeš igrati dva mjeseca, ja ne bih puno razmišljao.
Sad sam se sjetio da je imas na origin accessu pa mozez dati 4eura za mjesec dana da isprobas sve igrice koje su u ponudi a u toj ponudi ti je fifa 17 tako da mislim da ti se ovo najvise isplati
Odigrao danas dvije tekme s lahmom i alonsom. Lahm je čudo a moram priznati da alonsa nisam primjetio previše u igri. No vidjet ćemo. Premalo tekmi za neki zaključak. U svakom slučaju žao mi što sam prodao thiaga 90. To mi je bila čudo kartica no logično je ako uzimam CM da onda i prodam igrača s iste pozicije. Kako se tebi pokazao alonso? Vidim reakcije na netu su pozitivne.
Meni Alonso ulijeva sigurnost i povjerenje...odlicno se krece i uvijek je na pravom mjestu. Danas sam sa njim zabio dva gola...,jedan glavom, a drugi iz kaznenog udarca..., skoro identican penal kao onaj iz Istanbula, kada mu se vratila lopta. Po meni jedina mu je mana sto je mrtav od 75 min. ali rjesio sam tu ajmo nazvati rupu kroz odgovarajucu zamjenu.
Meni ide na zivce sto sam ja u ovoj fifi najvise golova primio iz kick offa cak sam vise primio nego u ostalim fifama zajedno a prije je postojao kick off glitch.Meni obrana je skroz neorganizirana protivnik mi samo protrci ravno sa napadacem srusi mi jednog igraca pa potom meni ostanu 4 obranbena i ja onda ona svoja dva cb ne mogu pomaknut dalje od jednog metra tako da njegov napadac samo useta u moj sesnaesterac i zabije gol i tako skoro svaku utakmicu.Jeli ima netko nekakav savjet za taj kick off.
Meni Alonso ulijeva sigurnost i povjerenje...odlicno se krece i uvijek je na pravom mjestu. Danas sam sa njim zabio dva gola...,jedan glavom, a drugi iz kaznenog udarca..., skoro identican penal kao onaj iz Istanbula, kada mu se vratila lopta. Po meni jedina mu je mana sto je mrtav od 75 min. ali rjesio sam tu ajmo nazvati rupu kroz odgovarajucu zamjenu.
Da, to mu svi zamjeraju. Ne može izdržati tekmu do kraja. Šteta. I skill samo dvije zvjezdice. No mene to ne smeta jer je moj skill jedna zvjezdica. Znaš da to ne koristim. Igra glavom mu nije jača strana, pogotovo skok igra i zabiti glavom je lijepo. Ja ove godine glavom ne mogu zabiti niti s najboljim skakačem i igračem glavom. Tu i tamo nešto uleti ali niti približno kao nekada. Ustvari više niti ne igram tako pa je možda i to razlog malo zabijenih golova glavom.
Meni ide na zivce sto sam ja u ovoj fifi najvise golova primio iz kick offa cak sam vise primio nego u ostalim fifama zajedno a prije je postojao kick off glitch.Meni obrana je skroz neorganizirana protivnik mi samo protrci ravno sa napadacem srusi mi jednog igraca pa potom meni ostanu 4 obranbena i ja onda ona svoja dva cb ne mogu pomaknut dalje od jednog metra tako da njegov napadac samo useta u moj sesnaesterac i zabije gol i tako skoro svaku utakmicu.Jeli ima netko nekakav savjet za taj kick off.
Savjet je osmijeh kada se to dogodi jer je tako zapisano da se mora dogoditi. Jednu tekmu obrana mi je ko granit, drugu tekmi baš kao što si opisao. Da slučajno ne bi bilo zaleđe, uvijek na suprotnoj strani terena jedan mi igrač ostane kako bih lakše popio gol. Pozicioniranje je najozbiljnija stvar oko koje se moraju poigrati žele li ozbiljan nogomet jer ovo je smiješno kako se igrači ponašaju pojedine tekme. No očito je kako je to napravljeno namjerno kako bi padalo što više golova.
Savjet je osmijeh kada se to dogodi jer je tako zapisano da se mora dogoditi. Jednu tekmu obrana mi je ko granit, drugu tekmi baš kao što si opisao. Da slučajno ne bi bilo zaleđe, uvijek na suprotnoj strani terena jedan mi igrač ostane kako bih lakše popio gol. Pozicioniranje je najozbiljnija stvar oko koje se moraju poigrati žele li ozbiljan nogomet jer ovo je smiješno kako se igrači ponašaju pojedine tekme. No očito je kako je to napravljeno namjerno kako bi padalo što više golova.
To solo prodordzije kad vidim ,najradije bi mu jebo mater !
Neki dan mi uklipi gol sa bronzanim ST sa svoje polovine solo prodor .Lukaku mu na CAM a taj bronzani na ST .
Sreca ipak sam ga pobjedio 3:2 .
A i taj FUT je tesko sranje ,sezona je zakon za to .
Kako moze Rolando da ima 5 kartica ,te ovakav ,te onakav,Rolando je Rolando i ne moze biti nista drugo ! :)
Igrajuci FUT postajes rob igre ,tera te da igras stalno jer gubis prikljucak vrlo lako ,ljudi te pregaze sa boljim ekipama .Ili te tera da pumpas pare u packove ,opet lutrija.
Jeli vi isto mrzite kada u vas sesnaesterac uleti neka malo visa lopta pa protivniku treba dugo vremena da je primiri ali vi ne cinite nista jer znate da ako napravite bilo kakav tackle vas obranbeni umjesto da uzme loptu opalit ce protivnika po nogama.
Juce odigram jedu na PC Pro club,Drop-in.Protivnicki golman stalno ucestvuje u igri ,lik leti napred ,igra kao lud.
1. pv im nismo mogli zabiti gola ali su do kraja popili ipak 6-7 kom . :)
Kakvo ludilo i zbrka na terenu .Samo tu se ne nerviram ,ima 5 igraca pa jbg uvjek je neko drugi
kriv za poraz .
P.S. Zabijem 2 gola ...
Imam sve spremno za SBC Lahma, samo trebam stisnuti submit, ali još čekam jer mi se žao odreči Callejona, dok Keane-a i Sigurđssona mogu prežaliti. Strpit ću se još koji dan i odraditi par sezona kako bih skupio potrebnih 50k za tots igrača.
Kada to rješim, u konačnici bi ekipa trebala izgledati ovako: http://www.futhead.com/17/squads/7365944/
Imam sve spremno za SBC Lahma, samo trebam stisnuti submit, ali još čekam jer mi se žao odreči Callejona, dok Keane-a i Sigurđssona mogu prežaliti. Strpit ću se još koji dan i odraditi par sezona kako bih skupio potrebnih 50k za tots igrača.
Nemoj njega ako ga nisi isprobao. Sigurdsson je meni jako dobar, visok je, jak, odličan udarac izvana..
Ipak sam uzeo Origin Access da isprobam taj famozni FUT jer ga nikad nisam igrao, a FIFU igram svake godine, ali . Imate kakve preporuke za ligu čiji squad sad mogu dosta jeftino složiti?
Ipak sam uzeo Origin Access da isprobam taj famozni FUT jer ga nikad nisam igrao, a FIFU igram svake godine, ali . Imate kakve preporuke za ligu čiji squad sad mogu dosta jeftino složiti?
Slozi BPL ili talijansku ligu oni imaju najvise jeftinig OP igraca
Odradio sam SBC za futties Sane-a. Nisam još stigao zaigrati sa njim, ali s obzirom na statse i učinak njegove obične kartice, koju koristim u zadnje vrijeme, mislim da će biti paklena kartica.
Do sada za koga god bi glasao, taj bi na kraju i pobjedio. Nekad priželjkujem da pobjedi netko, a da nije iz PL pa da jednom preskočim sbc, jer svaki put natežem coinse do krajnjih granica kako bi se dokopao igrača iz PL.
Slijedeći za kog sam glasao je Shaw, čija obična kartica je (za mene osobono) odlična i sada ako pobjedi, mislim da će to biti vrhunska kartica za pokrpati LB poziciju. Do tada se moram posvetiti financijama i vjerovatno ću morati prodati jednog tots igrača kako bi sve ove futties sbc-ove izgurao do kraja.
Sa futties Butlandom i Smallingom sam prezadovoljan i ne sumnjam da će i ovi nadolazeći iz PL biti OP.
EDIT:
Jučer rješio fut champ turnir i ponadao se nekom igraču na kojem ću zaraditi bar 40k, kad ono jedan od najgorih mogućih...Cabral, kog sam jedva prodao za 12k.
Oduvijek sam tvrdio da je pace rooneya u fifi debelo podcijenjen.
Usput, složio ovog sanea iako stvarno ne znam kaj će mi? Na toj poziciji mi igra SIF Shaqiri i meni je to najbolje u BPL na toj poziciji u ovogodišnjoj fifi.
Danas sam prvi put igrao FIFA-u 17, pa to je užas od nogometa, kako je moguće da se ovo naziva najboljim nogometom trenutno? Nisam dugo igrao niti PES, ali ako se ovo naziva najboljim nogometom onda je PES sigurno i gori pa neću gubit vrijeme. Ovo je valjda jedina igrica u kojoj je isti vrag imao igrača tipa Bale i Terry, sa Baleom je gotovo nemoguće pretrčat bilo koga. Nisam dugo igrao niti jedan nogomet i očekivao sam neki pomak u recimo 3 godine od kad sam zaigrao PES, ali totalno razočaranje.
Ajmo prvo od dobrih stvari a to su grafika, atmosfera i online i to je to. Negativne stvari, od kud krenut, kupio sam igricu jer je bilo jeftina pa rek'o ajde da probam nogomet koji svi hvale i naletim na: nogomet u kojem je recimo (igrao sam s Realom) s Baleom 1 na 1 gotovo nemoguće pretrčat bilo koga (40m sam ko duh sa jednim stoperom i onda ostaje samo golman, a radilo se o jako sporom stoperu u stvarnosti), najosnovije stvari kao što je taktika su užas nad užasima, pa tamo se gotovo ništa ne može namještat osim taktike, i klasike attacking, counter attack i high pressure itd., to su najosnovije stvari ali eto ova "najbolja" igra ju nema, dalje, prednost- ja ne znam kako to nazvat, ali sudac pusti prednost igrač odradi još 2 dodavanja i nakon tog drugog izbgubi loptu, sudac vraća igru?!, onda idemo dalje, odigram savršenu akciju i gurnem savršeni for igraču i on trči ali gotovo na mjestu i naravno stoper ga stiže i to više nije savršena kontra.
O loptama u prostor neću trošit riječi, gotovo niti jedna nije kako treba, moguće da su namjestili da bude zanimljivo ali gotovo svaka prođe 5cm od protivničkog igrača ili ju on naravno presijeće iako za tu loptu ima 5m mjesta on mora baš pored igrača. I ono najgore od svega su utrčavanja igrača i same kretnje istih, gotovo niti jedan se ne otrkriva, bekovi stoje iako sam sve namjesto da ulaze i probijaju. A u ovoj igri sam naučio da se ipak može namjerno vraćat golmanu u ruke, i to sam doživio, to se ne može nazvat bug jer imam najnoviju igricu sa ko zna koliko patcheva, najmanje 4 puta se desilo u ovih 5 dana da je golman uhvatio u ruke loptu koju je igrač praktički namjerno nogom vratio.Jedno je sigurno ovo je najbezvezniji nogomet koji sam ikad odigrao. Sva sreća da sam platio 100 kn što nije neki novac ali je dobra škola.
Danas sam prvi put igrao FIFA-u 17, pa to je užas od nogometa
Slažem se s većinom što si napisao.
Nažalost FIFA 17 je koliko god je loša, bolja je od FIFE 15 i 16.
Ove prije nisam igrao tako da ne mogu suditi.
Danas sam prvi put igrao FIFA-u 17, pa to je užas od nogometa, kako je moguće da se ovo naziva najboljim nogometom trenutno? Nisam dugo igrao niti PES, ali ako se ovo naziva najboljim nogometom onda je PES sigurno i gori pa neću gubit vrijeme. Ovo je valjda jedina igrica u kojoj je isti vrag imao igrača tipa Bale i Terry, sa Baleom je gotovo nemoguće pretrčat bilo koga. Nisam dugo igrao niti jedan nogomet i očekivao sam neki pomak u recimo 3 godine od kad sam zaigrao PES, ali totalno razočaranje.
Ajmo prvo od dobrih stvari a to su grafika, atmosfera i online i to je to. Negativne stvari, od kud krenut, kupio sam igricu jer je bilo jeftina pa rek'o ajde da probam nogomet koji svi hvale i naletim na: nogomet u kojem je recimo (igrao sam s Realom) s Baleom 1 na 1 gotovo nemoguće pretrčat bilo koga (40m sam ko duh sa jednim stoperom i onda ostaje samo golman, a radilo se o jako sporom stoperu u stvarnosti), najosnovije stvari kao što je taktika su užas nad užasima, pa tamo se gotovo ništa ne može namještat osim taktike, i klasike attacking, counter attack i high pressure itd., to su najosnovije stvari ali eto ova "najbolja" igra ju nema, dalje, prednost- ja ne znam kako to nazvat, ali sudac pusti prednost igrač odradi još 2 dodavanja i nakon tog drugog izbgubi loptu, sudac vraća igru?!, onda idemo dalje, odigram savršenu akciju i gurnem savršeni for igraču i on trči ali gotovo na mjestu i naravno stoper ga stiže i to više nije savršena kontra.
O loptama u prostor neću trošit riječi, gotovo niti jedna nije kako treba, moguće da su namjestili da bude zanimljivo ali gotovo svaka prođe 5cm od protivničkog igrača ili ju on naravno presijeće iako za tu loptu ima 5m mjesta on mora baš pored igrača. I ono najgore od svega su utrčavanja igrača i same kretnje istih, gotovo niti jedan se ne otrkriva, bekovi stoje iako sam sve namjesto da ulaze i probijaju. A u ovoj igri sam naučio da se ipak može namjerno vraćat golmanu u ruke, i to sam doživio, to se ne može nazvat bug jer imam najnoviju igricu sa ko zna koliko patcheva, najmanje 4 puta se desilo u ovih 5 dana da je golman uhvatio u ruke loptu koju je igrač praktički namjerno nogom vratio.Jedno je sigurno ovo je najbezvezniji nogomet koji sam ikad odigrao. Sva sreća da sam platio 100 kn što nije neki novac ali je dobra škola.
Gle, imaš puno stvari za naučiti. Od onih osnovnih a to su da s L1 igrača šalješ u prazan prostor , s R1 pozivaš igrača da ti priđe. Ne znam s čimem igraš i da li koristiš brzo trčanje koje se inače koristi desnom gljivom. Pa onda brzo i precizno dodavanje držeći R1 plus X. I tako, ima puno stvari za shvatiti. Što se prednosti tiče tu si u pravu. Još nisu naučili što je to. Kao niti kod vraćanja lopte golmanu. Po većini stvari što si napisao da se zaključiti da nisi fifu igrao i da će ti trebati neko vrijeme da pohvataš konce jer možeš raditi kaj hoćeš samo kada shvatiš kako. No unatoč svemu, fifa je igra koja iz ljudi izvlači najgore. Evo ja tipkam iz bolnice i čekam svoj red za operaciju. Fifa ima dobrog udjela u tome
sretno movie
jel je moguce da sam takav baksuz i da sad nemogu uopce pristupit marketu jer sam se zalio kad me je izbacilo iz DKT kad sam vodio u 85 minuti u utorak kad je jos bila nagrada TOTT,danas nemogu uopce ni market otvorit niti pokupit nagrade od WL jer mi pise da mi je account pod istragom,inace da nebi mislili da sam cheater igram na ps4,takodjer nemogu niti igrat fut,jel ima ko slicnog iskustva ili da se opet zalim?
Koja je prevara ovaj marque matchups nisam dobio nista vrijedno u packovima i nakraju dobijem 84 in form horn koji je untradable nemam nikakve koristi od njega jer nemam bundesligu,nezz zasto su stavili untradable koja je svrha toga samo sam potrosio pare za nista
Ja sam u MM uložio preko 90k coinsa jer nisam imao živaca da jeftinije prođem jer cijene na PC-u su i onako divlje. Dok sam to radio sve sam mislio da je inform tradeable. Sreća u svemu tome mi je što sam u jednom packu izvukao walkout Riberya zajedno sa Koscielyniem. Čak ću par hiljada profita napravit iako sam toliko coinsa ulupao u MM. Dobio 84 IF Falcaoa iz ovog 84+ packa.
Od ovih SBC-ova baš mi je primamljiv Ibrahimović. Na PC-u obična kartica mu ne ide ispod 180k, a specijalne kartice su preskupe, a nekih uopšte nema dostupnih. Ovako ga mogu uradit za nekih 180k. Nisam nikako tokom godine probao niti jednu njegovu karticu. Ovo mi je prilika da uzmem POTM za dostupnu cijenu. Od ostalih SBC-ova koji još vrijede coinsa ?
Gle, imaš puno stvari za naučiti. Od onih osnovnih a to su da s L1 igrača šalješ u prazan prostor , s R1 pozivaš igrača da ti priđe. Ne znam s čimem igraš i da li koristiš brzo trčanje koje se inače koristi desnom gljivom. Pa onda brzo i precizno dodavanje držeći R1 plus X. I tako, ima puno stvari za shvatiti. Što se prednosti tiče tu si u pravu. Još nisu naučili što je to. Kao niti kod vraćanja lopte golmanu. Po većini stvari što si napisao da se zaključiti da nisi fifu igrao i da će ti trebati neko vrijeme da pohvataš konce jer možeš raditi kaj hoćeš samo kada shvatiš kako. No unatoč svemu, fifa je igra koja iz ljudi izvlači najgore. Evo ja tipkam iz bolnice i čekam svoj red za operaciju. Fifa ima dobrog udjela u tome
Moguće da imam za naučit ali nogomet ima more mana. Vidjet ćemo kakve će bit 18 verzije FIFA-e i PES-a, probat ću još malo odigrat ali za sad ne obećava nikako.
sretno movie
Hvala. Odradio sam najgore. Valjda će i noć proći dobro. Sve je bilo gotovo za nešto više od dva sata. Za fifu18 sam spreman. Bar se nadam.
sretno movie
Hvala. Odradio sam najgore. Valjda će i noć proći dobro. Sve je bilo gotovo za nešto više od dva sata. Za fifu18 sam spreman. Bar se nadam.
Sretno sa oporavkom!!!
Meni je ovih 25 utakmica previse za WL kad svaku utakmicu ja sam sve ludji i ludji samo se gluposti i stvari koje nemaju veze sa nogometom desavaju.Ja nezz kako ovi koji imaju ps4 odigraju svih 40 utakmica u roku od tri dana ja bi puko skroz.Sad sam odigrao 6 utakmica 3 dobio 3 izgubio i svaka je bila troll utakmica.Moja jedina zelja za fifu 18 da se igra nogomet a ne ovaj ne imenovani sport.