FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 711.415
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
nitro66 kaže...

Znaci slusajte ovo. Igram zadnju tekmu u diviziji 7 za ostanak znaci katastrofa. I dobro. Povedem 1-0. Protivnik ima korner nabaci, igrac puca i moj obrabeni na stativi (kleci na koljenima) izbija loptu i sa glavom ju posprema u svoj gol. 1-1 . 

Reko ajde dobro desi se i najboljima. Krenem ja , napadam, pritisak , kad ono evo njega u napadu, ja uzimam loptu i saljem povratnu svom golmanu i stisnem B ili ti krug da izbijem, a moj golmom se posklizne, znaci WTF posklizne se i nogom malo odgurne loptu 

protivnickom igracu koji je bio u zaletu i on posrpema za 2-1 . Na kraju je zavrsilo 2-2 ja ispo, ali sam snimio golove da mogu tu poslat samo moram skuziti kako sa moba uplodat.

Znaci ima jos Noobova ! :)

Sad mi je lakse .....

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Koju grafu da trazim  da glat pokrece fifu 17 do 100 e ?Radeon 6750 1 Gb zeza ! GTX 660 obecava ?!

Kakvog smisla ima danas kupiti grafičku koja je stara oko 4 godine ako ne i više? Da, puno obećava kartica izašla 2012 godine koja je tada bila niži segment Nvidijine prodaje.. Pogotovo su danas obećavajuće kartice s 1GB....

Pa ako cu dati 200 e za R9 380 onda mi je bolje da kupim ps4 !

Kad AMD nece da napravi nove drivere za 6750 !

Imam 2 kompa pa da igram sa drugom fut ,ono do jaja jedna soba 2 kompa ! :)

9 godina
neaktivan
The_K kaže...
TheMaverick kaže...

Samo nam treba to da opet vrate ono kada si mogao sa centra protutnjati kroz vezni red i zavuči golčinu odmah na startu.

Pa toga imas i dalje primjetio sam da ekipa na pocetku krene sa taktikom all out attack i samo projure sa 4 igraca prema naprijed,pretesko je to zaustavit.

Krenu oni tako..., ali u novoj sezoni nisam primio niti jedan gol na taj način. Ma ni blizu to više nije opasno kao prije...

ReventoN kaže...

Ovo su moja 2 squada koja sam do sad slozio. Vecinom igram sa spanjolcima, ali ponekad odigram i s vatrenima :D..

Dvoumim se jos izmedu Inieste i Rodrigueza na CAM poziciji.. sta vi mislite, koji bi bolje odgovarao?

Koliko god mi Inesta bio draži, osbno mislim da bi ti bolje odgovarao James, jer jedan je od zaštitnih lica igre i bolji kada je u pitanju šut sa distance. Svaki put kada ti se otvori sa 20+m, svaki vratar će biti kao na streljani. Teško da se možeš zeznuti kako god da okreneš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 8:07 (TheMaverick).
17 godina
goust78 kaže...

Pa ako kupiš grafičku staru 4 godine iz donjeg segmenta, na dobrom si putu da i dalje imaš problema a nešto manje novca u džepu...

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Pa ako kupiš grafičku staru 4 godine iz donjeg segmenta, na dobrom si putu da i dalje imaš problema a nešto manje novca u džepu...

Ma cisto da mi radi fifa ,to mi treba !

15 godina
goust78 kaže...
movie kaže...
goust78 kaže...

Koju grafu da trazim  da glat pokrece fifu 17 do 100 e ?Radeon 6750 1 Gb zeza ! GTX 660 obecava ?!

Kakvog smisla ima danas kupiti grafičku koja je stara oko 4 godine ako ne i više? Da, puno obećava kartica izašla 2012 godine koja je tada bila niži segment Nvidijine prodaje.. Pogotovo su danas obećavajuće kartice s 1GB....

zašto bi uzimao r9 380 kad možeš rx460 s 4gb memorije za 1200 kn koja je i uz to grafička novije generacije.

nemam za potpis
9 godina
neaktivan
tenac kaže...
goust78 kaže...
movie kaže...
goust78 kaže...

zašto bi uzimao r9 380 kad možeš rx460 s 4gb memorije za 1200 kn koja je i uz to grafička novije generacije.

Bas sam juce gledao tu graficku kod mene kosta 350 km,128 bitna sabirnica ,nema 6 pin dodatno napajanje .To sve govori !

Ne izgleda lose ova koju sam gledao ,ima 2 ventilatora !Novija generacija jeste .

U igrama R9 380 ocjena 9.7 ova 6,4 ! jbg

Mozda RX 470 ona je 256 bitna ? Kosta oko 250 e ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 10:25 (goust78).
15 godina
TheMaverick kaže...
soft kaže...

Zato jer je igranje obrane u 17 predobro napravljeno. Kada se braniš, igrače iz obrane ne treba uopće dirati niti koristiti teammate contain. Samo se braniš sa veznim igračima. Ovo će gotovo sigurno u prvom patchu ispraviti.

Da li to znači da ti igraš 3-5-2 formaciju? Jer po tvojoj teoriji, to bi bila jako zgodna formacija, ako je vezni red taj koji rješava defanzivnu zadaću...Baš bi volio na terenu vidjeti kako funkcionira tvoj vezni red kada je u pitanju defanziva.

Možeš me slobodno dodati na Originu:  MaverickCrues

Samo nam treba to da opet vrate ono kada si mogao sa centra protutnjati kroz vezni red i zavuči golčinu odmah na startu.

Igram u F9 formaciji i u veznom redu su mi Modrić, Arda i Casemiro u jednoj momčadi i Banega, Asamoah i Allan.

Mene jedino smeta što su u ovoj fifi skill pokreti totalno beskoristi baš iz tog razloga jer je obrana predobra.

Edit: ja sam na XB1

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 10:28 (soft).
10 godina
goust78 kaže...
tenac kaže...
goust78 kaže...
movie kaže...
goust78 kaže...

Bas sam juce gledao tu graficku kod mene kosta 350 km,128 bitna sabirnica ,nema 6 pin dodatno napajanje .To sve govori !

Ne izgleda lose ova koju sam gledao ,ima 2 ventilatora !Novija generacija jeste .

U igrama R9 380 ocjena 9.7 ova 6,4 ! jbg

Mozda RX 470 ona je 256 bitna ? Kosta oko 250 e ! :)

Pa ako trazis za fifu samo, imam ja recimo 7850 2 gb, igram fifu na ultra postavkama, radi sve ok. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
9 godina
neaktivan
ruya kaže...

Pa ako trazis za fifu samo, imam ja recimo 7850 2 gb, igram fifu na ultra postavkama, radi sve ok. 

Ma da ,imam u main kompu tu graficku,dosuse sa 1 GB radi fifa 17 na 150  fps !

Mozda naprave driver i za 6700 seriju ! :)

Stari 14.9 radi ok neko vrijem i onda pocne slowmotion zasto uspori ne znam,fraps kaze da ide 60 fps ono se vuce

kao kad ukljucis torrente !

Prva igra na koju sam ja naletio da nece da radi na 7850 je Tomb Rider novi ,e to je bilo ne igrivo i na low postavkama .

17 godina
tenac kaže...

Ne možeš mu to objasniti. Kupuje staru grafičku 4 godine i kad mu opet ne bude fifa radila kako treba bit će jao pomagaj..

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Poceo sam igrati FUT na ps4, i ne mogu da kreiram novi tim niti da promjenim ime ovog trenutnog. Pise FAILED TO CREATE SQUAD. Ovo mi se nikad prije nije desilo.

1 0 hvala 0
10 godina
Jaoj citeraaaa, pa svaki peti je ok igrac, ne secam se da ih je ikad ovoliko bilo, potrosise mi sve ugovore. Ima li ih u prvoj diviziji bas puno? Moze li uopste da se igra ili da ne ulazim? (ako uopste udjem xd)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
tenac kaže...

Ne možeš mu to objasniti. Kupuje staru grafičku 4 godine i kad mu opet ne bude fifa radila kako treba bit će jao pomagaj..

RX 460 nije u klasi sa R9 380 jbg.

RX 470 vec jeste. I jaca i bolja i novija od R9 380 ali je 250 e a to je PS4 skoro !

9 godina
neaktivan
movie kaže...
tenac kaže...

RX 460 nije u klasi sa R9 380 , ,

RX 470 je 256 bitna kartica i ona je bolja od R9 380 ali je oko 250 e a to mi je skoro nov PS4!

Treba mi neka kartica da tera fifu 17 bilo kako na drugom kompu !

14 godina
FIFA 17

Nemam bas vremena pratit market ali sta nije Modric bio manje od 80k pred nekoliko dana? Taman skupim toliko i sad je na 100k, sta je izazvalo toliki pad cijena prosli tjedan da bi sad opet narasao? I ne samo on jel..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, sve su cijene nekako porasle u odnosu na prošli tjedan... Vjerojatno će sad za vikend opet pasti...

15 godina

Cijele ovim boljim/rijeđim igračima bi trebale rasti.

13 godina
FIFA 17

jel se zna kad ce doc nagrade od weekend lige?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomislavivic kaže...

jel se zna kad ce doc nagrade od weekend lige?

Mislim da do petka.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
FIFA 17
Sklepao sam momčad na pola pa bacio koju tekmu. Na prvu, ovo je dosta brže nego prije a golovi koje sam dobio su vjerojatno nešto što čemo često gledati ove sezone. Čemu igračl odjednom štopaju lopte koje se ne štopaju i zabijaju mi autogolove? Fakat su to bezveze napravili. Stisnem samo jednom da izbije loptu a igrači rade cirkus.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

O tome ti ja pricam cijelo vrijeme movie ovdje na forumu,prokleto stopanje lopte usere sve sto je najgore nekad kad je korner mi zna stopat loptu pa gdje je tu logika ako su pored tebe protivnickih igraca nekako je logicno da se izbija iz prve sa glavom ili sa nogom ako je lopta niska a ne je stopat.Ako netko zna kako izbit loptu iz prve bez stopanja neka napise ovdje.Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 17:09 (The_K).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Pokusavam sad malo ovo mass bidanje s Rashfordom,ali mi bas nesto i ne ide..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Konacno 7. div.
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Teska skripta, gubio 2:1 skoro do 90'

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
goust78 kaže...
movie kaže...
tenac kaže...

RX 460 nije u klasi sa R9 380 , ,

RX 470 je 256 bitna kartica i ona je bolja od R9 380 ali je oko 250 e a to mi je skoro nov PS4!

Treba mi neka kartica da tera fifu 17 bilo kako na drugom kompu !

nije, al je jeftinija od r9 380, tjera fifu (najvjerojatnije na ultra jer na rx470 se na ultra ni ne upali ventilator, a to znači da nije ni blizu punog opterećenja) i sigurno će imati dužu podršku od r9 380

nemam za potpis
10 godina
neaktivan
FIFA 17

gdje najjeftinije kupiti fifu 17 ?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ako budem kupovao novu karticu trazicu RX 470, cini mi se da je to taman za 2-3 god.
17 godina
KiCo77 kaže...

Nemam bas vremena pratit market ali sta nije Modric bio manje od 80k pred nekoliko dana? Taman skupim toliko i sad je na 100k, sta je izazvalo toliki pad cijena prosli tjedan da bi sad opet narasao? I ne samo on jel..

Evo Ronalda u TOTW na ST. Sada će se otvarati packovi ko ludi i cijene bi trebale ići dolje, pogotovo preko vikenda kada je tradicionalno više igrača zakačeno na igru... već se sada osjeti lagani pad cijena, baš gledam..

13 godina
neaktivan
goust78 kaže...
Ako budem kupovao novu karticu trazicu RX 470, cini mi se da je to taman za 2-3 god.

Steta jer imas extra procesor, na tvome mjestu ja bih se strpio malo pa ustedio za gtx 1060(6GB) ili RX 480 8GB. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice