FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 649.380
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Mislim da sam upravo sastavio najjaču moguću ekipu za nekih milion i po. Na svim pozicijama OP i općenito ekstra.

Ovako to izgleda:

Da bi nakon početka utakmice odmah promjenio u :
Dvije sam odigrao do sad i obje sam dominirao, u drugoj ubio jednog sa ronaldom bejlom suarezom If pogbom itd ... Vidjet ćemo kako će sluziti u wL, jer tad sve taktike padaju u vodu kad krene input lag :D

Ako imate dovoljno coinsa ili bi imali kad prodate svoje uradite to i sastavite ovo nećete se pokajati :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.4.2017 22:57 (AdisTM87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Suci u fifi su katastrofa, onda dođe liga prvaka i dođeš do zaključka da i nisu toliko loši. Golovi iz zaleđa, grubi startovi bez kazne, čisti startovi s kaznom, sumnjivi penal, sumnjiva situacija koja se svira kao zaleđe. Toliko loših sudačkih odluka ne vidim niti u ovom sranju od igre.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 17
AdisTM87 kaže...

Mislim da sam upravo sastavio najjaču moguću ekipu za nekih milion i po. Na svim pozicijama OP i općenito ekstra.

Ovako to izgleda: Da bi nakon početka utakmice odmah promjenio u :
Dvije sam odigrao do sad i obje sam dominirao, u drugoj ubio jednog sa ronaldom bejlom suarezom If pogbom itd ... Vidjet ćemo kako će sluziti u wL, jer tad sve taktike padaju u vodu kad krene input lag :D

Ako imate dovoljno coinsa ili bi imali kad prodate svoje uradite to i sastavite ovo nećete se pokajati :D

Ima li itko osim mene da krene u tekmu a da u prvoj minuti ne mijenja formaciju ili igrača? Ovu modu primjetio sam zadnje dvije fife pojavom youtubera i njihove filozofije igre. Ne mislim ništa loše ali meni u startu nešto tako ne pada na pamet niti mi se da svaku tekmu mijenjati formaciju. Igram s tri formacije, sve posloženo i snimljene postavke i onda s kojom mi se formacijom igra, igram. Valjda je to u vezi s godinama. Što sam stariji to sam manje kreativniji...

13 godina
movie kaže...

Ima li itko osim mene da krene u tekmu a da u prvoj minuti ne mijenja formaciju ili igrača? 

Ja sam isto od starije garde pa se ponašam kao ti.

Imam dvije ekipe s kojima igram i full chem tako da ne trebam kemijat ništa.

Jedni talijanska liga, a drugi svi Francuzi.

Na klupi nemam brončane nego drugu ekipu kojoj vraćam fitness.

U samoj igri ponekad znam staviti taktiku defenzivno ili napadački, ovisno o situaciji, ali i to vrlo rijetko činim.

[19xx] 4ntraks
11 godina
protjeran
Evo me nazad u prvoj diviziji...

Seria A op liga...

Naingolan,Dybala i Higuain za sada trpaju.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Postavke nakon zadnjeg patcha za dvije najpopularnije formacije. Baš ću danas probati. Lik mi izgleda normalan.

https://m.youtube.com/watch?v=Z0yh-38LaX4

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
AdisTM87 kaže...

Ima li itko osim mene da krene u tekmu a da u prvoj minuti ne mijenja formaciju ili igrača? Ovu modu primjetio sam zadnje dvije fife pojavom youtubera i njihove filozofije igre. Ne mislim ništa loše ali meni u startu nešto tako ne pada na pamet niti mi se da svaku tekmu mijenjati formaciju. Igram s tri formacije, sve posloženo i snimljene postavke i onda s kojom mi se formacijom igra, igram. Valjda je to u vezi s godinama. Što sam stariji to sam manje kreativniji...

Pa ne radim ovo ja radi mode. Jednostavno najviše volim formaciju 4-1-2-1-2, a sa ovim igračima je nemoguće je igrati a da barem petorici ne bude chemistry na osmici. Nakon što stavim početnu 4-2-2-2 samo jednom bude chemistry osmica. Tako da ova moda što ti kažeš omogućava da igramo formacije koje volimo bez da imamo problema sa chemistrijem. Jeste malo peglativno kad moraš svaku tekmu namještati na početku, ali je peglativno i za protivnika jer mora odmah čekati dok ja namjestim :). Inače De Bruyne ubica, dobio ga kao untradable igrača i bio na klupi. Padne mi onda na pamet da prodam Brozovića(IF) i Immobilea, kupim Lukakua i sastavim ovu formaciju :).
Inače dosta sam zaradio dok sam skupio love za ovu 88icu od 500k. Prvo kupim 87 Lukakua za 350k i  prodam ga za 410k, pa onda za 380k ga kupim i prodam za 420. Ali nije mi se dalo više po čitav dan pratiti...

11 godina
movie kaže...
AdisTM87 kaže...

Ja isto zapocinjem i zavrsavam najcesce sa istom formacijom,jedino znam promijeniti usred igre formaciju ako gubim 3-0 i protivniku ne mogu nista pa mi ta promijena zna nekad pomoci.

8 godina
neaktivan
FIFA 17

Pozdrav, prodaje li netko Fifu17 za pc? 

ako prodaje neka se javi! Hvala! :)

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Ja igram 4-3-2-1, ali tocno se vidi da protiv nekih nacina igranja obrane zna bit problematicna formacija...ako vidim da sam napadacki jednostavno bezopasan, promjenim na 4-3-1-2 gdje s klupe stavljam IF Ozila na CAM-a. Kad vodim i ima dvadesetak min do kraja, a vidim da me protivnik stisce, prebacim se na 4-2-3-1 gdje stavljam instrukcije svoj petorici u sredini da se vracaju u obranu i onda se tocno osjeti ta gustoca na sredini, protivniku postaje sve teze stvarat akcije i pocinje ga prat nervoza. Normalno tada sam napadacki skoro pa totalno bezopasan jer napadam samo s jednim igracem, ali nikad do sad igrajuci tako nisam primio gol u tih kriticnih zadnjih 20min. Znaci mjenjam formaciju samo po potrebi. A i ovi sto je mjenjaju na pocetku je mjenjaju zbog chemistrya, nije tu nikakva kreativnost u pitanju.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Mislim da mijenjam RW/RF karticu. SIF Shaqiri mi je neodoljiv. Imao sam IF karticu i bila mi je jebena i dan danas mi nije jadno zašto sam je prodao i uzeo bezličnog engleza.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sad kad si to rekao otisao sam pogledati na futbin kakav je i skuzio da je on ljevak. Koristio sam njegov if na desnoj strani i desnom nogom tukao sve low drivene. Odmah mi je duplo zanimljiviji nakon ovoga. Mene zanima kakav je herrera da ga stavim u 4321 sa motm kanteom i pogbom u vezu umjesto sbc allija zbog workratea.
17 godina
jpantalon kaže...
Sad kad si to rekao otisao sam pogledati na futbin kakav je i skuzio da je on ljevak. Koristio sam njegov if na desnoj strani i desnom nogom tukao sve low drivene. Odmah mi je duplo zanimljiviji nakon ovoga. Mene zanima kakav je herrera da ga stavim u 4321 sa motm kanteom i pogbom u vezu umjesto sbc allija zbog workratea.

herreru sam imso na početku igre i bila je ti jako dobra kartica z cm poziciju. Osjetno brža nego što to pace sugerira. Čvrst igrač dobrog udarca i trke u oba smjera. Ne treba mi ali ako bude cijenom pristupačan, uzet ću ga. Neki dan sm greškom prodao otw kantea. Neću ga ponovno uzimati jer su cijene počele padati jer se bliži totw tako da su mi sada u vezi pogba, sbc alli, sbc fernandinho ili sbc can. Sasvim dovoljno igrača

9 godina
neaktivan
FIFA 17

ovog herreru moram pod hitno dovesti u klub, jer se odlicno uklapa u moj sustav u 4-4-2 formaciji.obicni Herrera je kod mene u pocetnoj postavi iako sam ga mogao zamjeniti nekom zvucnijom i upadnijom karticom.

Croatian Football Club Mavericks

0 0 hvala 0
17 godina
TheMaverick kaže...

ovog herreru moram pod hitno dovesti u klub, jer se odlicno uklapa u moj sustav u 4-4-2 formaciji.obicni Herrera je kod mene u pocetnoj postavi iako sam ga mogao zamjeniti nekom zvucnijom i upadnijom karticom.

Gledam, trenutno je preskup. Treba čekati vikend ili početak sljedećeg tjedna. Uskoro će toty i ne bih dao za njega više od 100k. jer brzo će kartice početi padati cijenom. NIF Pogba je u tri dana pao 50k coinsa. 

16 godina
neaktivan
movie kaže...
TheMaverick kaže...

Gledam, trenutno je preskup. Treba čekati vikend ili početak sljedećeg tjedna. Uskoro će toty i ne bih dao za njega više od 100k. jer brzo će kartice početi padati cijenom. NIF Pogba je u tri dana pao 50k coinsa. 

Kako sam spušio na Pogbi, kupio ga prije tjedan dana za 900k, htio ga prodati za 960-970 (20k zarada). Jučer je išao za 820k, znači izgleda da pogba ostaje u ekipi hehe

14 godina
neaktivan
FIFA 17

Dajte mi recite jel imate jednu ekipu ili dvije? Zašto?

Nekako mislim da je "bolje" imati jednu momčad i onda se naviknuti na nju i njene igrače.

Ja sam trenutno na ove dvije momčadi, no sve više naginjem da prodam laliga momčad i uzmem npr. Gullita umjesto Delea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
soft kaže...

Nekako mislim da je "bolje" imati jednu momčad i onda se naviknuti na nju i njene igrače.

Ja sam trenutno na ove dvije momčadi, no sve više naginjem da prodam laliga momčad i uzmem npr. Gullita umjesto Delea.

Ako imas dvije ekipe onda ne moras kupovat one fitness kartice ovako samo odigras sa jednom ekipom pa sa drugom pa opet sa prvom i tako redom.

9 godina
neaktivan
soft kaže...

Od kada igram fut (fifa 12) uvjek imam 22 igrača tj. dvije ekipe i to najviše zbog fitnesa. Uvijek su podjednako jake, tako da rezultat ne trpi, + što imam maximalno svježe igrače svaku tekmu, tj. svi su uvijek na 99 fitnes.

Croatian Football Club Mavericks
13 godina
FIFA 17

Mislio sam ubost ovog novog Thauvina 87, ali nema ga na marketu.
Tu i tamo uleti neki, ali nestane nakon par minuta.
I onda skužim da mu je max cijena 130k, a to mi se čini premalo za 87 rated igrača.
Možda ga zato ljudi ne prodaju?
Što mislite, hoće li mu dizati max cijenu ili ne?

P.S.

Dok sam pisao ovo gore, uletio je jedan za 99k.

Uzeo ga i prodao za 130k u par minuta.

Sad opet nema niti jedne kartice na marketu?!

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.4.2017 15:19 (Skilledžija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Market je puko ko kokica. Više ne znam što uzeti jer svakih pola sata niže su cijene NIF kartica. Sada ubace još ovaj sbc s totw i opet sam pljuga. Kupim pet kartica jer mislim da ne mogu niže ali opet dođe neka po još niižoj cijeni. Ako po noći kada je manja ponuda ne uspijem ove prodati opet sam pljuga bar 70k coinsa. Ovo sada prodam po bilo kojoj cijeni i do totya više ništa ne kupujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Inace kvalifikacije za WL prodjem bez muke do finala pobjedjujem po 3,4-0 i onda se tek u finalu malo izmucim,sada nakon dugo vremena otisao sam odigrat kvalifikacije i uspio sam se kvalificirat tek iz 5 pokusaja ne mogu vjerovat koliko su ljudi postali bolji igraci nakon ta tri,cetri tjedna sve 4 utakmice su mi bili muka i u finalu sam jedva pobijedio na penale.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Inace kvalifikacije za WL prodjem bez muke do finala pobjedjujem po 3,4-0 i onda se tek u finalu malo izmucim,sada nakon dugo vremena otisao sam odigrat kvalifikacije i uspio sam se kvalificirat tek iz 5 pokusaja ne mogu vjerovat koliko su ljudi postali bolji igraci nakon ta tri,cetri tjedna sve 4 utakmice su mi bili muka i u finalu sam jedva pobijedio na penale.

Ja rastavim lika 5-0 u finalu i nije mi jasno kako je taj prošao prvo kolo? No gušt mi je bio dobiti lika sa svim crvenim karticama. Strašna momčad ali niti moja nije za baciti. Debi je imao Shaqiri i odmah zabija glavom. S tim likom sam zabio više golova glavom nego sa svim igračima zajedno. Nevjerojatno. Inače, nisam izdržao i milju sam spisdio na herreru i shaqiria. Znam da će ih biti pun market i da neće postići nikakvu cijenu i opet ih kupujem ko sumanut. Jednog Shaqiria prodam za 160k a pun ih je market po 110k pa i za manje i to me ponese kao da budala ima na svakom koraku..

8 godina
neaktivan
Nova ekipa za WL, fale jos IF Can umjesto Allia, IF Marcos Alonso i FUT birthday Ogbonna. Teska srca sam prodao ST Sona,al kad mogu imati bolju verziju kartice, i jos uz to i Ibru u napadu, nisam mogo odoljeti

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17
jučer dopodne Herreru nisi mogao nać ispod 300 000....sinoć upalim market i uzmem ga za nevjerojatnih 110 000, s tim da ih je bilo more od 110 pa do 140, strašan pad cijena.
lik je strašan, iako ima šut 78, zabio je u 5 utakmica 4 gola sve izvan 16, ako ovako nastavi mogao bi izgurati jednog od dvojice standardnih cm prvotimaca. Fabregas mi je drag, fali mu pacea, ali zabio je more golova, šut ubitačan, a Can je bog i batina

0 0 hvala 0
17 godina
dr4zh3n kaže...
jučer dopodne Herreru nisi mogao nać ispod 300 000....sinoć upalim market i uzmem ga za nevjerojatnih 110 000, s tim da ih je bilo more od 110 pa do 140, strašan pad cijena.
lik je strašan, iako ima šut 78, zabio je u 5 utakmica 4 gola sve izvan 16, ako ovako nastavi mogao bi izgurati jednog od dvojice standardnih cm prvotimaca. Fabregas mi je drag, fali mu pacea, ali zabio je more golova, šut ubitačan, a Can je bog i batina

Krenuo je novi marquee matchups totw i pale su cijene. Ja sam se sinoć nakupovao herrere po 69k a noćas ih sve prodao po 80k. Imao sam i 8 shaqiria i svi noćas otišli po 120k a kupovao sam ga od 90 do 99k coinsa. U jednom trenutku cijene su još pale i umjesto da kupujem ja sam se uplašio da će padati tko zna do kad i da ću spljugati na svim kupljenim karticama.

To je tako kada ne možeš procijeniti market, budala. Prodam sinoć neuera za 190k i kupim novog lenu za 70k. Noćas i njega stavim na market i ode za 84k. Sada mi treba shaqiri ali nema ga ispod 115k. Nemam niti golmana za bundesligu. Pričekat ću danas da ekipa počne slagati nove marquee pa opet možda padnu cijene, iako sumnjam da će to biti kao što je bilo sinoć. Uglavnom, sinoć se dalo lijepo zaraditi. Sada mi muka kada vidim da sam na shaqiriu mogao zaraditi bez problema pola milje coinsa da je bilo malo hrabrosti.

13 godina
neaktivan
FIFA 17

ja napravim taj marquee i dobijem najlosiji IF od svih njih, ne znam mu niti ime a spizdio sam malo vise od 50k, mater li im jebem :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

ja napravim taj marquee i dobijem najlosiji IF od svih njih, ne znam mu niti ime a spizdio sam malo vise od 50k, mater li im jebem :(

Ja sam prošli tjedan dobio Hunta 81, a jučer neki za kojeg prvi put čujem Rafael Toloi kurac palac isto 81 rated kartica.

Od vikend lige u paketima dobijem Promesa 87 koji je išao za 100k kad sam ga dobio, a jutros gledam ima ih po 45k - naravno da ga nisam prodao kad sam trebao :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
C3c1l kaže...

Ja sam prošli tjedan dobio alonsa i zadovoljan. Ovaj tjedan neću igrati jer ima previše kartica koje ništa ne vrijede a one koje vrijede neću dobiti. Sada samo čekam da opet padne cijena shaqiriu ispod 100k pa da ga kupim a ostatak coinsa čuvam za toty i tu i tamo koju sigurnu kupnju zbog dodatne zarade. 

8 godina
neaktivan
FIFA 17
ovo je takvo sranje da čovjek ne vjeruje, prva utakmica, korner. normalni ubačaj, a moj jebeni Lloris od 400 000 coinsa prvo boksa loptu ravno u zrak, i sad ona padne i on opet boksa i odboksa si ravno u gol
ne mogu ja to više

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice